-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, σήμερα Παρασκευή έχουμε
Ανατολή ήλιου: 06:44 - Δύση ήλιου: 18:26
Σελήνη 17.5 ημερών και στην εκκλησία μας
Β΄ Χαιρετισμοί, Κοδράτου του εν Κορίνθω και των συν αυτώ, Νεομάρτυρος Μιχαήλ Μαυροειδή του εν Αδριανουπόλει, Οσίας Αναστασίας της πατρικίας -
Όταν είδαν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις:
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μα γι'αυτό τα γράφουμε από νωρίς. 10:45 έναρξη μαθημάτων, 21:00 τέλος με κενό 14:00-15:00. Αλλά μόνο οι δεξιοι δουλεύουν! Οι αριστεροί ως γνωστόν τα ξύνουν με γυαλοχαρτο Νο6 πίνοντας τσίπουρο...
Νομίζω ότι το 6 πρέπει να πονάει λίγο...
-
Σας το είπα πάντως, ότι ο Κούλης θα χάσει, αλλά ο Αλέξης ΔΕΝ θα πάρει...
Εν τω μεταξύ ακούγεται ότι σταθμάρχης και επιθεωρητής πασκε δαγκωτό και βέβαια ο γιατρός του Βώλου, υποψήφιος βουλευτής με το πασοκ...
Ετσι μικρά κόμματα, με το κκε μαζί τσιμπάνε κάτι τις...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όταν είδαν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις:
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πιλιου, δέλτα και υπόλοιποι αριστεροί που ειστε στο παρόν…
Γράφετε,… γραφετε,…. γραφετε….
Έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή πως θα αισθανθείτε την επόμενη μέρα των εκλογών, χορτασμένοι από την PITSA 2.0 ???
Τι ευγενικό κράξιμο θα φάτε από όλους όσους κοροϊδεύατε τόσο καιρό?
Λούσιμο με ουλτρεξ 2 σε 1.
Θα είναι αργά να πείτε «τι μίλαγα? καλύτερα να μασούσα»
Φιλική συμβουλή!Λαρωσε τυπε 737, δεν βλέπεις την καντηφλα* στον πύργο ελέγχου;
Εγώ θα σου δώσω μια άλλη φιλική συμβουλή: Μη κάνεις ad hominem επιθέσεις γιατί ο,τι γράφουμε οι αντι-ΝΔ δεν είναι προσωπικό. Εδώ είναι τα γραπτά και ποιος ξεκινά τις εξυπΝαΔουλες κάθε φορα φαίνεται.*Με την σειρά των φωτό:
- Επιτελικό κλάμα
- Αδιευκρίνιστο κλάμα
- Ύφος νύχτας
St BarthsΑγ. Βαρθολομαιου FUBARαγνωστο καυκαλο- Ύφος σκύλου έμπροσθεν άδειου μπολ
- Mia Khadilia μετά από αποτυΧημενη σκηνή/Μαύρο Ρόδο από τα Lidl.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μα γι'αυτό τα γράφουμε από νωρίς. 10:45 έναρξη μαθημάτων, 21:00 τέλος με κενό 14:00-15:00. Αλλά μόνο οι δεξιοι δουλεύουν! Οι αριστεροί ως γνωστόν τα ξύνουν με γυαλοχαρτο Νο6 πίνοντας τσίπουρο...
Νομίζω ότι το 6 πρέπει να πονάει λίγο...
Ο Κούλης πονάει περισσότερο. Δε βλέπεις σκούξιμο Παρασκευή πρωί?
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πιλιου, δέλτα και υπόλοιποι αριστεροί που ειστε στο παρόν…
Γράφετε,… γραφετε,…. γραφετε….
Έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή πως θα αισθανθείτε την επόμενη μέρα των εκλογών, χορτασμένοι από την PITSA 2.0 ???
Τι ευγενικό κράξιμο θα φάτε από όλους όσους κοροϊδεύατε τόσο καιρό?
Λούσιμο με ουλτρεξ 2 σε 1.
