-
Χαχαχα.. Λες;
Τσιφούτηδες στην suzuki ουτε εκπτωση στα σερβις δεν κανουν.... Ποια κοτερα, ελικόπτερα ;
Θα φυγω τους ειπα....Τωρα λες να κανω μεταγραφη στην dacia;;;
Υ. Γ Εχω e mails της δουλειας που ερχονται συνεχως ή τα περιμένω και πολλες φορες κοιτω ποτε πληρώνονται καποιοι λογαριασμοί και ειμαι με το κινητο στο χερι οταν κανω εξωτερικες δουλειες. Δεν λες που εχουμε και τα κινητά, σκεψου να ετρεχα σε τραπεζες καθε μερα ολη μερα....τι εφιάλτης Θεε μου!!!!!
Μεχρι να εκπληρωθούν οι εκκρεμότητες μπαινω εδω μεσα. Fb να φανταστεις εχω ξεχασει τον κωδικο του δεν μπαινω. Να κανω τι στο fb να βλεπω τι τρωνε οι αλλοι, και τι ψωνισαν ή γενικως αν την 'ψωνησαν' με οτι βλακεια ποσταρουν..... Εδω εχει τζερτζελο
δεν έχω καν FB (ίσως θα έπρεπε λόγω δουλειάς), και αρνούμαι να το καταστήσω χρήσιμο στη ζωή μου.
Τα φόρουμ έχουν μεγαλύτερη ουσία κατά τη γνώμη μου και είναι πολύ περισσότερο προσωπικά, παρότι δεν έχουν ούτε καν φωτογραφίες/πληροφορίες για την καθημερινότητα, αλλά έχουν το σημαντικότερο, λόγο και διάλογο.
-
Έχω facebook μόνο για 2 ομάδες
α)Ομάδα ψητής προβατίνας
β)Ομάδα ψητής γουρουνοπούλας
τίποτα άλλο!
-
Και γω παίδες δεν είχα ποτέ fb δεν ξέρω γιατί το πήρα στραβά. Μάλλον ξέρω ένας είναι αυτό που λέει o Lap 2 πήγαινες κάπου βόλτα και αντί να απολαύσουμε τη βόλτα μας τους έβλεπα να τραβούν φώτο και να ανεβάζουν που είναι και να ασχολούνται μόνο με αυτό και να χάνουν την ουσία, αφού και αυτό που έγραψα παραπάνω για τις δισκοπλακες από fb φίλου το είδα. Και ναι συμφωνώ πως το φόρουμ γιαυτό που θέλουμε έχει πολύ περισσότερη ουσια και για μένα μέτρα ή γνώμη η συμβουλή από πολλά παιδιά εδώ μέσα, μην ξεκινήσω να γράφω θα χρειαστώ 2 μερες
-
Συμφωνω με τον dublin. Καμια σχεση οι δυο πλατφόρμες. Εδω εχει πολυ ουσία. Ασε που μαθαινεις απιστευτα πραγματα για τους υπολογιστές, μιλας με τους μηχανικους, τους μηχανολόγος, αναλύεις σκεψεις βλεπεις τάσεις.... Απειρα πραγμτα....... Μακαρι ολοι να ειχαν τετοιες πλατφορμες. Η κοινωνία θα ηταν διαφορετική
Οτι ηθελε να ξεκινησει ο Κ. Κ την δεκαετια του 70. Πως το ελεγαν; κομματι του κοινωνικού γίγνεσθαι...
@Γιε του
Καλα απο fb εχω... 'φαει' πολυ καλα .. Αλλα πλεον τελος ολα αυτα. Τα κεφαλια μεσα.... Μονο αυτοκίνητα και πολυ μου ειναι. .. Σσσσσ
Υποψιν ημουν απο τους πρώτους που ειψαν fb... Οταν κανεις δεν το ήξερε....
-
Εγώ πάντως που τις τσέκαρα σήμερα δεν είδα φαγωματα και τέτοια.Αυριο θα το πλύνω και θα ανεβάσω φώτο να μου πείτε και εσείς αν έχουν κάποια περίεργη φθορά.
6000 χιλιόμετρα έχω κάνει. Πάντως προσπαθώ να φρεναρω με αλλαγές ταχυτήτων και ρολαρισμα ειδικά όταν βλέπω από μακριά το φανάρι πορτοκαλί ή κόκκινο.
Τελικά για corolla hybrid ήμουν.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Μπορεί να μοιραστεί στοιχεία κατανάλωσης κάποιος κάτοχος της έκδοσης βενζίνης 1.2 puretech 100;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα σε όλους!
