-
Λήξη πανδημίας με άλλα λόγια.
-
-
O βούδας της Ραφήνας δεν θα κατέβει στις εκλογές.
Καιρός ήταν. Να ξεκουραστεί και λίγο γιατί τα είχε παίξει από την πολύ ξεκούραση.υ.γ. θα αναστενάξουν τα φαγάδικα της Ραφήνας... Τρελή ανάπτυξη.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να τους ξαναψηφίσουμε!
Αν μας αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να βρει τα λεφτά να φτιάξει την υγεία και την παιδεία. Και ταυτόχρονα να μειώσει και τους υπερβολικούς φόρους. Και να προχωρήσει και τα εξοπλιστικά προγράμματα. Και να μην αυξήσει και το χρέος της χώρας με επιπρόσθετο δανεισμό.
Εγώ τον ψηφίζω. Και η πολιτική μπίζνες είναι πια, όλοι επαγγελματίες είναι. Όποιος μπορεί να κάνει τα περισσότερα και πιο καλά ας προκριθεί.
Φυσικά όλα αυτά είναι όνειρα θερινής νυχτός. Τα λέτε οι αριστεροί μεταξύ σας για να δίνετε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Δώσε παπάτζα στον αριστερό και πάρτου την ψυχή. Δεύτερη φύση έχει γίνει... -
Σε εσένα andy δεν απαντώ, θα σου απαντήσει η πραγματικότητα. Στον fiverg όμως "που το βλέπει και έρχεται" στην υγεία όπως ήρθε στο ρεύμα και επί μαδουρων θα με μπινελικωνε θα του ευχηθω να μη ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση...
YΓ: Επιτέλους αποστερουνται και τυπικα το (δήθεν) επιχειρημα του μετριοπαθους Καραμανλισμου οποτε εσφιγγαν τα ακροδεξιά γάλατα οι μπλε φίλοι μας.
-
Σε εσένα andy δεν απαντώ, θα σου απαντήσει η πραγματικότητα. Στον fiverg όμως "που το βλέπει και έρχεται" στην υγεία όπως ήρθε στο ρεύμα και επί μαδουρων θα με μπινελικωνε θα του ευχηθω να μη ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση...
YΓ: Επιτέλους αποστερουνται και τυπικα το (δήθεν) επιχειρημα του μετριοπαθους Καραμανλισμου οποτε εσφιγγαν τα ακροδεξιά γάλατα οι μπλε φίλοι μας.
Για να μην βρεθώ σε δύσκολη θέση πληρώνω τουλάχιστον 300 ευρώ τον μήνα σε ιδιωτική ασφάλιση. Ένα αμάξι καθε 5 έτη... Ευτυχώς όταν βρέθηκα σε δύσκολη θέση το 15-16 υπήρχε η ασφάλεια και μπορέσαμε την μισή νοσηλεία τουλάχιστον να την κάνουμε με αξιοπρέπεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο και να μην εξαρτόμαστε ολοσδιόλου από τις διαθέσεις των μαδουραίων (μας πήραν βέβαια ξόφαλτσα κάτι ελλείψεις εκειδικευμένων φαρμάκων και κάτι capital controls για εμβάσματα μοσχευμάτων στο εξωτερικό αλλά οκ, επιζήσαμε ). Για την νοσηλεία στο δημόσιο δεν ήταν όλα όμορφα και αγγελικά όπως φαντάζεσαι, και ελλείψεις γιατρών υπήρχαν και αμοιβές υπερωριών δεν υπήρχαν και βοηθητικό προσωπικό (καθαρίστριες) δεν υπήρχε και τα υλικά ήταν β κατηγορίας και δημουργούσαν θέματα και, και...
Τι διαφορά έχει άραγε η επιστολή που έβαλα εγώ από αυτήν που έβαλες εσύ; Μόνο το έτος (17 αντί για 23) -
Εγώ δε φαντάζομαι τίποτα. Αυτούς που λένε στη μούρη "πλήρωσε ιδιωτικό, αλλιώς ψοφα" να μου επιτρέπεις να τους κράζω όμως. Όσο για την ιδιωτική ασφάλεια, μην την νομίσεις πανάκεια γιατί (στα πολυ σοβαρά) μπορεί να διαψευστείς...
-
μην την νομίσεις πανάκεια γιατί (στα πολυ σοβαρά) μπορεί να διαψευστείς...