Θα είναι αργά να πείτε «τι μίλαγα? καλύτερα να μασούσα»
Φιλική συμβουλή!Φίλε PGP που ζεις το παιδικό μου όνειρο (όλοι μικροί πιλότοι θέλαμε να γίνουμε, εκτός απ τον Αντεντοκούνμπο που ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής) εγώ «τί είχα, τί έχασα» με το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ούτε μετακλητός είμαι, ούτε επιχειρηματίας με απευθείας αναθέσεις, ούτε παλεύω να μπω στο Δημόσιο ή να πάρω μετάθεση. Θεωρώ μάλιστα «καλύτερα» να έχουμε Βεζύρη τον γνήσιο δεξιό γόνο ζάπλουτης οικογένειας, που έλεγε κι ο Άδωνης, παρά το κακέκτυπο Παπανδρέου (να τον κάνει ο Γιαραμπής) τον κωλοτούμπα Τσίπρα στη θέση του Βεζύρη...Την ΠΙΤΣΑ που λες, θα τη φάνε αυτοί που θα κάνουν τα μνημόσυνα και θα βλέπουν τον Καραμαν Αλή ξανά Υπουργό που έχει πατήσει επί των πτωμάτων των παιδιών τους.
Αυτούς ναι, θα τους στοιχίσει η ΠΙΤΣΑ που ταϊζει η ΝΔ, με κάποιους φανατικούς Νεοδημοκράτες για σερβιτόρους!Τέλος πάντων, αυτά πρέπει να τα πούμε μια φορά από κοντά, με τσιπουράκι, κι αν δεν πίνετε τσιπουράκι με πάστα φούρνου στη παραλία, κι αν προσέχετε τη σιλουέτα σας, ας κάνουμε περιπατητικό διάλογο ανεβαίνοντας τη Γορίτσα, κι ας μην τη βγάζω πλέον 9 λεπτά όπως κάποτε αλλά 29 και σταματάω να φωτογραφίζω και τον Παγασητικό...
έχουμε πολλά να κουβεντιάσουμε με τους αγαπητούς που αντιδικούμε στο φόρουμ... π.χ. πόσο αριστερός και κρατιστής είμαι εγώ που εργάζομαι μια ζωή στον ιδιωτικό τομέα, συνδικαλίστηκα όταν έπρεπε να διεκδικήσω τη συμμόρφωση με τους νόμους κι όταν απαιτήθηκε, βγήκα στην ανοιχτή διεθνή αγορά εργασίας, και πόσο δεξιός και καπιταλιστής είναι για παράδειγμα (όχι προσωπικό) κάποιος που αντί για φαντάρος πήγε έμμισθος σε κρατική σχολή αεροπορίας, έζησε κάποια χρόνια με σίγουρο μισθό και παροχές, κάποια στιγμή του πλήρωσαν άλλοι τις εγκρίσεις τύπου και τον Διόρισαν σε πολιτική θέση σε μονοπώλιο και δεν συνδικαλίστηκε ποτέ γιατί έμπαινε κατευθείαν στα γραφεία ή τηλέφωνα βουλευτών, τέτοια πράγματα να πούμε, τέτοιες συζητήσεις να κάνουμε, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον... -
Επίσης μια και βρήκαμε ανθρώπους που μπορούν να μας πληροφορησουν εκ των έσω, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας πουν, αυτοί παρακάτω γιατί σκούζουν; Είναι τίποτα άπλυτοι συριζαίοι ή απλά δεν τους αρέσουν τα μανιτάρια στην ΠΙΤΣΑ;
"Στον «χορό» των καταγγελιών μπαίνει και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αερολιμενικών (ΠΣΑ) αναφορικά με τον κίνδυνο που υπάρχει εδώ και χρόνια για την ασφάλεια των αερομεταφορών της χώρας, με αφορμή το τραγικό πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη.
