-
Lap,
Μπροστα εβαλα ενα τικ λιγο πιο σκουρο απο το νομιμο να πω την αληθεια! Με την βαθμιδα θα σε γελασω.. Αλλα για τα μπροστινα αυτο που επιτρεπεται σιγουρα ειναι μεγαλο ποσοστο διαπερατωτητας..
Φανη,
Τα εβαλα σε εναν στην Χαλκιδα που ειναι στον δρομο προς Νεα Αρτακη. Ειναι πολυ γνωστος εδω... Χουλιαρας λεγεται. Εξαιρετικος κατα την γνωμη μου!
-
Φανη,
Τα εβαλα σε εναν στην Χαλκιδα που ειναι στον δρομο προς Νεα Αρτακη. Ειναι πολυ γνωστος εδω... Χουλιαρας λεγεται. Εξαιρετικος κατα την γνωμη μου!
Χαλκιδαίος είσαι ή απλά μένεις Χαλκίδα? Να πιούμε κάνα καφεδάκι όταν ξαναέρθω στα πάτρια εδάφη!
-
petran17 wrote:
Φανη,
Χαλκιδαίος είσαι ή απλά μένεις Χαλκίδα? Να πιούμε κάνα καφεδάκι όταν ξαναέρθω στα πάτρια εδάφη!
Ουτε το ενα ουτε το αλλο Φανη... χαχα..
Απο Θηβα ειμαι.. απλα εκει ακουσα τα καλυτερα και πηγα
Πολυ ευχαριστως Φανη!! Πηγαινω συχνα θα ελεγα Χαλκιδα για βολτα οποτε αν κανονιστει κατι δεν το εχω σε κατι να πεταχτω!
-
Ουτε το ενα ουτε το αλλο Φανη... χαχα..
Απο Θηβα ειμαι.. απλα εκει ακουσα τα καλυτερα και πηγα
Πολυ ευχαριστως Φανη!! Πηγαινω συχνα θα ελεγα Χαλκιδα για βολτα οποτε αν κανονιστει κατι δεν το εχω σε κατι να πεταχτω!
Αχαχαχα!! Κοντά έπεσα. Εγώ είμαι από μητέρα Χαλκιδαίος, οπότε πηγαίνω σχετικά συχνά. Από Θήβα είναι μια συνάδελφός μου, ο πατέρας της έχει ψησταριά στην Θήβα!
ΥΓ: Ζητώ συγνώμη για τα εκτός θέματος.
-
-
Αναμενόμενο! Είναι το καλύτερο, αλλά και πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο από τα τρία.
-
Στο τεστ συγκρίνει τους χιλιάρηδες βενζινοκινητήρες των Juke και T-Roc με τον χιλιοδιακοσάρη του 2008 και τιμές αντίστοιχα στις εκδόσεις που δοκιμαζει: 17.900 - 20.450 - 21.400.
-
harisma23 wrote:
Αναμενόμενο! Είναι το καλύτερο, αλλά και πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο από τα τρία.
Το T - Roc diesel και στις 2 πρωτες εκδοσεις ειναι ποιο ακριβο απο το 2008, αν βαλεις κ το χρωμα που ακομα ειναι δωρεαν στο 2008 η διαφορα μεγαλώνει ακομη περισσοτερκ κ οι πρωτες 2 εκδοσεις του Juke ειναι πολυ κατωτερες απο την Active του 2008 κ εχει κ μονο εναν κινητηρα. Δεν ξερω πως προκυπτει οτι το 2008 ειναι 'ποπυ' ακριβοτερο.
Θα ελεγα οτι το T-Roc πλεον ειναι πολυ ακριβο για αυτο που ειναι.
Βασικά στα ντίζελ η τιμή είναι σχεδόν ίδια αλλά με το troc να έχει 115 ίππους αντί για 100 του 2008 και σε αξιόλογες εκδόσεις βενζίνης allure 130hp vs advance 150 hp έχουν αντίστοιχη τιμή στο χειροκίνητο και 1,5Κ φθηνότερο το vag σε αυτόματο.
-
θα μπορούσαν να έχουν προσθέσει και το Puma
-
Ξεχνατε οτι ακομη το χρωμα δεν χρεωνεται και τα 5 χρονια εγγυηση, και οτι το 2008 φαινεται προς στιγμην να ειναι καλυτερο στους περισσοτερους τομεις σε σχεση με τους ανταγωνιστες, αυτο λεει και στο παραπανω άρθρο αλλωστε.
