-
Δεν την ξέρω την κοπέλα, πάντως λέει πως δεν ήταν πάντα ΠΑΣΟΚ. Δεν προήλθε από κομματικό σωλήνα.
Οι Ζαιοι έχουν και άνθρωπο της αγοράς, της ναυτιλίας και των οίκων αξιολόγησης ως επικεφαλή του ψηφοδελτίου
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είδα debate γιατί τα μικρά έβλεπαν χθες για 10η φορά την ταινια του Μπομπ Σφουγγαράκης (αυτή με τον Ποσειδώνα που του έκλεψαν το στέμμα) και δεν μπορούσα να πάω στο άλλο δωμάτιο γιατί ήθελαν να μου εξηγούν τι θα γίνει στην επόμενη σκηνή, ούτε στο κινητό δεν με άφηναν να μπω.
Μπήκα πριν λίγο κάνοντας ένα διάλειμμα, στο twitter και εδώ να δω εντυπώσεις.
Πρέπει να έκανα τουλάχιστον 10 like στον @tkin73 !!!!
Έσκισε ο Κούλης από ότι κατάλαβα!!!
Για τα Κουλοεκονομικς που έγραψε ο Αλέκος Παπαδόπουλος προχθές δεν του έκανε κανένας καμία ερώτηση;;;;
Επίσης αν κατάλαβα καλά, αθλιοδεστατος γενικά ο Σροιτερ;;;
Ρώτησε Βαρουφάκη γιατί έχει 2 αυτοκίνητα και 3 μηχανές που καινε βενζίνη και μολύνουν;; Δεν κατάλαβα!Έπρεπε να του απαντήσει κατεβαίνω και κάθε πρωί μετά τον καφέ μου τα βάζω μπρος όλα μαζί και να τα μαρσαρω...
PS: ️️️️Ράνια Τζίμα
-
-
Το άρθρο ήταν του Ιανουαρίου. Ως τότε οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες γονάτιζαν και είχαν καταστεί μη ανταγωνιστικές στις εξαγωγές τους.
Τη ζημία των εξαμήνων αυτών ποιος θα την πληρώσει;
Κάτι μπουλιδες αστείων ιστοσελίδων ή το κράτος;
-
Όχι, αλλά δεν είναι παράλογο. Δεν είμαι σίγουρος. Εσύ όμως φαίνεσαι σίγουρος! Λες να φας πάλι γκολακι;
-
Όλο το forum θεωρεί ότι έχεις εκτεθεί και εισαι ο μόνος που νομίζει ότι βάζει γκολακι..... Είσαι απίστευτος!!! Χαχαχα Σου είπα, γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα ούτε καν εγκυκλοπαιδικη ιδέα και εκτίθεσαι.
Η ανακοίνωση του ΣΕΒ επιβεβαιώνει τα γκολακια που έφαγες για την ενέργεια και εσύ ο ίδιος θεωρείς ότι θα διορθωθεί την επόμενη τετραετία ακυρώνοντας την ψευδαίσθηση των γκολ που έβαλες.
Συγκεντρώσου!
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλο το forum θεωρεί ότι έχεις εκτεθεί και εισαι μόνος που νομίζει ότι βάζει γκολακι..... Είσαι απίστευτος!!! Χαχαχα Σου είπα, γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα ούτε καν εγκυκλοπαιδικη και εκτίθεσαι.
Η ανακοίνωση του ΣΕΒ επιβεβαιώνει τα γκολακια που έφαγες για την ενέργεια και εσύ ο ίδιος θεωρείς ότι θα διορθωθεί την επόμενη τετραετία ακυρώνοντας την ψευδαίσθηση των γκολ που έβαλες.
Στο χωριό μου λένε άσε τον τρελό στην μοίρα του.
Αν νομίζεις εσυ και 5-6 κομματόσκυλα ότι μου έβαλες γκολ, τότε είναι προς τιμή μου. Το ίδιο ακριβώς σκέφτονται και αλλοι για σένα και λένε τι χαζομάρες ανεβάζεις κάθε φορά. Τι να κάνουμε … θα το υποστούμε.Στις σελίδες που σου ανέβασα παραπάνω φαίνεται η κομματική σου ταυτότητα και η άκαρπη προσπάθεια σου να φανείς μέσα στην αριστερή δεξαμενή.
Ο άσχετος πάντα γράφει είστε άσχετοι… δεν έχετε ιδέα, εγώ ξέρω, εγώ είμαι ο παντογνώστης!!!
