-
Αν κρίνω από το 208 οι δισκόπλακες είναι μάλλον φτιαγμένες από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών. Τις αλλάζω δεύτερη φορά στα 85κ. Την πρώτη φορά στα 44κ είχαν κυριολεκτικά λιώσει.
Τι να πω ρε φίλε ο άλλος με 700χλμ ανέβασε φώτο με 2 αυλακιες γύρω στην δισκοπλακα
-
Για να κάνει αυλακιές η δισκόπλακα μάλλον κάτι μπήκε ανάμεσα...έχω δει πετραδάκια να κάνουν ανάλογη ζημιά. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.
-
Για να κάνει αυλακιές η δισκόπλακα μάλλον κάτι μπήκε ανάμεσα...έχω δει πετραδάκια να κάνουν ανάλογη ζημιά. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.
Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες αλλά εδώ το έπαθαν πολλοί μαζι
-
Συμφωνώ με τον Sabas!! Δεν είναι μεγάλο το ποσό που χρεώνουν και σε πολλέ ςαντιπροσωπείες σου κάνουν και δώρο το έξτρα μπουκάλι λάδι. Και εμένα στην Βελμάρ μου το έδωσαν δώρο το μπουκάλι και πάντα όταν πέρναγα για συμπλήρωμα, το έκαναν δωρεάν.
Εμένα από την άλλη όσο πήγαινα το corsaκι που είχα στην opel για 3,5 λίτρα λάδι που έπαιρνε μου χρεωναν 4 (λογικό αφού άνοιγαν 4 μονολιτρα) και το μισό λίτρο το κρατούσαν αν ξεχνουσα να το ζητήσω.
-
τακάκια αλλάζουν μαζί με διακοπλακες; ρεεεε που φτάσαμε..θα τσεκαρω και εγώ με βάλατε φιτιλια
-
Γενικά το γκρουπ έχει ένα θεματάκι με τις δισκόπλακες. Και στο c4 που έχω στράβωσαν νωρίς....έβαλα ένα σετ brembo στα 22κ και έχω τα ίδια έχοντας φτάσει στα 151κ.
-
Τα παλαιά δεν είχαν τίποτε . Η ΧΑΝΤΙΑ που οδηγήθηκε λίγο μέσα στην πόλη , δεν έχει αλλάξει ποτέ , δεν έχει βέβαια και πολλά χλμ 120000 περίπου αν θυμάμαι καλά .
Το C4 που κινείται 90 % σε πόλη , στα 95000 χλμ επίσης δεν έχει αλλάξει ποτέ .
Η C5 άλλαξε προληπτικά στα 150000 χλμ με 70 % πόλη και με βαρύ αυτοκίνητο .
Τέτοιο θέμα είχα μόνο στο Grand Cherokee που μαζί με τακάκια άλλαζα και δίσκους γιατί στράβωναν , κάθε 25-30000 χλμ .
-
Βρε παιδια μπήκα λίγο στο fb και είναι πολύς κόσμος που παραπονιέται για τις δισκοπλακες εδώ μέσα είχε κανείς τέτοιο θέμα?Εν τω μεταξύ σε πόλους δεν τους το κάλυψε και η εγγύηση, μόνο έναν είδα να λέει στην auto one και μιλάμε για πολύ γρήγορα χλμ άλλος 700 άλλος 3500
Τα φρένα είναι αναλώσιμα και σπάνια τα καλύπτει η εγγύηση. Βέβαια σε τόσα λίγα χιλιόμετρα θα έπρεπε κανονικά να τα καλύπτει. Πάντως επειδή λέτε για πολλά χιλιόμετρα, και στις BMW (και Μίνι) που είχα δεν άντεχαν πάνω από 80.000χλμ με τίποτα οι δισκόπλακες.
