-
Μη φοβάσαι spi. Δισεκατομμύρια χιλιάδες κατεβασμένα αυτιά επιστρέφουν και μας ετοιμάζουν λουτρό σοσιαλδημοκρατίας.
Ουκ ολίγοι "μεσαιοταξιτικοι" πωπουδακοι περιμένουν 2,5 χρόνια να χαλαρώσουν αλλά μπα. Φεγγοβολανε.
-
Ιωάννη το 20 έγινε 32 , γιατί η μακαρίτισσα δεν τραβούσε το αντιδεξιό πασοκ και γιατί ο Αλέξης ήταν ελκυστικός και του έδωσαν την ευκαιρία να καθαρίσει δεύτερη φορά μετά το καλοκαίρι του 2015, το κόμμα του από τους ακραίους ψεκασμένους εμμονικούς σταλινικούς.
Δεν το έκανε . 4 χρόνια μετά με νέο αίμα στο πασοκ και με τον κούλη να τα σκάτωσε μεν στην πανδημία , αλλά σε εξωτερική πολιτική και χρέος να τα έχει πάει πολύ καλά , η ψήφος σε ανδρουλάκη , σαν ελεγκτή στον μητσοτάκη σε μία κυβέρνηση συνεργασίας , είναι ελκυστικότερη από το να κοιτάς φίληδες , κυρα τασίες , μπαξεβάνηδες , πολλάκηδες και πολλούς άλλους για τα μπάζα της Ιστορίας .
-
Είπαμε προσοχή στο λιβανισμα γιατί δε φτάνουνε τα ψεκια, θα φύγουν και οι "εμείς Μητσοτάκη ψηφίσαμε, όχι ΝΔ"...
Εν τω μεταξύ, βρίζουν τα ψεκια, τώρα θα βρίζουν και οι νοικοκυραιοι με παιδιά στο σχολείο. Άμα στο χωριό γίνονται αυτά που βλέπω στο τέλος της πρώτης βδομάδας, φαντάσου στις πόλεις. Παπαδιάααα...
Οχι τίποτα αλλά στα προηγούμενα κύματα έφταιγαν οι νέοι που επηδιοσαντο στις πυλωτες κτλ, τώρα φταίνε οι σπιτι-δουλεια-school runs-σπιτι και τα "μούλικα" αυτων; Και ποιος να τους πιστέψει τώρα που πρέπει να το παίζουμε "όλα καλά"...ΥΓ: Ψεκασμενοι εμμονικοι σταλινικοί από τη μια μεριά που πρέπει να φύγουν αλλά από την άλλη η φασιστοπαρεουλα στα υπουργεία. Συνεχίστε να δικαιολογείτε και να οξυνετε τα αντανακλαστικά μας...
-
Τι τον ανέφερα τον ξε-Φ(τ)ίλη ...
Τον είδα τώρα σε δηλώσεις στην ερτ που βέβαια υπερασπίζεται την τσογλαναρία και τα κομματόσκυλα που σπάνε και καταστρέφουν στα πανεπιστήμια...Δεν θα τους περάσει . Οι εποχές έχουν αλλάξει....
Η βία είναι κακή σε κάθε μορφή και πρέπει να τιμωρείται.
-
Δεν λιβανίζω τον Ανδρουλάκη. Μην ανησυχείς.
Βλέπω ότι χρησιμοποιεί ανάλογη με τον σύριζα επιχειρηματολογία , που σημαίνει απλά ότι ψαρεύει στο συριζαίικο κοινό.
Αρα για μένα , ένα 30 % θα μοιραστεί μεταξύ σύριζα και πασοκ . Το πως ακριβώς θα το δούμε .
-
Ναι αλλά στη Χίο...
Μα σοβαρά πιστεύεις ότι συριζουλινια θα τον ψηφίσουν αφού θα συνεργαστεί με σας;
Αχ ρε καψερε Τζημερε, το πες τελευταία φορά, ασυγκίνητοι. Ούτε τώρα μετά από τόσο ξεφτιλιο δε βάζουνε μυαλό...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μη φοβάσαι spi. Δισεκατομμύρια χιλιάδες κατεβασμένα αυτιά επιστρέφουν και μας ετοιμάζουν λουτρό σοσιαλδημοκρατίας.
Ουκ ολίγοι "μεσαιοταξιτικοι" πωπουδακοι περιμένουν 2,5 χρόνια να χαλαρώσουν αλλά μπα. Φεγγοβολανε.
