-
REALZEUS wrote:
fiverg wrote:
Αυτό το αστείο με την τηλεεκπαιδευση ασ το. Έχεις παιδια και ξέρεις τι γινεται; Η στα λένε να τα λες; Έλεος με την αυτοκλιτη υπεράσπιση του κάθε κοιμιση που ομως αμοίβεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Λοιπον τώρα που δεν υπάρχει τάξη να κρυβεται μεσα ο καθε τεμπελης, ξεχωρίζει η ηρα από το στάρι αφου βλεπεις το τι στελνει ο καθε ενας και συγκρινεις με αλλους σε παιδια φιλων σου. Κατ αρχήν να ξαναπώ ότι όλοι είναι ακεκπαιδευτοι σε αυτό το στυλ εκπαίδευσης (εδώ η ευθύνη είναι του υπουργειου), βλέπεις όμως ότι κάποιοι έχουν φιλότιμο και κάνουν ότι μπορούν και άλλοι τίποτα. Καποιοι στελνουν επαναληψεις θεωριας (εστω και με mail), ασκησεις, κανουν μονοι τους μαθηματα μέσω Skype και άλλους μήτε που τους έχουμε ακούσει. Το εκπληκτικό είναι ότι δεν υπάρχει κανείς έλεγχος για το ποιος εχει κάνει, τι εχει κανει και πως. Μιλάω για δημοτικό και γυμνάσιο.
Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι αστείο και εντελώς αναποτελεσματικό, αλλά με καμία ευθύνη των εκπαιδευτικών. Νομίζεις ότι τους αρέσει αυτό; Περισσότερο κουράζονται έτσι!!! Παιδιά δεν έχω, η κοπέλα μου όμως είναι εκπαιδευτικός που παραδίδει τώρα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, οπότε ξέρω ΠΟΛΥ καλύτερα τι συμβαίνει από ότι αν είχα παιδιά και τα έβλεπα σαν γονιός απλά. Εγώ μιλάω για Λύκειο (ΕΠΑΛ).
Εγώ λέω ότι από τους καθηγητές του Γυμνασίου δεν μας έχουν δώσει σημεία ζωής ούτε το 1/3. Κι επειδή όλοι την ίδια εκπαίδευση (δεν) έχουν, εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κάποιοι ενδιαφέρονται για τους μαθητές τους, εχουν συναισθηση της καταστασης, και τιμούν το ψωμί που τους δίνει αυτές τις δύσκολες ώρες το κράτος και άλλοι βρήκαν ευκαιρία να λουφαρουν (κι άλλο, ξέρω τι λέω, 2 χρόνια παιδί στο γυμνάσιο έχω, πάει το ξύσιμο στεφανι). Και αυτούς οι πρώτοι που θα έπρεπε να τους πάρουν με τις πέτρες είναι οι συνάδελφοι τους σαν την κοπέλα σου.
Το ερωτημα ειναι αν θα επρεπε να υπαρχουν guidelines και ελεγχος τι κανει ο καθενας καθηγητης μεσω του ιντερνετ. Οι συναδελφοι τους να τους παρουν με τις πετρες αυτο ειναι ζουγκλα. Θα πρεπε να υπαρχουν επιθεωρητες που συντονιζουν την ολη προσπαθεια.
Επισης, μια εταιρεια δεν μπορει να πληρωνει για παντα υπαλληλους να καθονται. Αν δεν εχει δουλειες θα πρεπει να τους διωξει μετα απο μια περιοδο, οσο αντεξει να περιμενει να αλλαξουν τα πραγματα. Εννοειται οτι πανε σε εκτεταμενο ταμειο ανεργειας.
Και να σας προλαβω αν τα πληρωσει ολα το κρατος τωρα κανενας σας δεν θα παρει συνταξη στο μελλον γιατι απλα δεν θα εχει χρηματα τοτε το κρατος να δωσει.
-
...
ΥΓ2: Κάποιος έχει χακαρει τον storm, δεν μπορεί...
χα!χα! Όχι ρε συ! Ο ίδιος είμαι!...!...!
Πες ότι είμαι ένας ανένταχτος ανεξάρτητος πολίτης που δεν τον σέρνουν από την μύτη ιδεολογίες, κόμματα και όλο αυτό το πολιτικό/κοινωνικό/οικονομικό σύστημα που μας έχουν σερβίρει ως τρόπο ζωής...
