-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοίτα να δεις τελικά, από κει που δεν το περιμένεις έρχεται...
Όταν καταλαβαίνει ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα ακόμη κι η Εριέττα και κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν οι Υπουργοί, γ@μώ τα Υπουργεία σας...
Εχει απόλυτο δίκιο. Και εγώ δε το περίμενα, ενώ μου αρέσει πως παραδέχεται οτι είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με άλλους γονεις, χωρις να δακτυλοδεικτεί.
-
https://www.prosperity.com/globe/greece
https://docs.prosperity.com/7016/7689/8338/Greece_2023_Picountryprofile.pdf
Ψάχνοντας διάφορα στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτό. Ενδιαφέρον.
Υ.γ 1Δεν ήξερα που να το βάλω και επέλεξα εδώ για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται
Υ.γ 2 Η ανάρτηση δεν έχει ίχνος πολιτικής προτίμησης
Υ.γ. 3 @lap σκ καψίματος προβλέπω -
Αυτό που σας λέω είναι πως μέσα στο άγχος σας να γράψετε αντίλογο σε κάποιο θέμα που αφορά τους Ζαιους εκτιθεστε και το χειρότερο δεν είναι αυτό είναι ότι είστε εκτός πραγματικότητας χωρίς να αντιλαμβάνεστε το πότε έχετε λάθος. Αυτό είναι χειρότερο από το να κάνεις λάθος, δηλαδή να μην μπορείς να καταλάβεις ότι κάνεις
Δεν χρειάζεται κανείς να έχεις ειδικές γνώσεις, απλά να έχει μια λελογισμένη και γενική αντίληψη τα περί αγοράς και να ενημερώνεται. Να μην διαβάζει ηλίθια προπαγανδιστικα sites και να μη συζητά με ηλιθίους που τον επηρεάζουν.
Λοιπόν, οι συζητήσεις για τα ναυπηγεία στα πρότυπα αυτών της Σύρου ξεκίνησαν επί Ζαιων και συνεχίστηκαν επί ΝΔ διότι υπήρχαν θέματα που έπρεπε να λυθούν καθώς και διότι επήλθαν την εποχή εκείνη οι εκλογές.
https://www.kathimerini.gr/economy/business/1031500/pro-ton-pylon-tis-eleysinas-i-onex/
Εδώ απόσπασμα από την ομιλία του Αδώνιδος:
"Τα κόμματα της Βουλής τα οποία συμμετείχαν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για να ψηφιστεί ο σχετικός νόμος, ιδιαιτέρως τον ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισε το Νόμο. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα να παραδέχομαι και να αναγνωρίζω τη συμβολή και πολιτικών μας αντιπάλων. Άλλωστε με την εταιρεία ONEX την αρχική συζήτηση για το σχέδιο αυτό την είχε ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση."
Συνεπώς, πριν πείτε και κατηγορησετε τους συνομιλητές σας ως ψεύτες και προπαγανδιστές, αναρωτηθείτε εάν όντως γνωρίζετε για ποιο πράγμα μιλάει και κάντε την αυτοαξιολόγηση σας, που τόσο θέλετε για τους άλλους.
Υ.γ Εξαιρώ στην απάντηση μου τον @fiverg, ο οποίος δεν κατηγορεί ευκόλως
-
-
Κενά αέρος
-
πόσο είναι το σκορ?
-
Το θέμα της συζήτησης δεν είναι οι όροι της σύμβασης, δεν μπορείς να εστιάσεις μια φορά στο θέμα μας;
Το θέμα της συζήτησης είναι ότι οι συνομιλίες, οι πρώτες υπογραφές MoU και το πλάνο/πλαίσιο εξυγίανσης θεσπίστηκαν επί ΣΎΡΙΖΑ και συνεχίστηκαν επί ΝΔ μέχρι τις τελικές υπογραφές.
-
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πόσο είναι το σκορ?
