-
Dublin wrote:
1300€ εκπτωση απο τα 22.400+220€ τελη κ εξοδα;! Κ σε αυτοκινητο που δεν προλαβαινει να έρθει κ ξεπουλαει;Αδυνατώ να το πιστέψω..Κ εμενα μου ειχαν πει οτι οι προσφορες ισχυουν μεχρι 20 Ιανουαριου, μετα τι θα γινει; θα κοψουν την εκπτωση των 500€ κ το δωρεαν χρωμα; θα ειναι ακομη ποιο ακριβο..
Ναι ξέχασα να αναφέρω ότι μου έδινε 1000 ευρώ έξτρα έκπτωση για ανταλλαγή αμαξιού και μου είπε ότι θα σου δώσω και παραπάνω αν είναι σε θέση να πουληθεί. Αν σκεφτούμε το χρώμα περλα λευκό(880) μαζί με το 500(προωθητικό) και την ανταλλαγή αμαξιού 1000 πάμε 2.380 έκπτωση. Αλλά 20 Ιανουαρίου είναι ΠΟΛΥ σύντομα. Επίσης γνωρίζουν ήδη τις τιμές για μετά το Φεβρουάριο και όλες είναι προς τα πάνω.Απλα μέχρι 20 Ιανουαρίου αν παραγγείλεις θα απορροφήσει η εταιρία τις αυξήσεις γιατί το αμάξι έρχεται Μάρτιο με Απρίλιο.
Οκ! Ετσι εξηγείται!
Αυτα σκεφτηκα κ εγω κ πηρα τη μεγαλη αποφαση πριν δω Capture. Αν σου αρεσει το αυτοκινητο κ μπορει τους επομενους μηνες να το επιλέξεις, ισως καλυτερα να παρεις τωρα με τις προσφορές αυτές.
-
Σε ποιο πλανήτη ή γκρεμό κάνει το 2008 με τα 100hp 8.9' το 0-100? Τι σκατά έχουν μετρήσει πάλι εκεί στο drive?
-
Σε ποιο πλανήτη ή γκρεμό κάνει το 2008 με τα 100hp 8.9' το 0-100? Τι σκατά έχουν μετρήσει πάλι εκεί στο drive?
Mε τα 130 άλογα είναι.
-
Δικό μου το λάθος τότε.
-
Επίσης, όπως γράφει και στην υποσημείωση, είναι μετρήσεις κατασκευαστή, όχι του Drive.
-
Επίσης γνωρίζουν ήδη τις τιμές για μετά το Φεβρουάριο και όλες είναι προς τα πάνω.Απλα μέχρι 20 Ιανουαρίου αν παραγγείλεις θα απορροφήσει η εταιρία τις αυξήσεις γιατί
το αμάξι έρχεται Μάρτιο με Απρίλιο.[/quote]
Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Ποιές ακριβώς αυξήσεις θα απορροφήσει η εταιρία μετά τον Φεβρουάριο αν το κλείσεις τώρα; Εσύ παραγγέλνεις κλείνοντας την τιμή προ φόρων. Το τι θα πληρώσεις τελικά (τέλη ταξινόμησης, κυκλοφορίας, φπα) θα προκύψει όταν το αυτοκίνητο έρθει στη χώρα.
ΑΝ (κεφαλαίο) όπως λένε αλλάξει το φορολογικό και βγαίνουν λιγότερα, θα πληρώσεις λιγότερα, αν αλλάξουν τα τέλη κυκλοφορίας και είναι περισσοτέρα θα πληρώσεις παραπάνω. Αν για κάποιο λόγο η εταιρία αποφασίσει να αλλάξει ΛΤΠΦ (εμένα μου είχαν πει ότι τιμές/εξοπλισμός θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο, όπως είχε συμβεί και με το 3008) εσύ από τη στιγμή που το έχεις παραγγείλει με άλλη τιμή δεν επηρεάζεσαι.
Αυτό που στην ουσία κερδίζεις αν το παραγγείλεις τώρα (οικονομικά και πέραν της ικανοποίσης ότι αγοράζεις ένα νεοεμφανιζόμενο αυτοκίνητο) είναι οι προωθητικές εκπτώσεις (που πάντα βγαίνουν σε διάφορες περιόδους) και κυρίως ο εξοπλισμός launch pack στο υπάρχον στοκ (αν στον δώσουν χωρίς επιβάρυνση).
-
Βασικα αυτο που κερδιζεις τωρα ειναι
-
-500€
-
χρώμα. Πορτοκαλι δωρεαν. Ασπρο 220-250€. Γυρω στα 550-600 τα υπολοιπα κ 750-850 περλα/τριπλης επίστρωσης.
