-
Τον έχω ακούσει σε συνεντεύξεις του. Έχει πανανθρώπινες και λαΐκες αξίες. Κάνε μια προσπαθεια και άκουσε τον σε ήρεμη συζήτηση και θα δεις. Απλώς είναι δύσκολο να βρεις ήρεμη συζήτηση.
-
Πότε μίλησε ήρεμα? Ο επαναστάτης της φακής που πόζαρε κάτω από το πορτραίτο του Βελουχιώτη στο γραφείο με τη σαμπάνια στο τραπέζι?
-
Οντως θέλει ψάξιμο σε συνεντεύξεις του για να βρεις ήρεμη συζήτηση.
-
Έχει δίκιο ως προς τα αναφερόμενα στο έργο . Εδώ η διακήρυξή του :
https://hradf.com/diakiryxi-anoiktis-diadikasias-gia-tin-epilogi-anadochoy-kataskeyis-toy-ergoy-energeiaki-kai-leitoyrgiki-anavathmisi-kai-anakainisi-8-kentron-ygeias-tis-6is-y-pe-tmima-a-ky-andritsainas-krestenon-fili/Η διακήρυξη μάλιστα είναι με τα νέα ήθη και έθιμα των τελευταίων ετών , της μελετοκατασκευής. Κοινώς πλέον το κράτος δεν ορίζει ακριβώς μέσω μελέτης που έχει εγκρίνει το τι θα κατασκευαστεί αλλά περιγράφει μία γενικότητα και αξιολογεί (θεωρητικά) και τη τεχνική μελέτη στη φάση του ανοίγματος της προσφοράς.
Έτσι ο εργολάβος καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα και μελετητής του έργου ( να συντάσσει κοινώς και το οικονομικό και τεχνικό σκέλος ) και κατασκευαστής! Νέα ήθη και έθιμα στα μικρομεσσαία έργα αυτού του τόπου που οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις. Ένα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν.
Από την άλλη μπορούσε κάλλιστα να αναφέρει ότι το τελευταίο μαζικό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης δομών υγείας ήταν Ευρωπαϊκό πρόγραμμα της δικής του κυβερνήσεως και με εξαίρεση ελάχιστα άλλα έργα ( ή μεταφερόμενα όπως φαντάζει το συγκεκριμένο) , δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ.
Το να αναφέρει σε επιτροπή της Βουλής ( αν κατάλαβα ότι είναι κάτι τέτοιο) , ότι δεν έχουμε γιατρούς και εσείς αναβαθμίζεται ενεργειακά τα νοσοκομεία , είναι βλακεία , καθώς όλοι εκεί μέσα ξέρουν ότι τα λεφτά αυτά ( εκτός της συνεισφοράς των ιδίων πόρων ) δε μπορούν να μεταγραφούν αλλού. Αλλά αυτός εκεί...
-
Το τελευταίο εγώ το ανέφερα όχι αυτός και ηθελα να δείξω πως εγκρίνονται ποσα που τουλάχιστον σε εμάς τους μη ειδικούς μας φαίνονται τεράστια όταν ταυτόχρονα δεν αυξάνουν τους μισθούς των υγειονομικών.
Αυτός ανέφερε κάτι για ταμείο ανάκαμψης
-
Όπως και να έχει κατάφερε για συζήτηση που αφορά μεταρρύθμιση στον τομέα της ψυχικής υγείας , το οποίο σύσσωμη η αντιπολίτευση καταγγέλλει να τραβήξει τα φώτα πάνω του και όλοι να συζητάνε για τον ίδιο.
Αν δεν είναι χαζός ή εγωπαθής , ας πάρει ζαναξ , κακό κάνει και στο κόμμα του και στη γενικότερη αντιπολίτευση εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά .
-
Συμφωνώ πως από αυτά που έλεγε, ακόμα και αν ήταν εκτός θέματος, τελικά έμεινε στην ιστορία η συμπεριφορά του και όχι αυτά που έλεγε που για εμένα έχουν μεγαλύτερη μεν αξία χωρίς αν υποβαθμίζω τον τρόπο.
-
Εγώ ξέρω πως σε μια Βουλή κυρίως αθλίων ήταν μακράν ο αθλιότερος. Δεν αξίζει ούτε ροχάλα στα μούτρα το κοπρόσκυλο.