Αυτού κάποιος του είπε, η την έχει δει Ζορό της ΝΔ. Έχει χάσει το μέτρημα σε πόσα θέματα που δεν τα γνωρίζει γράφει μπούρδες αλλά και παράλληλα νομίζει ότι έχει δίκιο. Κλασική περίπτωση οπαδισμου
-
https://www.prosperity.com/globe/greece
https://docs.prosperity.com/7016/7689/8338/Greece_2023_Picountryprofile.pdf
Ψάχνοντας διάφορα στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτό. Ενδιαφέρον.
Υ.γ 1Δεν ήξερα που να το βάλω και επέλεξα εδώ για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται
Υ.γ 2 Η ανάρτηση δεν έχει ίχνος πολιτικής προτίμησης
Υ.γ. 3 @lap σκ καψίματος προβλέπωΌχι γιατί να καώ το σκ. Το βράδυ διαβάζω μερικά από τα δεδομένα αυτά στις αϋπνίες μου.
Κατα τα άλλα ωραίο ποστ. Ενημερωτικό
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το θέμα της συζήτησης δεν είναι οι όροι της σύμβασης, δεν μπορείς να εστιάσεις μια φορά στο θέμα μας;
Το θέμα της συζήτησης είναι ότι οι συνομιλίες, οι πρώτες υπογραφές MoU και το πλάνο/πλαίσιο εξυγίανσης θεσπίστηκαν επί ΣΎΡΙΖΑ και συνεχίστηκαν επί ΝΔ μέχρι τις τελικές υπογραφές.
Οκ... και εγώ τι είπα??? ότι δεν έγινε έτσι??? ότι έγινε κάπως αλλιώς???
4-0
Ναι, συμφωνείς με like στην άποψη του @andya3 ότι λέω ψέματα και ότι προπαγανδίζω. Ενώ στην πραγματικότητα έβαλα την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις πριν ξεκινήσει ο οχετός ηλίθιων διαπιστώσεων.
Edit {Admin}
-
πόσο είναι το σκορ?
Αυτού κάποιος του είπε, η την έχει δει Ζορό της ΝΔ. Έχει χάσει το μέτρημα σε πόσα θέματα που δεν τα γνωρίζει γράφει μπούρδες αλλά και παράλληλα νομίζει ότι έχει δίκιο. Κλασική περίπτωση οπαδισμου
Ζορο στις βλακειες και στις χαζομάρες που διαβάζω, αλλά επειδή με ρίχνετε στον αριστερό βούρκο, λανθασμένα κάποιοι νομίζουν ότι θα νικήσουν!
Ανίδεος! Έχεις κάνει μεγαλύτερο κακό στην παράταξη που υποστηρίζεις, πίστεψε με.
Έχεις θέμα αυτογνωσίας, είναι εμφανές
-
Οκ... και εγώ τι είπα??? ότι δεν έγινε έτσι??? ότι έγινε κάπως αλλιώς???
4-0
Ναι, συμφωνείς με like στην άποψη του @andya3 ότι λέω ψέματα και ότι προπαγανδίζω. Ενώ στην πραγματικότητα έβαλα την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις πριν ξεκινήσει ο οχετός ηλίθιων διαπιστώσεων.
Αλλά ειδικά και κουτοπόνηρη αλεπού και τα γυρίζεις τώρα. Κλασική περίπτωση οπαδισμου.
Μαζέψου γιατί θα ξεκινήσω και εγώ τους χαρακτηρισμους και θα τα κάνουμε όλα π0υτ@ν@ ξανα.
Είπα πουθενά εγώ τίποτα ρε αριστερό μεγαφωνο περί ναυπηγείων και πλοίων???
Άλλαξε το γιατί σε βλέπω εσένα για ρεπορτ.Τι αριστερό μεγάφωνο, αριστερή στερεοφωνική εγκατάσταση είναι ο @lap, αφού τον νοικιάζουν για τις ομιλίες και τις συναυλίες τους το ΠΑΣΟΚ και οι αποδέλοιποι αριστεροί.
-
Ρε συ ελληνικά γράφω. Ελληνικά γνωρίζεις. Συμφωνείς με like στην άποψη του @andya3 πως γράφω ψέματα, ότι προπαγανδίζω και ότι δεν ισχύει αυτό που γράφω.
