-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθόλου υπερβολικός….είναι η ντροπή του ανθρώπινου είδους….ένα σίχαμα με πόδια και τίποτα παραπάνω.
Πρώτον είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και χειρουργός όπως λένε. Δεύτερον έχει κάνει πολλές εγχειρήσεις δωρεάν αλλά και στα πλαίσια του ΕΣΥ. Τρίτον έχει επιλέξει να είναι ιατρός που ασκεί λειτούργημα στο δημόσιο αν και θα μπορούσε να είναι ιδιωτικός με πολλά λεφτά.
Τεταρτον έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην έρευνα περί διαφθοράς στον χώρο της υγείας. Έχει προβάλει τεράστιες σπατάλες σε συνταγογραφήσεις και προμήθειες. Εάν θυμάστε οι σπατάλες είναι δεκάδες δις...ξαναλέω....δεκάδες δις.
Μοναχα για αυτά ως πολίτης και μόνο έχει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία από άλλους που απλά κάθονται στον καναπέ τους και λένε την άποψη τους στο σπίτι τους και από άλλους που είτε ζουν με μαύρα είτε επενδύουν κάνοντας ξέπλυμα χρήματος από διάφορες δραστηριότητες που δεν γνωρίζουμε, αλλά έχουν έναν καθωσπρεπισμό.
Πεμπτον απαντά στην γλώσσα που καταλαβαίνουν κάποιοι. Στην πεζοδρομιακη.
Οκ είναι αθυρόστομος, κάπως σεξιστής και δεν ελέγχει τα νεύρα του, ενώ πολλές φορές παρουσιάζει εμμονές με κάποια αντίπαλα πολιτικά πρόσωπα.
Σαφέστατα και δεν συμφωνώ μαζί σου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθος που τον διέγραψε. Μεγάλο λάθος.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθόλου υπερβολικός….είναι η ντροπή του ανθρώπινου είδους….ένα σίχαμα με πόδια και τίποτα παραπάνω.
Πρώτον είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και χειρουργός όπως λένε. Δεύτερον έχει κάνει πολλές εγχειρήσεις δωρεάν αλλά και στα πλαίσια του ΕΣΥ. Τρίτον έχει επιλέξει να είναι ιατρός που ασκεί λειτούργημα στο δημόσιο αν και θα μπορούσε να είναι ιδιωτικός με πολλά λεφτά.
Τεταρτον έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην έρευνα περί διαφθοράς στον χώρο της υγείας. Έχει προβάλει τεράστιες σπατάλες σε συνταγογραφήσεις και προμήθειες. Εάν θυμάστε οι σπατάλες είναι δεκάδες δις...ξαναλέω....δεκάδες δις.
Μοναχα για αυτά ως πολίτης και μόνο έχει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία από άλλους που απλά κάθονται στον καναπέ τους και λένε την άποψη τους στο σπίτι τους και από άλλους που είτε ζουν με μαύρα είτε επενδύουν κάνοντας ξέπλυμα χρήματος από διάφορες δραστηριότητες που δεν γνωρίζουμε, αλλά έχουν έναν καθωσπρεπισμό.
Πεμπτον απαντά στην γλώσσα που καταλαβαίνουν κάποιοι. Στην πεζοδρομιακη.
Οκ είναι αθυρόστομος, κάπως σεξιστής και δεν ελέγχει τα νεύρα του.
Σαφέστατα και δεν συμφωνώ μαζί σου.
Όλα τα αναιρεί η συμπεριφορά του, ο απαίσιος χαρακτήρας του ψευτοκουραδόμαγκα που προβάλει…δεν θα έπρεπε να είναι καν βουλευτής.
-
Οκ είναι αθυρόστομος, κάπως σεξιστής και δεν ελέγχει τα νεύρα του, ενώ πολλές φορές παρουσιάζει εμμονές με κάποια αντίπαλα πολιτικά πρόσωπα.
+1
μπα. Τουλάχιστο δημοσκοπικα ήταν βαριδι.
Στα υπολοιπα συμφωνω. Ηταν το αντιπαλο δεος του Αδωνη αλλα δουλευε για λογαριασμο της κοινωνιας. Δυστυχως δεν μπορει/θελει να κουμανταρει τον εαυτο του.
