-
Άμα έτσι είναι μαθημένο το ΚΚΕ, μην του χαλάμε και τις συνήθειες. Να το ξαναστείλουμε στο βουνό.
Αυτή τη φορά όμως μάλλον θα του κακοφανεί πιο πολύ. Γιατί δεν θα πιάνουν τα κινητά εκεί και δεν θα έχει internet και youtube... -
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι σας κάνει να πιστεύεται ότι στο εγγύς μέλλον δεν θα βάλουν και το κκε στο ίδιο παραμύθι της τρομοκρατικής και παρακρατικής ομάδας?
Όσα λιγότερα κόμματα βγαίνουν με εκπροσώπηση μέσα στη Βουλή τόσο πιο εύκολα το πρώτο κόμμα μπορεί να κυβερνήση…
Και το κκε και ο μπαρουφακης και όλοι τους έχουν από πίσω κάποιους μεγάλολεφταδες που θα αφήσουν τον οβολό τους.αστικα παραμυθακια να κοιμαστε ησυχοι....
-
Ναι εντάξει. Πάντως α)μια χαρά την εχωσε ο Κουλης στην ΟΠΠΙσθια περιοχή του τα αφιUNIσμενα του και β)πολύ θα ήθελε εκλογές ντάλα καλοκαίρι που πολλοί εκ των νέων θα λείπουν για σεζόν. Έλα όμως που κάθε μέρα που περνάει σιγουρευει αυτό που "αποκλείεται"...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι εντάξει. Πάντως α)μια χαρά την εχωσε ο Κουλης στην ΟΠΠΙσθια περιοχή του τα αφιUNIσμενα του και β)πολύ θα ήθελε εκλογές ντάλα καλοκαίρι που πολλοί εκ των νέων θα λείπουν για σεζόν. Έλα όμως που κάθε μέρα που περνάει σιγουρευει αυτό που "αποκλείεται"...
Τι αποκλείεται John? Πες μας την πρόβλεψη σου.
Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι οι Ζαίοι δεν πιστεύουν στις δημοσκοπήσεις. Έχουν άλλα πιο σύγχρονα μέσα πρόβλεψης αποτελεσμάτων, την Πυθία, το μαντείο των Δελφών, τέτοια πράγματα. -
Δε λέω τίποτα. Θαυμάζω
τον φανατισμό σουτη σιγουριά σου, μόνο που καταλαβαίνεις πόσο πολύ ρισκάρεις... -
Δε λέω τίποτα. Θαυμάζω τη σιγουριά σου, μόνο που καταλαβαίνεις πόσο πολύ ρισκάρεις...
Δε ρισκάρω τίποτα, μην ανησυχείς, ούτε στοίχημα παίζω. Άντε κάνα Τζόκερ που και που. Και μόνο αν έχει τζακ-ποτ.
Απλώς αναρωτιέμαι, που στηρίζεται η αισιοδοξία σου περί καταποντισμού της ΝΔ και μεγαλειώδους επαναφοράς του Αλ6. That's all. -
Σε τι άλλο, μήπως στο ότι τα έχετε κάνει παντου αυτό που φαντάζεσαι;;; Αλλά τι λέω, εσύ τα βλέπεις όλα τέλεια...
Αλλά δικαιολογίες πάντα υπάρχουν, άλλωστε μέχρι και ο δόλιος ο Κοκος, καμμένη γη παρελαβε!
-
Σε τι άλλο, μήπως στο ότι τα έχετε κάνει παντου αυτό που φαντάζεσαι;;; Αλλά τι λέω, εσύ τα βλέπεις όλα τέλεια...
Αλλά δικαιολογίες πάντα υπάρχουν, άλλωστε μέχρι και ο δόλιος ο Κοκος, καμμένη γη παρελαβε!
Οκ, άρα είναι προσωπική σου εκτίμηση. Ή καλύτερα ελπίδα και προσδοκία θα έλεγα.
Μπαίνω βέβαια στον πειρασμό να πω ότι οι αριστεροί δε φημίζεστε για το ρεαλισμό σας. Οπότε δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθείς.
Ίδωμεν. -
Μου κανει εντυπωση η σιγουρια οτι ο Κουλης θα φυγει με τις κλωτσιες.
Μεχρι και δημοσιογραφοι της αυγης μιλουσαν χθες για ντερμπι. Αυτη ειναι μια πιο μετριοπαθης προβλεψη τουλαχιστον, οταν ακομα και σε αριστερες δημοσκοπησεις βλεπουμε διαφορα ανω των 3 μοναδων...
