-
-
H κορυφή που αξίζει στην Ελλαδάρα μας!
-
Εμένα το μάτι έπεσε στην Ιταλία που όλοι ξέρουμε ότι το χρέος της είναι στο 147% πeρίπου το 4ο τρίμηνο του 2022...πως εδώ έγινε 77%? Η Ιαπωνία είχε το μεγαλύτερο στον κόσμο...κάτι δεν μου κολλάει εδώ....
The highest ratios of government debt to GDP at the end of the third quarter of 2022 were recorded in Greece (178.2%), Italy (147.3%), Portugal (120.1%), Spain (115.6%), France (113.4%) and Belgium (106.3%), and the lowest in Estonia (15.8%), Bulgaria (23.1%) and Luxembourg (24.6%).23 Ιαν 2023
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμένα το μάτι έπεσε στην Ιταλία που όλοι ξέρουμε ότι το χρέος της είναι στο 147% πeρίπου το 4ο τρίμηνο του 2022...πως εδώ έγινε 77%? Η Ιαπωνία είχε το μεγαλύτερο στον κόσμο...κάτι δεν μου κολλάει εδώ....
The highest ratios of government debt to GDP at the end of the third quarter of 2022 were recorded in Greece (178.2%), Italy (147.3%), Portugal (120.1%), Spain (115.6%), France (113.4%) and Belgium (106.3%), and the lowest in Estonia (15.8%), Bulgaria (23.1%) and Luxembourg (24.6%).23 Ιαν 2023
δεδομένα για το χρεος απο τους αρμόδιους (το διεθνές νομισματικο ταμείο )
link textμαρκαρετε την Ελλαδα , και μετακινηστε την πορτοκαλι μπάρα (κάτω μέρος) προς τα δεξια
2022 είμαστε στο 177.434%
2022 Ιαπωνία 261.289%
-
Θα σε παρακαλούσα να προσέχεις το τι λες, διότι σου έρχεται καμπανάκι για δυσφήμιση.
Το ότι είσαι άσχετος με δείκτες κτλ και δεν τους παρακολουθείς, δεν σημαίνει ότι γράφω ψέματα όταν τους αναφέρω.
Προς το παρόν δεν απάντησες το σημαντικότερο, παράγεις fake news λέγοντας πως τα στοιχεία δεν ισχύουν; Ή όχι;
Πριν εγραφες ότι ήταν ψέματα, ότι είναι απλυτοι, ψεύτες όσοι τα γράφουν.
Σε πληροφορω ότι δεν γράφω ψέματα, ότι σίγουρα θα είμαι πολύ πιο καθαρός από εσένα και μοσχομυρωδατος.Τελικά συμφωνείς ότι έλεγες ψέματα; Ότι παραπληροφορεις;
Θα ήθελα μια απάντηση.
-
Τουλάχιστον αυτό που χαίρομαι στο τοπικό και παίρνω τα εύσημα από τον εαυτό μου, είναι ότι σας έβαλα στο τριπκι να αξιολογείτε το κυβερνητικο έργο με βάση αντικειμενικούς δείκτες.
Και μη φοβάστε για τα πάντα υπάρχουν δείκτες και καταγραφές ώστε να εντοπιστεί οποιοσδήποτε ένσταση. Απλώς δεν τους ανεβάζουμε συχνά.
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα σε παρακαλούσα να προσέχεις το τι λες, διότι σου έρχεται καμπανάκι για δυσφήμιση.
Το ότι είσαι άσχετος με δείκτες κτλ και δεν τους παρακολουθείς, δεν σημαίνει ότι γράφω ψέματα όταν τους αναφέρω.
Προς το παρόν δεν απάντησες το σημαντικότερο, παράγεις fake news λέγοντας πως τα στοιχεία δεν ισχύουν; Ή όχι;
Πριν εγραφες ότι ήταν ψέματα, ότι είναι απλυτοι, ψεύτες όσοι τα γράφουν.
Σε πληροφορω ότι δεν γράφω ψέματα, ότι σίγουρα θα είμαι πολύ πιο καθαρός από εσένα και μοσχομυρωδατος.Τελικά συμφωνείς ότι έλεγες ψέματα; Ότι παραπληροφορεις;
Θα ήθελα μια απάντηση.
Εννοείται δεν ισχύουν λαπη... μόνο ίσως στον αριστερό σας κόσμο, να ισχύουν όχι στον πραγματικό!
Εννοείται πως ισχύουν και διασπείρεις fake news καθώς αρνείσαι αντικειμενικά δεδομένα από επίσημους οργανισμούς.
Προφανώς είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο. Ψευτιά και προπαγάνδα.
Όπως σου είπα, ούτε οπαδος του Αλέξη να ήσουν, με τον αγώνα που δίνεις.
-
Χαχα, Μα τα στοιχεία αυτά η τράπεζα της Ελλάδος τα δίνει στον oecd.
Τα υπόλοιπα ναι είναι της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας τα οποία τα παίρνει από την ελληνική.
Ρε συ πόσο ανίδεος μπορεί να είσαι;
Μάλλον τρολαρεις.
-
Ααα! Έχς ξεφυγ....
-
Πόσους καφέδες πίνεις την ημέρα;
-
Ε ρε μουρλα....