Ενώ τελικά,.....ισχύει.Μετά αλλάζεις θέμα, μπας και σώσεις την αξιοπρέπεια σου, πως δεν αναλύω τους όρους της συμφωνίας προφανώς γιατί δεν δέχεσαι ότι σε αυτό που συμφωνείς με τον andya3 έχεις λάθος.
-
Οκ, να σε ρωτήσω σε απλά ελληνικά..
Συμφωνείς με τον andya3 πως λέω ψέματα στο θέμα που συζητούμε;
-
Το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερά λοιπόν! Ή απλά φίλε μου άντυ, η πυξίδα σου έχει στραφεί τόσο πολύ ακροδεξιά, που στο τέλος και τη ΝΔ αριστερή θα τη βλέπεις.
-
Συμφωνείς με τον andya3 πως λέω ψέματα;
Σου απάντησα ότι δεν έχω ιδέα για συμβάσεις, πλοία, ναυπηγεία... δεν ξέρω.
Εσύ εκεί να ανακατεύεις στην λάσπη το όνομα μου.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Να στο πω και στα Ινδονησιακα μήπως?Τότε γιατί συμφωνείς με ένα ποστ που λέει πως γράφω ψέματα;
-
Edit {Admin}
Άντε δεν σε πιέζω περισσότερο.... Βαρέθηκα. Βγήκε και νέο honda ev -
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Να στο πω και στα Ινδονησιακα μήπως?Τότε γιατί συμφωνείς με ένα ποστ που λέει πως γράφω ψέματα;
@lap ξεκάθαρα προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα των ναυπηγείων. Που χειρίστηκε αποκλειστικά η ΝΔ, δύσκολο, δυσεπίλυτο, που εκκρεμεί δεκαετίες και το έλυσε με πολύ κόπο και προσπάθεια.
Κάνεις προπαγάνδα. Ώρα είναι να μας πεις ότι σε όσα νομοσχέδια της ΝΔ υπερψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και δικές του ιδέες.
Μαζέψου!!! -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερά λοιπόν! Ή απλά φίλε μου άντυ, η πυξίδα σου έχει στραφεί τόσο πολύ ακροδεξιά, που στο τέλος και τη ΝΔ αριστερή θα τη βλέπεις.
Βγάλε την κασέτα ρε Μαραντόνα κούρασες. Όταν οριστείς πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας, που θα ορίζει ποιος θα ονομάζεται αριστερός με αντικιεμενικά κριτήρια, μπορείς να επανέλθεις.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι δεν καταλαβαίνεις?
@lap ξεκάθαρα προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα των ναυπηγείων. Που χειρίστηκε αποκλειστικά η ΝΔ, δύσκολο, δυσεπίλυτο, που εκκρεμεί δεκαετίες και το έλυσε με πολύ κόπο και προσπάθεια.
Κάνεις προπαγάνδα. Ώρα είναι να μας πεις ότι σε όσα νομοσχέδια της ΝΔ υπερψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και δικές του ιδέες.
Μαζέψου!!!Αντιθέτως εσείς κάνετε προπαγανδα ψεύδους, διότι ο φανατισμός των εγκεφαλικών σας συνάψεων χτυπάει κόκκινο.
Οι συμφωνίες του συγκεκριμένου ναυπηγείου ήταν στα πρότυπα αυτού της Σύρου, οι συζητήσεις σε κάθε επίπεδο ξεκίνησαν και τέθηκαν οι βάσεις του τι ζητάει ο επενδυτής και η χώρα επί Ζαιων. Φυσικά συνεχίστηκε και επί ΝΔ. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και τίποτα λιγότερο.
Όσον αφορά το γιατί το ψήφισαν οι Ζαιοι ενώ ακόμα και το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τον συγκεκριμένο νόμο είναι προφανώς ένα σημάδι που δείχνει πως η συμφωνία είναι παιδί των Ζαιων και δέχτηκαν το πολιτικό κόστος (εάν υπάρχει τέτοιο) από την αριστερά. Όποιος έχει ελάχιστο πολιτικό κριτήριο αμέσως θα το είχε αντιληφθεί.
Με λίγα λόγια μη γράφετε εάν δεν έχετε ούτε καν τις βασικές γνώσεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2