-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κανονίστε τώρα, μετά τη διατήρηση υψηλής φορολογίας, να υπερθεματίστε σιγά σιγά και τη μείωση εξοπλιστικών δαπανών...
ποιος υπερθεματίζει ?
ξερω ξερω θα δώσεις για αλλη μία φορά την εξης καταπληκτικη απαντηση: -
@super-t said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βάσει εμβαδού μεγαλύτερο το αεροδρόμιο; Γιατί προ κορονοιου είχε τους μισους ταξιδιώτες σε σχέση με την Αθήνα.
Ναι, εμβαδό και κτιριακές εγκαταστάσεις εννοούσα.
-
Παντως διαπιστωνω οτι μαλλον γενικα δεν ζειτε σε αυτη τη χωρα. ή ζειτε σε κουκουλι και δεν βγαζετε το κεφαλι οξω μεχρι να γινετε καμπιες. η αγορα εχει στεναξει, τα μικρομαγαζα υποφερουν και δεν κλεινουν γιατι δεν μπορουν να κλεισουν απο τις οφειλες. ολοι της λαικης οικογενειας ζοριζονται. με μισθοι για διατροφη σαρβάιβορ χωρις τα επαθλα. και βλεπω κατι χαβαδες, ειναι λεει αναμπτυξη που εχουμε, περναμε καλα, εχουμε φτηνα σπιτια, και γαμω τις ζωες, γιατι να μην κανεις 19 παιδια, παμε καλα και δυνατα και τον παιρνει ο cheaprus, ο κουλις οχι δεν ειναι καλος αλλα τον γουσταρουμε γιατι ειναι γκομενος.
-
WIKIPEDIA Πορτογαλία 25 F16
Σπίτι εσείς όλοι καλά? -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παντως διαπιστωνω οτι μαλλον γενικα δεν ζειτε σε αυτη τη χωρα. ή ζειτε σε κουκουλι και δεν βγαζετε το κεφαλι οξω μεχρι να γινετε καμπιες. η αγορα εχει στεναξει, τα μικρομαγαζα υποφερουν και δεν κλεινουν γιατι δεν μπορουν να κλεισουν απο τις οφειλες. ολοι της λαικης οικογενειας ζοριζονται. με μισθοι για διατροφη σαρβάιβορ χωρις τα επαθλα. και βλεπω κατι χαβαδες, ειναι λεει αναμπτυξη που εχουμε, περναμε καλα, εχουμε φτηνα σπιτια, και γαμω τις ζωες, γιατι να μην κανεις 19 παιδια, παμε καλα και δυνατα και τον παιρνει ο cheaprus, ο κουλις οχι δεν ειναι καλος αλλα τον γουσταρουμε γιατι ειναι γκομενος.
Πολύ σωστά!! Και θα σου πει και ο Κρούζερ ότι φτάινε οι ξύστες για το πως περνάμε και δεν θα έχει και πολύ άδικο. Το πρόβλημα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι βαθύ και στη ΝΔ και δεν κάνει τίποτα από αυτά για τα οποία ψηφίστηκε.
Από την άλλη δεξιό κόμμα είναι, οπότε χέστηκε για τους πολλούς και πτωχούς, είναι το κόμμα των πλουσίων εξ' ορισμού. Η Ελλάδα με βαση το οικονομικό επίπεδο της πλειοψηφίας των πολιτών θα έπρεπε να βγάζει το ΚΚΕ με 70%!! Αλλά οι wanabes πλούσιοι ψηφίζουν δεξιά (σαν τον συγχωρεμένο θείου μου εργάτη στην ΕΑΒ που ήταν ΝΔ...αχαχα!!) μήπως και πλουτίσουν ή για να μην τους πουν πτωχούς ή εργάτες.
-
Τι δε ζούμε;; Πλάκα κάνεις;;...-40% έκλεισε ο Γενάρης.
Απλά τα μισά ποστς είναι προσωπικές αντεγκλήσεις.
Όλοι δίκιο έχετε ως έναν βαθμό.
Μετά ξεφεύγετε και μαλώνετε
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πολύ σωστά!! Και θα σου πει και ο Κρούζερ ότι φτάινε οι ξύστες για το πως περνάμε και δεν θα έχει και πολύ άδικο. Το πόρβλημα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι βαθύ και στη ΝΔ και δεν κάνει τίποτα από αυτά για τα οποία ψηφίστηκε.