Πλησιαζουμε στις καλπες, συζητησεις θα γινουν πριν και μετα απο αυτες, οποτε οσο πιο πολυ εκτιθεται καποιος, τοσο πιο πολυ θα γινει παρτυ εδω μεσα στο τελος μιας και τα γραπτα μενουν. -
Βλέπω με ικανοποίηση, ότι ακόμα και σε φιλοκυβερνητικά έντυπα, η ηλίθια προσπάθεια αποκλεισμού του κόμματος του εξαδέλφου του Κασιδιάρη, τρώει ξύλο, γιατί είναι προϊόν ηλιθίων που δυστυχώς είναι πάμπολλοι στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.
Πως ρε ζώα θα βάλετε τον ΑΠ να κόψει ένα συγγενή φυλακισμένου από τις εκλογές ? Με οικογενειακή ευθύνη, για να σας λένε μετά ότι αυτά τα κάνουν οι Αδόλφοι και οι Σήφηδες ?
Οτι η ιδεολογία είναι κατά του κοινοβουλευτισμού, όταν τόσα άλλα κόμματα έχουν ίδια ιδεολογία και κανείς δεν τους ενοχλεί και σωστά δεν ψηφίζουν για να έχουν την ησυχία τους.
Η πιστεύετε ότι αν τους κόψετε, οι ψηφοφόροι τους θα σας ψηφίσουν, γιατί θα σας αγαπήσουν, ενώ απλά θα πάνε όλοι στον σύριζα γιατί έτσι θα σας αγαπήσουν παράφορα...
Γελοιότητες.
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μου κανει εντυπωση η σιγουρια οτι ο Κουλης θα φυγει με τις κλωτσιες.
Μεχρι και δημοσιογραφοι της αυγης μιλουσαν χθες για ντερμπι. Αυτη ειναι μια πιο μετριοπαθης προβλεψη τουλαχιστον, οταν ακομα και σε αριστερες δημοσκοπησεις βλεπουμε διαφορα ανω των 3 μοναδων...
Πλησιαζουμε στις καλπες, συζητησεις θα γινουν πριν και μετα απο αυτες, οποτε οσο πιο πολυ εκτιθεται καποιος, τοσο πιο πολυ θα γινει παρτυ εδω μεσα στο τελος μιας και τα γραπτα μενουν.+10000000000000000000000000000000
-
Γελοιότητα είναι να ουρλιάζεις νυχθημερόν για τους φασίστες, τους νεοναζί και τον αρμαγεδώνα τους και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τους αποκλείσεις από την πολιτική σκηνή να τα γυρνάς και να αναζητάς δικαιολογίες για να μπούνε στη βουλή.
Να μπούνε λοιπόν στη βουλή, να έχουν κρατική επιχορήγηση, να τρώνε με χρυσές κουτάλες και αυτοί, να έχουν βήμα σε όλα τα ΜΜΕ και φυσικά και δυνατότητα εισόδου στην ευρωβουλή.
Αυτή είναι γελοιότητα και καραγκιοζιλίκια.
Πες από τη αρχή ρε γκιόζη ότι "ο εχθρός μου μπορεί τελικά να είναι ο καλύτερος φίλος μου" γιατί εξυπηρετεί και τα δικά μου πολιτικά και ιδεολογικά συμφέροντα και για να συνεχίσω να υπάρχω, πρέπει να υπάρχει και σοβαρός λόγος.
-
Το βασικό ερώτημα είναι για μένα το εξής:
Δικαιούται σε μια συνταγματική κοινοβουλευτική δημοκρατία ο εκλεγμένος ηγεμόνας να αντιμετωπίζει το λαό ως νήπιο που χρήζει προστασίας "για το καλό του"?
Και σε αυτό το ερώτημα νομίζω ότι δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γελοιότητα είναι να ουρλιάζεις νυχθημερόν για τους φασίστες, τους νεοναζί και τον αρμαγεδώνα τους και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τους αποκλείσεις από την πολιτική σκηνή να τα γυρνάς και να αναζητάς δικαιολογίες για να μπούνε στη βουλή.
Να μπούνε λοιπόν στη βουλή, να έχουν κρατική επιχορήγηση, να τρώνε με χρυσές κουτάλες και αυτοί, να έχουν βήμα σε όλα τα ΜΜΕ και φυσικά και δυνατότητα εισόδου στην ευρωβουλή.
Πες από τη αρχή ρε γκιόζη ότι "ο εχθρός μου μπορεί τελικά να είναι ο καλύτερος φίλος μου" γιατί εξυπηρετεί και τα δικά μου πολιτικά και ιδεολογικά συμφέροντα και για να συνεχίσω να υπάρχω, πρέπει να υπάρχει και σοβαρός λόγος.
η δημοκρατια η πραγματικη δεν επιβαλεται δια της βιας του νομου, κατακτιεται με αγωνες
το κκε λεει με απλα λογια οτι το να καταργησεις ενα κομμα με τη νομικη οδο δεν εχει ουσια αλλα ειναι επικινδυνο γιατι καποια στιγμη με τον ιδιο ακριβως τροπο μπορει να αποκλεισθουν με τη χρηση της νομικης οδου απολυτα δημοκρατικοι θεσμοι. για να εξαλειφθουν παρατραγουδα φασιστικα χρειαζεται ωριμανση στη κοινωνια ωστε να εκλειψουν οι λογοι που τα τρεφουν. -
Κάπου το έχουμε χάσει...