Φυσικά απόψεις/θέσεις έχω για πολλά θέματα που σίγουρα ταυτίζονται με διάφορες ιδεολογίες (από το ένα άκρο στο άλλο), αλλά όχι παρωπίδες... Κριτική άποψη λοιπόν και κυρίως προς την εκάστοτε εξουσία.
-
Προφανως το κρατος εχει την ευθυνη του κλεισίματος των σχολείων και αναγνωριζοντας την, καταβάλει κανονικά τους μισθους των εκπαιδευτικων. Επισης το κρατος δια της λαλιστατης πλην μουροχαυλης υπουργου δεν εχει φροντισει να εχει πλατφορμα της προκοπης, να εχει εκπαιδευσει εκπαιδευτικους να την χρησιμοποιουν και να εχει θεσει πλαισιο τι πρέπει να κάνει ο καθε ένας και πως θα ελεγχθεί. Μέσα όμως σε αυτή την συγκυρία που είναι κοινή για όλους, κάποιοι εκπαιδευτικοί λάμπουν κάνοντας την δουλειά τους εστω και μέσω απλού mail, Viber, Skype κλπ και κάποιοι κρύβονται πισω απο τα προβληματα λαμποντας δια της απουσίας τους. Όταν λέω λοιπόν να τους πάρουν με τις πέτρες, δεν κυριολεκτώ προφανώς, εννοώ ότι θα έπρεπε να τους επισημανθεί το απλό, 'παιδια, εκτιθεμεθα...' διότι εδω δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς.
-
Πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης υπάρχουν υφιστάμενες και επαρκέστατες,δεν υπάρχει λόγος να αναπτύξει το υπουργείο δικές της. Και είναι τόσο απλές στη λειτουργία τους που δεν δέχομαι ότι μορφωμένοι άνθρωποι όπως οι εκπαιδευτικοί απαιτούν να εκπαιδευτούν πρώτα και μετά να τις χρησιμοποιήσουν. Αν ασχοληθείς 5 λεπτά,τις έμαθες. Απλά αφορμή ψάχνουν κάποιοι για να μην δουλέψουν.
-
Έτσι είναι πανω-κατω, ο χειρισμός είναι θέμα ψαξιματος μερικών λεπτων. Όμως, όταν θες να παραδώσεις κάτι νέο, κάτι που θέλει πίνακα στον οποίο μπορεί να θες να γράψεις πιο απλοποιημένα έναν κανόνα, να γράψεις ένα παράδειγμα όπου θα τραβήξεις τα βελάκια σου, θα υπογραμμίσεις κτλ ενώ ταυτόχρονα μιλάς είναι λίγο αλλιώς. Δε λέμε ότι δεν γίνεται καθολου, λέμε ότι δεν είναι το ίδιο με το κανονικό μαθημα, ειδικά το ξαναλεω για τις πολύ μικρές ηλικιες*. Είναι καλύτερο βέβαια από το απόλυτο τίποτα. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την αφομοίωση.
*Γι'αυτό και μπήκε στο κόλπο η εκπαιδευτική τηλεόραση για τα μικρά του Δημοτικού. Καθαρή εικόνα, σταθερή μετάδοση, δεν περιμένουμε να συνδεθούν όλοι, δεν έχουμε να ασχοληθούμε με το τι υπολογιστή/σύνδεση ίντερνετ έχει ο καθένας.
-
johanndelta wrote:
...
χα!χα! Όχι ρε συ! Ο ίδιος είμαι!...!...!
Πες ότι είμαι ένας ανένταχτος ανεξάρτητος πολίτης που δεν τον σέρνουν από την μύτη ιδεολογίες, κόμματα και όλο αυτό το πολιτικό/κοινωνικό/οικονομικό σύστημα που μας έχουν σερβίρει ως τρόπο ζωής...
Φυσικά απόψεις/θέσεις έχω για πολλά θέματα που σίγουρα ταυτίζονται με διάφορες ιδεολογίες (από το ένα άκρο στο άλλο), αλλά όχι παρωπίδες... Κριτική άποψη λοιπόν και κυρίως προς την εκάστοτε εξουσία.