Από την άλλη δεξιό κόμμα είναι, οπότε χέστηκε για τους πολλούς και πτωχούς, είναι το κόμμα των πλουσίων εξ' ορισμού. Η Ελλάδα με βαση το οικονομικό επίπεδο της πλειοψηφίας των πολιτών θα έπρεπε να βγάζει το ΚΚΕ με 70%!! Αλλά οι wanabes πλούσιοι ψηφίζουν δεξιά (σαν τον συγχωρεμένο θείου μου εργάτη στην ΕΑΒ που ήταν ΝΔ...αχαχα!!) μήπως και πλουτίσουν ή για να μην τους πουν πτωχούς ή εργάτες.
Η χούντα κρατησε 7 χρόνια.Το ΚΚΕ αν βγει δεν θα βγάλει ουτε χρόνο. Οι νεκροι του πολυτεχνείου, σε αριθμούς, θα φαίνονται αστείοι μπροστά στους νεκρούς με το ΚΚΕ.
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η χούντα κρατησε 7 χρόνια.Το ΚΚΕ αν βγει δεν θα βγάλει ουτε χρόνο. Οι νεκροι του πολυτεχνείου, σε αριθμούς, θα φαίνονται αστείοι μπροστά στους νεκρούς με το ΚΚΕ.
Γιατί το λές αυτό? Θα διαπράξει φόνους το ΚΚΕ? Δε νομίζω...
-
Αν το ΚΚΕ μου δώσει μία μονοκατοικία (κατά προτίμηση κοντά στη θάλασσα), ένα μόνιμο καλό σταθερό μισθό (άνω των 1000euro), 40 ώρες την βδομάδα εργασία, 25 μέρες άδεια το χρόνο και μπόλικες κρατικές αργίες... τότε ψηφίζω αύριο ΚΚΕ και αμά λάχει σηκώνω και σφυροδρέπανο σημαία.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν το ΚΚΕ μου δώσει μία μονοκατοικία (κατά προτίμηση κοντά στη θάλασσα), ένα μόνιμο καλό σταθερό μισθό (άνω των 1000euro), 40 ώρες την βδομάδα εργασία, 25 μέρες άδεια το χρόνο και μπόλικες κρατικές αργίες... τότε ψηφίζω αύριο ΚΚΕ και αμά λάχει σηκώνω και σφυροδρέπανο σημαία.
Αυτά και ακόμα περισσότερα θα σου δώσει....τα έχει πει!
-
Κοίταξε, προφανώς δεν μπορούε να ξέρουμε τι θα γίνει. Με βάση τα πεπραγμένα του Στάλιν, σκέφτομαι. Θα πάω με ένα σπρέι σε ένα τοίχο και θα γράψω. "Κουτσούμπα μ@μιέσε" και θα με δει κάποιος κομισάριος και δεν θα γίνει τίποτα? Θα μπορεί να διαδηλώσει απλός κοσμάκις υπέρ της Δημοκρατίας, ας πούμε? Μήπως δεν θα βάλει τους ίδιους, μην πω μεγαλύτερους, φόρους? Τι? Είπε κανείς ότι μ το ΚΚΕ δεν θα πληρώνουμ φόρους? Και πως θα ζούμε? Σου δίνω δυο πατάτες μου δίνεις 2 κρεμμύδια?
Καλά γι το εξωτερικό ούτε λόγος. Κόβουμε παρτήδες με την Ε.Ε. με το ΝΑΤΟ κι γινόμαστε κολλητοί με την καθόλα συμπαθέστατη Ρωσία και οι ευρωπαίοι θα το αφήσουν να περάσει έτσι? Κι ενώ χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας? -
Κοίταξε, προφανώς δεν μπορούε να ξέρουμε τι θα γίνει. Με βάση τα πεπραγμένα του Στάλιν, σκέφτομαι. Θα πάω με ένα σπρέι σε ένα τοίχο και θα γράψω. "Κουτσούμπα μ@μιέσε" και θα με δει κάποιος κομισάριος και δεν θα γίνει τίποτα? Θα μπορεί να διαδηλώσει απλός κοσμάκις υπέρ της Δημοκρατίας, ας πούμε? Μήπως δεν θα βάλει τους ίδιους, μην πω μεγαλύτερους, φόρους? Τι? Είπε κανείς ότι μ το ΚΚΕ δεν θα πληρώνουμ φόρους? Και πως θα ζούμε? Σου δίνω δυο πατάτες μου δίνεις 2 κρεμμύδια?
Καλά γι το εξωτερικό ούτε λόγος. Κόβουμε παρτήδες με την Ε.Ε. με το ΝΑΤΟ κι γινόμαστε κολλητοί με την καθόλα συμπαθέστατη Ρωσία και οι ευρωπαίοι θα το αφήσουν να περάσει έτσι? Κι ενώ χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας?Μπορούμε να πάρουμε παράδειγμα τον κομμουνιστή Χριστόφια που βγήκε στην Κύπρο και τι άλλαξε.
