-
...μετά από εσάς αγαπητέ μου. Η αρχή είναι παντα δική σας. Ξεχνας τα like στον φίλο μας και το πόσο διασκεδάζεις με όσα γραφει, με απογοητεύεις.
Και κακώς χαλιεσαι κιόλας. Είσαι και εσύ (αυτοπροσδιοριζομενος) δημοκράτης οπότε έχεις λογο να θίγεσαι; -
Την μπόχα της από κει πλευράς,μια χαρά την πλησίασε κυβερνώντας 2 σερί τετραετίες -και συνολικά 20 έτη ως κόμμα μέχρι το 2004- με άφθονο σκόρπιο χρήμα, το ίνδαλμα όλων των ντόπιων και ξένων χαραμοφάηδων/λαμογιών ο "πολυχρονεμένος" Αντρίκος..
Και γενικά όποιος έχει εξουσία αριστερός,δεξιός,κεντρώος μια χαρά κυλιέται στη βρώμα,του αρέσει κιόλας κι αφήνει τον υποανάπτυκτο λαό να τσακώνεται με όρους ultras. Αν ήταν σωστοί κι ειλικρινείς οι πολιτικοί,λογικά κανένας τους δε θα ήθελε να κυβερνήσει τη χώρα με αυτά που ήρθαν και θα έρθουν σύντομα.Αλλά ακόμη και στις πιο φτωχές χώρες της Αφρικής,οι φύλαρχοι τσακώνονται για την εξουσία,γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι να ξεπετσιάσουν και να ξεκοκκαλίσουν.. -
Άλλοι ζουν με την προσδοκία της 2ας παρουσίας.
Άλλοι με την προσδοκία της 2ης φοράς αριστερά. Λες και δεν τους έφτασε η 1η για να καταλάβουν. Αλλά η επανάληψη μητήρ της μαθήσεως. Και για τα κακά.Ναι johan σε σένα αναφέρομαι .
-
Αndy μου εσένα σε έχω πάρει πιο πολύ στην πλάκα και δεν θέλω να χαλαστουμε. Ξεκινά όμως σιγουλια-σιγουλια να διαλέγεις δελφίνο για τον οποίο θα δώσεις τη μάχη nach dem Koolen. Πριν τη θυσία (κατά τον αρχηγό σας τον ξεφτιλα που ούτε στο Μαρούσι δεν γλίτωσε το κράξιμο) πηγαίνατε για μια "αξιοπρεπή" ήττα. Τώρα πια πάτε για ήττα με διαφ
θορα. -
Ρε Johan αφού ξέρεις κατά βάθος την αλήθεια. Οι Έλληνες θέλουν ΠΑΣΟΚ. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά.
Ελλείψει ΠΑΣΟΚ, δηλαδή χρημάτων για να μπουν όλοι στο Δημόσιο, θα ψηφίσουν ΝΔ που είναι ότι πιο κοντινό.
Την αριστερά ιδιαίτερα ποτέ δεν την ήθελαν και ούτε τη θέλουν οι Έλληνες. Σα μπαμπούλα την κρατάνε, έτσι σαν τα γκέμια στο άλογο. Όπου άλογο βλέπε ΠΑΣΟΚ ή όποιο του μοιάζει πιο πολύ.
Αφού δεν κατάφερε ο Αλέ6 να γίνει ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, όσο αντέξετε. -
Τότε να ηρεμήσεις λιγάκι και ένα αφήσεις τα ποστακια σαν αυτό με τα πορτοκάλια και όλα θα πάνε καλύτερα.
Και εγώ έχω φίλους κατάμαυρους, οργανωμένους στη ΝΔουλα και γνωστούς που έχουν για ήχο κλήσης χουντικά εμβατηρια. Ξέρουν πότε να σηκώσουν το πόδι απ'το γκάζι όμως. Μπορεί να φταίει ο κοινός σκοπός (αγώνες), αλλά και πάλι είναι θέμα εκατέρωθεν διάθεσης.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αφού δεν κατάφερε ο Αλέ6 να γίνει ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, όσο αντέξετε.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, σίγουρα όμως κεντρώο σοσιαλιστικό κόμμα δεν έγινε και μάλλον δεν θέλουν να έχουν πάρε/δώσε με το κέντρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και να το προσπαθώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόμμα τι ακριβώς είναι.
Έχει ΚΚΕέδες του Εσωτερικού, έχει πρώην ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ, έχει διαφόρους ακροαριστερούς από συνιστώσες, έχει ΠΑΣΟΚΟΥΣ, έχει ακροδεξιούς και φιλοβασιλικούς από τους ΑΝΕΛ, έχει μεγαλοεπιχειρηματίες που είχαν και έχουν πάρε/δώσε με το κράτος (Κόκκαλης), έχει τρελαμένους ηθοποιούς (Γκλέτσος), έχει ηθοποιούς που αγαπούν τα κοριτσάκια (Γεωργούλης, Αθανασίου), έχει τραγουδιάρες από reality show (Χριστίδου Fame Story).Και τώρα διαβάζω ότι θέλει να πάει και ο Αντώναρος;
Ο μόνος που λείπει είναι ο Σεφερλής.Αχταρμάς.