Δε φοβαμαι τπτ, δεν ελπιζω τπτ. Αν δω τα ζορια θα φυγω για την Κουβα.
-
Στον Πήλιο αυτά τα pure κομμουνιστικά παρακαλώ.
-
Πολύ σωστά , ειδικα ο Χάρρυ Κλυνν στο no1 του Hall of fame αλλά και η Μαλβίνα δεν αμφισβητούνται όπως και ο Μητσικώστας , αλλά για εμένα ο κορυφαίος όλων ήταν ο Τζιμακος , πολύ μπροστά σχεδόν προφητικός από την δεκαετία του 80 ασυμβίβαστος μέχρι το τέλος ,ακόμη και το ΚΚΕ ενώ δήλωνε κουμουνιστής ήταν ο μοναδικός που είχε τα κοχονες να το σκίσει σε κριτική.
Διάβασα πολύ ωραία ποστ από το απόγευμα που άφησα το τοπικό ,
εξαιρετικός ο @cruiser όπως πάντα αν διαφωνώ σε κάποια , ακόμη και ο @fiverg με προβλημάτισε καθώς πολύ σωστά ανέφερε πως στα social υπάρχει μια υπερμεγενθυνση κάποιων θεμάτων που η κοινωνία δεν ασχολείται καν εκτός αυτών.
Απλά μέσω αυτών εγώ θεωρώ πως προκύπτει κάποια πληροφόρηση που μας στερείται από τα πετσωμενα ενώ παλιά δεν ήταν έτσι παρά την μονομερή τοποθέτηση των μεγάλων μέσω πάντα υπήρχε και επίσημος αντίλογος (ΠΑΣΟΚ -ΝΔ , ΝΔ-Συριζα)
Για να δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα προχθές έγινε το επεισόδιο στην Ασσοε και ενώ ξεκίνησε με ένταση μια κουβέντα για την καταστολή της βίας στα πανεπιστήμια...με αφορμή αυτό το γεγονός έσκασε από το πουθενά η είδηση για τον Καθηγητή παιδεραστή + τοκογλύφο που από τον ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2021 2 καθηγητές έχουν στείλει σχετικό εξώδικο και ο πρύτανης επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεραμεως και το μάθαμε τώρα!!!!!!! Σε άλλες εποχές θα ήταν σκάνδαλο συγκάλυψης με τεράστιες ευθύνες για την κυβέρνηση , τωρα ήταν απλά άλλη μια μέρα. Και συνεχίζεται το παιχνιδάκι στα μέσα , 10 λεπτά για τον τοίχο που πήγαν να γκρεμίσουν κάποιοι και το κυνηγητό με την αστυνομία πάλι σήμερα και...30 δευτερόλεπτα για τα φαινόμενα καθηγητών που είναι υπόδικοι...ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο τύπος , μου θυμίζει τους πρώτους μήνες με το θέμα Λιγνάδη!
Στο πολιτικό σκηνικό ,ο Τσίπρας είναι ένα περιφερόμενο πολιτικό πτώμα χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας αλλά ποιος είναι αυτός που μπορεί να εμπνεύσει κόσμο από τους αριστερούς , ο Ανδρουλάκης φαίνεται να κάνει ζημιά και
στην ΝΔ και θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα , η ΝΔ πλέον στηρίζει τις ελπίδες της κυρίως στο ακροδεξιό ακροατήριο και εύχομαι να πάρει το μάθημα που της αξίζει από τους φιλελεύθερους υποστηρικτές της.
Για εμένα το πρόβλημα της δεν είναι οι ακροδεξιές συνιστώσες τύπου Βελόπουλος αλλά το ότι δεν υπάρχει ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα τύπου Μπουραντα να τους πάρει το σκαλπ , να ψηφίσω και εγώ με τα δύο χέρια ! -
Ναι αλλά στη Χίο...
Μα σοβαρά πιστεύεις ότι συριζουλινια θα τον ψηφίσουν αφού θα συνεργαστεί με σας;
Αχ ρε καψερε Τζημερε, το πες τελευταία φορά, ασυγκίνητοι. Ούτε τώρα μετά από τόσο ξεφτιλιο δε βάζουνε μυαλό...
Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι :
Αν υπάρχουν συριζουλίνια ?
Γιατί υπάρχουν πρασινουλίνια που έγιναν ροζ από την ντροπή τους...
