-
Lap wrote:
Απο μενα;;; Με τιποτα...
Με diesel; λιγότερο και από ιστιοφόρο θα έκαιγε!
όταν κλείσω κλιματισμό σε κανα μήνα θα δείξει
-
Αυτό το ταμπλό με τις 'ανάποδες' βελόνες με τίποτα δεν το μπορώ....θα γελάσετε αλλά είναι λόγος για εμένα να μην πάρω αυτοκίνητο με τέτοια όργανα! Θα το βλέπω κάθε μέρα, θα μπερδεύομαι και θα εκνευρίζομαι! Καλή η διαφοροποίηση, αλλά να έχει ουσία. Όταν γίνεται μόνο και μόνο για το διαφορετικό είναι ενοχλητική, στα όρια της εμμονής.
-
Αυτό το ταμπλό με τις 'ανάποδες' βελόνες με τίποτα δεν το μπορώ....θα γελάσετε αλλά είναι λόγος για εμένα να μην πάρω αυτοκίνητο με τέτοια όργανα! Θα το βλέπω κάθε μέρα, θα μπερδεύομαι και θα εκνευρίζομαι! Καλή η διαφοροποίηση, αλλά να έχει ουσία. Όταν γίνεται μόνο και μόνο για το διαφορετικό είναι ενοχλητική, στα όρια της εμμονής.
Πάρε από Allure και πάνω!
Προσωπικά εμένα μου άρεσε, γι αυτό το ανέφερα.
-
Καλά αυτό εννοείται, δεν θα αγόραζα σύγχρονο Peugeot σε καμία έκδοση εκτός της GT Line (που και αυτή θέλει επιπλέον εξοπλισμό σε κάποια μοντέλα όπως το 208), άντε και Allure στην χειρότερη. Έχω πει πολλές φορές, είμαι του εξοπλισμού, ειδικά στα καινούργια αυτοκίνητα. Εδώ 10ετίας μεταχειρισμένο πήρα και έψαχνα να βρω κάποιο με καλό εξοπλισμό....αχαχαχα!!
-
Τέλεια είσαι, 68χλμ την ώρα μέση ταχύτητα είναι προς το γρήγορο όμως.
Στα περισσότερα αυτοκίνητά μου όταν είμαι πολύ πόλη ειμαι κάτω από 30χλμ/ώρα μέση.
Όντως 68χαω και αρκετά χλμ σε αστικό με περιβάλλον με κίνηση δεν παίζει με την καμία.
-
68!!! εχω κατι αναμεσα σε 15 και 25! οταν βγαινω εξω και μηδενιζω, βλεπω στην επιστροφη κατι 100+ που σε 1-2 μερες εχει πεσει κατω απο 30 και σε 1-2 βδομαδες κατω απο 20. που βρισκετε ωρε δρομους για τετοια νουμερα? τι χρονισμο πετυχαινετε στα φαναρια?
-
Εμείς στο μικρό μόνο πόλη έχουμε 20χαω και στο οικογενειακό μικτή χρήση 33χαω.
-
Εγω 20 με 25 χλμ/ωρα.
Δεν λεει ακριβως το εχει σε μπαρα.
-
Fanis75 wrote:
Προσωπικά εμένα μου άρεσε, γι αυτό το ανέφερα.
Και στο allure ανάποδα ανεβαίνουν οι στροφές.
Καλά που δεν βάλανε και στα δεξιά το τιμόνι, έτσι για την διαφορά!
-
Τέλεια είσαι, 68χλμ την ώρα μέση ταχύτητα είναι προς το γρήγορο όμως.
Στα περισσότερα αυτοκίνητά μου όταν είμαι πολύ πόλη ειμαι κάτω από 30χλμ/ώρα μέση.
+1
68km/h μέση ταχύτητα είναι πολύ υψηλή.
Στο Scross (συνολικά ~12.000χλμ.) που 85% των αποστάσεων έχει κάνει σε ανοικτό δρόμο,ταξίδια εκτός λεκανοπεδίου και 15% πόλη,είναι 57 Κm/h, ενώ στο Fiesta με τα αντίθετα ποσοστά χρήσης είναι 28km/h.