Να πω, σχετικά με τα ωραία που γράφεις, πως άλλο πράγμα η ιδεολογία κι άλλο κάποιο συγκεκριμένο σύστημα εξουσίας που την επικαλείται. Δεν ταυτίζονται καθόλου και μερικές φορές έρχονται σε αντίθεση. Παράδειγμα, η ΕΣΣΔ, η Γιουγκοσλαβία, η Αλβανία του Χότζα, οι Χμερ, η Βόρεια Κορέα, η σύγχρονη Κίνα και η Κούβα του Φιντέλ, και το ΠΑΜΕ, όλοι επικαλούνται την ιδεολογία του Μαρξισμού και τις αρχές του Κομμουνισμού. Η Βρετανία της Θάτσερ και η χούντα του Πινοσέτ σχετίζονται με την Νεοφιλελεύθερη ιδεολογία, αλλά δεν ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
-
Συνεργαζομαι με πολλα δασαρχεια. Προ κορονοιου πολλοι υπαλληλοι απουσιαζαν απο τα γραφεια 2-3 ημερες την εβδομαδα επειδη ηταν σε εξωτερικες δουλειες. Αυτοψιες, δασικοι χαρτες, ελεγχους κτλπ κτλπ. Τωρα παλι ενω δεν βγαινουν για αυτοψιες, ειδικα στην Μακεδονια (εχω εργο στον Εχινο) , παλι δεν τους βρισκεις... Παλι απαντουν στα mail καθε 3-4-5 ημερες.
Αρα καπου εχει δικιο και ο cruiser. Οχι απαραιτητα οτι πρεπει να τους κοψουν τον μισθο, αλλα οτι πρεπει να βαλουν πλατη να δωσουν το καλο παραδειγμα διευκολυνοντας τον ιδιωτικο τομεα, γιατι αλλοι συμπολιτες τους ειναι σε αργια, σε απολυση η δεν ξερουν οταν ανοιξει η επιχειρηση αν θα εχουν δουλεια.
Δεν μπορώ να γνωρίζω πως δουλεύει η κάθε Υπηρεσία προφανώς, απλά του απήντησα τι συμβαίνει τώρα με το lockdown. Αν μια Υπηρεσία ήταν χάλια από πριν, θα είναι και τώρα, προφανώς! Δεν ισχύει όμως ότι όλοι πήγαν σπίτια τους και δεν δουλεύουν. Γνωρίζω από τον κοντινό μου κύκλο για 2-3 Υπηρεσίες. Ο criuser λοιπόν τους τσουβάλιασε όλους, όπως κάνει πάντα. Κούρασε πάρα πολύ ο τυπάκος...
-
Ναι βρε Άλεξ, καλά παιδιά είναι οι πιο πολλοί.
Να σου δείξω επ' ευκαιριας τον αγαπημένο μου 'ΕπαλΗτη' που τόσο τον χαίρομαι τα τελευταία χρόνια -εχω βάλει και εγώ ολίγον το χεράκι μου στην διαπαιδαγώγηση του, τα καλά των χωριων που είσαι πιο κοντά με τα παιδιά-:
ΥΓ: Πάντα θα θυμάμαι τη βόλτα που με πήγε όταν ολοκλήρωσε το αμάξι, ειμασταν τάχα μου εμείς γρήγοροι στα early 20s μας, πως αμέ...
Τον θυμάμαι αυτόν τον τύπο, πολύ ωραίο χέρι και φοβερό εργαλείο!
Σχετικά με τον Storm, τον σέβομαι κι εκτιμώ, παρότι σε πολλά διαφωνούμε. γιατί δεν έχει κολλήματα. Δεν του αρέσει κάτι; Το λέει. Του αρέσει; Πάλι το λέει. Δεν κοιτάει όμως ποιος το είπε ή το έκανε, για να κρίνει αν θα του αρέσει ή δεν θα του αρέσει βάσει του προσώπου ή του πολιτικού χώρου που το εκφράζει. Θα τον έλεγα και ακριβοδίκαιο, και ας έχουμε σε πολλά θέματα διαφορετικά κριτήρια.
-
Πλέον και εγώ το πιστεύω αυτο, το έχει αποδείξει πια.
