-
Ευχής έργον θα ήταν να το κλεινανε να του βάζανε φωτιά και να το αφήνανε στην μοίρα του μετά.
-
Για μπάλα απαγορεύεται να γράφουμε, για μπάσκετ απαγορεύετε να γράφουμε, για βελάκια απαγορεύεται να γράφουμε, για τάβλι απαγορεύεται να γράφουμε θα κόψετε και τα πολιτικς;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για μπάλα απαγορεύεται να γράφουμε, για μπάσκετ απαγορεύετε να γράφουμε, για βελάκια απαγορεύεται να γράφουμε, για τάβλι απαγορεύεται να γράφουμε θα κόψετε και τα πολιτικς;
Χα χα, στο τέλος μόνο για αυτοκίνητα θα μιλάμε κι αυτά πλέον θα είναι ηλεκτρικά. Θα μας φύγει ολο το κέφι και η χαρά της οδήγησης.Εγώ πάντως για τις εκλογές με την οικογένειά μου 4 ενίληκες δε θα πάμε να ψηφίσουμε καθόλου θα πρέπει να κάνω 500 χλμ πάνε έλα και θα μου κοστίσει όλο αυτό οπότε ας κερδίσει ο καλύτερος που θα επιλέξει ο λαός, έτσι κι αλλιώς τα μέτρα που είναι να περαστούν...θα περαστούν αν είναι διαταγές από την Ευρωπαϊκή ένωση. Τα δυο μου αγόρια βλέπω να παίρνουν το δρόμο της μετανάστευσης τι να σ αφήσει το ντελίβερη με 4€ την ώρα πόσο να αντέξουν ακόμα
-
This post is deleted! -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καταρχας να πω στον Αλεχαντρο πως ειναι τιμη του που το παιρνει επανω του για το report που εκανε. Δευτερον δεν συμφωνω με τα reports. Δεν εχω κανει ποτε κανεναν καθως αργα ή γρηγορα το μπαν ερχεται απο τους moderators που ναι μεν δειχνουν ορια ανοχης (και καλα κανουν) μα εντελει στελνουν για ξεκουραση αυτον που του πρεπει.
@spi_duster , Ρεπορτ, μπορεί να έκαναν και άλλοι, αλλά δε θα πρέπει να βγει κανείς να πει οτι ο @lap κανονίζει το φόρουμ, ή οτι οι Admins/Moderators έχουν κομματική οπτική και ρυθμίζουν ανάλογα και γίνει μπάχαλο εδώ μέσα.
Οπως έγραψα, ο pgp737ng, στα τόσα χρόνια που είμαι στο φόρουμ ειναι ο μόνος που έκανα ρεπορτ, γιατί είναι τραγικά προκλητικός, εριστικός που ταιριάζει σε κομματικές ιστοσελίδες-τρολ-φαρμς. Με τόσους εδώ μέσα διαφωνώ κάθετα, οριζόντια αλλά δε διανοήθηκα ούτε να μπω σε φάση φάπας, ούτε ρεπορτ. Αυτός έχει ξεπεράσει καθε επίπεδο που δε τιμά φορουμ που φέρει το τίτλο 4Τ και ξεκίνησε από το ΚΚ.
"Κομμάτι του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού" (για να μη ξεχνάμε) και τα παρακάτω, δε νομίζω. Ας πάει σε κανα Καρ-οτο και σε κανα ιΦυλλάδα να βγάζει ότι θέμα έχει.@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γουστάρω να κάνω like σε όποιον θέλω, και αναφορά δεν θα σου δώσω.
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μαζέψου γιατί θα ξεκινήσω και εγώ τους χαρακτηρισμους και θα τα κάνουμε όλα π0υτ@ν@ ξανα.
Αντε πηγαινε να δεις τι χαζομάρες είχες γράψει τοτε, για να τα θυμηθείς, και να μας ευχαριστείς που σου μιλάμε ακόμα.
Αλλά ίσως έτσι θέλουν να βγουν ξανά οι αριστεροί στην κυβέρνηση.
ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!