Ο Σύλλογος παίρνει τη σκυτάλη από τους εργαζόμενους του κλάδου, από την Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΕΚ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τηλεπικοινωνιακών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), και εκθέτει τον υπουργό Μεταφορών και την κυβέρνηση για τις εγκληματικές τους ευθύνες και ως προς την καθολική παραμέληση της ασφάλειας των αερομεταφορών που έχουν αναλάβει οι ιδιωτικές εταιρείες."
Ελπίζω να μην χρειαστεί, οι ΑΡΔ που στοχοποίησε ο καπνιστής τραχανοπλαγιάς ο Πολάκης, να ρωτάνε πάλι σε λίγο καιρό «κι εσείς γιατί δεν κάνατε μια απεργία;»
«Το Ελληνικό Κράτος αποσύρθηκε εντελώς από τον έλεγχο της ασφάλειας των αερομεταφορών μετά τις ιδιωτικοποιήσεις»
Όπως εξηγούν, μετά τις ιδιωτικοποιήσεις των μεγαλύτερων αεροδρομίων της χώρας, «το ελληνικό κράτος αποφάσισε ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεται κανενός είδος in situ εποπτείας για τα πλείστα ζητήματα ασφαλείας που ανακύπτουν σε όλα τα αεροδρόμια. Ο πρώην υπουργός κύριος Καραμανλής κατάργησε όλες τις αεροπορικές Αρχές σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, τα όργανα του κράτους δηλαδή που θα ήλεγχαν την εφαρμογή κανόνων ασφαλείας στα αεροδρόμια και της εθνικής και ευρωπαϊκής αεροπορικής νομοθεσίας. Η απουσία κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού στα αεροδρόμια είναι αντίθετη με την ασφάλεια του πολίτη, των αερομεταφορών και γενικότερα του δημοσίου συμφέροντος και ασφαλώς είναι σίγουρο ότι δεν εξυπηρετεί τους επιβάτες και τους εργαζόμενους, ούτε και το καλό της χώρας μας. Αυτό έγινε, όμως, παρά την εντονότατη αντίδραση σύσσωμης όλης της αντιπολίτευσης και του συλλόγου μας και μάλιστα με τόσο απόλυτο και ατεκμηρίωτο τρόπο που δημιουργεί απορία τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούνται». -
Ε καλά τώρα, αφού την ανέλαβαν ιδιωτικές εταιρείες, είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Δε διαβάζω καν το link.
Δίκιο έχουν οι άνθρωποι, στανταράκι...Εντωμεταξύ πριν πολλά χρόνια είχα ένα συμμαθητή. Καλό παιδί. Καλοπαντρεύτηκε μικρός, γύρω στα 25. Ο πεθερός κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ. Τον έμπασε ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας. Λίγα χρόνια μετά κυκλοφορούσε με Mercedes. Μου είχε πει πόσα έπαιρνε κι έλεγα τι έκανα λάθος στη ζωή μου.
Δημοσιάρα ρε for ever.
-
Να βλέπεις τους άλλους με Μερτσεντε κι εσύ να είσαι με αντίγραφο γκολφ 20ετιας είναι όντως πίκρα... κάποτε είπα σε φίλο με Κλιό ότι τα Οπελ "είναι τα Χιουνταη της Γερμανίας" (σε εποχές των στρογγυλων Accent των τριών εκατομμυρίων δραχμών) και δεν μου μιλούσε μια βδομάδα... τελικά αγόρασε Φορντ, που κι αυτό τότε είχε έρθει στην Ευρώπη ως "γερμανικό"...
-
Επί το γερμανικοτερον "Jeder Trottel fährt einen Opel"
ΜΟΝΟ ΠΡΙΜΙΑ ΡΕ ΜΝΙΑ!
(Οι CDUδες, SPDεδες και λοιπά λιμα Πορδ, Φολξκλανεν και Όπελ)@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Κούλης πονάει περισσότερο. Δε βλέπεις σκούξιμο Παρασκευή πρωί?
...σίγουρα!
-
Citroen είχα τότε. Αλλά το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Πήρα το α3 μετά κι έστρωσα.