-
Σήμερα που τους άκουγα τους Ζαιους του έμπλεκαν το εγκώμιο. Παραμενει ΣΥΡΙΖΑ είπαν, ειναι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ κτλ. Στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται χαμός. Υπάρχει λαός που στηρίζει τον Παύλο. Καταρχήν πριν τις εκλογές έγινε μια δημοσκόπηση όπου στο υποθετικό ερωτημα του εαν έφτιαχνε αυτός ένα κόμμα με όσους ήθελε για υποψήφιους έβγαινε δεύτερο ή τρίτο κόμμα!!!
-
Κατά τα αλλά παιδι των βουνών της Κρήτης είναι. Τι περιμένουμε;;;; Έχει μια ηθική και κώδικα επικοινωνίας των βουνών της Κρήτης!
Το ''ουστ'' του Γεωργιάδη προς τον Παύλο μέσα στην Βουλή από το βήμα κιόλας, πως σας φαίνεται για αστό της Αθήνας;
Δεν ασχολήθηκε κανεις από τα κανάλια και τους πολίτες, ούτε υπήρξε ποινή από το προεδρείο της Βουλής με στέρηση μισθού κτλ. Ήταν απλά μια καθημερινή ημέρα.
-
στο υποθετικό ερωτημα του εαν έφτιαχνε αυτός ένα κόμμα με όσους ήθελε για υποψήφιους έβγαινε δεύτερο ή τρίτο κόμμα
Λίγο τραβηγμενο αλλα και παλι με τοσο ξυλο που εχει φαει αυτος ο λαος ισως θελει καποιον κοναν βαρβαρο με το μερος του να ταυτιστει. Οσο πιο κοναν τοσο καλυτερα.
Δεν ξερω.
-
Δεν ξέρω οι εταιρίες δημοσκοπήσεων γνωρίζουν. Εγώ απλά μεταφέρω στην συζήτηση αυτό που άκουσα να σχολιάζουν στις πολιτικές εκπομπές. Μαλιστα, στο πάνελ κοιταχτήκανε όλοι, σε στυλ ''πω πω λαό που έχει ο πολακης''
Χθες έλεγαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει την δεύτερη θέση στις ψήφους του Πολάκη όχι μονάχα στην Κρήτη αλλά πανελλαδικώς . Δηλαδή είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σε όλη την Ελλάδα.
-
Δεν ξέρω οι εταιρίες δημοσκοπήσεων γνωρίζουν. Εγώ απλά μεταφέρω στην συζήτηση αυτό που άκουσα να σχολιάζουν στις πολιτικές εκπομπές. Μαλιστα, στο πάνελ κοιταχτήκανε όλοι, σε στυλ ''πω πω λαό που έχει ο πολακης''
Χθες έλεγαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει την δεύτερη θέση στις ψήφους του Πολάκη όχι μονάχα στην Κρήτη αλλά πανελλαδικώς . Δηλαδή είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σε όλη την Ελλάδα.
Τότε χαζομαρα του που δεν εχει προσπαθησει μονος του. Πάντως οποιον εχω ακουσει να τον αντιπαθει (αρκετους) ειναι για τους τροπους του και οχι για την ουσια ή τα πεπραγμενα. Εκει δεν εχω ακουσει τιποτα. Ισα ισα οπως τα λες το "βιογραφικο" του λαμπει απο προσφορα και αρκετα ξεμπροστιασματα εκει που το συνηθες βιογραφικο πολιτικου ειναι γεματο με ερωτηματικα, σκιες, "σπονσορες", πελατες και δεν ξερω τι αλλο.
-
Αυτό έλεγαν . Είναι ο πιο παραγωγικός βουλευτής ως αντιπολίτευση. Εντοπίζει και βγάζει στην δημόσια συζήτηση πολλές ατασθαλίες, υπερτιμολογήσεις, λαμογιες, συντεχνίες κτλ αλλά στο τέλος της ημέρας όλοι συζητούν για την συμπεριφορά του καθώς προβάλλει αυτά τα θέματα.
Βλέπεις και εδώ στην συζήτηση όλοι ασχολούμαστε με τον τρόπο που μιλάει και κανεις με αυτό που εντόπισε όπως το κόστος ενεργειακής αναβάθμισης που πληρώνεται από τους φόρους μας.
