-
Αμα βγαίνεις βουλευτής πρέπει να ξαναβγείς και να έχεις επενδύσει κατάλληλα.
-
Πρεπει να εχεις και τα καταλληλα "εφοδια" για να ριξεις επιτελους την Σκαρλετ Γιοχανσον
-
εγω μακρυα απο ζαιους
εδω ομως παει δηλαδη οικογενειακη ευθυνη και ο ξαδερφος? ακομη και που εχει δηλωσει νεοφιλελε? -
O Τσακαλώτος (εξάδελφος του γνωστού ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ) είναι γνωστός στην πιάτσα της πληροφορικής και για τις πολλές μπίζνες που έχει με οργανισμούς και τράπεζες.
Qualco... γνωστή εταιρεία του χώρου. Γιγαντώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. -
Για τον Πλεύρη υιό δεν μας έχουν πρήξει οι αριστεροί για την οικογενειακή του ευθύνη ?
Εδώ η αδελφή Τσίπρα που μόνο η μάνα της την ξέρει, επειδή είναι συριζαία, θεώρησε ότι έπρεπε να μας ενημερώσει για το τι κάνει ο αδελφός της και δεν έχει σχέση.
Τα άκρα και η οικογενειακή ευθύνη πάνε μαζί...
-
Υπό νορμάλ συνθήκες δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.
Οι Συριζαίοι όμως δεν μας έχουν πρήξει με τα τζάκια και τα σόγια στη ΝΔ? Ο Γιάνης με ένα ν δεν είπε προχθές για την οικογένεια Κούλη και τα funds?
Μην τα στριφογυρίζουν πάλι οι Ζαίοι όπως τους συμφέρει όταν τους πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη.
Απελευθερώθηκαν τα funds για τους πλειστηριασμούς με το νόμο των Ζαίων, πάλι η ΝΔ φταίει. Λες και έκανε πάρτυ προεκλογικά ο Κούλης με τέτοιο δώρο απ' τον ΑΠ.
Απ' τα χρόνια που ήταν κυβέρνηση οι Ζαίοι είχε χαθεί μαζί με τη μπάλα στη χώρα και η έννοια της Τσίπ(ρ)ας. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν. -
Οικογενειακη ευθυνη δεν υπαρχει νομικα, ομως να μην λειτουργει μονοπλευρα αυτο.
Αν ειναι συμπτωση οτι η εταιρεια του εξαδελφου γιγαντωθηκε επι Ζαιων, τοτε μαλλον οφειλεται στο γενικοτερο σαξες στορυ.
Οπως και να εχει, εμενα ουτε αυτα που κανει ο γιος του Ντογιακου μου αρεσουν. Πριν λιγο καιρο μαλιστα εσκασε οτι ο Κ. Κ Υπουργος δημοσιων εργων τον προσελαβε μετακλητο. Συγχαρητηρια!ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ? https://www.google.com/amp/s/www.enikonomia.gr/economy/i-synentefxi-tou-efkleidi-tsakalotou-ston-niko-chatzinikolaou-sto/157174/amp/
-
Όσον αφορά το Ντογιάκο και τον κάθε Ντογιάκο, καλό θα είναι να μη σπιλώνουμε υπολήψεις ανθρώπων για πολιτικούς λόγους. Αυτό το ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως πάντα, επειδή δεν του άρεσε η γνωμοδότησή του για τις υποκλοπές.
Ο Ντογιάκος απ' ότι έχω ακούσει από νομικούς σε ανύποπτο χρόνο, πριν καν πάρει τη θέση στον ΑΠ, έτρεφε μεγάλης εκτίμησης. Θεωρούταν ο καλύτερος ίσως εισαγγελέας και είχε χειριστεί επιτυχώς πολλές δύσκολες υποθέσεις.
Τα πολιτικά του πιστεύω δεν τα ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρουν, δεν είναι πολιτικός. Κρίνεται από τη δουλειά του και την προσφορά του ως ανώτατος κρατικός λειτουργός και οι συνάδελφοί του τον έχουν ψηλά. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσον αφορά το Ντογιάκο και τον κάθε Ντογιάκο, καλό θα είναι να μη σπιλώνουμε υπολήψεις ανθρώπων για πολιτικούς λόγους. Αυτό το ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως πάντα, επειδή δεν του άρεσε η γνωμοδότησή του για τις υποκλοπές.
Ο Ντογιάκος απ' ότι έχω ακούσει από νομικούς σε ανύποπτο χρόνο, πριν καν πάρει τη θέση στον ΑΠ, έτρεφε μεγάλης εκτίμησης. Θεωρούταν ο καλύτερος ίσως εισαγγελέας και είχε χειριστεί επιτυχώς πολλές δύσκολες υποθέσεις.
Τα πολιτικά του πιστεύω δεν τα ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρουν, δεν είναι πολιτικός. Κρίνεται από τη δουλειά του και την προσφορά του ως ανώτατος κρατικός λειτουργός και οι συνάδελφοί του τον έχουν ψηλά.χαχαχαχα
μη σου θιξει κανενας τα λαμογιονουδα ε? -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα πολιτικά του πιστεύω δεν τα ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρουν, δεν είναι πολιτικός. Κρίνεται από τη δουλειά του και την προσφορά του ως ανώτατος κρατικός λειτουργός και οι συνάδελφοί του τον έχουν ψηλά.χαχαχαχα
μη σου θιξει κανενας τα λαμογιονουδα ε?Λαμόγιο ήταν κυρίως ο αβανταδόρος, ο δήθεν παίκτης και συνεργάτης του παπατζή.