Να βρίσκατε κι εσείς καμιά θεσούλα ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας. Να βγάζετε καλά φραγκάκια. Χαλάλι σας τα υπέρ του Δημοσίου. Χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις.
Που πάτε τώρα βρε έρμοι ξεβράκωτοι στ' αγκάθια, ή στ' αγγούρια? Πάρτε κάνα τσίγκινο σωβρακάκι τουλάχιστον. Ενισχυμένο κατά προτίμηση. Με το Ελληνικό Δημόσιο να το φοράτε και προλητικά, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου ΄ρθει... -
Αν οι κοτσάνες ή μάλλον οι μαlακίες που λέει ο καθένας ορίζουν την πολιτική σκηνή μίας χώρας, τότε ας βάλω και εγώ μία επώνυμη τοποθέτηση μίας φανατικής ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ επώνυμης...για να είμαι και εγώ εντός κλίματος στο φόρουμ.
-
Μεγάλη μέρα θα λέγαμε αν ήταν όλο το Υπουργικό συμβούλιο ή και οι 300 της Βουλής, αντί για τα νέα αθώα παιδιά.
-
...και δώστου υπερασπιση οι αντικρατιστες!
-
Μεγάλη μέρα θα λέγαμε αν ήταν όλο το Υπουργικό συμβούλιο ή και οι 300 της Βουλής, αντί για τα νέα αθώα παιδιά.
Απαράδεκτο να χάνονται ζωές. Απαράδεκτο να εύχεσαι να χαθούν άλλες στη θέση τους. Θεμιτό να τηρούνται κάποιοι ελάχιστοι κανόνες ηθικής τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο. Δεν είναι επιταγή για την Δημοκρατία μόνο αλλά και για την κοινωνική συνοχή.
-
Στα συμβούλια της ΝΔ πέφτει πολύ κλάμα, με τις κάμερες σε ετοιμότητα.
Αντίθετα, στο Σύριζα το χουν ρίξει στις φάρσες και τα χωρατά!
Σπάνε πλάκα οι άνθρωποι!Θα μπαίνει ο Αντώναρος με το δίκωχο στραβά και θα υψώνει τη γροθιά του, στην ανάκρουση του ύμνου του ΕΑΜ.
Θα ακολουθεί ο Σπηλιωτόπουλος ζωσμενος φυσεκλίκια και γενειάδα μέχρι το στέρνο...Θα μείνει μόνος ο Πολακης να καπνίζει σε μια γωνιά, με το σαρίκι του να δακρύζει για κείνη την πρώτη φορά, που το κόμμα ήταν τάχα, Αριστερά.
Μετά την πρώτη φορά, έτσουζε λιγότερο...
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απαράδεκτο να χάνονται ζωές. Απαράδεκτο να εύχεσαι να χαθούν άλλες στη θέση τους. Θεμιτό να τηρούνται κάποιοι ελάχιστοι κανόνες ηθικής τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο. Δεν είναι επιταγή για την Δημοκρατία μόνο αλλά και για την κοινωνική συνοχή.
Αν θέλουμε σύγχρονα και ασφαλή τρένα, κάποιοι έπρεπε να θυσιαστούν, μας πληροφορησαν οι ΑΡΔ.
Οπότε η θυσία των Πολιτικών μας δεν θα πήγαινε χαμένη, θα γινόταν εθνικοί ήρωες, κι ο μύθος τους δεν θα έσβηνε ποτέ, σαν τους 300 του Λεωνίδα...Θα μου πεις πάλι, "οι μηχανοδηγοι τί φταίνε", ή οι αθώοι πολίτες που θα χάσουν τη θέση τους στις λιγοστές ΜΕΘ για να νοσηλευθούν οι βουλευτές, και θα χεις δίκιο!
Οπότε, ανακαλώ!
Θα μείνει για πάντα, μια φαντασίωση, ένα σαχλό ανέκδοτο, σαν το καράβι με τους δικηγόρους... -
Κι έτσι πρέπει. Να μείνει φαντασίωση. Οι σαχλαμάρες δεν ωφελούν. Βγάζουν στείρα εμπάθεια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2