Πιο σοβαρό από αυτό που αντιμετωπίσαμε δύσκολο... Και αν δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εδώ, έχεις 1 εκ να πας όπου θέλεις έξω και να μην εξαρτάσαι από τους εράνους των κατά τόπους ενοριών για να μαζέψουν χρήμα για εσένα. Έχετε μικρά παιδιά, μην το παίρνετε τόσο στην πλάκα το θέμα...
-
Τίποτα δεν παίρνουμε στην πλάκα. Αλήθεια μιας και το ειπες, το ογκολογικό του Παίδων γιατί ιδιωτικοποιείται; Εμένα πάντως κάποιος μου έχει πει για αντίστοιχα σοβαρό ότι δεν εξυπηρετήθηκε και τους κυνηγάει. Για να μην πάμε στα παιδιά όπου όταν το πράγμα σοβαρευει (στις γέννες), τα στέλνουν στο δημόσιο.
-
Τίποτα δεν παίρνουμε στην πλάκα. Αλήθεια μιας και το ειπες, το ογκολογικό του Παίδων γιατί ιδιωτικοποιείται; Εμένα πάντως κάποιος μου έχει πει για αντίστοιχα σοβαρό ότι δεν εξυπηρετήθηκε και τους κυνηγάει. Για να μην πάμε στα παιδιά όπου όταν το πράγμα σοβαρευει (στις γέννες), τα στέλνουν στο δημόσιο.
Δεν το έχω υπόψιν, το καλοκαίρι που πέρασα "μια βόλτα" δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι θα είναι ανήκουστο να υπάρξει τέτοια εξέλιξη.
Οι γέννες είναι κάτι άλλο. Τα δυο μου παιδιά γεννήθηκαν σε ιδιωτικά προ κρίσης και στο δεύτερο η πτώση στην "ποιότητα" ήταν ήδη εμφανής. Νομίζω πλέον ότι το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν είναι να "γεννήσεις" χωρίς εκπροσώπους της "συμπαθούς τάξης" δίπλα σου (που είναι βέβαια κατά περίπτωση αρκετά προβληματικό).
-
Τα νοσοκομεία είναι σε άθλια κατάσταση και όποιος πιστεύει ότι μπορεί να τα
φτιάξει οποιαδήποτε Ελληνική κυβέρνηση, πλανάται πλάνην οικτράν. Το κράτος μπορεί να παράσχει μόνο στοιχειώδη περίθαλψη πια. Είναι πτωχευμένο.Η συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλεια είναι απαραίτητη. Κι εδώ όμως πρέπει να έρθει το κράτος να βοηθήσει. Να αναγνωρίσει ότι τα χρήματα που παίρνει από τους πολίτες είναι δυσανάλογα των υπηρεσιών που μπορεί να παράσχει. Και να μειώσει τις αντίστοιχες εισφορές, ώστε όλος ο κόσμος να μπορεί να κάνει μια συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλεια με τα λεφτά που θα γλυτώνει.
Που ν' αφήσουν οι αριστεροί τέτοια πράγματα. Μπορεί σε 2-3 αιώνες να καταλάβουν ότι δε βγαίνουν τα κουκιά στη χώρα γι' αυτά που ζητάνε. Μέχρι τότε, όσοι Έλληνες μπρούν θα πληρώνουν από την τσέπη τους και οι άλλοι θα ταλαιπωρούνται στα νοσοκομεία και θα κάνουν την προσευχή τους.
-
Θα αρκούσε ο "φιλελεύθερη" κυβέρνησή μας να επανέφερε το φορολογικό καθεστώς οπου τα ασφάλιστρα (ας ήταν τα υγείας μόνο) αφαιρούνταν από το φορολογητέο εισόδημα.
Μηδέν εις το πηλίκον βέβαια και εδώ. -
Tα πράγματα είναι απλά, όποιος θέλει/μπορεί, προφανώς και να πηγαίνει ιδιωτικά. Όμως σε μια χώρα σαν τη δική μας με την πλειοψηφία του πληθυσμού να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, δεν πας συνειδητά να βουλγαροποιησεις και την υγεία. Αν θες να είσαι πατριώτης...
-
Ενώ τώρα η υγεία δεν είναι βουλγαροποιημένη. Η βούλα είναι το πρόβλημα.