Ο Στάλιν πέθανε πριν από σχεδόν 70 χρόνια, έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά και ακόμα περισσότερα θα σου δώσει....τα έχει πει!
Φίλε εγώ μόνο το παρακάτω κόμμα ξέρω που ίσως κάνει ότι υπόσχεται: "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑΕΚΕ)"
https://www.lifo.gr/various/milisame-me-ton-arhigo-toy-mikroteroy-kommatos-tis-elladasΧαρίζει οικοπέδακι, αλλά χωρίς σπιτάκι... Εντάξει. Λεπτομέρειες. Θα βάλω ένα τροχόσπιτο μέσα.
-
Καλά γι το εξωτερικό ούτε λόγος. Κόβουμε παρτήδες με την Ε.Ε. με το ΝΑΤΟ κι γινόμαστε κολλητοί με την καθόλα συμπαθέστατη Ρωσία και οι ευρωπαίοι θα το αφήσουν να περάσει έτσι? Κι ενώ χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας?Να απαντήσω:
- Προφανώς και δεν θα έχουμε Δημοκρατία, δεν θα μπορείς να κάνεις ότι θες (γιατί τώρα μπορείς?).
- Δεν θα έχεις λόγο να γράψεις στον τοίχο, γιατί όλα θα είναι καλά. Γιατί να βρίσεις τον Κουτσούμπα?
- Γιατί να διαδηλώσεις, ποιος ο λόγος.
- Προφανώς θα είναι απολυταρχικό καθεστώς, όπως όλα τα ακρία καθεστώτα. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Η πολύ Δημοκρατία φέρνει ασυδοσία.
- Λιγότεροι φόροι λογικά αλλά και να υπάρχουν, όλα θα τα φροντίζει το κράτος άρα θα έχεις λίγα έξοδα και φτηνό ρεύμα, νερό, φγητό κλπ.
- Εννοείται εκτός ΝΑΤΟ και ΕΕ...σιγά το καλό που μας έχουν κάνει.
-
Οκ,
μην βγειτε σε επανασταση
θα μπορουσατε ομως να αντιδρασετε καπως σε οτι γινεται γυρω σας και για εσας χωρις να σας ρωτανε? οτι δεν εφτασε η σειρα σας στη φτωχια, ειναι μονο θεμα ουρας και χρονου... -
Οκ,
μην βγειτε σε επανασταση
θα μπορουσατε ομως να αντιδρασετε καπως σε οτι γινεται γυρω σας και για εσας χωρις να σας ρωτανε? οτι δεν εφτασε η σειρα σας στη φτωχια, ειναι μονο θεμα ουρας και χρονου...Πολύ σωστά!! Αλλά αυτό είναι ο καπιταλισμός....γιατί παραπονιόμαστε...ΚΚΕ δεν θέμε, ΝΔ δεν θέμε...ΠΑΤΣΚΟ δεν θέμε...τι θέμε επιτέλους!?!?!
-
Εγώ θα αντιδράσω. Θα ανέβω στον 5ο όροφο και θα πιάσω από τον λαιμό και θα πνίξω τον Γενικό που το παίζει Σύντροφος με το 3008Phev...και τα πουράκια στο στόμα.
Όχι καλοί μου φίλοι.
Εγώ μακάκας δεν γίνομαι για κανέναν. Ειδικά για τα μαϊμού-συντρόφια. -
Η Ελλάδα με βαση το οικονομικό επίπεδο της πλειοψηφίας των πολιτών θα έπρεπε να βγάζει το ΚΚΕ με 70%!!
αν ηταν ετσι το μεγαλυτερο μερος του πλανητη θα εβγαζε κκ
-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η Ελλάδα με βαση το οικονομικό επίπεδο της πλειοψηφίας των πολιτών θα έπρεπε να βγάζει το ΚΚΕ με 70%!!
αν ηταν ετσι το μεγαλυτερο μερος του πλανητη θα εβγαζε κκ
Ετσι είναι....αλλά έχουμε πει το ανθρώπινο είδος κυριαρχείται από ηλιθιότητα...
-
Παντως διαπιστωνω οτι μαλλον γενικα δεν ζειτε σε αυτη τη χωρα. ή ζειτε σε κουκουλι και δεν βγαζετε το κεφαλι οξω
......>
ο κουλις οχι δεν ειναι καλος αλλα τον γουσταρουμε γιατι ειναι γκομενος.μαλλον εσυ δεν ζεις σε αυτη τη χωρα
ο μονος λογος που ψηφιζουμε (αν ψηφιζουμε) κουλη ειναι για την αποφυγη της εναλλακτικης
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2