-
Η ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια δουλεύει καθημερινά στην οικογενειακή ταβέρνα, γιατί δεν περισσεύουν χρήματα να αφοσιωθεί στην προπόνησή της, δεν είναι δα και τόσο φτασμενη όσο ο Ρουβας να της σκάσει μια διακοσάρα ένας δήμαρχος...
Άσε που αν τη σταματήσουν απ την ορθοστασία και τον ποδαρόδρομο στη ταβέρνα, θα ρισκάρουν τις επιδόσεις της... -
@andreas72 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά η μοίρα της αριστεράς στην Ελλάδα είναι να καλείται να συμμαζέψει τις μ@λ@κ..ς της δεξιάς και των φιλιππενεζων της.
Εννοείς τη μοίρα του αριστερού (έστω κεντροαριστερού) ΠΑΣΟΚ των Ανδρέα,Σημίτη; (για τον Αλέξη δε λέω γιατί παρ'ότι θα το 'θελε -το μαρτύρησε με πόνο ψυχής κι η Μπέτυ-, ο κακομοίρης δεν πρόκανε κι ήρθε και σε άσχημη συγκυρία για να αντιγράψει το είδωλο του).
Όχι ότι η δεξιά διέπρεψε στις κυβερνήσεις της,αλλά πολλά "κατορθώματα" ξεκίνησαν από το "ιστορικό" 1981 (ακόμη και στις υποκλοπές είχαν τεχνογνωσία κι οι πασοκικοί σωτήρες,"δημοκράτες και προοδευτικοί")
https://tvxs.gr/news/taksidia-sto-xrono/ta-skandala-poy-ksekinisan-megalo-fagopotiΕίναι επόμενο λοιπόν αυτό το ηλιθιώδες κράτος να οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τον αφανισμό του -ίσως έχει αργήσει κιόλας-, αν σκεφθείς με βάση τα πολιτικά καραγκιοζάκια και τους κατ'αποκλειστικότητα τυχοδιώκτες που το κυβέρνησαν μετά τον Β'Παγκόσμιο πόλεμο...
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λειπει ο γατος σε παραλιες του αιγαιου και χορευουν τα μικρα δεξιακια τον χορο της kouliass?
Έλα ρε; Πήγες στην μεγαλειώδη συγκέντρωση με το SUV;
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλύτερα να δίνουμε κάτι παραπάνω, παρά να έχουμε τους νταβατζήδες, οι οποίοι όποτε τους την έλεγαν, ανέβαιναν στα τραπέζια και φώναζαν και χειροδικούσαν.
Αλήτες. Αλήτες. Αλήτες.Άλλο ένα δάκρυ για τον αγώνα αυτό...
Σνιφ...Σνιφ...Κλαψ...κλαψ...
Τύφλα να' χει ο Νίκος ο Ξανθόπουλος. Για την φουκαριάρα την μάνα του... -
Ενώ αν τα κάνει πάρτι με πουτ@νες ο Ενέργκας (με τη συνδρομή χουντικων υπουργών) και βίλες πολυτελείας και λαμποργκινι ο τσεος της ΔΕΗ, άλλο επίπεδο, πολιτισμενα πράγματα, αξίζει να πληρώνουμε τριδιπλο το ρεύμα...
Ή να μην το πληρώνουμε καθόλου στην ανάγκη...Μάλλον κλαιγατε πραγματικά τότε που γινόταν αυτά, από νεοφιλελεύθερη αγανάκτηση.
-
Είχε δυναμώσει ο Φωτόπουλος μετά από εκείνο το συνέδριο στις Μαλβίδες...
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε, εγώ δεν στηρίζω τον Κούλη. Πασοκ είναι και αυτός, το δημόσιο κοιτάει μόνο.
Πάω στο χωριό και όλοι οι συνομήλικοι ΔΥ είναι συνταξιούχοι εδώ και χρόνια, ενώ εγώ θέλω 4 χρόνια ακόμα.
Οπότε το τι λέτε είναι προφάσεις για να καλύψετε τις πομπές της γενοπ και των άλλων.