Έχω κρατήσει 7 screenshots που το λες και προσβάλεις τον κόσμο, όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους συνομιλητές σου.
Το ποσό σχετικός είσαι ΕΣΥ το έχουμε καταλάβει και κατατάσσουμε τα γραπτά σου στο κατάλληλο σημείο.Εσυ συμμαζέψου…
Κοίτα να δεις επειδή δεν είμαστε βλάκες. Το ποιος είναι στρατευμένος (πιο sic όρος από το κομματοσκυλο) και ποιος ακολουθεί γραμμή είναι εμφανές. Όλο το forum το γνωρίζει πλέον και πουλάει τρέλιτσα. Δικαίωμα όλων όπως και των διαφόρων παλικαριών προπαγάνδας. Και αυτό είναι εμφανες, απλά δικαίωμα σου. Σε ενημερώνω για πολλοστή φορά πως δεν σιτίζομαι από δημόσιο χρήμα, το οποίο δεν είναι κακό για όσους προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, ούτε από κομματικό. Κυνηγάω το ψωμί μου με κόπο και άγχος. Έχω τις απόψεις μου που τις συμπληρώνω αναλόγως τις εμπειρίες μου στην βιοπάλη και τις γράφω όπως μου επιτρέπει το Σύνταγμα της χώρας να το κάνω.
Το τι λένε κάτι χωριάτες στο χωριό σου και πως θα με χαρακτήριζαν...μάλλον φαντάζεσαι πόσο με ενδιαφέρει.
Όταν λοιπόν μιλώ με βιοτέχνες και εμπόρους και μου λένε πως δεν μπορούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί λόγω υψηλού κόστους ενέργειας το τι λέει ο κάθε προπαγανδιστής και πως αλλοιώνει τα γεγονότα δεν με ενδιαφέρει, ούτε θα με σταματήσει από το να το γράφω και να το συζητώ με όλους στο forum.
-
Καλά εντάξει....
Και εσύ κάνεις προπαγάνδα προς τα δεξιά, δεν σε βρίζει όμως κανείς. Σου λέω ότι δεν ενημερώνεσαι για αυτά που υποστηρίζειςΛοιπόν άκου, ρώτησα. Η εφαρμογή του υπουργείου έγραφε μέσα πως όντως θα ψηφίσεις τους πολιτικούς της περιφέρειας σου ασχέτως το που θα εργάζεσαι
Γκολακι....
-
https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/882508/yp.-apofasi-37013-2023
Εδώ κάνει αναφορά σε φακέλους ξεχωριστούς για τους ετεροδημοτες. Τι σημαίνει αυτό; Δεν το γνωρίζω...
Υποψιάζομαι πως είναι τα ψηφοδέλτια που έχουν προετοιμαστεί για τους ετεροδημοτες ανάλογα την περιφέρεια τους, που τελικά μέσα σε αυτούς εμπίπτουν και οι εποχικά εργαζόμενοι.
-
Έβγαλαν λέει οι πληροφορικαριοι ανακοίνωση...
Οι εποχιακοί νέοι είναι 220.000 ψήφοι!!! Δεν ξέρω πως έβγαλαν αυτό το νούμερο.Εάν είναι όντως νέοι άνθρωποι μιλάμε για 70% ψηφοφόροι της αριστεράς και κεντροαριστερας. Δηλαδή 154.000 ψήφοι
-
Έβγαλαν λέει οι πληροφορικαριοι ανακοίνωση...
Οι εποχιακοί νέοι είναι 220.000 ψήφοι!!! Δεν ξέρω πως έβγαλαν αυτό το νούμερο.Εάν είναι όντως νέοι άνθρωποι μιλάμε για 70% ψηφοφόροι της αριστεράς και κεντροαριστερας. Δηλαδή 154.000 ψήφοι
ακομη και εγω θα σου τη πω....
οι πληροφορικαριοι που λεει ειναι κατι τυποι δημοσιοι υπαλληλοι, κομματικοι τερμα.
καποτε νουδου, καποτε ζαιοι.
γτπ
οτι ναναι -
Δηλαδη δεν ισχύει η είδηση;
-
Επέστρεψα από την εργασία μου και σας διαβάζω. Παραδέχομαι πάντως κάποιους που καταφέρνουν να κυνηγούν να βγάζουν το ψωμί τους μα και να γράφουν κάθε μισή ώρα εδώ μέσα επί πάντως επιστητού...
Κάθε μέρα και δίχως να θεωρούν εαυτούς στρατευμένους (σικ).