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ως χωρα πεφτουμε στην διεθνή κατάταξη καθημερινά,
Δεν φταίνε μονάχα οι πολιτικοί για το κατάντημα μας αλλά κυρίως οι πολίτες και η κριτική τους σκέψη.Αφού και εγώ που δεν έχω τετοιο κόλλημα με τις συμπεριφορές, αλλωστε και εμένα με βρίζουν και δεν χαλιέμαι, όταν έβλεπα τουιτς του νόμιζα πως είναι λογαριασμός παρωδία μιμούμενοι τον τρόπο ομιλίας του. Δεν πίστευα πως μιλά τόσο απότομα σε ανθρώπους. Τι να κανουμε είμαστε αστοί και δεν τα μπορούμε αυτά.
-
Δεν πίστευα πως μιλά τόσο απότομα σε ανθρώπους. Τι να κανουμε είμαστε αστοί και δεν τα μπορούμε αυτά.
Δεν ειναι θεμα αστισμου αλλα βασικων αρχων σεβασμου. Ειναι βασικο κακο του Ελληνα η σκατα συμπεριφορα. Δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε αμα μιλαμε σαν σε ταινια του Οικονομιδη. Χώρια πόσο κακό κάνει στην ψυχική και σωματικη υγεια αυτο το πραμα. Καλυτερα ισως να καπνιζεις παρα να πρεπει να συνυπαρχεις με τετοιες συμπεριφορες. Προσωπικα εχω φυγει απο 2 εταιριες ως τωρα στην Ελλαδα ακριβως γι αυτους τους λογους.
Για μενα σκατα συμπεριφορα ειναι ενα μικρο μονο βηματακι πριν την σωματικη βια. Και το βηματακι μπορει να μην το περασει ποτε ο πολακης ή οι οπαδοι του αλλα σιγουρα θα το περασουνε καποιοι επομενοι με παρομοια συμπεριφορα που ομως δεν θα μας βαρεσει καμπανακια γιατι θα την εχουμε κανονικοποιησει.
Και γι αυτο τον λογο εγω δεν θα πλησιαζα Πολακη ως ψηφοφορος.
-
Αυτό έλεγαν . Είναι ο πιο παραγωγικός βουλευτής ως αντιπολίτευση. Εντοπίζει και βγάζει στην δημόσια συζήτηση πολλές ατασθαλίες, υπερτιμολογήσεις, λαμογιες, συντεχνίες κτλ αλλά στο τέλος της ημέρας όλοι συζητούν για την συμπεριφορά του καθώς προβάλλει αυτά τα θέματα.
Βλέπεις και εδώ στην συζήτηση όλοι ασχολούμαστε με τον τρόπο που μιλάει και κανεις με αυτό που εντόπισε όπως το κόστος ενεργειακής αναβάθμισης που πληρώνεται από τους φόρους μας.
Δεν φταίνε μονάχα οι πολιτικοί για το κατάντημα μας αλλά κυρίως οι πολίτες και η κριτική τους σκέψη.Αφού και εγώ που δεν έχω τετοιο κόλλημα με τις συμπεριφορές, αλλωστε και εμένα με βρίζουν και δεν χαλιέμαι, όταν έβλεπα τουιτς του νόμιζα πως είναι λογαριασμός παρωδία μιμούμενοι τον τρόπο ομιλίας του. Δεν πίστευα πως μιλά τόσο απότομα σε ανθρώπους. Τι να κανουμε είμαστε αστοί και δεν τα μπορούμε αυτά.
Το λες και το ξαναλές για τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις που έκανε το γίδι αλλά ξεχνάς ότι στην ουσία είναι άρθρα του πολλάκις καταδικασθέντα Βλαξεβάνη. Αποδείχθηκε τίποτα από όλα αυτά? Πήγε κάποια υπόθεση στα δικαστήρια? Να αποδειχθεί και να βρίζουμε παρέα τον όποιο υπεύθυνο. Τον λες και παραγωγικό…σε τι? Σε κουράδες?
-
This post is deleted! -
Σίγουρα η μία υπόθεση δικάζεται σε βαθμό κακουργήματος για κακουργηματικές πράξεις της απιστίας κατ’ εξακολούθηση λόγω προσλήψεων. Αυτό αφορούσε μία κλίκα εκεί πέριξ του Υπουργού , με επικεφαλή τον κουμπάρο του.