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό με τα πορτοκάλια το ανέβασα αρχικά για να δω ποιοι θα τσιμπησουν και θα απαντήσουν, ώστε να πάρω πάσα, όπως και πήρα, (και στο έγραψα από κάτω, ποια είναι η διαφορά…) για να σου δώσω να καταλάβεις ότι είτε χρυσή αυγή είτε ΠΑΜΕ και ΚΚΕ είναι το ίδιο φανατισμένα άκρα και θα πρέπει να αποφεύγονται.
Το έχω ξανάαναφερει ότι μετά από την χρυσή αυγή τώρα με το νέο νόμο που πέρασε θα βρεθεί σύντομα η αριστερή πλευρά να βγαίνει εκτός νόμου και να αποβάλλεται από την εκλογική διαδικασία.Δε συμφωνώ με την αποβολή κομμάτων, το θεωρώ αντιδημοκρατικό.
Αν όμως βγουν εκτός νόμου τα ακραία δεξιά κόμματα, είναι δίκαιο να γίνει το ίδιο και για τα ακραία αριστερά.
Δε θα γίνει ποτέ αυτό βέβαια. Η ΝΔ ενδιαφέρεται να σουτάρει τη ΧΑ για ψηφοθηρικούς λόγους, δεν την ενδιαφέρουν τα αριστερά κόμματα. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τότε να ηρεμήσεις λιγάκι και ένα αφήσεις τα ποστακια σαν αυτό με τα πορτοκάλια και όλα θα πάνε καλύτερα.
Παρακαλώ;
Δεν κατάλαβα. Απειλή είναι αυτό;
Αν δηλαδή συνεχίσει να ανεβάζει φωτογραφίες με την σαπίλα της αριστεράς τι θα του κάνεις/κάνετε;Καλά τα λέω εγώ τόσα χρόνια εδώ μέσα.
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό με τα πορτοκάλια το ανέβασα αρχικά για να δω ποιοι θα τσιμπησουν και θα απαντήσουν, ώστε να πάρω πάσα, όπως και πήρα,
Απολογείσαι κιόλας;
Άσε ρε μεγάλε. Πόσταρε ότι γουστάρεις και μην δίνεις σημασία. -
Ενδιαφέρον θα έχουν οι δημοσκοπήσεις της άλλης εβδομάδας.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παρακαλώ;
Δεν κατάλαβα. Απειλή είναι αυτό;
Αν δηλαδή συνεχίσει να ανεβάζει φωτογραφίες με την σαπίλα της αριστεράς τι θα του κάνεις/κάνετε;Καλά τα λέω εγώ τόσα χρόνια εδώ μέσα.
Όταν κάποιος ξεφεύγει θα παίρνει απαντήσεις. Άμα ποσταρω πρώτος και στο ψιλοξεκουδουνο έναν κουβά σκατα και γράψω ΝΔ πάνω ανεβείτε σε όποια κεραμύδια θέλετε και θα έχετε και δίκιο. Όταν το ξεκινά άλλος πρώτος και η διαχείριση δεν το κοβει θα υπάρχει απάντηση.
Όλα τα άλλα που λες είναι τουλάχιστον υπερβολικά. Μια χαρά ακούγονται όλα εδώ μέσα και το μόνο φάουλ είναι ότι (ίσως και άθελα) δεν υπάρχει 100% σωστή διαχείριση στο επί προσωπικού και έχουν γίνει λαθη που έχουν διαμορφώσει συγκεκριμένες συμπεριφορες (μαζί και τη δική μου). Άλλο αυτό και άλλο αυτό που νομίζεις ότι συμβαίνει με τα υπονοούμενα που αφήνεις συχνα-πυκνα για "αριστερό φόρουμ" και κανείς δεν σου απαντά (λόγω κατανόησης). -
Από το πρωί δε ξέρω πόσες φορές έγραψες τη λέξη σκατά ανάμεσα σε άλλα ακατάληπτα. Ηρέμησε και πάνε μια βόλτα. Δε χρειάζεται να σε ριπορταρει κανείς. Μόνος σου ρωτάς κι απαντάς. Άιντε συνελθε, σοβαρεψου. Οι υπόλοιποι που δε συμφωνούμε με σένα δεν είμαστε της ΕΣΑ.
-
Βόλτα να πας εσύ. Είναι ξεκάθαρα όσα γράφω. Κάνε ριπορτ αν νομίζεις και καλή τύχη.
-
Δεν έχω κάνει ποτέ σε κανένα. Ούτε σκοπεύω να αρχίσω με του λόγου σου. Με βολεύει να υπάρχεις εδώ μέσα δείχνοντας στον κόσμο του φόρουμ τι υπάρχει από την άλλη πλευρά του νομίσματος. Βόλτα φυσικά και θα βγω.
-
Ναι εντάξει.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
PS2: Και ένα έξοχο δείγμα δημοσιογραφίας , γιατί με τους πετσωμενους έχει αλλοιωθεί εντελώς η έννοια αυτής της λέξης.
https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1637015996384026624?t=iE2YJlDgLxqMbr9Mv72aRA&s=19Δύο σημειώσεις:
(α) Πες εκεί στο καθίκι του twitter ότι αυτός που μιλάει δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά ο Βλάχος του ΠΑΣΟΚ.