-
ουπς! τώρα κοκκινίζουν μαγουλάκια...
Τα οποία μαγουλάκια έχουν αρχίσει και φουσκώνουν και επικίνδυνα λόγω κλεισούρας... χα!χα!...
-
Με βάση τις τιμές της βενζίνης που έγραψε ο όντως ακριβοδίκαιος, εγώ σκέφτομαι πως έπιασε δουλειά τελικά το αόρατο χέρι της αγοράς (συν την αόρατη χείρα, κίνει και η Σαουδική Αραβία που έσπασε τις κάνουλες και ρέει άφθονο το όιλ, στην κόντρα με τους Ρώσους), σε πείσμα όλων υμών των πασοκο-αναρχοβίγκανο-κομμουνιστών του Σόρος!
Ζήτησαν σε συνέντευξή απ' τον Άδωνι να κάνει κάτι και για τις (παράλογες) χρεώσεις των τραπεζών στις μεταφορές χρημάτων.
Τους απάντησε, αν πήγαινε κάποιος στο γκισέ θα πλήρωνε 17€, ενώ στο online κοστίζει μόνο 2-3€, άρα έχει 15€ κέρδος! Κι αν τα κόψουν κι αυτά τα λίγα, ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!?
-
Κάνω μια (δική μου) ανασκόπιση της κατάστασης:
-
Η κυβέρνηση με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο φαίνεται να διαχειρίζεται με επιτυχία (προς το παρόν)
ένα θεμα προνομιακό για τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή δημόσιας υγείας. Μέτρα πάρθηκαν νωρίς (από έναν
'νεοφιλελέ' -και καλά- πρωθυπουργό που θα έπρεπε να βάζει πρώτες τις ανάγκες της οικονομίας),
ένας 'άριστος' μπήκε επικεφαλής (και όχι ένας κομματικός με μουστάκα που θα έριχνε σε κάθε
ενημερωση και από δέκα 'να' ουμ' και άλλα δέκα 'γαμ@'), οι ΜΕΘ αυξήθηκαν, κόσμος δεν πεθαίνει ανεξέλεγκτα
και χωρίς ιατρική βοήθεια (λέω και πάλι προς το παρόν, αν και διαβάζω ότι πλησιάζουμε στην κορύφωση της πανδημίας
στην χώρα μας). Αυτό είναι νομίζω το ζουμί.
Ελλείψεις σε υλικά δεν ακούγεται να υπάρχουν, έστω και μέσα από 'φιλανθρωπίες', εδώ βέβαια
κρατάω μια πισινή γιατί τα ΜΜΕ είναι προφανώς ελεγχόμενα.
Αυτό για μένα αποτυπώνεται και στις αντιδράσεις συριζαίικων στελεχών (όχι του κόμματος, το
πιστώνεται αυτό ο Τσίπρας) που κινούνται στα όρια της γραφικότητας. Ειδικά όσων προσπαθούν
να ισοφαρίσουν μια παγκόσμια πανδημία με μια τοπική πυρκαγιά (Μάτι). -
Συντελείται μια οικονομική καταστροφή. Και προφανώς όσοι παππούδες τώρα χειροκροτούν, θα είναι οι
πρώτοι που θα αντιδράσουν αν ο Κυριάκος τους κόψει τις συντάξεις ή τα παιδιά τους μείνουν άνεργα.
Το ίδιο και πολλοί εργαζόμενοι που δεν μπορούν να ζήσουν 'επ άπειρον' με το '800ρι' ή με καθεστώς
'ημιαπασχόλησης' όταν είχαν ξεκινήσει να ανασαίνουν ξανά εδώ και 1-2 χρόνια κι έχουν να συγκρίνουν.
Εδώ η ευθύνη των χειρισμών είναι αποκλειστικά δική του και της κυβέρνησής του για το τι θα κάνει και
πως θα ορθοποδήσει (αν και όταν) πάλι η χώρα.