-
alex mix wrote:
Βρε παιδια μπήκα λίγο στο fb και είναι πολύς κόσμος που παραπονιέται για τις δισκοπλακες εδώ μέσα είχε κανείς τέτοιο θέμα?Εν τω μεταξύ σε πόλους δεν τους το κάλυψε και η εγγύηση, μόνο έναν είδα να λέει στην auto one και μιλάμε για πολύ γρήγορα χλμ άλλος 700 άλλος 3500
Τα φρένα είναι αναλώσιμα και σπάνια τα καλύπτει η εγγύηση. Βέβαια σε τόσα λίγα χιλιόμετρα θα έπρεπε κανονικά να τα καλύπτει. Πάντως επειδή λέτε για πολλά χιλιόμετρα, και στις BMW (και Μίνι) που είχα δεν άντεχαν πάνω από 80.000χλμ με τίποτα οι δισκόπλακες.
Ναι βρε Φανή συμφωνώ αλλά 700χλμ?Δηλαδη αν εγώ πω έρχομαι Αθήνα πήγαινε έλα είναι σχεδόν 750χλμ από Άρτα. Δηλαδή θα βάζω καύσιμα διόδια και δισκοπλακες στα έξοδα του ταξιδιου. Γιαυτό ρωτάω τα παιδιά εδώ. Και αυτός ο δουβλις ένα χρόνο δεν σταματά να λέει για το 2008 σήμερα βρήκε να μην μπει να απαντηση?
-
Fanis75 wrote:
alex mix wrote:
Ναι βρε Φανή συμφωνώ αλλά 700χλμ?Δηλαδη αν εγώ πω έρχομαι Αθήνα πήγαινε έλα είναι σχεδόν 750χλμ από Άρτα. Δηλαδή θα βάζω καύσιμα διόδια και δισκοπλακες στα έξοδα του ταξιδιου. Γιαυτό ρωτάω τα παιδιά εδώ. Και αυτός ο δουβλις ένα χρόνο δεν σταματά να λέει για το 2008 σήμερα βρήκε να μην μπει να απαντησει?
-
Fanis75 wrote:
alex mix wrote:
Ναι βρε Φανή συμφωνώ αλλά 700χλμ?Δηλαδη αν εγώ πω έρχομαι Αθήνα πήγαινε έλα είναι σχεδόν 750χλμ από Άρτα. Δηλαδή θα βάζω καύσιμα διόδια και δισκοπλακες στα έξοδα του ταξιδιου. Γιαυτό ρωτάω τα παιδιά εδώ. Και αυτός ο δουβλις ένα χρόνο δεν σταματά να λέει για το 2008 σήμερα βρήκε να μην μπει να απαντηση?
χαχα! εδώ είμαι! απλά δεν έχω να πω κάτι για το θέμα:
α) ΔΕΝ έχω fb, οπότε δεν ξέρω τι γράφεται εκεί μέσα
β) πριν λίγο καιρό έκανα το service (νωρίτερα 2 μήνες), επειδή ήμασταν κοντά στα 12.000χλμ, τώρα 13 περίπου, δεν έχουμε κάποια διαφορά στο φρενάρισμα, και ούτε έχω προσέξει κάτι.
Αν υπάρχει θέμα, να το προσέξουμε να βάλουμε after market με την πρώτη αλλαγή. Πόσο πρέπει κανονικά να βγάλουν σε νορμάλ χρήση; στα 700χλμ να αλλάξεις είναι απίστευτο, σίγουρα ευθύνεται της εταιρίας ή έγινε κάποιο ατύχημα; Όπως και να έχει, οτιδήποτε συμβεί στις πρώτες χιλιάδες θα το ζήταγα από την εταιρία, τώρα μετά από έναν χρόνο και 13.000, δεν είνια ολοκαίνουργιο, και μπαίνει στις νόμιμες διεκδικήσεις λόγω γραπτής εγγύησης, αλλά οτιδήποτε συνέβαινε στα πρώτα 2-3.000 θα το ζήταγα από την αντιπροσωπεία. Στα 700 μου φαίνεται υπερβολικά νωρίς, 700έκανα την πρώτη εβδομάδα που το πήραμε!
Πόσο περιμένουμε να αντέξουν κανονικά; Πόσο κοστίζουν περίπου ξέρουμε;
Περισσότερο με ανησυχεί αυτό που έβαλε ο φίλος από πάνω για το 3D cockpit, δηλαδή αν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει εκτός εγγύησης, αφού φαντάζομαι θα είναι τρομακτικά μεγάλο έξοδο.