(β) Το ATTICA TV είναι το αριστερό κανάλι που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ανήκει στους ΜπακοΚαυμενάκηδες που έχουν και το ACTION24 που υποστηρίζει την ΝΔ. Μάγκες. Φροντίζουν να έχουν ικανοποιημένους και τους μεν και τους δε ώστε να πάρουν κρατικά φράγκα. Και φυσικά έχουν μοιράσει στα δύο κανάλια τους δημοσιογράφους ανάλογα το κόμμα και την ιδεολογία που υποστηρίζουν.Προφανώς αυτά που λέει ο Βλάχος μπορεί να είναι και αλήθεια. Και λέω μπορεί γιατί εγώ κρατώ μικρό καλάθι για όλους και για όλα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην παρεξηγηθώ ότι υποστηρίζω κάποιο κόμμα. Ιδεολογία υποστηρίζω, κόμματα όχι.
Το κατεβασε το τουιτ βλέπω.
Εγώ ήξερα πως οι Μπακοκαυμενακηδες του Αστέρα Τρίπολης είναι - βλέποντας τον γενικών καθηκόντων Μποροβιλο που εχουν- Πασοκοι
Παίζουν σε όλα τα ταμπλό τελικά.
Δεν ήξερα και αυτόν τον Βλάχο, φαίνεται πάντως εξαιρετικός τύπος.
Γενικά η παρουσία όλων των πασοκων είναι εξαιρετική σε όσα τηλεοπτικά πάνελ έχω δει τελευταία.
Όαση μπροστά στο χαμηλό επίπεδο των Κυρανακιδων το οποίο κυριαρχεί στην ΝΔΩραιος και εδώ αυτός ο νεαρός Χρηστίδης που με ένα πολύ λογικό επιχείρημα αδειάζει τον Σκέρτσο .
Ποιά Πασοκιλα και διαχρονικές ευθύνες όταν τα τελευταία χρόνια δεν έχει κυβερνυσει καθόλου.
https://twitter.com/Marka2free/status/1637372151866032128?t=R2DouQDDYDSODj6hIQAp5w&s=19Γενικά, η πιο σωστή γραμμή είναι αυτή του Κιναλ.
Θέλετε κύριοι να τα ρίξετε όλα στον συγκεκριμένο Σταθμάρχη και το ανθρώπινο λάθος γιατί είμαστε 150 χρόνια πίσω από τον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο στους σιδηροδρόμους;
Πολύ καλά λοιπόν.
Οι 57 νεκροί τότε δεν θα υπήρχαν αν ο Καραμανλής δεν είχε αλλάξει με τροπολογία το προαπαιτούμενο όριο ηλικίας των σταθμαρχων για να ολοκληρωθεί η μετάταξη του συγκεκριμένου κύριου.
Οπότε αφήστε τα περί Πασοκιλας , δημοσίου, ΟΣΕ κλπ , η αιτία των θανάτων οφείλεται στην αγνή και ανόθευτη δεξιά Νεοδημοκρατικη Γκρουεζικη σαπιλα και μόνο.
Case closed.
-
Nαι αλλα:
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/189782/o-kairidis-epathe-adoni
Καμαρωστε κατι ΜΠανεπιστημιακους...γι'αυτο λεμε για κακοποιηση των εννοιων. Αριστος! (Και πώς να μην ειναι δλδ, αφου ειχε πει στον Τζανακοπουλο να σκασει καποτε με μπολικη assτικη ευγενεια και περισση μαγκια με τη φωνουλα του τη γλυκεια)
-
Ρε σεις, έκανε ο τσεκουροφόρος Υπουργός custom νομοθεσία για το ρουσφέτι προσωπικά στον Σταθμάρχη, και τώρα χρησιμοποιούν τον ηλιθιο που τράβηξε τη σκανδάλη, για να αθωώσουν τον Καραμαν Αλή τον Υπουργό ηθικό αυτουργό δολοφονίας 60 νέων ανθρώπων;
Καλά κάνει και γράφει ο πιτζιπιτζιδης της αεροπορίας για τη σαπίλα της Αριστεράς, αφού όλοι οι εισαγγελείς της χώρας ρίχνουν πασιέντζα να περάσει η ώρα.
-
Μου φαίνεται ότι δεν έχετε καταλάβει ότι η ΝΔ στα έδρανα της βουλής πρέπει να έχει και Μητσοτ-Άκη και Καραμάν-Αλή. Σε διαφορετική περίπτωση πάει για διάλυση το μαγαζί της Συγγρού.
Το μόνο που επιτρέπεται στην ΝΔ είναι η εναλλαγή αρχηγών και αραιά και που μπαίνει και κάποιος ξεκάρφωτος πρόεδρος π.χ. Έβερτ, Σαμαράς. Και αν υπάρξει πρόβλημα στο κόμμα μπαίνουν πρόεδροι οι κηπουροί π.χ. Μεϊμαράκης.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2