-
-
gatoz +1000 θα ηθελα να το ειχα γραψει εγω σε απλουστερη γλωσσα ομως
με 3 παιδια τωρα βρισκομαστε στην φαση ,γυμνασιο ,λυκειο , πανεπιστημιο
-
Να ξαναπούμε ότι η 'εκπαίδευση εν καραντίνα' είναι τομέας που η κυβέρνηση έχει εμφανώς αποτύχει. Διότι μια βλαμμένη υπουργός (που το μόνο που κάνει είναι να λέει κάθε 3 και λίγο ότι 'τίποτα δεν θα χαθεί') συναντήθηκε με την παραδοσιακή αβελτηρία μεγάλου αριθμού δασκάλων και καθηγητών (που ξεβολεύτηκαν απο την ξάπλα της αίθουσας και πρέπει με κάποιο τρόπο να παράξουν απτό έργο, έστω και στέλνοντας απλά μέσω mail επαναληπτικές ασκήσεις στους μαθητές τους -ούτε αυτό δεν κάνουν!-).
Εδώ όμως να μην εξαιρέσουμε και έναν σημαντικό αριθμό καθηγηταραιων της 3βάθμιας που ενώ τα ιδρύματα έχουν τα πάντα (πλατφόρμες τηλεεκπαίδευσης, eclass(es) κ.λ.π.,) έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και τους ψάχνουν μέχρι και οι συνάδελφοί τους.
Πολύ θα ήθελα να είμαι νομικός και να μην με νοιάζει το κόστος να τραβήξω μετά το τέλος της ιστορίας αυτής (αν και όποτε) μηνύσεις σε υπουργούς, γραμματείς, πρυτάνεις και διευθυντές σχολείων που θα βαφτίσουν το έτος 'περαιωμένο' και την ύλη 'διδαχθείσα'.
ΥΓ: Διαβάζοντας τα του γάτου, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν, προσωπικά όσους δασκάλους και καθηγητές έχω συναντήσει που ήταν δηλωμένοι ΚΚΕδες, ήταν από τους καλύτερους και πιο φιλότιμους!
-
καπου διαβασα για επαλ. και τηλεεκπαιδευση...
η γατα ειναι και καλα υπευθυνος υποστηριξης σε ενα απο τα μεγαλυτερα επαλ. με συλλογο ξυστων 120 ατομα. το μεγαλο συνολο των τηλεφωνικων κλησεων ειναι 'συναδελφισα πως μπορεις να με δικαιολογησεις' το επομενο 'τι ειναι το 'ίμέιλι'. και μετα 'φταιει η δεξια'. καποιοι, αξιοι ή εστω μετριοι κατι προσπαθουν πραγματι να κανουν. αλλα οι περισσοτεροι ειναι τοσο αχρηστοι πληροφορικα που δεν αντιλαμβανονται βασικες εννιαιες οπως ποντικι, οθονη, username και password. αποτελεσμα φυσικα δεκαετιων αχρηστοδιοικησης και ξυσταρχιδισμου. που το εχουν περασει στα παιδια επισης με αποτελεσμα ελαχιστοτατες εγγραφες στη τηλεεκπαιδευση, πχ 2 ανα τμημα!
υπαρχουν μερικες κατηγοριες εκπαιδευτικων, επιτρεψτε μου μια καλη γνωση του χωρου με ολους, μα ολους, τους σινιορ πρωτοδευτεροτριτοβαθμιους ανιωντες, ισουψεις και κατιωντες συγγενεις, στον χωρο.
-
νηπιαγωγοι. αναγκαστικα ασχολουνται καποιες ωρες με τα μικρα. γιατι πρεπει να ειναι εκει.
-
δασκαλοι. το αυτο οπως παραπανω. και ισως ειναι αυτοι με το μικροτερο αμεσο ξυστοποσοστο. ειναι βλεπεις προσωπικη η σχεση. εχουν ομως τεραστιο ελλειμα βουλησης για μεταφορα γνωσης. βασικα 'βαζουν βαθμους' και χαιδευουν τα μοσχαρια για να εχει καλη μαρτυρια η σοκερ μομ. οι λιγοι που ξεχωριζουν και πιεζουν=βαζουν δουλεια στο καμαρι, λοιδωρουνται.
-
καθηγητες στη πρωτοβαθμια, οπως γυμναστες, πληροφορικη, αγγλικα.... χαχαχαχαχχχχχ
-
καθηγητες σε γυμνασιο. λεμε και κανενα αστειο. αγνοια κοσμου, ζουν σε μια κλειστη κοινωνια που ενω εχουν χαρτογραφησει και τον μικροτερο βοστρυχο στα αρχιδοαιδεια τους, πιστευουν οτι υποαμοιβωνται μια και πανε μεχρι το σχολειο. μπορει και να μην πανε.