-
Μια φωτο δεν εβαλε ο symforumitis
-
Ευχαριστώ δουβλι δεν γράφουν για ατύχημα βέβαια δεν ρώτησε κάνεις και που το πήγαν το αυτοκίνητο, όπως έγραψε και ένα παλικάρι πιο πάνω, μπορεί να ήθελαν να το παίξουν και Gatos . Lap για μένα λες? Αν ναι 1ον δεν ξέρω να ανεβάζω δεύτερον αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω να πιω νερό (που λέει ο λόγος).
-
Οχι για το 3d panel.
Εσυ πιες ρε συ νερο.... Σκεψου παγωμενα νερα.... Γαργαρα....
-
Οχι για το 3d panel.
Εσυ πιες ρε συ νερο.... Σκεψου παγωμενα νερα.... Γαργαρα....
ΧΆΧΑ έχεις δίκιο Lap και εδώ ηπειρο έχουμε άφθονο. Πέσανε πολλές δουλειές που πρέπει να τελειώσουν μέχρι 15 - 20 του μήνα το πολύ (αγροτικες) + η δουλειά η κανονικη. Το μόνο που είναι ωραίο τρέξιμο είναι Δευτέρα πάω να δω τα 2 από κοντά 2008 110 d και fastback 136d και να βάλω Τρίτη παραγγελία. Νεώτερα Τρίτη.
Ανάλογα τις προσφορές πάντα.
-
Για τα τακάκια και τις δισκόπλακες όπως σωστά ανέφερε ο φίλος παραπάνω γίνεται ένα θέμα!
Λένε πως τα τακάκια έχουν μέσα σκληρά μέταλλα με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία να κάνει χαρακιά στην δισκόπλακα.
Πολλά παιδιά τις αλλάξανε με άλλη μάρκα από αυτή που είχε ήδη επάνω.
Επίσης νομίζω η αλλαγή γίνεται εάν είσαι μέχρι 10.000χλμ ή στους 6 μήνες μέσα στην εγγύηση.
-
-
Μπράβο, δεν τις ειχα δει.... Πως μου ξέφυγαν;;;
Ανα φαναρι διαβαζω το forum.. Οποτε καταλαβαίνεις.
Μαλλον η κολλα χάλασε τελικά
-
Άρε Lap χαραμίζεται ρε φίλε όπου και αν δουλεύεις. Εσύ έπρεπε να είχες πως είναι τα ιδιωτικά κεπ εε εσύ να είχες για αυτοκίνητα ή συμβουλευτικο γραφείο. Ή θα ήσουν με τα πρησμένα γιατί θα είχες σπάσει τα νεύρα σε πολλούς ή η suzuki θα σου είχε πάρει γιωτ το καλοκαίρι να κάνεις κρουαζιέρα στο Αιγαίο μιας και θα την είχες κάνει την πρώτη σε πωλήσεις Ελλάδα
-
Χαχαχα.. Λες;
Τσιφούτηδες στην suzuki ουτε εκπτωση στα σερβις δεν κανουν.... Ποια κοτερα, ελικόπτερα ;
Θα φυγω τους ειπα....Τωρα λες να κανω μεταγραφη στην dacia;;;
Υ. Γ Εχω e mails της δουλειας που ερχονται συνεχως ή τα περιμένω και πολλες φορες κοιτω ποτε πληρώνονται καποιοι λογαριασμοί και ειμαι με το κινητο στο χερι οταν κανω εξωτερικες δουλειες. Δεν λες που εχουμε και τα κινητά, σκεψου να ετρεχα σε τραπεζες καθε μερα ολη μερα....τι εφιάλτης Θεε μου!!!!!
Μεχρι να εκπληρωθούν οι εκκρεμότητες μπαινω εδω μεσα. Fb να φανταστεις εχω ξεχασει τον κωδικο του δεν μπαινω. Να κανω τι στο fb να βλεπω τι τρωνε οι αλλοι, και τι ψωνισαν ή γενικως αν την 'ψωνησαν' με οτι βλακεια ποσταρουν..... Εδω εχει τζερτζελο
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)