Η διαχείριση επιτρέπει τέτοια σχόλια???@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ξέρω καν πως κάνεις report σε κάποιον, ούτε θα ασχοληθώ να μάθω. Είναι μια ενέργεια εκτός της λογικής μου. Μια και δήλωσες με θάρος τη γνώμη σου, να σου δηλώσω με θάρος κι εγώ τη δικιά μου γι' αυτό που έκανες.
....
Και καλώ ανοιχτά τη διαχείριση του forum να παρέμβει και να πάρει θέση σε τέτοιου είδους στάσεις και συμπεριφορές σαν τη δική σου, που είναι και αντι-δημοκρατικές και ελεεινές. Αλλιώς δημιουργείται κακό προηγούμενο.Περίμενα την αντίδρασή σου @andya3, μιας και το μήκος κύματος των απαντήσεών σου ειναι πολύ κοντά στου PGP737ng . Μοιάζετε σε λογική και αισθητική. Διαφέρουμε.
Αν αδυνατείς να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και ασυδοσίας, δικό σου πρόβλημα.
Η απάντηση των Admin με καλύπτει.
Τέλος.Το σταματάω το οφ-τοπικ εδω, απλά κάποιες εξηγήσεις.
-
@alejandro said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καταρχας να πω στον Αλεχαντρο πως ειναι τιμη του που το παιρνει επανω του για το report που εκανε. Δευτερον δεν συμφωνω με τα reports. Δεν εχω κανει ποτε κανεναν καθως αργα ή γρηγορα το μπαν ερχεται απο τους moderators που ναι μεν δειχνουν ορια ανοχης (και καλα κανουν) μα εντελει στελνουν για ξεκουραση αυτον που του πρεπει.
@spi_duster , Ρεπορτ, μπορεί να έκαναν και άλλοι, αλλά δε θα πρέπει να βγει κανείς να πει οτι ο @lap κανονίζει το φόρουμ, ή οτι οι Admins/Moderators έχουν κομματική οπτική και ρυθμίζουν ανάλογα και γίνει μπάχαλο εδώ μέσα.
Οπως έγραψα, ο pgp737ng, στα τόσα χρόνια που είμαι στο φόρουμ ειναι ο μόνος που έκανα ρεπορτ, γιατί είναι τραγικά προκλητικός, εριστικός που ταιριάζει σε κομματικές ιστοσελίδες-τρολ-φαρμς. Με τόσους εδώ μέσα διαφωνώ κάθετα, οριζόντια αλλά δε διανοήθηκα ούτε να μπω σε φάση φάπας, ούτε ρεπορτ. Αυτός έχει ξεπεράσει καθε επίπεδο που δε τιμά φορουμ που φέρει το τίτλο 4Τ και ξεκίνησε από το ΚΚ.
"Κομμάτι του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού" (για να μη ξεχνάμε) και τα παρακάτω, δε νομίζω. Ας πάει σε κανα Καρ-οτο και σε κανα ιΦυλλάδα να βγάζει ότι θέμα έχει.@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μαζέψου γιατί θα ξεκινήσω και εγώ τους χαρακτηρισμους και θα τα κάνουμε όλα π0υτ@ν@ ξανα.
Αντε πηγαινε να δεις τι χαζομάρες είχες γράψει τοτε, για να τα θυμηθείς, και να μας ευχαριστείς που σου μιλάμε ακόμα.
ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!
Η διαχείριση επιτρέπει τέτοια σχόλια???Το σταματάω το οφ-τοπικ εδω, απλά κάποιες εξηγήσεις.
Αν επιτρέψει η διαχείριση και αποδεχτεί τέτοιες φασιστικές συμπεριφορές, σχόλια και νοοτροπίες σαν τη δική σου.
Που θα το παίξεις παιδονόμος και αφ' υψηλού ηθικός κριτής όσων λέγονται από άλλους συμφορουμίτες.
Λες και σου 'δωσε κανείς τέτοιο δικαίωμα. Θα αγριέψει το νήμα. Κι όσο με κρατήσουν κι εμένα.