Η άλλη με τις φακές χρυσάφι ( μπατζανάκης του προαναφερόμενου στην προηγούμενη υπόθεση) , αρχειοθετήθηκε , λόγω του ότι ο διαγωνισμός δεν προέβλεπε σύγκριση τιμών ανά μερίδα ( κοινώς να κάνουμε έρευνα αγοράς) , οπότε η αρχή δεν μπορούσε να ξέρει αν είναι ακριβές οι φακές ή όχι.
Φαν φακτ , ο συνεργάτης του υπουργού που είναι και στις δύο υποθέσεις , αποσύρθηκε από υποψήφιος στις εκλογές στο παραπέντε και ήταν επί μεγάλο διάστημα σύμβουλος παρακολούθησης της υλοποίησης των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ( ώρε φίλεεεεε......)
-
Συμφωνώ. Είναι σαν να διαγράφεις τον Κασιδιάρη από την ΧΑ.
Ο Πολάκης αντιπροσωπεύει όλη την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Πολάκης αντιπροσωπεύει όλη την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ.
Μ' όλο το σεβασμό καμία σχέση. Ο σρζ καλώς ή κακώς εχει (είχε) 100 συνιστώσες. Οι 99 ήταν και είναι περιθωριακες. Μαζι και ο Πολ. Ο Πολ όμως καλώς ή κακώς μια από αυτές που ακουγότανε και πολύ. Σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο ο σρζ αποδειχθεικε το καλυτερο και πιο συνεννοησιμο (αρα καμια σχεση με Πολ) παιδί των θεσμών κλπ ("αφήσαμε και λεφτά στα ταμεία" κλπ).
Η ψυχη του σρζ δεν ηταν ποτε οι πολακηδες αλλα ενας λιγο πιο ροζ στα κοινωνικα θεματα Σημιτης (ταπεινη μ αποψη). Και τωρα που το σκεφτομαι ο Κασελακης ειναι ακριβως η ενσαρκωση αυτη...
-
Το λες και το ξαναλές για τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις που έκανε το γίδι αλλά ξεχνάς ότι στην ουσία είναι άρθρα του πολλάκις καταδικασθέντα Βλαξεβάνη. Αποδείχθηκε τίποτα από όλα αυτά? Πήγε κάποια υπόθεση στα δικαστήρια? Να αποδειχθεί και να βρίζουμε παρέα τον όποιο υπεύθυνο. Τον λες και παραγωγικό…σε τι? Σε κουράδες?
Πολλά ρε συ. Για παράδειγμα στο πρόσφατο. 1,8 εκ ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση όπως ο ίδιος λέει για 600-700 τμ κτήριο δηλαδή 2600€/τμ για θερμομόνωση, στεγανοποίηση ταράτσας και παράθυρα. Δικά του λόγια, δεν γνωρίζω την υπόθεση. Πως σου φαίνονται αυτά εάν είναι αλήθεια;;;
Κανεις μας δεν θα το ήξερε εάν δεν το ανέφερε με οντως αυτόν τον επιθετικό τρόπο...
-
Πολλά ρε συ. Για παράδειγμα στο πρόσφατο. 1,8 εκ ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση όπως ο ίδιος λέει για 600-700 τμ κτήριο δηλαδή 2600€/τμ για θερμομόνωση, στεγανοποίηση ταράτσας και παράθυρα. Δικά του λόγια, δεν γνωρίζω την υπόθεση. Πως σου φαίνονται αυτά εάν είναι αλήθεια;;;
Κανεις μας δεν θα το ήξερε εάν δεν το ανέφερε με οντως αυτόν τον επιθετικό τρόπο...
Αν είναι αλήθεια και έχει πέσει μαρμάγκα δεν συζητάμε για κάτι άλλο…μπουζούριασμα και στρατιωτικό περίπατο.
-
-
Λιβ γιορ κόβιντ ιν Γκρης!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πολύ ενδιαφέρον που η αριστερή "γραμμή" ενδιαφέρεται για το καλό των ελληνικών επιχειρήσεων...
Οταν κλείσουν βέβαια...
Μέχρι τότε είναι τα κακά αφεντικά που πίνουν το αίμα του εργάτη και τα κάνουν όλα στο βωμό του κέρδους...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2