Δεν με ενδιαφέρει τι παίρνουν τώρα οι δεδδηεδες, με ενδιαφέρει που σκίστηκαν να μπουν μέσα και που δεν σηκώνουν το τηλέφωνο όπως έχουν υποχρέωση. Που δεν τηρούν τις προθεσμίες, που οι ίδιοι ορίζουν και πολλά ακόμη.
Την κυβέρνηση του Κούλη κράζω όταν συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν, αλλά να γυρίσουμε πίσω στους κλεφταράδες συνδικαλιστές δεν παίζει.
Είμαι 40 χρόνια στην αγορά και ξέρω πολλά, για την διαφθορά, αλλά δεν έχει νόημα να λέμε πράγματα. Ολοι ξέρουν τι γινόταν και γίνεται ακόμα.
Τώρα για το πόσο κάνει η κβω δεν ξέρω. Είπα ότι μένω στην δεη, γιατί ξέρω πως γίνονται οι εταιρείες που παίρνουν κομμάτια του δημοσίου και τι έξοδα προς τους πολιτικούς έχουν...
Και για να γλυτώσω 1-2 ταβέρνες τον χρόνο στην καλύτερη,, δεν ψάχνομαι να έχω άγχος μην ανάψω μία λάμπα παραπάνω.
Αυτά για την ΔΕΗ.
Για τους κοπανατζήδες του 2009 που τόσο πονάει το πασοκικό σας κορμί, τα έχουμε πει. Θεία δίκη και η βόμβα έσκασε στα χέρια του βομβιστή. Του γιού του βομβιστή βασικά... Οπως έπρεπε.
Το ότι μετά ο πιτσαδόρος τους παρέδωσε την χώρα, για να γίνει πρωθυπουργός, είναι άσχετο με το 2009, αλλά άσχημο για εμάς αφού πάλι τα πελατάκια σώθηκαν. Τώρα μπήκα στον τελευταίο χρόνο στις 100 δόσεις για τα "χρέη" που μας φόρτωσαν οι σαμαροβενιζέλοι, ενώ ακόμα έχω για τον ΕΦΚΑ της κρίσης και τις δικές του 120 δόσεις.
Αυτά ήταν από τα καλά του Τσίπρα.
Εγώ δεν απολογούμαι για κανένα πολιτικό. Οτι καλό γίνεται το λέω, ότι κακό το κράζω.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενώ αν τα κάνει πάρτι με πουτ@νες ο Ενέργκας (με τη συνδρομή χουντικων υπουργών) και βίλες πολυτελείας και λαμποργκινι ο τσεος της ΔΕΗ, άλλο επίπεδο, πολιτισμενα πράγματα, αξίζει να πληρώνουμε τριδιπλο το ρεύμα...
Ή να μην το πληρώνουμε καθόλου στην ανάγκη...Μάλλον κλαιγατε πραγματικά τότε που γινόταν αυτά, από νεοφιλελεύθερη αγανάκτηση.
Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι να στα παίρνουν με κλέψιμο οι κρατικοί και όχι οι ιδιωτικοί ?
Γιατί εμένα το πρόβλημα μου είναι να μην μου τα παίρνουν με κλέψιμο κανείς.
-
Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι να στα παίρνουν με κλέψιμο οι κρατικοί και όχι οι ιδιωτικοί ?
Γιατί εμένα το πρόβλημα μου είναι να μην μου τα παίρνουν με κλέψιμο κανείς.
Το πρόβλημά μου είναι να μην διαλύεται ο οικογενειακος μου προϋπολογισμός για να χω ρεύμα και θέρμανση.
Όχι ΠΟΙΟΣ τρώει τα κλεμμένα, ή ΠΟΙΟΣ χρεώνεται το πολιτικό κόστος, όπως είναι κύριος προβληματισμος των δεξιών.
Το πρόβλημα των περισσότερων είναι να βγάλουν τη χρονιά.
Όχι όταν με κλέβουν απροκαλυπτα και χοντρά επί Μητσοτάκη, να κλαίω τί έγινε πριν 10 χρόνια, μην θιγει το κόμμα που με έμαθε να ψηφίζω ο πατέρας μου... -
Δεν νομίζω ότι τα όσα γράφεις έχουν σχέση με το τελευταίο σχόλιο.