Αν θες να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι, το ξέρω κι απ' αυτή την πλευρά.@andya3: Για πολλοστή φορά σας επισημαίνουμε ότι δεν διαγράφηκαν απόψεις, ούτε υπήρξε ποινή για αυτές! Ποινή υπήρξε επειδή ο χρήστης αποκάλεσε τους συνομιλητές του "ηλίθιους" και "χαζούς", με αυτά ακριβώς τα λόγια!!! Δεν τα βλέπετε επειδή φυσικά τα διαγράψαμε. Παιδονόμος δεν το παίζει κανείς χρήστης, αυτή είναι δική μας δουλειά, δυστυχώς. Εσείς δεν έχετε δεχτεί παρατήρηση, παρότι λέτε παρόμοια πράγματα, για τον απλούστατο λόγο ότι είστε κόσμιος και εντός των κανόνων που έχουμε θέσει. Τίποτα φασιστικό δεν υπάρχει στην συμπεριφορά του χρήστη που εγκαλέσατε, απλά μας γνωστοποίησε κάποιες υβριστικές δημοσιεύσεις. Από εκεί και πέρα, το θέμα θεωρείται λήξαν και σας παρακαλώ να μην το επαναφέρετε και να μην εμπλέκετε την Διαχείριση σε θέματα απόψεων. Οι ποινές επιβάλλονται μόνον για θέμα συμπεριφοράς, όχι απόψεων (πλην φυσικά φασιστικών, ρατσιστικών κλπ, που είναι απαγορευμένες). {Admin}
-
Και άλλα είχε πει ο ιπτάμενος τα οποία σβήστηκαν και δεν εμφανίζονται πια.
Ειρήνη υμίν και ημίν.
Παίδες δεν κανονίζω το forum. Έχω το ρεκόρ αποβολών; Για τόσο διεστραμμένο με έχετε;;; Ας τελειώσει το θέμα....νιώθω άσχημα και για τον αποβληθέντα και για τον Αλεχάντρο που λέει την άποψη του και για όλους.
Άντε πάμε παρακάτω. Όταν έρθει ο ιπτάμενος ας γράψει μια ολόκληρη σελίδα μαζεμένη. Όλη δικιά του.
Πάμε παρακάτω.
Edit: Α απάντησε και η διαχείριση οπότε το θέμα τελειώνει...
-
ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!
Η διαχείριση επιτρέπει τέτοια σχόλια???@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ξέρω καν πως κάνεις report σε κάποιον, ούτε θα ασχοληθώ να μάθω. Είναι μια ενέργεια εκτός της λογικής μου. Μια και δήλωσες με θάρος τη γνώμη σου, να σου δηλώσω με θάρος κι εγώ τη δικιά μου γι' αυτό που έκανες.
....
Και καλώ ανοιχτά τη διαχείριση του forum να παρέμβει και να πάρει θέση σε τέτοιου είδους στάσεις και συμπεριφορές σαν τη δική σου, που είναι και αντι-δημοκρατικές και ελεεινές. Αλλιώς δημιουργείται κακό προηγούμενο.Περίμενα την αντίδρασή σου @andya3, μιας και το μήκος κύματος των απαντήσεών σου ειναι πολύ κοντά στου PGP737ng . Μοιάζετε σε λογική και αισθητική. Διαφέρουμε.
Αν αδυνατείς να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και ασυδοσίας, δικό σου πρόβλημα.
Η απάντηση των Admin με καλύπτει.
Τέλος.Το σταματάω το οφ-τοπικ εδω, απλά κάποιες εξηγήσεις.
Δε μου λες. Αυτό το Αλεχάντρο, που σα χλιμίντρισμα μου ακούγεται, τι όνομα είναι?
Αντρικό? Από καθαρή περιέργεια ρωτάω.Μήπως είναι γυναικείο? Γιατί εγώ με τέτοιο όνομα ένα gay έχω γνωρίσει, που ήταν πούστ@ς και στο σώμα και στην ψυχή.
Κερδίσατε επάξια τρεις (3) ημέρες διακοπές, για αυτό το απαράδεκτο και ομοφοβικό σχόλιο. {Admin}
-
Πολύ φτηνό σχόλιο, στην λαϊκή θα ακούσεις πιο ευφάνταστα και καλύτερου επιπέδου.