-
καθηγητες γελ. εδω 2 κατηγοριες. στην πρωτη οι κορμαδες. δηλαδη η σουλα και ο τακις. που περνανε απο το σχολειο τουριστικα, διαβαζουν εφημεριδα και πινουν τσιπουρο. δεν μπορουν να επιζησουν χωρις μεσημεριανο υπνο. στη δευτερη οι ψαγμενοι. αυτοι επισης περνανε απο το σχολειο. προσφερει γνωριμιες. για τα ιδιαιτερα το απογευμα. οι ελαχιστοι αλλοι που νοιαζονται για τα παιδια, ειναι μια μειοψηφια των ενος εως τριων ατομων περ σκουλ. δεν διαμορφωνουν καταστασις.
-
καθηγητες επαλ. σοβαρα τωρα? ρε συ δία σοβαρα τωρα? ο μεσος εχει τελειωσει τεχνικη σχολη και μπορει να γνωριζει τη ταχυδρομικη διευθυνση του σχολειου. ακομη και αυτοι που εχουν ορεξη δεν παραγουν, αφου τα παιδια εξαιτιας των ξυσαρχιδιστων μπαινουν και αυτα σε μοντ σκρατς-σκρατς.
γενικα ο χωρος ειναι βρωμερος με τεραστιο ποσοστο ξυστων με το χειροτερο που κανουν, να ειναι η τριτοβαθμια σκρατσιδιωτιδα που παιρνανε και στα παιδια. γενικα ψηφιζουν πολυ αριστερα, και συγκεκριμενα λαικίστικη, πασοκ ρε παιδακι μου. αφου καταλαβαινει τον πονο τους οτι δεν πληρωνονται αρκετα. και πηζουν καθε μερα. υπαρχουν και αυτοι που ψηφιζουν δεξια, θελουν το επιδοματακι θεσης. λιγοτεροι, υπαρκτοι ομως. και για να πουμε μια αληθεια, οι ελαχιστοι ορθοδοξοι αριστεροι, συνηθως δεν ανηκουν σε αυτους, ισως το κομμα ή αλλος λογος ειναι τα συνηθη θυματα και οι ελαχιστα δημοφιλεις αναμεσα στους κατα τα αλλα λεφτιστς συναδελφους αφου οι 'κουκουεδες' δουλευουν και χαλαν τη πιατσα. χρειαζεται πολυ ξεβρωμισμα ο χωρος. εχει καταντησει η δημοσια παιδεια σταυλος.
για τους αποδελοιπους δυ, κατα καιρους γατοζ ομιλησει. και οχι δεν ειναι ολοι στη καταντια των εκπαιδευτικων.
ΑρΕς
καποια στιγμη ηθελαν λεει να παρουν κατι ερασμους. τους προσεφερα απλοχερα και ανιδιοτελως τις εγκαταστασεις της εταιρειας μου τα απογευματα για να γραψουν τις προτασεις. ημουν ηλιθιος καθως θεωρουσα, οτι οπως της γατας, οι προτασεις θα αφορουσαν τα παιδια και εμπειρια στο αντικειμενο. μου ζαλισαν τα αρχιδια για ενα σωρο λογους που καποιος ελα-χυστα καταρτισμενος σε χρηση εκτυπωτων, προβολεα, αιρ κοντισιον(!!!) δεν θα χρειαζοταν υποστηριξη. ετσι πηρα λιγο ματι τι γραφανε και τι θεματα ειχαν. αηδιες, θεωρητικες π.χ. η ψυχολογικη επιβαρυνση του διδασκοντα ηλεκτρολογια΄. η γραφη ηταν για παιδακια, εχω δει πολλες προτασεις-εκθεσεις για διαφορα θεματα. απο εμπειρους και οχι. και ειδα και αυτες. στυλ ξυπνησα, επλυνα το προσωπο μου, ντυθηκα και πηγα για δουλεια. αλλα και βιογραφικα 'ημουν υποψηφιος αιρετος με τη παραταξη ταδε' ή ημουν ενταγμενος στο παν. στην νεολαια ταδε. καποια στιγμη διαπιστωσα οτι τα ερασμους τους ΔΕΝ αφορουσαν τα παιδια, αλλα τους ιδιους ΜΟΝΟ να περασουν ΔΩΡΕΑΝ μαζι με τις γυναικες τους επταημερα σε παραγωγικες πολεις οπως η Βαρκελωνη, η Πραγα, το Αμστερνταμ κλπ. γραψανε οτι γραψανε, που εγω αν το εβλεπα στην εταιρεια τετοιο πραμα θα πηδαγα απο τον δευτερο -οκ γιοχαν γιου νοου οτι δεν ειναι πολυ ψηλα - . την ιδια εποχη εστειλε και η γατα κατι αναλογο αλλα γραμμενο τεχνικα που αφορουσε την αυτονομη οδηγηση και επισκεψη σε κεντρα ερευνας για τα παιδια. γκες γουάτ. περασαν 'οι ελαφροτητες του ειναι' για επταημερα με ξεναγο και τις εισοδους σε μουσειο πληρωμενες, και οχι οι τεχνικες προτασεις, καθως το ικυ τις βρισκει πολυ τεχνικες.