Εγώ διαβάζω μία αγωνία μην πειραχτεί πάλι η ξυστοπαρέα, γιατί το να μας σκίζουν αυτοί είναι σύμφωνο με την αριστερή ιδεολογία του κρατισμού.
Και την ακροδεξιά ιδεολογία που επίσης κρατιστές και σοσιαλιστές είναι.
Να μην τα ξεχνάμε και αυτά...
Και δεν μιλάμε για πριν 10 χρόνια. Οπου μπορούν ακόμα τα ίδια κάνουν.
-
Αν με ιδιωτική ΔΕΗ έχω ρεύμα και μπορώ να το πληρώσω χωρίς να κόβω από αλλού, ζήτω η Ιδιωτικοποιήση.
Αν με ιδιωτική ΔΕΗ πληρώνω "νοίκι" κάθε μήνα στο σπίτι μου, κι όχι το 1/4 ενοικίου όπως μια ζωή, ζήτω που καήκαμε. -
Ο γατος γυρισε. Για λιγες εμφανισεις.
Και εγω ξερω για φωτοπουλους και για εθελουσιες με 4 χιλιαρικα συνταξ ερρορ.
Ομως αποδειχθηκε οτι οι ιδιωτες που μπλεχτηκαν με το σπορ του ρευματος ειναι κομματικοι φιλοι και λαμογια μεγιστα. Σαν απλος πολιτης και επιχειρηματιας η προσεγγιση τους να μου δωκουν ρευμα ειναι λαμογιαρικη.
Εμεινα στη δεη που μεχρι προσφατα εβριζα για να παιζει τον ρολο του τροχονομου. επειδη ειμαστε σκατοκεφαλοι ως λαος, τελικα λιγοτερη ζημια φαινεται να ηταν ο φωτοπουλος των κατεβαζουμε τον διακοπτη. Λιγοτερη ζημια, οχι φυσικα οφελος -
Αυτό καταλαβαίνουν ρε Πηλιε. 20 φορές πάνω το ρεύμα, θα φταίει ο Φωτόπουλος και οι παλιές φουρνιές της ΔΕΗ που ο,τι πήραν 7-8 χρόνια σε συντάξεις το χάσανε από μισθούς προ ευρω. Εννοείται διαχρονικά εξαιρουμενοι οι συνδικαλΗστες. Οι οποίοι και τώρα ΜΙΑ ΧΑΡΑ δουλίτσα κάνουν ως διευθυντές με υπερπολλαπλασιους μισθούς. Όμως για εμάς τους καταναλωτές έχει κάποια σημασία; Το θέμα είναι αν κάνουμε τους τυφλοπόντικες το βράδυ ή αν έχουμε τσάμπα σάουνα, ικανοί είναι να το χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα υπέρ "του κόσμου που αλλάζει"...
-
Το μόνο Σύστημα που έχει ο Ναζισμος είναι πως να εξολοθρεύσει γρήγορα εκατομμύρια ανθρώπων. Και ήταν σχεδόν τέλειο το σύστημα αυτό, η επιτυχία του ήταν απρόσμενη. Αν δεν υπήρχαν οι κομμουνισταί να το ανατρέψουν.
Το Σύστημα του Κομμουνισμού προσπάθησε να βγάλει εκατομμύρια ανθρώπων από την κατάσταση του δούλου και να τους κάνει να ζήσουν σαν άνθρωποι, είχε μέτρια επιτυχία και στο τέλος κατάφεραν οι φασίστες να το διαλύσουν.
Τις συνέπειες της διάλυσης τις ζούμε σήμερα.Δηλαδή για σένα αριστερό,οι Άγγλοι,οι Γάλλοι και όσοι τάχθηκαν απέναντι στο ναζισμό,ήταν κομουνιστές!!!!!!!!!!!
Εσύ είσαι πιο προσκυνημένος και απο τον προσκυνημένο........ -
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά που λες δείχνουν απλά πλήρη άγνοια των κοινωνικοπολιτικών συστημάτων, αγαπητέ Μανώλη...