Σας ζηλεύω! -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επέστρεψα από την εργασία μου και σας διαβάζω. Παραδέχομαι πάντως κάποιους που καταφέρνουν να κυνηγούν να βγάζουν το ψωμί τους μα και να γράφουν κάθε μισή ώρα εδώ μέσα επί πάντως επιστητού...
Κάθε μέρα και δίχως να θεωρούν εαυτούς στρατευμένους (σικ).
Σας ζηλεύω!Επειδή μάλλον για εμένα λες θα σου πω το εξής απλό αλλα δεν ξέρω αν μπορείς να το αντιληφθείς.
Δεν είναι κάθε μερα ίδια σε πολλά επαγγέλματα. Κάποιες μέρες πατάς πολύ γκάζι, η δουλειά έρχεται μαζεμένη και κάποιες άλλες δεν έχει σχεδόν καθόλου δουλειά και τα έξοδα τρέχουν. Άλλοτε φταίει η αγορά, άλλοτε η τύχη, άλλοτε ο ανταγωνισμός, άλλοτε ο ίδιος σου ο εαυτός κτλ. Δεν υπάρχουν ωράρια. Η τηλεργασια είναι το μόνο πλεονέκτημα και αυτό δεν είναι σταθερό.
Δεν έχω να με πληρώνει κανένα αφεντικό αν δεν έχει δουλειά και κανένας πεθερός ή πεθερά. Φτωχολογιά καταραμένη αλλά ήθος και καλή καρδιά.
-
Όχι Λαπ, θα ρωτάς τους Νεοδημοκράτες του φόρουμ για το πότε και πόσο θα γράφεις.
Εκτός κι αν ο νταστερ έκανε μπηχτή και εμμέσως πλην σαφώς λέει "τεμπέλη" τον πιτζιπιτζίδη
-
Οκ θα ρωτάω.... Πότε θα μου δώσουν άδεια να γράφω ότι θέλω; Μπορώ να κάνω διαλείμματα ανά μια, μιάμιση ωρίτσα για δέκα λεπτά;
Σας παρακαλώ αφήστε με....σας παρακαλώ.
(Τους δίνεις αυτοεκτίμηση όταν τους παρακαλάς; Τους αρέσει;)
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδη δεν ισχύει η είδηση;
Από που και ως που να ισχύει…
Και ποσο μάλλον αυτό το ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ 70% !!!!
Γιατί δεν το κανεις 90% να είναι πιο μοδάτο!
Αυτό σου λέω εδώ και 1 μήνα που σου τα χώνω μερικές φορές πιο χοντρά, ότι πολλά από τα συμπεράσματα σου είναι απλά συμπεράσματα τελείως αυθαίρετα χωρίς βάση λογικής και χωρίς κάποιος να τα έχει κάνει επίσημα.
Ακόμα και επίσημα να είναι, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι και σωστό και όχι ότι γουστάρει η κυβέρνηση του μητσοτακη ή η αντιπολίτευση του Αλ6?
Όλα είναι γκρίζα. Και όλα επιδέχονται αμφισβήτησης.
Αυτό σου λέω.Τώρα μεταξύ μας το ιστορικό του ποιος μιλάει με δεδομένα ή όχι δεν είναι με το μέρος σου.
Πάντως στο θέμα μας το 70% άντε κάντο 60+% το είδα κάπου στα δημογραφικά και ποιοτικά στοιχεία των νέων ψηφοφόρων μέχρι 30 ετών. Τώρα που το διάβασα...τρέχα γυρευε. Αν το βρω θα το βάλω. Το είχα αναφέρει και παλαιότερα. Σε ένα διάλειμμα από την εργασία ( δεν ξέρω αν μου το επιτρέπει ο Σπύρος) διάβασα ένα άρθρο κάπου για τα ποιοτικά στοιχεία των νέων ψηφοφόρων.
Φυσικά αυτά τα στοιχεία είναι αμφισβητούμενα. Είναι εκτιμήσεις.
Τα άλλα που ποσταρω είναι δεδομένα. Είναι μετρημένα.
-
-
Ωραίος γάτε. Συγκινήθηκα. Δεν έχω προλάβει να δω πολλά μα τέτοιο ποστ δε περίμενα να δω τέτοιες μέρες στην πολιτική.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτοί που τους βλέπεις, κάποτε ήταν συνέχεια μπρος πίσω και πάνω κάτω, απ τον άλλον.
Με τα χρόνια πήγαν στο χέρι χέρι και τελικά κατεληξαν στο δίπλα δίπλα ...δωμάτιο.Εκεί που ήταν είμαστε, κι εκεί που φτασαν πάμε...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2