-
launch pack, που Active κ Allure εχουν τελειωσει απο την προηγουμενη εβδομαδα
Η εκπτωση μπορει να παραμεινει. Τα υπολοιπα οχι.
-
-
Επίσης γνωρίζουν ήδη τις τιμές για μετά το Φεβρουάριο και όλες είναι προς τα πάνω.Απλα μέχρι 20 Ιανουαρίου αν παραγγείλεις θα απορροφήσει η εταιρία τις αυξήσεις γιατί
το αμάξι έρχεται Μάρτιο με Απρίλιοοταν το παραγγειλα στην ερωτηση αν θα επηρεαστη τον μαρτιο η τιμη σε τυχον αλλαγες τελους η φπα μου απαντησαν οτι η τιμη προς τα πανω δεν αλλαζει εινα κατοχυρωμενη μονο προς τα κατω αν αλλαξει θα κερδισεις κιολας.
.
Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Ποιές ακριβώς αυξήσεις θα απορροφήσει η εταιρία μετά τον Φεβρουάριο αν το κλείσεις τώρα; Εσύ παραγγέλνεις κλείνοντας την τιμή προ φόρων. Το τι θα πληρώσεις τελικά (τέλη ταξινόμησης, κυκλοφορίας, φπα) θα προκύψει όταν το αυτοκίνητο έρθει στη χώρα.
ΑΝ (κεφαλαίο) όπως λένε αλλάξει το φορολογικό και βγαίνουν λιγότερα, θα πληρώσεις λιγότερα, αν αλλάξουν τα τέλη κυκλοφορίας και είναι περισσοτέρα θα πληρώσεις παραπάνω. Αν για κάποιο λόγο η εταιρία αποφασίσει να αλλάξει ΛΤΠΦ (εμένα μου είχαν πει ότι τιμές/εξοπλισμός θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο, όπως είχε συμβεί και με το 3008) εσύ από τη στιγμή που το έχεις παραγγείλει με άλλη τιμή δεν επηρεάζεσαι.
Αυτό που στην ουσία κερδίζεις αν το παραγγείλεις τώρα (οικονομικά και πέραν της ικανοποίσης ότι αγοράζεις ένα νεοεμφανιζόμενο αυτοκίνητο) είναι οι προωθητικές εκπτώσεις (που πάντα βγαίνουν σε διάφορες περιόδους) και κυρίως ο εξοπλισμός launch pack στο υπάρχον στοκ (αν στον δώσουν χωρίς επιβάρυνση).
-
Το ίδιο μου είπαν και στην opel πάντως όπως και στην Peugeot ότι δε θα αλλάξει η τιμή που το κλείνεις γιατί φαντάζομαι είναι σαν κάποιο συμφωνητικό. Μόνο προς τα κάτω θα πάει αν βγάλουν κάποια έξτρα έκπτωση.Θα επιλέγετε λευκό περλα ή κόκκινο;
-
Λευκό πέρλα φυσικά. Το κόκκινο πέρα από το ότι δεδομένα φθείρεται πιο εύκολα κάπου είχα διαβάσει στατιστική ότι 'έλκει' σε μεγαλύτερο ποσοστό τα τροχαία ατυχήματα!
-
Και στη γυναίκα μου το λευκό περλα άρεσε το είδε και στην έκθεση. Κατά 99% θα πάμε το Σάββατο να το κλείσουμε και έχω αγχωθεί.
-
Λευκό πέρλα φυσικά. Το κόκκινο πέρα από το ότι δεδομένα φθείρεται πιο εύκολα κάπου είχα διαβάσει στατιστική ότι 'έλκει' σε μεγαλύτερο ποσοστό τα τροχαία ατυχήματα!
Μάλλον έχεις ερμηνεύσει λάθος τις στατιστικές. Δεν 'έλκει' το κόκκινο σε μεγαλύτερο ποσοστό τα τροχαία ατυχήματα, αλλά μάλλον 'έλκει' οδηγούς που είναι πιο επιρρεπείς σε τροχαία ατυχήματα (π.χ. τους 'γρήγορους'). Το να διαλέξεις όμως κόκκινο χρώμα δεν θα σε κάνει πιο επιρρεπή σε ατυχήματα από ότι θα ήσουν αν είχες διαλέξει λευκό.
-
Και στη γυναίκα μου το λευκό περλα άρεσε το είδε και στην έκθεση. Κατά 99% θα πάμε το Σάββατο να το κλείσουμε και έχω αγχωθεί.
Γιατι εχεις αγχωθει;! Ενα ωραιο αυτοκίνητο ειναι μεσα-έξω. Θα το ευχαριστηθείς κ θα βελτιώσει τις μετακινήσεις σου.