-
Στο θέμα της ασοεε , όταν είδα το σκηνικό ήμουν έξαλλος , μετά άκουσα από τα κανάλια ότι έχει άλλα θέματα ο καθηγητής και την επόμενη μέρα είδα τον κατρούγκαλο με ένα νδτη δεν θυμάμαι ποιόν, που το πέρασαν αυτό το θέμα με συναδελφική , ως καθηγητές , συμπόνοια , του τύπου , δεν ασχολούμαστε με τα θέματα του κ. καθηγητή.
Αρα υπάρχει γενικά καπνός...
-
Κατ’αρχην είναι επιεικέστατα απαράδεκτο να κατηγορείται κάποιος δημόσιος λειτουργός για κακουργήματα και να συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα του. Ειδικά η συντεχνιακή ομερτά συνηθίζει να καλύπτει τέτοιου είδους συμπεριφορές απλά μη τιμωρώντας τες (βλέπε πειθαρχικό συμβούλιο). Και εφόσον κριθεί ένοχος από το δικαστήριο πανηγυρικό ξήλωμα.
Και για να γελάσετε…έχω δει σε ΑΕΙ να πιάνουν διοικητικό υπάλληλο να καταχράται κάποια χρήματα του τμήματος και για τιμωρία -αφού γύρισε βέβαια τα χρήματα- τον έβαλαν στο….ταμείο του ΑΕΙ…. -
Και εσύ criu κάποτε ήσουν ανεξάρτητος Έλληνας γιατί ο Σαμαράς σου ξηγηθηκε καταλλήλως και το ίδιο του έκανες εσύ και πολύ καλά εκανες.
Μετά ξαναγυρίσατε στη ΝΔ και απ'ο,τι φαίνεται πλην ουλτρα 8μπεκων ψεκ εκεί θα μείνετε.
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Βλέπεις απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει από έναν αντι-σημιτικο (πρώτα και κύρια για τα εθνικά θέματα, ναι) που ψήφισε πρώτη φορά το 2000. Μια φορά το έκανα αμυντικά όπως έχω πει εν όψει Βούδα. Αν δεν ήταν αμυντικό θα ψήφιζα ΠΑΣΟΚ και το '09 και από τη Φώφη και έπειτα.
Πάντως εκεί που πηγαίνατε "για γκολακια" που λες και εσύ, (βέβαια καλύτερα να ξανακατεβάσετε ΜΑΤ στη Χίο παρά να βάλετε πανεπιστημιακή αστυνομία με εκλογές μαξ σε 18 μηνες) τελικά μπουμπούκι ο καθηγητής. Άντε καλά ξεμπερδεματα (και με αυτό)...
Για πληθωρισμό σκουζατε επί ΑΓΠ, και τσουπ τον ξαναφερατε. Νέμεσις...
-
Αμα είχαμε 5 % πληθωρισμό επί ΑΓΠ, θα είχα βάλει υποψηφιότητα για μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ....
-
Βρε ναι αλλά τώρα η φάση είναι μια η άλλη λόγω € οπότε έχουμε μισθούς πείνας. Same shit, different way...
-
Ενημερωτικά, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πληθωρισμό 7%….να δούμε που θα βγει όλο αυτό…
-
Για πληθωρισμό σκουζατε επί ΑΓΠ, και τσουπ τον ξαναφερατε. Νέμεσις...
με ποιον τροπο τον ξαναφερανε να ξερουνε για να τον ξαναδιωξουνε
-
Ερχεται η ωρα να βγουν τα νταουλια ξανα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτός ο Ζαραλίκος από που ξεφύτρωσε; Έχει ιστορικό εκπομπών ή κάτι άλλο ή είναι απλός youtuber;
Πρώτη φορά εδώ στο φόρουμ είδα αναφορά σε αυτόν.Έκανε και πολλά χρόνια παραστάσεις (stand-up) στο γυάλινο θέατρο.
-
Τι είναι πάλι τούτο το γυάλινο θέατρο; Δεν έχω πάει ποτέ σε θέατρο. Το σιχαίνομαι.
Τέσπα. Έβαλα κάτω το κεφάλι μου να θυμηθώ γιατί ο Ζαραλίκος μου θύμισε αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών. Και θυμήθηκα.
Σαραφίδης. Αλυσίδα που έκλεισε πριν κάποια χρόνια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2