-
Δεν συμφωνώ. Σε βρίσκω υπερβολικό.
-
Καθόλου υπερβολικός….είναι η ντροπή του ανθρώπινου είδους….ένα σίχαμα με πόδια και τίποτα παραπάνω.
-
To αλλο νεο του ξεπουληματος στον Λατση προφανως δεν ειναι τοσο σημαντικο οσο να πεταξει μια κοτσανα ο πολλακης που ειναι και ενας ασημαντος ετσι και αλλοιως.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
2000 σελίδες
Ναι, θέλει κλείδωμα και άνοιγμα #3.
@super-t Αυτή ήταν παλαιότερη πρακτική, διότι το παλαιό σύστημα εμφάνιζε σφάλματα στα πολύ μεγάλα Θέματα. Πλέον με το νέο σύστημα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. {Admin}
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθόλου υπερβολικός….είναι η ντροπή του ανθρώπινου είδους….ένα σίχαμα με πόδια και τίποτα παραπάνω.
Πρώτον είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και χειρουργός όπως λένε. Δεύτερον έχει κάνει πολλές εγχειρήσεις δωρεάν αλλά και στα πλαίσια του ΕΣΥ. Τρίτον έχει επιλέξει να είναι ιατρός που ασκεί λειτούργημα στο δημόσιο αν και θα μπορούσε να είναι ιδιωτικός με πολλά λεφτά.
Τεταρτον έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην έρευνα περί διαφθοράς στον χώρο της υγείας. Έχει προβάλει τεράστιες σπατάλες σε συνταγογραφήσεις και προμήθειες. Εάν θυμάστε οι σπατάλες είναι δεκάδες δις...ξαναλέω....δεκάδες δις.
Μοναχα για αυτά ως πολίτης και μόνο έχει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία από άλλους που απλά κάθονται στον καναπέ τους και λένε την άποψη τους στο σπίτι τους και από άλλους που είτε ζουν με μαύρα είτε επενδύουν κάνοντας ξέπλυμα χρήματος από διάφορες δραστηριότητες που δεν γνωρίζουμε, αλλά έχουν έναν καθωσπρεπισμό.
Πεμπτον απαντά στην γλώσσα που καταλαβαίνουν κάποιοι. Στην πεζοδρομιακη.
Οκ είναι αθυρόστομος, κάπως σεξιστής και δεν ελέγχει τα νεύρα του, ενώ πολλές φορές παρουσιάζει εμμονές με κάποια αντίπαλα πολιτικά πρόσωπα.
Σαφέστατα και δεν συμφωνώ μαζί σου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθος που τον διέγραψε. Μεγάλο λάθος.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πρώτον είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και χειρουργός όπως λένε. Δεύτερον έχει κάνει πολλές εγχειρήσεις δωρεάν αλλά και στα πλαίσια του ΕΣΥ. Τρίτον έχει επιλέξει να είναι ιατρός που ασκεί λειτούργημα στο δημόσιο αν και θα μπορούσε να είναι ιδιωτικός με πολλά λεφτά.
Τεταρτον έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην έρευνα περί διαφθοράς στον χώρο της υγείας. Έχει προβάλει τεράστιες σπατάλες σε συνταγογραφήσεις και προμήθειες. Εάν θυμάστε οι σπατάλες είναι δεκάδες δις...ξαναλέω....δεκάδες δις.
Μοναχα για αυτά ως πολίτης και μόνο έχει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία από άλλους που απλά κάθονται στον καναπέ τους και λένε την άποψη τους στο σπίτι τους και από άλλους που είτε ζουν με μαύρα είτε επενδύουν κάνοντας ξέπλυμα χρήματος από διάφορες δραστηριότητες που δεν γνωρίζουμε, αλλά έχουν έναν καθωσπρεπισμό.
Πεμπτον απαντά στην γλώσσα που καταλαβαίνουν κάποιοι. Στην πεζοδρομιακη.
Οκ είναι αθυρόστομος, κάπως σεξιστής και δεν ελέγχει τα νεύρα του.
Σαφέστατα και δεν συμφωνώ μαζί σου.
Όλα τα αναιρεί η συμπεριφορά του, ο απαίσιος χαρακτήρας του ψευτοκουραδόμαγκα που προβάλει…δεν θα έπρεπε να είναι καν βουλευτής.