-
Μίλησε αυτός που ανέβασε 2 φορές ψευτικους πίνακες για να μας παραμύθιασει
και τον πιάσαμε με την γιδα στην πλάτη!Ποιους ψεύτικους. Τυφλός είσαι;;;;
-
Το ότι χαίρεσαι με την κατάντια της οικονομίας μας αμφισβητώντας επίσημα στοιχεία δείχνει το ποιόν σου.
-
και τον πιάσαμε με την γιδα στην πλάτη!Ποιους ψεύτικους; Για ποιους μιλάς;;; Τυφλός είσαι;;;;
Ρε συ με ψεύτικες ειδήσεις θέλεις να συμβάλεις στο forum?
-
και τον πιάσαμε με την γιδα στην πλάτη!Ποιους ψεύτικους. Τυφλός είσαι;;;;
Και αμνησία???
Τι άλλο θα ακούσουμε?
Ξέχασες πριν από 7-10 μέρες?Βρε πιλοτε, κομπάζεις για τις χαζομάρες που γράφεις;
Μόνο εσύ θα μπορούσες να κομπάζεις για το χάλι στην μεταβολή του κόστους της ενέργειας σε παραγωγικούς συντελεστές.
Τέτοιος εχθρός της ιδιωτικής οικονομίας ούτε ο μεγαλύτερος κομμουνιστής
Όσοι έχουν επιχειρήσεις ξέρουν πολύ καλά τι έγραψα και φυσικά συμφωνούν.
Αυτό με την γίδα, πρόσεξε το. Για καλό σου το λέω. Έχεις απωθημένα.
-
και τον πιάσαμε με την γιδα στην πλάτη!Ποιους ψεύτικους; Για ποιους μιλάς;;; Τυφλός είσαι;;;;
Ρε συ με ψεύτικες ειδήσεις θέλεις να συμβάλεις στο forum?
Εσυ που βάζεις ψεύτικους πίνακες τι να πούμε?
Υπομένουμε.Τεσπα μη τους διαβάζει, άσε τους άλλους να ενημερωθούν και να συζητάμε. Βρες εσύ άλλους πίνακες. Αν υπάρχουν που δεν υπάρχουν.
Ειλικρινά εάν θεωρείς ότι κάνεις καλό στο κόμμα που υποστηρίζεις με τις αρλουμπες που γράφεις τότε είναι τυχεροί οι Ζαιοι.
-
Εχεις μαστουρωσει από τις αφορολγητες κολώνες;;;
Με επιχειρήσεις έχω επαφες, με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και βιοτεχνιών μιλάω.
Εσύ δεν έχεις καμία επαφή. Είναι προφανές αυτό. Άσε λοιπόν την πάρλα και κοίτα τα σύννεφα.
Θα σου έλεγα τι έπιασες.... Του τραγου....για να μη φεύγεις από τα γούστα σου.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι έγινε ρε παιδιά;
Μάζεψε κι ο τσεος των 4Τ τους διαχειριστάς του περιοδικού και τους ενημέρωσε ότι οφείλουν να ψηφίσουν Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Ήταν παρών κι ο Άδωνις;Τσέοι όλης της Ελλάδας ενωθείτε!
Δεν έχετε να χάσετε, πάρα μόνο τη κουτάλα!Μου επισημάνθηκε αυτή η δημοσίευση. Ενώ είμαστε 100% υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης στους 4Τ, δεν μπορώ να αφήσω τέτοια μομφή αναπάντητη!
Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου (ΣΧ) έγραψε ένα άρθρο γνώμης, όπως κάνουν όλοι οι συντάκτες του Περιοδικού. Το άρθρο αυτό εκφράζει αποκλειστικά τις δικές του σκέψεις και απόψεις. Δεν εκφράζει τις απόψεις ούτε του Περιοδικού, ούτε του Εκδοτικού Ομίλου στον οποίο ανήκει. Αυτό ισχύει για όλα τα ενυπόγραφα άρθρα γνώμης που δημοσιεύονται στο Περιοδικό και στον ιστότοπό του. Ο ΣΧ έγραψε το παραπάνω άρθρο ως δημοσιογράφος-σχολιαστής και όχι ως ο Διευθυντής των 4Τ.
Ποτέ δεν έχει υπάρξει πίεση προς κανέναν εργαζόμενο ή συνεργάτη των 4Τ για επιβολή καμίας γνώμης ή άποψης. Σε ατομικό επίπεδο, σας ενημερώνω ότι ακόμα και όταν ο ΣΧ διαφωνεί με κάποιο άρθρο αυτοκινητιστικού περιεχομένου δεν ασκεί πίεση στον συντάκτη να το αλλάξει. Πόσο δε μάλλον για προσωπικές απόψεις, όπως είναι η πολιτική σκέψη. -
Πρώτα από όλα μην υποτιμάς τους επιχειρηματίες που παλεύουν να βγάλουν τα λειτουργικά τους κόστη.
Είναι ντροπή.
Δεύτερον οι πολύ μικρές επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, και εν μέρη ευτυχώς που είναι. Το ίδιο συμβαίνει περίπου και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Εγώ έχω να κάνω με επιχείρησεις με αρκετό τζίρο. Όχι μαγαζιά κτλ -
Small and medium-sized enterprises (SMEs) are the backbone of Europe's economy. They represent 99% of all businesses in the EU. They employ around 100 million people, account for more than half of Europe’s GDP and play a key role in adding value in every sector of the economy.
Πόσο ανίδεος πια;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2