Αν οι νουδαίοι είναι λαμόγια, μας λείπουν οι παπατζήδες. Ψάξ' τους προς τ' αριστερά, σ' αυτούς που προκρίνεις πολιτικά. Έχουν αποκτήσει ειδικότητα στην παπατζοσύνη υπεράσπισης του λαού...
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μη σου θιξει κανενας τα λαμογιονουδα ε?Λαμόγιο ήταν κυρίως ο αβανταδόρος, ο δήθεν παίκτης και συνεργάτης του παπατζή.
Αν οι νουδαίοι είναι λαμόγια, μας λείπουν οι παπατζήδες. Ψάξ' τους προς τ' αριστερά, σ' αυτούς που προκρίνεις πολιτικά. Έχουν αποκτήσει ειδικότητα στην παπατζοσύνη υπεράσπισης του λαού...
ενας κοΖμοΖ δεξιος αγγελικΑ ΠΛΑΖμενος
-
Εμενα δεν μου αρεσει κορυφαιος υπουργος να εχει στο γραφειο του τον γιο του Ντογιακου, οταν ο 2ος χειριζεται τοσο κρισιμα θεματα που σχετιζονται με το εργο της κυβερνησης.
Ο καθενας βεβαια εχει τον δικο του κωδικα ηθικης και τα βλεπει με το δικο του Ματι...Υ. Γ: Τι ζουμε θεε μου https://m.youtube.com/watch?v=3B3AheD_Ht4
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τον Πλεύρη υιό δεν μας έχουν πρήξει οι αριστεροί για την οικογενειακή του ευθύνη ?
Εδώ η αδελφή Τσίπρα που μόνο η μάνα της την ξέρει, επειδή είναι συριζαία, θεώρησε ότι έπρεπε να μας ενημερώσει για το τι κάνει ο αδελφός της και δεν έχει σχέση.
Τα άκρα και η οικογενειακή ευθύνη πάνε μαζί...
Νομίζω εννοείς η αδελφή Τσιάρτα...
-
Τα πολιτικά του πιστεύω δεν τα ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρουν, δεν είναι πολιτικός. Κρίνεται από τη δουλειά του και την προσφορά του ως ανώτατος κρατικός λειτουργός και οι συνάδελφοί του τον έχουν ψηλά. -
Στην Πολιτεία έμενε ο Πανούσης? Μήπως ήταν και μεσοτοιχία με το Βαρδινογιάννη? χα, χα, χα.
Αν και δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτόν, στην Πολιτεία δεν μένει όποιος κι όποιος.Μαύρη κακοπέραση κι αυτοί οι λαικοί υπερασπιστές-επαναστάτες. Έγραψα για παπατζήδες παραπάνω..
-
Άλλη μια φορά, να σαι καλά Αντρίκο στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η ψυχή της παρέας έχεις γίνει, μας φτιάχνεις το κέφι καθημερινά.
Γιατί άλλοι Νεοδημοκράτες να ναι ξινοί και μισανθρωποι, δεν μπορούσαν όλοι να φέρνουν χαρά σαν τον Αντυ; -
Αν και δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτόν
Ωουυ...πολύ στενάχωρο αυτό, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά...δεν νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα 40αρης + που να μην ξέρει τα τραγούδια του , να μην τον έχει ακούσει στην πολυετή παρουσία του στα ραδιόφωνα και ειδικά Αθηναίος να μην έχει πάει έστω μια φορά στην ζωή του σε παράσταση του .
Απίστευτος καλλιτέχνης, άνθρωπος , μυαλό.
Ο θάνατος του ήταν ουσιαστικά και η ταφόπλακα της αληθινής σάτιρας στην χώρα μας.
-
Άβυσσος η ψυχή των δεξιών...
Όσο ζούσε ο Πανουσης, τον είχανε ξεσκίσει στις μηνύσεις και τις διώξεις όπως παραπάνω, επειδή στις συνειδήσεις όλων των δεξιών ήταν ένας αντίχριστος αναρχοάπλυτος θολοκουλτουριάρης που έβριζε τα Θεία και τον δέηρ γουέι οφ λάηφ και σε κάθε ευκαιρία ξεφτίλιζε τον μεσαίο συντηρητικό Νεοέλληνα που ήθελε να ζήσει σαν Αμερικάνος.
Τη βδομάδα που πέθανε, ξαφνικά γέμισαν όλα τα σόσιαλ με je suis Panousis δεξιόφρονες οι οποίοι εύχονταν καλό παράδεισο (!) στον "Τζιμάκο" τον φιλελεύθερο αντικομμουνιστη που σατίριζε την κατάντια της Αριστεράς... τώρα ο Άντυ μας τα γυρίζει πάλι, μέχρι την επόμενη αναθεώρηση... -
Οικογενειακή και αλληλέγγυα ευθύνη. Δόγμα που εφαρμόστηκε ευρύτατα κατά τον εμφύλιο 1943-1949 απο τα κομμουνια ενάντια σε κάθε αντιφρονούντα - κατά μείζονα λογο μετά από εισήγηση του Μπελογιάννη, όποτε και κορυφώθηκε, με πρόσχημα την αντιρροπηση των πρακτικών των ταγματασφαλιτών.
-
Ο τζιμακος είναι, και θα είναι πάντα, ο τζιμακος μας παρά τις απειράριθμες αντινομίες του.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2