Εγώ φίλε Αλέξανδρε το πρωι που βγαινω έξω να πάω στη δουλειά, ή όταν ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τι γίνεται τώρα πάνω στο πλανήτη μας δεν ανοίγω ένα βιβλίο κοινωνικοπολιτικών συστημάτων ή επιστημών για να βρω τη λύση. Και δεν υπάρχει βασικά πουθενά λύση μέσα σε αυτά τα βιβλία. Είναι ιστορίες, παραμυθάκια τα οποία είναι σε θεωρητικό επίπεδο.
Όποιος ανατρέχει στα βιβλία για να βρει τη λύση γιατί γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι πολύ καλό αλλά επι της ουσίας δεν προσφέρει τίποτα. Μην το πάρεις προσωπικά αλλά είναι εκπληκτικό που η Χρ. Αυγή έχει καταδικαστεί τρομοκρατική οργάνωση και το ΚΚΕ σπάει, καίει, καταστρέφει, γενικά κάνει ότι μπορεί για να τα ισοπεδώσει όλα επειδή πιστεύει ότι έτσι θα σώσει το κόσμο, και ακόμα δεν είναι ο Κουτσούμπας και ο κάθε Κουτσούμπας της κάθε χώρας, στη φυλακή.
Εσύ βέβαια τώρα θα μου πεις ότι με βάση το βιβλίο των πολιτικών επιστημών ο κουμμουνισμός είναι για το λαό και ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...
Νταξ, σου είπα εγώ όταν κυκλοφορώ έξω βλέπω διάφορα πράγματα, εσύ κοιτάζεις πολιτικές επιστήμες. Περί ορέξεως... -
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσύ είσαι πιο προσκυνημένος και απο τον προσκυνημένο........
Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν συνταξιουχος του Δημοσίου που το πιο δύσκολο πράγμα που του τυχε στη ζωή του ήταν να πάρει μετάθεση ή να τον "πηδήξει" η σειρά του στο βαθμό και το μισθολόγιο, και δεν ασχολούταν στη καριέρα του με το αν οι αμισθί "κατώτεροι" του ήταν ακομβίωτοι ή αξύριστοι, σε περίπτωση που παρεξήγησες προφανώς κάποια πράγματα.
Λίγος σεβασμός στους εργοδότες που πληρώνουν και την (τυχόν πρόωρη) σύνταξή σου, δεν βλάπτει.
Έτσι λέω και στους φίλους και συγγενείς καραβαναδες που την έχουν δει "Μέγας Ναπολέων"... -
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
το ΚΚΕ σπάει, καίει, καταστρέφει, γενικά κάνει ότι μπορεί για να τα ισοπεδώσει όλα επειδή πιστεύει ότι έτσι θα σώσει το κόσμο, και ακόμα δεν είναι ο Κουτσούμπας και ο κάθε Κουτσούμπας της κάθε χώρας, στη φυλακή.
Προσωπικά τίποτα δεν παίρνω και προσπαθώ να μην φαίνεται έτσι και στους συνομιλητές μου, ώστε να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση. Το ΚΚΕ όμως που είδες να σπάει και να καίει; Οι συγκεντρώσεις του είναι πιο περιφρουρημένες και επεισόδια γίνονται μόνο με τα ΜΑΤ, όταν αυτά φράσσουν τον δρόμο της πορείας. Ποτέ όμως δεν γίνονται σπασίματα, μπάχαλα κλπ.
-
το ΚΚΕ σπάει, καίει, καταστρέφει, γενικά κάνει ότι μπορεί για να τα ισοπεδώσει όλα επειδή πιστεύει ότι έτσι θα σώσει το κόσμο, και ακόμα δεν είναι ο Κουτσούμπας και ο κάθε Κουτσούμπας της κάθε χώρας, στη φυλακή.
Προσωπικά τίποτα δεν παίρνω και προσπαθώ να μην φαίνεται έτσι και στους συνομιλητές μου, ώστε να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση. Το ΚΚΕ όμως που είδες να σπάει και να καίει; Οι συγκεντρώσεις του είναι πιο περιφρουρημένες και επεισόδια γίνονται μόνο με τα ΜΑΤ, όταν αυτά φράσσουν τον δρόμο της πορείας. Ποτέ όμως δεν γίνονται σπασίματα, μπάχαλα κλπ.