Δεν μιλάμε για δίωξη των ιδεών. Ο καθένας μπορεί να του αρέσουν τα Ναζάκια, τα ολοκαυτώματα, οι πατερούληδες, τα γκούλαγκ και ότι άλλο γουστάρει. Νομίζω το έχουμε κατακτήσει αυτό ως δικαίωμα.
Εδώ μιλάμε για την μη συμμετοχή καταδικασμένων πολιτικών για εγκληματική οργάνωση και πως δεν θα υπάρξουν κόμματα με μπροστινούς ενώ στην πραγματικότητα από πίσω βρίσκονται οι υπόδικοι.
Πως θα πάει κάποιος να κάνει το ίδιο στο ΚΚΕ πχ όταν θα πρέπει να έχει υπάρξει μια ολόκληρη νομική-δικαστική διαδικασία ώστε να καταδικαστεί κάποιος...;;;
-
Υπάρχουν χώρες (π.χ. Γερμανία, για ευνόητους λόγους) που τα φασιστικά κόιμματα απαγορεύονται. Δεν περιμένουν την ωρίμανση των πολιτών τους εκεί, ειδαν και έπαθαν.
Ωστόσο αν εδώ κάποιος "περίεργος" βάλει μπροστά σαν αρχηγό τον ξαδερφό του (ή και έναν εντελώς άσχετο συγγενικά) και στο καταστατικό του κόμματος αναφέρει ηλιόλουστα λιβάδια, λουλούδια και αγάπη δεν νομίζω να μπορείς να τον εμποδίσεις με οποιοδήποτε τρόπο στα πλαίσια του Συντάγματος. Άντε μόνο να μην είναι υποψήφιος αλλά και πάλι αυτό συνταγματικά γίνεται μόνο αν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση περί ποινικής καταδίκης (η ΧΑ έχει καταδικαστεί μόνο πρωτόδικα)
Ειλικρινά απορώ τι διάταξη μπορεί να υπάρξει από την κυβέρνηση που να παρακάμψει αυτό το θέμα.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
η δημοκρατια η πραγματικη δεν επιβαλεται δια της βιας του νομου, κατακτιεται με αγωνες
το κκε λεει με απλα λογια οτι το να καταργησεις ενα κομμα με τη νομικη οδο δεν εχει ουσια αλλα ειναι επικινδυνο γιατι καποια στιγμη με τον ιδιο ακριβως τροπο μπορει να αποκλεισθουν με τη χρηση της νομικης οδου απολυτα δημοκρατικοι θεσμοι. για να εξαλειφθουν παρατραγουδα φασιστικα χρειαζεται ωριμανση στη κοινωνια ωστε να εκλειψουν οι λογοι που τα τρεφουν.Αυτά τα ξέρω. Τα έλεγε και η Κανέλλη όλα αυτά, πριν τα χαστούκια και μετά τα χαστούκια. Ανεβάζουν όμως τηλεθεάσεις τα χαστούκια και έτσι παραμένει σταθερό το μεροκάματο. Survivor. Προέχει η επιβίωση.
Στις δύσκολες στιγμές (φοβάστε μην σας πετάξουν εκτός βουλής; φοβούνται ωρέ τα παλικάρια;) επικαλείστε την δημοκρατία την πραγματική και στα συνέδρια ψηφίζετε τις δικτατορίες του προλεταριάτου. Τι όμορφα που ηχεί στα αυτιά μου αυτή η λεξούλα. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Αλλά "αυτοί είστε" που λέει και ο δικός σας ο Jim.
υ.γ. κάνω χρήση 2ου πληθυντικού γιατί θεωρώ ότι και εσύ είσαι φίλος/ψηφοφόρος του ΚΚΕ.
-
Από το κατασταστικό του ΚΚΕ (Εισαγωγή/α https://www.kke.gr/export/sites/default/.galleries/docs/Katastatiko.pdf )
"Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση."
Στόχος απολύτως συνταγματικός και κάργα συμπεριληπτικός υποθέτω ...
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από το κατασταστικό του ΚΚΕ (Εισαγωγή/α https://www.kke.gr/export/sites/default/.galleries/docs/Katastatiko.pdf )
"Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση."
Στόχος απολύτως συνταγματικός και κάργα συμπεριληπτικός υποθέτω ...
φυσικα και ειναι.
εαν ηξερες τι ειναι.
μεινε στα αστικα παραμυθακια.
γουτσου γουτσου, παρε ενα αμαξακι.
γουτσου γουτσου, παρε μια τηλεοραση.
γουτσου γουτσου, παρε ενα καναλι. να βλεπεις. -
Ολοταχώς!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2