Τα της βενζινης δεν τα ξερω, οταν κοιταγα για πετρέλαιο παντως δεν μου φαινόταν τοσο ακριβο οσο ακουγόταν.
Προτεινω να κανετε ενα τεστ ντραιβ γιατι δινεται γενικα πολυ βαση στο ντιζαιν κ το σχεδιασμο, ενω κατα τη γνωμη μου το σημαντικοτερο ειναι το στησιμο του αυτοκινητου και η συμπεριφορα του στο δρόμο.
-
Το T - Roc diesel και στις 2 πρωτες εκδοσεις ειναι ποιο ακριβο απο το 2008, αν βαλεις κ το χρωμα που ακομα ειναι δωρεαν στο 2008 η διαφορα μεγαλώνει ακομη περισσοτερκ κ οι πρωτες 2 εκδοσεις του Juke ειναι πολυ κατωτερες απο την Active του 2008 κ εχει κ μονο εναν κινητηρα. Δεν ξερω πως προκυπτει οτι το 2008 ειναι 'πολυ' ακριβοτερο.
Θα ελεγα οτι το T-Roc πλεον ειναι πολυ ακριβο για αυτο που ειναι.
-
Δεν είπαμε ότι δεν είναι πιο καλό,είπαμε ότι είναι όμως και πιο ακριβό.
-
Δεν είπαμε ότι δεν είναι πιο καλό,είπαμε ότι είναι όμως και πιο ακριβό.
Παω πάσο! Το 'πολύ' σχολίασα.
-
Να ρωτησω το turbo σε βενζινη και πετρελαιο εχουν διαφορά;Πήγα να πάρω για Σ/Κ σήμερα το td πετρέλαιο με τα 100 άλογα και μου είπε ο πωλητής ότι δε μπορεί να μου το δώσει γιατί είχε θέμα με το turbo δε δούλευε και έκανε θόρυβο.
Υπαρχει λόγος να αγχωθω όσον αφορά τη βενζίνη με τα 100 άλογα που περιμένω;
-
Να ρωτησω το turbo σε βενζινη και πετρελαιο εχουν διαφορά;Πήγα να πάρω για Σ/Κ σήμερα το td πετρέλαιο με τα 100 άλογα και μου είπε ο πωλητής ότι δε μπορεί να μου το δώσει γιατί είχε θέμα με το turbo δε δούλευε και έκανε θόρυβο.
Επειδή χάλασε ένα αυτοκίνητο; Αν είχες ένα Golf και έβλεπες ότι ένα άλλο Golf χάλασε, θα αγχωνόσουν; Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν χαλάει...
-
Εγω εχω diesel και ακομη δουλεύει πάντως.
-
Είδα σήμερα ένα πορτοκαλί στο τέλος Βύρωνος προς Κυμης και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Πολύ όμορφο.
-
Παραθετω εδω τα λιγοτερο θετικα reviews for good measures.
Το γνωστο κ μη εξαιρετέο Autoexpress βαζει 3.5 αστερακια, τη χαμηλότερη βαθμολογια, αλλα ενω μιλαει ουσιαστικα για class leading όχημα, το θάβει λογο τιμης. Ταυτοχρονα βεβαια παιρνει σαν μεση εκδοση την GT line (ολοι ξερουν οτι η Allure ειναι η μεσαια), κ δηλωνει οτι το Kamiq (που εχουν σαν 1ο B suv) ξεκιναει απο λιγοτερα (2000£ κατω) αλλα εχει πολυ λιγοτερο εξοπλισμο απο το 2008 Active.
https://www.autoexpress.co.uk/peugeot/2008/108539/new-peugeot-2008-2019-review
Κ δευτερη μικροτερη θαθμολογια απο Top Gear 7/10
-
Επειδή χάλασε ένα αυτοκίνητο; Αν είχες ένα Golf και έβλεπες ότι ένα άλλο Golf χάλασε, θα αγχωνόσουν; Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που δεν χαλάει...
Συμφωνώ ότι όλα κάποια στιγμή κάτι θα πάθουν αλλά όχι και από την 1η βδομάδα.. Κρίμα να τρέχεις σε συνεργεία από την αρχή..
-
Οι Εγγλέζοι είναι γνωστοί για την γαλλοφιλία τους....
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)