Σε λίγο θα μου πεις ότι είναι αγνό και παρθένο σαν τη καρδιά μαρουλιού. Το ΚΚΕ δεν φταίει ποτέ, δεν κάνει τίποτα κακό. Ότι κακό, ότι ζημιά γίνεται την κανει ο απλός λαός. οι αντιξουσιαστές, οι άγνωστοι κλπ κλπ. Το ΚΚΕ ποτέ!!!
Όσο για τα ματ. Μου λες δηλαδή ότι αν μπουν τα ΜΑΤ και εμποδίσουν μια πορεία, αυτόματα είναι και υπεύθυνα για ότι αυτοκίνητα καούν, ότι βιτρίνες σπάσουν. Δεν σπάει κανένα μέλος της πορείας τίποτα, όλα τα ΜΑΤ τα κάνουν. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο γατος γυρισε. Για λιγες εμφανισεις.
Και εγω ξερω για φωτοπουλους και για εθελουσιες με 4 χιλιαρικα συνταξ ερρορ.
Ομως αποδειχθηκε οτι οι ιδιωτες που μπλεχτηκαν με το σπορ του ρευματος ειναι κομματικοι φιλοι και λαμογια μεγιστα. Σαν απλος πολιτης και επιχειρηματιας η προσεγγιση τους να μου δωκουν ρευμα ειναι λαμογιαρικη.
Εμεινα στη δεη που μεχρι προσφατα εβριζα για να παιζει τον ρολο του τροχονομου. επειδη ειμαστε σκατοκεφαλοι ως λαος, τελικα λιγοτερη ζημια φαινεται να ηταν ο φωτοπουλος των κατεβαζουμε τον διακοπτη. Λιγοτερη ζημια, οχι φυσικα οφελοςΕίσαι νέος, που λέει ο λόγος και δεν πρόλαβες τα παλιά κουμάντα των φωτόπουλων..
Εχεις και την αριστερή πετριά, πόσα να αντέξεις και εσύ...
-
Σε λίγο θα μου πεις ότι είναι αγνό και παρθένο σαν τη καρδιά μαρουλιού. Το ΚΚΕ δεν φταίει ποτέ, δεν κάνει τίποτα κακό. Ότι κακό, ότι ζημιά γίνεται την κανει ο απλός λαός. οι αντιξουσιαστές, οι άγνωστοι κλπ κλπ. Το ΚΚΕ ποτέ!!!
Όσο για τα ματ. Μου λες δηλαδή ότι αν μπουν τα ΜΑΤ και εμποδίσουν μια πορεία, αυτόματα είναι και υπεύθυνα για ότι αυτοκίνητα καούν, ότι βιτρίνες σπάσουν. Δεν σπάει κανένα μέλος της πορείας τίποτα, όλα τα ΜΑΤ τα κάνουν.Υπάρχουν πάντα τα ΚΝΑΤ με το λατάκι και την σημαιούλα...
Από την άλλη όντως υπάρχει στρατιωτικού τύπου περιφρούρηση στις πορείες του ΚΚΕ.
-
Όσο για τα ματ. Μου λες δηλαδή ότι αν μπουν τα ΜΑΤ και εμποδίσουν μια πορεία, αυτόματα είναι και υπεύθυνα για ότι αυτοκίνητα καούν, ότι βιτρίνες σπάσουν. Δεν σπάει κανένα μέλος της πορείας τίποτα, όλα τα ΜΑΤ τα κάνουν.Μπερδεύεσαι Μανώλη μου. Σε πορείες του ΚΚΕ ποτέ δεν γίνονται τέτοια. Δεν μπορείς να συγχέεις το ΚΚΕ με διάφορους αναρχικούς κλπ, δεν έχουν καμία σχέση. Όπως δεν έχει σχέση η ΝΔ με του φασίστες της ΧΑ (αν και δυστυχώς υπάρχουν μερικοί φασίστες και στην ΝΔ - όπως ήταν ο Μπογδάνος).
Από την άλλη όντως υπάρχει στρατιωτικού τύπου περιφρούρηση στις πορείες του ΚΚΕ.
Thank you!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2