Μπορεί να μοιραστεί στοιχεία κατανάλωσης κάποιος κάτοχος της έκδοσης βενζίνης 1.2 puretech 100;
6.9 μικτή
8.5-9 πόλη
6 αυτοκινητόδρομος
-
cosmieren wrote:
Καλησπέρα σε όλους!
6.9 μικτή
8.5-9 πόλη
6 αυτοκινητόδρομος
με πολύ πειθαρχία και υπομονή, να υποθέσουμε;!
-
Καλησπέρα σε όλους!
εντός πόλης μόνο. με S&S
-
parikon wrote:
cosmieren wrote:
Καλησπέρα σε όλους!
6.9 μικτή
8.5-9 πόλη
6 αυτοκινητόδρομος
με πολύ πειθαρχία και υπομονή, να υποθέσουμε;!
Όχι καθόλου πειθαρχία δεν υπάρχει και ούτε υπομονή διότι δε μπορώ να κάθομαι πίσω από ένα κομβόι που πάει με 80.
Οπότε ξεκινάω και λέω αυτή τη φορά θα πάω στη δουλειά κανονικά με νορμάλ οδήγηση , με το που βγαίνω από την πόλη και βλέπω 3 με 4 αμάξια να πάνε τρένο 'τρελαίνομαι' και τους προσπερνώ.
Αλλά με όλα τα αμάξια έτσι είμαι όταν είμαι μόνος γιατί η γυναίκα γκρινιάζει στις στροφές (θέλει να πατάω φρένο), απλά πλέον προσπερνώ πιο άνετα απ' ότι με το Ατος.
-
Παιδιά καλημέρα!
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Να σας πω ποιος είναι ο προβληματισμός μου.
Μου προτείνουν από τη δουλειά εταιρικό αυτοκίνητο κι οι επιλογές μου είναι οι παρακάτω:
Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 110 S&S Diesel Active +
Peugeot 2008 1.2 Puretech 100 S&S Unleaded Allure
Τι μου προτείνετε βάσει της εμπειρίας σας;
Αξίζουν τα παραπάνω 'καλούδια' του Allure σε συγκριση με την οικονομια στην καταναλωση που θα έχω με το Active + Diesel;
-
Καλημέρα και καλό μήνα. Μην ασχολείσαι πρωτίστως με το εξοπλιστικό επίπεδο. Θέμα οδηγικού προφίλ είναι ξεκάθαρα. Αν κάνεις αποστάσεις και 20.000χλμ+ ανά έτος το diesel είναι μονόδρομος. Αν κάνεις λιγότερα χιλιόμετρα ή οριακά τόσα και είσαι συνήθως σε κίνηση κοντινών αποστάσεων με χαμηλές ταχύτητες δεν συμφέρει η αγορά Diesel για λόγους που έχουνε αναλύσει εδώ μέσα άπειρες φορές. Αν σε ενδιαφέρουν οι λόγοι πρέπει να ψάξεις σε διάφορα σημεία του Forum. Πρακτικά όμως καταλήγει σε αυτό που σου είπα.
-
Αν το κόστος μετακίνησης είναι από την τσέπη σου, προτίμησε το diesel, αλλιώς δε βλέπω το λόγο να μην προτιμήσεις το βενζινοκίνητο. Μιλάμε πάντα για εταιρικό αυτοκίνητο έτσι;
-
Καλησπέρα παιδιά, κοιτούσα εχθές το μηχανοστάσιο και είδα πως ο εγκέφαλος είναι κοντά στο μοτέρ.
Σκέφτηκα λοιπόν μήπως οι θερμοκρασίες από το μοτέρ μακροχρόνια θα επηρεάσουν τον εγκέφαλο?
Η δεν αξίζει να το σκέφτομαι?
-
Ακριβώς, δεν αξίζει! Απλά απόλαυσε το αυτοκίνητό σου χωρίς τέτοια άγχη.
-
Σε προηγούμενα ποστ είχε αναφερθεί το race chip....
Μπορεί κάποιος να μας πει συνοπτικα περί race chip αν αξίζει, αν εχει όντως μείωση στην κατανάλωση, αν είναι ασφαλές;;
Εχω το 1.2 100 και είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα να ακούσω και κάποιον που το έχει δοκιμάσει η γνωρίζει περισσοτερα
-
Καλησπέρα παιδιά, κοιτούσα εχθές το μηχανοστάσιο και είδα πως ο εγκέφαλος είναι κοντά στο μοτέρ.
Σκέφτηκα λοιπόν μήπως οι θερμοκρασίες από το μοτέρ μακροχρόνια θα επηρεάσουν τον εγκέφαλο?
Δεν ειναι μεσα σε καποια 'θήκη', προστατευμενος?