-
-
Ειδατε το προγραμμα Συριζα με την ονομασια #menoumeorthioi??
Δεν ξερω σε τι ακριβως αναφερονται, αλλα με την παροχη δωρεαν συνδρομης πορνχαμπ πριμιουμ, τα πραγματα θα ηταν πιο ξεκαθαρα σχετικα με την στοχευση της πολιτικης τους...
Εναλλακτικα για οσους ειναι τεχνολογικα αναλφαβητοι δωρο η χρυση συλλογη της Σιρινα προνταξιονς!
-
Πάντως Θοδωρή θα αποδώσει 100% η τελεκπαιδευση όταν ο 50αρης γυμναστης Νώντας που τελείωσε τεfaa(t) στα τέλη των 80s και η σκιά της κοιλιάς απλώνεται στο προαυλιο σαν το σκοτος από τα διαστημόπλοια των εξωγήινων στο Independence Day πάνω από τις πόλεις, θα χτυπιέται σαν γυμνάστρια πρωιναδικου των 90s μαθαίνοντας αεροβική σε 10χρονα στην εκπαιδευτική τηλεόραση.
Τοτενες η Κεραμεως βεβαίως-βεβαιως θα περάσει τον Χρυσοχοΐδη στην αξιολόγηση και θα πάψει ένας σημιτοπασοκος του κερατά να είναι ο καλύτερος σε μια κυβέρνηση ΝΔ...
-
Γατοζ.. θα σε μαλώσω ...
Προς υπεράσπιση της Αγίας Αργοσχολιτιδας:
Δε μας είπες το φαγητό από τα χέρια της συζύγου ήταν ζεστό και το τραπέζι στρωμένο; Η έστω το τάπερ , αν εσύ δεν προλαβαίνεις δυστυχώς να φας σε τραπέζι το μεσημέρι..και να κοιμηθείς μετά...
Τα τέκνα οκ ? ευχαριστημένα από παιχνιδι , διαβασμένα, τακτοποιημένα; Η τα προτιμούσες κολλέγιο Αθηνών με 2 ώρες πούλμαν κάθε μέρα και άφιξη στις 18.00++ στο σπίτι ; Αλλά επίπεδο κατά άλλα .. θα είχαν συμμαθητή και το γιο του Σαμαρά! Αλλά την απέλυσαν την καθηγήτρια που τον έπιασε να κάνει plagiarism , μετά από 20 χρόνια υπηρεσία! Ναι ντε! Στο college!
Βλέπεις είναι και η 'πρώτη ύλη.' Αλλά και οι γονείς που τα ξέρουν όλα τα αντικείμενα!Μα όλα. Και οι ανάγκες της πρώτης ύλης σε σε σχέση με την (διδακτέα) ύλη που είναι τρεις ώρες μακριά με το τηλέφωνο.κτλ κτλ
Έπρεπε να να είχες πάρει μπίζνεςγουμαν να 'βλεπες προκοπή!
Δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο εργασίας!Ever! Το κυνήγι του μοντέλου Γερμανίας -Ιαπωνίας-Κινας- απλά δεν μας πάει. Μη στεναχωρηθούμε και για αυτό.