-
Οκ είναι αθυρόστομος, κάπως σεξιστής και δεν ελέγχει τα νεύρα του, ενώ πολλές φορές παρουσιάζει εμμονές με κάποια αντίπαλα πολιτικά πρόσωπα.
+1
μπα. Τουλάχιστο δημοσκοπικα ήταν βαριδι.
Στα υπολοιπα συμφωνω. Ηταν το αντιπαλο δεος του Αδωνη αλλα δουλευε για λογαριασμο της κοινωνιας. Δυστυχως δεν μπορει/θελει να κουμανταρει τον εαυτο του.
-
Σήμερα που τους άκουγα τους Ζαιους του έμπλεκαν το εγκώμιο. Παραμενει ΣΥΡΙΖΑ είπαν, ειναι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ κτλ. Στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται χαμός. Υπάρχει λαός που στηρίζει τον Παύλο. Καταρχήν πριν τις εκλογές έγινε μια δημοσκόπηση όπου στο υποθετικό ερωτημα του εαν έφτιαχνε αυτός ένα κόμμα με όσους ήθελε για υποψήφιους έβγαινε δεύτερο ή τρίτο κόμμα!!!
-
Κατά τα αλλά παιδι των βουνών της Κρήτης είναι. Τι περιμένουμε;;;; Έχει μια ηθική και κώδικα επικοινωνίας των βουνών της Κρήτης!
Το ''ουστ'' του Γεωργιάδη προς τον Παύλο μέσα στην Βουλή από το βήμα κιόλας, πως σας φαίνεται για αστό της Αθήνας;
Δεν ασχολήθηκε κανεις από τα κανάλια και τους πολίτες, ούτε υπήρξε ποινή από το προεδρείο της Βουλής με στέρηση μισθού κτλ. Ήταν απλά μια καθημερινή ημέρα.
-
στο υποθετικό ερωτημα του εαν έφτιαχνε αυτός ένα κόμμα με όσους ήθελε για υποψήφιους έβγαινε δεύτερο ή τρίτο κόμμα
Λίγο τραβηγμενο αλλα και παλι με τοσο ξυλο που εχει φαει αυτος ο λαος ισως θελει καποιον κοναν βαρβαρο με το μερος του να ταυτιστει. Οσο πιο κοναν τοσο καλυτερα.
Δεν ξερω.
-
Δεν ξέρω οι εταιρίες δημοσκοπήσεων γνωρίζουν. Εγώ απλά μεταφέρω στην συζήτηση αυτό που άκουσα να σχολιάζουν στις πολιτικές εκπομπές. Μαλιστα, στο πάνελ κοιταχτήκανε όλοι, σε στυλ ''πω πω λαό που έχει ο πολακης''
Χθες έλεγαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει την δεύτερη θέση στις ψήφους του Πολάκη όχι μονάχα στην Κρήτη αλλά πανελλαδικώς . Δηλαδή είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σε όλη την Ελλάδα.
-
Δεν ξέρω οι εταιρίες δημοσκοπήσεων γνωρίζουν. Εγώ απλά μεταφέρω στην συζήτηση αυτό που άκουσα να σχολιάζουν στις πολιτικές εκπομπές. Μαλιστα, στο πάνελ κοιταχτήκανε όλοι, σε στυλ ''πω πω λαό που έχει ο πολακης''
Χθες έλεγαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει την δεύτερη θέση στις ψήφους του Πολάκη όχι μονάχα στην Κρήτη αλλά πανελλαδικώς . Δηλαδή είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σε όλη την Ελλάδα.
Τότε χαζομαρα του που δεν εχει προσπαθησει μονος του. Πάντως οποιον εχω ακουσει να τον αντιπαθει (αρκετους) ειναι για τους τροπους του και οχι για την ουσια ή τα πεπραγμενα. Εκει δεν εχω ακουσει τιποτα. Ισα ισα οπως τα λες το "βιογραφικο" του λαμπει απο προσφορα και αρκετα ξεμπροστιασματα εκει που το συνηθες βιογραφικο πολιτικου ειναι γεματο με ερωτηματικα, σκιες, "σπονσορες", πελατες και δεν ξερω τι αλλο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2