Δεν ειναι να αγχώνεσαι πολυ με αυτα τα θεματα, κ δεν μπορεις να κανεις λαθος με το 2008. Αντικειμενικά ειναι ψηλα στις επιλογες των περισσότερων.
Περλα ειναι καταπληκτική. Εμεις βιαζομασταν κ προτιμησαμε το Grey Platinium ετοιμοπαραδοτο. Αν το ειχα αποφασισει γρηγορα ειχε κ περλα τη πρωτη εβδομαδα αλλα κ το μπλε φαινεται πανέμορφο.
Στον Γκάλο το ειδατε;
-
Παιδιά τι επιτόκιο παίζει στο 2008;
-
Παιδιά τι επιτόκιο παίζει στο 2008;
7.5%
-
Είχα κολλήσει κ γω με το λευκό πέρα αλλά νομίζω σε κόκκινο φαίνεται πιο ογκώδες. Τα είδα και τα δύο σε αντιπροσωπεία. Οδήγησα και το άσπρο σε πετρέλαιο active 100. Καλός μου φάνηκε ο κινητήρας αν και τα μόνα πετρέλαια που έχω οδηγήσει είναι της δουλειάς caddy και vito.
Δεν είναι και άσχημα τα όργανα του active απλά ξενέρωσα λίγο εκεί στην περιοχή του χειρόφρενου- τεμπέλη και πίσω οροφή και πόρτες ούτε καν ένα φωτάκι.
Πιστεύω το allure θα ξεσκίσει.
Κρίμα η έλλειψη αυτόματου στα 100. Ξεφεύγει στις τιμές μετά και με ξενερώνει λίγο ( αν τελικά το πάρω) ότι πρέπει να γυρίσω σε χειροκίνητο.
Είδε κανείς παρουσίαση- καταναλώσεις για 100 βενζίνη;
Η δικιά μας αντιπροσωπεία δίνει με Πειραιώς κ eurobank 9.5 %
Καλοτάξιδα στα παιδιά που το παρήγγειλαν.!!!!
-
@harisma23 σωστός καλά έκανες και με διορθωσες. Όπως το είπες είναι απλά μου το είχε αναφέρει η σύζυγος και δεν το θυμόμουν σωστά.
Γενικά πάντως παιδιά είναι να σε θέλει η τύχη για το ατύχημα. Εμένα πχ όταν είχα πάρει μόλις 6 μήνες καινούργιο το Octavia5 μου το τράκαρε κανονικά παρκαρισμένο μεθυσμένος και μιλάμε για ζημιά 2.700€.
Ας μην ανοίξουμε όμως μίζερη κουβέντα σε ένα χαρμόσυνο νέο. Ο φίλος αγοράζει καινούργιο πανέμορφο όχημα. Αδερφέ ένα θα σου πω. Μόλις καταστάλαξα στο ότι όταν πάρω για εμένα όχημα αυτό θα είναι κατά 90% το 2008 έβαλα wallpaper στο pc λευκό πέρλα GT-line. Άστο το αμάξι είναι αλλού σε λευκό πέρλα, έχω πάθει λαλα....
-
Πωωω harisma αυτό είναι που φοβάμαι το περισσότερο στην αρχή εντάξει τις γρατζουνιές να τις δεχτώ ή τα χτυπήματα από πόρτες στα πάρκινγκ αλλά να πέσει κάποιος πάνω μας ας μας φυλάει η Παναγία καλύτερα.Με ενημέρωσε ο πωλητής ότι κόκκινο και γκρι πλατινιουμ θα είναι Μάρτιο εδώ ενώ το λευκό περλα από Απρίλιο-Μαιο.Θα περιμένω λίγο ακόμη δεν πειράζει.
Επίσης έψαξα να βρω μετρήσεις με WLTP αλλά δεν βρήκα είναι ακόμη υπό διαμόρφωση αν και δεν πιστεύω να ξεπερνάει ο 1.2 το όριο των 140γρ.
-
Τρομερο χαρατσι το επιτοκιο...τετοιο ειχα παρει το 2014 στην σουζουκι στην καρδια της κρισης αλλα το δικαιολογούσα τότε λιγο λογω της συγκυρίας. Το 2020 να παραμενει το επιτοκιο εκει τραγικο...
-
στην γκαλλο εχει 7,5
ik wrote:
Τρομερο χαρατσι το επιτοκιο...τετοιο ειχα παρει το 2014 στην σουζουκι στην καρδια της κρισης αλλα το δικαιολογούσα τότε λιγο λογω της συγκυρίας. Το 2020 να παραμενει το επιτοκιο εκει τραγικο...
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)