-
Μπορεί κάποιος να μας πει συνοπτικα περί race chip αν αξίζει, αν εχει όντως μείωση στην κατανάλωση, αν είναι ασφαλές;;
Εχω το 1.2 100 και είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα να ακούσω και κάποιον που το έχει δοκιμάσει η γνωρίζει περισσοτερ
Ειναι μια λυση 'αναγκης' αν θες παραπανω δυναμη, χωρις να κανεις παρεμβαση στο εργοστασιακο προγραμμα του αυτοκινητου....Και αυτο για να μην χασεις την εγγύηση, γιατι ο παραλληλος εγκεφαλος , μπαινει βγαινει οποτε θες , χωρις να αφηνει αποδειξεις . Συνηθως ειναι ασφαλης, δεν δημιουργει προβληματα. Μειωση καταναλωσης δε νομιζω να δεις παντως. Αν θες καλυτερα αποτελεσματα θα βαλεις προγραμμα, αλλά χανεις την εγγυηση, αν το καταλαβουν στο συνεργειο
-
Στο μηχανοστασιο ο εγκέφαλος δίπλα στο μοτέρ;;;
Πως στο καλό βρέθηκε εκεί;;;;;;;
Μάλλον θα τους ξέφυγε.
Εγώ θα τον έπαιρνα μέσα στην καμπίνα.
-
hountalas wrote:
Εχω το 1.2 100 και είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα να ακούσω και κάποιον που το έχει δοκιμάσει η γνωρίζει περισσοτερ
Ειναι μια λυση 'αναγκης' αν θες παραπανω δυναμη, χωρις να κανεις παρεμβαση στο εργοστασιακο προγραμμα του αυτοκινητου....Και αυτο για να μην χασεις την εγγύηση, γιατι ο παραλληλος εγκεφαλος , μπαινει βγαινει οποτε θες , χωρις να αφηνει αποδειξεις . Συνηθως ειναι ασφαλης, δεν δημιουργει προβληματα. Μειωση καταναλωσης δε νομιζω να δεις παντως. Αν θες καλυτερα αποτελεσματα θα βαλεις προγραμμα, αλλά χανεις την εγγυηση, αν το καταλαβουν στο συνεργειο
Καλημερα σε ολους, εγω εκανα αναφορα στα 'εγκεφαλακια', εχω βαλει 2 στα αυτοκινητα μου και αλλα 2, σε φιλων. Επειδη εχω περασει απο πολλα σταδια στα 'νιατα' μου (big turbo, μεθανολες... 5ο-6ο-μπεκ...κτλ), δεν ειναι λυση αναγκης. Καταλαβαινω πως το λεει ο φιλος παραπανω, ειχα την ιδια αποψη πριν τα δοκιμασω τα συγκεκριμενα. Μεγαλη δυσπιστια και απο εμενα. Ειναι μια παρα πολλη καλη 'λυση' για οσους θελουν να 'διασκεδαζουν'/'χαμογελουν' οταν οδηγουν. Η αποδοση του κινητηρα ειναι αψογη, 'ζωντανευει', καταλαβαινεις πόσο 'υποαπεδιδε' πριν. Το 2008 (allure 1.2/100 hp/ 9ος 2020) ειναι της συζυγου μου. Εχει 1700χλμ... καμια αλλαγη στην μεση καταναλωση. Κανει ελαχιστα χλμ καθε μερα, του 5λεπτου.. Εγω εχω το 208 (1.5D /102 hp / 6ος 2019) συγκριτικα με πριν, με ιδιο στιλ οδηγησης εχω περιπου 10% μειωση καταναλωσης. Απο 5-5.2 λ/100 σε 4.4-4.6 λ/100. Ακομη βεβαια 'παιζω' αλλα η μεση καταναλ. δεν εχει περασει το 5. Ποτέ. Δεν μου αρεσει να αναφερομαι ξανα και ξανα στα ιδια πραγματα, να μη θεωρηθει και διαφημιση.. αλλά το αγγλικο site (.co.uk....) εχει τις καλυτερες τιμες και συχνα πυκνα, προσφορες, κανουν επιστροφη χρηματων αν δεν μεινεις ικανοποιημενος, για 30 μερες (πηρα 2τμχ απο Αγγλια, περ.540ευρω / 'αλλού' 470 ευρω το ενα...). Αναφερομαι πάντα στην εκδοση GTS, αυτη γνωριζω. Οι παραγγελιες ερχονται απο Γερμανια, σε 3-4 μερες, το λεω για θεματα Ε.Ε.-Αγγλιας.. τελωνειων..κτλ. Κανένα θεμα. Να ειστε καλα, καλές βόλτες.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)