Και ομοφοβικος μέσα σε όλα
-
Εγώ έκανα το συγκεκριμένο report, δεν ξέρω αν το έκαναν και άλλοι. Προσωπικά δεν ανέχομαι καμία εμφυλιοπολεμική ρητορική, καμία ρατσιστική, ομοφοβική και μισαλλόδοξη φράση ή επίθεση.
Αρκετά τα ανεχτήκαμε ως κοινωνία, είτε με το καλό είτε με το κακό (report) αυτά θα κοπούν. Δεν υπάρχει επιλογή σε αυτό, δεν είναι θέμα δημοκρατίας ή ελευθερίας του λόγου, δεν είναι άποψη τύπου "μου αρέσει το Χ αυτοκίνητο και όχι το Ψ", είναι απομεινάρι μιας παλιάς σκοτεινής εποχής και κάπου πρέπει να μπεί ένα τέλος. Θα είναι πιο εύκολο για όλους να σταματήσουν τέτοιες εκφράσεις και να μην προχωρούμε στα report που ούτε εγώ τα γουστάρω αλλά με το καλό από ό,τι φαίνεται δεν καταλαβαίνει κανένας.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα διαχείρισης το αν θα παρέμβει και αν ναι με τι ποινή, δε με ενδιαφέρει το διαδικαστικό κομμάτι. -
Me too.
-
Δημοσκόπηση Εφημερίδας Συντακτών, Κυριάκος Μητσοτάκης άνετα νικητής, ας ελπίσουμε από την πρώτη Κυριακή αυτοδύναμος για να μην μπούμε σε περιπέτειες ακυβερνησίας.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε μου λες. Αυτό το Αλεχάντρο, που σα χλιμίντρισμα μου ακούγεται, τι όνομα ….
Κερδίσατε επάξια τρεις (3) ημέρες διακοπές, για αυτό το απαράδεκτο και ομοφοβικό σχόλιο. {Admin}
Δε σου έκανα εγώ ρεπορτ, οι Admin με κάλυψαν με το σχόλιό τους.
Τέτοιο ποστ δεν έχω ξαναδεί στους 4Τ.
Αυτά. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε μου λες. Αυτό το Αλεχάντρο, που σα χλιμίντρισμα μου ακούγεται, τι όνομα ….
Δε σου έκανα εγώ ρεπορτ, οι Admin με κάλυψαν με το σχόλιό τους.
Τέτοιο ποστ δεν έχω ξαναδεί στους 4Τ.
Αυτά.Έκανα εγώ και όπως βλέπεις και άλλοι πολλοί.
-
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δημοσκόπηση Εφημερίδας Συντακτών, Κυριάκος Μητσοτάκης άνετα νικητής, ας ελπίσουμε από την πρώτη Κυριακή αυτοδύναμος για να μην μπούμε σε περιπέτειες ακυβερνησίας.
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος με καταρράκτη
-
Ευσεβείς πόθοι...
-
Μακάρι ρε παιδιά, από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί!!!!
Και μάλιστα αυτοδύναμος, όχι απλά πρώτος!Να ηρεμήσουν και ο Andya3 και ο Πιλότος γιατί διαφορετικά προβλέπω να μην την παλεύουν καστανό!!!
Εγώ πάντως , προσωπικά απορώ από που αντλεί κάποιος το θράσος και το θάρρος για να κάνει τέτοια προσβλητικά σχόλια ακόμη και σε ένα φόρουμ παρά την ανωνυμία...
Υπάρχει ένα πάρε δώσε εδώ μέσα που δημιουργεί μια κάποια οικειότητα, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο από τα γραφόμενα του, πως φτάνει κάποιος σε τέτοια άκρα δεν το καταλαβαίνω.
-
Σύμφωνα με αυτήν την δημοσκόπηση στο καλύτερο σενάριο για κάθε κόμμα,η συνεργασία ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ βγάζει 134 έδρες, οπότε πάμε σε δεύτερες εκλογές. Δεν πιστεύω από τις δηλώσεις των πασοκων να θέλουν να κυβερνήσουν με τη ΝΔ βέβαια το ίδιο λένε και για τους Ζαιους.
Το θέμα του κεντροαριστερού (περίπου για τον ΣΥΡΙΖΑ) χώρου είναι ότι είναι διασπασμένοι σε δύο κόμματα.