Πρέπει κάποια στιγμή η αριστερά να σταματήσει να ζει με ψευδαισθήσεις ή να ασκεί μικροπολιτική. Γιατί παίρνει κόσμο στο λαιμό της. Και μάλιστα τον πιο φτωχό, αυτόν που θεωρητικά υπρασπίζεται. Το ίδιο κάνει και με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και με τους άλλους δογματισμούς που έχει σαν σημαία.
Αυτός που έχει την οικονομική άνεση δεν ενδιαφέρεται, θα τη βρει την άκρη. Αλλίμονο στους άλλους, που πέφτουν στα δίχτυα του λαικισμού της αριστεράς. -
Οι ανθρωποι χάθηκαν στο Μάτι με ευθύνες του Κράτους των Ζαίων και δεν υπάρχει κανείς να το αμφισβητεί, και ήταν άλλωστε ένας απ τους σοβαρούς λόγους που έκανε σημαία η ΝΔ και στους οποίους πάτησε για να βγει Κυβέρνηση.
Αλλά τώρα που βγήκε Κυβέρνηση η ΝΔ, δεν τους χρειάζεται πλέον άλλο τους επιζήσαντες συγγενείς, οπότε θα πάρουν τα @@ της...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι ανθρωποι χάθηκαν στο Μάτι με ευθύνες του Κράτους των Ζαίων και δεν υπάρχει κανείς να το αμφισβητεί, και ήταν άλλωστε ένας απ τους σοβαρούς λόγους που έκανε σημαία η ΝΔ και στους οποίους πάτησε για να βγει Κυβέρνηση.
Αλλά τώρα που βγήκε Κυβέρνηση η ΝΔ, δεν τους χρειάζεται πλέον άλλο τους επιζήσαντες συγγενείς, οπότε θα πάρουν τα @@ της...
Να σταματήσουμε κάποια στιγμή κι αυτά τα παραμύθια. Παρά την ανεπάρκεια των Ζαίων σε όλα τα επίπεδα, το Μάτι και άλλες τέτοιου είδους καταστροφές είναι συνέπεια της ανεπάρκειας του κράτους. Παίζει ρόλο και η εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά μέχρις ενός σημείου.
Το Ελληνικό κράτος είναι αυτό που είναι. Θέλει βοήθεια. Και τη βοήθεια μόνο οι ιδιώτες μπορούν να τη δώσουν. Υπάρχει κάποιος άλλος? Να μου τον πείτε κι εμένα να τον μάθω.
Όσο στρουθοκαμηλίζουμε ότι θα βρεθεί μια κυβέρνηση και θα κάνει μαγικά και θα τα λύσει όλα, τόσο ανακυκλώνουμε και επαναλαμβάνουμε τη μιζέρια μας και τέτοιες καταστροφές.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν κάνω λάθος κάπου είχα ακούσει ότι σε οποιαδήπουτε τέτοια περίπτωση (βάση νόμου) είναι υποχρεωμένο το δημόσιο να εξαντλήσει νομικά όλα τα μέσα για να αποφύγει την πληρωμή. Αλλιώς οι επικεφαλείς διώκονται για απιστία.
-
Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος
Ξημέρωσε μια μέρα πένθους για την Ελλάδα. Ένας αυτοδημιούργητος πολιτικός που πρόσφερε τόσα πολλά στην χώρα με την εργατικότητα, την γενναιότητα, την ανιδιοτέλεια και το όραμα του δεν θα κοσμεί πλέον τα κοινοβουλευτικά έδρανα.
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος
Ξημέρωσε μια μέρα πένθους για την Ελλάδα. Ένας αυτοδημιούργητος πολιτικός που πρόσφερε τόσα πολλά στην χώρα με την εργατικότητα, την γενναιότητα, την ανιδιοτέλεια και το όραμα του δεν θα κοσμεί πλέον τα κοινοβουλευτικά έδρανα.
σκέψου ακόμα και αυτό το να κάθεται απλά σε ένα έδρανο το βαρέθηκε ή μήπως ξεκινά κάτι καινούριο στην ζωή του? LOL
-
Ένας Καραμανλής φεύγει, ένας άλλος έρχεται. Έτσι πάει η σειρά.
Έρχεται η ώρα του ΚΚ the 3rd. Να βάλει τα μετρό σε μια σειρά και λίγη υπομονή. Μετρημένα είναι τα ψωμιά του Κούλη.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2