Θάλασσα αέρας βουνά ...Θα αφήσουμε αυτά γιατί; Για την καριέρα;; Τα λεφτά; Να τα χέσω και τα δύο..τα τελευταία.
(Οι οποίες ..οικιακές αναφορές ήταν εν είδει παραδείγματος, καμία πρόθεση προσωπικής αιχμής)
-
Σχετικό-ασχετο: Η λογίστρια με γράφει στην εφαρμογή για τα οκτακόκια. Εγώ παραμένω καχύποπτος βέβαια ότι ως ιδιοκτήτης (ατςςς) είμαι για (τον) voucher. Και ω τι συμπτωσις, mail εχθές από europalso* (δεν είμαι σε αυτούς αλλά μου στέλνουν) ότι οι ιδιοκτήτες ΚΞΓ παίρνουν voucher το οποίο (ξανά ω τι σύμπτωση) προσφέρουν αυτοί...
*Πρόκειται για το παρεάκι που έχει συστήσει 'ένωση' η οποία υπογράφει σύμβαση με τον ωρομισθιους καθηγητές που ξεκινά από το εκπληκτικό ποσό των...2,93 η ώρα. Για να ξέρετε οι γονείς τι γίνεται.
-
Εκεί τον Νοέμβρη του 1973 , είχαμε τον Μαρκεζίνη πρωθυπουργό και τον Παπαδόπουλο , πρόεδρο της «Δημοκρατίας» ..
Εγινε το Πολυτεχνείο , έκαναν στρατιωτικό νόμο και μετά περάσαμε μία εβδομάδα ησυχίας
Και στο τέλος αυτής της εβδομάδας , μάθαμε για νέο πραξικόπημα και νέος πρόεδρος ο Γκιζίκης και νέος πρωθυπουργός …
Λέγαμε λοιπόν τότε ότι αυτοί θα ήταν οι «ηγέτες» του νέου πραξικοπήματος .
Δεν ήταν όμως έτσι τελικά…
Είχε χαρεί και ο γελοιογράφος της Βραδυνής , την οποία είχε κλείσει η χούντα 2-3 φορές μέσα στα 6 χρόνια που κυβερνούσε μέχρι τότε και ο Βασίλης Χριστοδούλου ο γελοιογράφος που λέγαμε , την επομένη του πραξικοπήματος στις 26 Νοεμβρίου , εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Μαρκεζίνης είχε μορφή που έφερνε σε μαιμού , σχεδίασε μία μαιμού και τον Ταρζάν να φεύγουν και στην λεζάντα έγραφε : Τσι Αγίας Αικατερίνης και έγινε το θάμα.. Εφυγε ο Ταρζάν και η Τσίτα του αντάμα…
Θεωρούσε προφανώς ότι η νέα κατάσταση θα ήταν πιο καλή…
Επεσε όμως έξω , όπως έπεσαν και οι ίδιοι οι χουνταίοι…
Γιατί υπήρχε αφανής ισχυρός άνδρας στην νέα κατάσταση που πρακτικά ήταν ο αρχηγός..
Δεν τον υπολόγιζε κανένας τον Ιωαννίδη , γιατί ήταν χαμηλού προφίλ…
Αυτός όμως θυμίζοντας λίγο και τον Μπέρια , έλεγχε την ΕΣΑ και μέσω αυτής τους πάντες …
Οι άλλοι δεν τα έβλεπαν αυτά και μάλιστα υποτιμητικά τον έλεγαν «Αρσακειάδα» , ότι ήταν ήσυχος σαν κορίτσι της παλαιάς εποχής του Αρσακείου…
Δεν ήταν έτσι όμως και από τότε αν θέλουμε να πούμε ότι κάπου υπάρχει αφανής αρχηγός , ιδιοκτήτης , η προστατευόμενο από τους ιδιοκτήτες πρόσωπο , τον αποκαλούσαμε «Αρσακειάδα»….
Προφανώς αυτά συμβαίνουν σε χώρους που δεν επικρατεί ισονομία και δημοκρατία και βέβαια αυτά δεν συμβαίνουν σήμερα που γενικά παντού σκάμε από δημοκρατία και ισονομία….
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2