Ως πολιτική άποψη περί οικονομίας, ως απόρριψη και πολιτικό κόστος της κυβέρνησης κτλ είναι εμφανές ότι η κεντροαριστερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις πληρωμένες και μη είναι μπροστά στην πρώτη θέση στην κοινωνία.Η κεντροδεξιά έφτασε το ταβάνι της στο 37% δεν υπάρχει κάποιο άλλο κεντροδεξιό κόμμα.
Πιο πέρα από αυτά τα κόμματα υπάρχουν τα αριστερά, το κομμουνιστικό τα δεξιά και τα ακροδεξιά. -
Έχουν στεναχωρέθει πολύ οι φανατικοί οπαδοί του κόμματος που κυβερνάει, όχι μόνο επειδή οι υπόλοιποι συνομιλητές τους δεν δέχονται πλέον αδιαμαρτύρητα τις συνεχείς προσωπικές επιθέσεις, τις ύβρεις και τις προσβολές, αλλά επειδή απηύδησε και η Διαχείρηση με το επίπεδο στο οποίο υποβιβάσθηκε ο όποιος «διάλογος» ήταν δυνατόν να γίνει...
Δεν πειράζει, αφού θα βγει ο Κυργιάκος αυτοδύναμος απ' τα αποδυτήρια, θα τους περάσει. Μέχρι τις εκλογές όμως συνεχίζουμε να μαθαίνουμε για τα κατορθώματα της αγαπημένης τους Επιτελικής Κυβέρνησης Αρίστων:
Καταγγελία: Απλήρωτα παραμένουν από το κράτος τα γραφεία κηδειών για τα θύματα στα Τέμπη
Από τις 22/3 έχει εγκριθεί η σχετική δαπάνη από το κράτος αλλά τα γραφεία τελετών δεν έχουν δει ούτε ευρώ.11.05.2023
Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αποπληρωμή των γραφείων κηδειών από την πολιτεία, για τα 57 θύματα του φρικτού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Όπως, αναφέρει στο ρεπορτάζ της Εφ.Συν ο Αντώνης Τελόπουλος, ενώ από τις 22/3 έχει εγκριθεί η σχετική δαπάνη από το κράτος, τα γραφεία τελετών δεν έχουν δει ούτε ευρώ.
Την στιγμή που η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί να πληρώσει όλο το ποσό για τις κηδείες, όσων έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, όπως καταγγέλλουν οι ιδιοκτήτες γραφείων κηδειών, δεν έχουν πληρωθεί.
Η απόφαση έγκρισης δαπάνης έγινε 22/3/2023 και μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδεσμευτεί τα κονδύλια. Σημειώνεται ότι όταν οι ιδιοκτήτες γραφείων κηδειών παρέλαβαν τις σορούς των θυμάτων τόνισαν ότι δε θα λάβουν χρήματα από τις οικογένειες, καθώς το κράτος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα.
Τα γραφεία κηδειών έχουν στείλει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, ωστόσο δεν έχει γίνει κάτι με τις πληρωμές.
Σύμφωνα με την καταγγελία υπεύθυνο για την καθυστέρηση φέρεται να είναι το οικονομικό τμήμα του αρμόδιου υπουργείου, ωστόσο κανείς δε γνωρίζει ακριβώς τι έχει προκαλέσει την καθυστέρηση.Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, οι διαδικασίες είχαν ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών και το κράτος είχε πληρώσει όλο το ποσό.
Πηγή: www.rosa.gr
-
Σέρρες: Μαζική κινητοποίηση κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη
Σε εξέλιξη η κινητοποίηση κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή από το Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.https://twitter.com/idiotypos/status/1657707210250518528?s=20
Με αφορμή την προκλητική υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις Σέρρες, στη συμβολή των οδών Ερμού και Κωνσταντίνου Καραμανλή.
«Στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» φώναξε ο κόσμος έξω από το πολιτικό γραφείο του Κ. Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες σε μια μαζική συγκέντρωση στις Σέρρες κατά της προκλητικής υποψηφιότητάς του. Πηγή: www.rosa.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2