-
Και στο allure ανάποδα ανεβαίνουν οι στροφές.
Καλά που δεν βάλανε και στα δεξιά το τιμόνι, έτσι για την διαφορά!
Έχει και ρύθμιση στο προσωπικό όπου φαίνονται οι στροφές κανονικά από αριστερά να ανεβαίνουν.
Στη ρύθμιση καντράν όντως ανεβαίνουν από δεξιά αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ ανάποδο όπως στο αναλογικό καντράν.
-
Σε εμένα στο ψηφιακό (συνήθως έχω τον χάρτη) ξεκινάνε από κάτω προς τα πάνω και οι 2 μετρήσεις.
-
Σε εμένα στο ψηφιακό (συνήθως έχω τον χάρτη) ξεκινάνε από κάτω προς τα πάνω και οι 2 μετρήσεις.
Ναι αλλά οι στροφές είναι από τη δεξιά μεριά και θα μπορούσε να πει κάποιος περιεργος ότι πάνε ανάποδα του κανονικού.
Σε βολεύει ο χάρτης; Εγώ θέλω να βλέπω τις στροφές οπότε το έχω συνήθως στο καντράν.
Σε λίγες μέρες θα πάω το αμάξι για δωρεάν έλεγχο όπου θα αλλάξω τα πρώτα λάδια.Έχω μερικά θεματάκια που εντόπισα και θα δω αν θα βγάλω άκρη.
-
Dublin wrote:
Ναι αλλά οι στροφές είναι από τη δεξιά μεριά και θα μπορούσε να πει κάποιος περιεργος ότι πάνε ανάποδα του κανονικού.
Σε βολεύει ο χάρτης; Εγώ θέλω να βλέπω τις στροφές οπότε το έχω συνήθως στο καντράν.
Σε λίγες μέρες θα πάω το αμάξι για δωρεάν έλεγχο όπου θα αλλάξω τα πρώτα λάδια.Έχω μερικά θεματάκια που εντόπισα και θα δω αν θα βγάλω άκρη.
Με βολεύει πολύ. Στροφές δεν τρελαίνομαι, το 'ακούω' το αυτοκίνητο, από τότε που οδηγώ, δεν με ενδιαφέρει, το gps το έχω συνηθίσει, και μου αρέσει.
Τι θεματάκια; στα πόσα χιλιόμετρα εισαι;
Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι δεν μπορώ να βάλω Grip Control τώρα!
Εγώ είμαι στα 8500 τώρα, το είχα πάει πριν κάτι μήνες, δεν είχαμε τίποτα περίεργο..
Δεν άλλαξα λάδια, στο service σε κάνα 8μηνο..
Θέλω να βάλω καλλυμα στο τιμόνι λόγω αντισηπτικων και τα λοιπά, αλλά δεν βρίσκω πουθενά - πουθενά. Ήδη μου λένε διάφοροι ότι αρχίζουν και ξεφτιζουν τα τιμόνια τους και το λατρεύω το τιμονακι, θα στενοχωρηθω πολύ!
-
Αφορά την ευθυγράμμιση, το πορτ μπαγκαζ, τις πίσω πόρτες, τα λάδια που δε βγάζω άκρη πως να τα ελέγξω σωστά και 2 μέρες τώρα που μπαίνω στο αμάξι βρωμάει άσχημα.
Στα 1900 χιλιόμετρα είμαι βενζίνη με 7.2 μέχρι στιγμής.
-
Αφορά την ευθυγράμμιση, το πορτ μπαγκαζ, τις πίσω πόρτες, τα λάδια που δε βγάζω άκρη πως να τα ελέγξω σωστά και 2 μέρες τώρα που μπαίνω στο αμάξι βρωμάει άσχημα.
Στα 1900 χιλιόμετρα είμαι βενζίνη με 7.2 μέχρι στιγμής.
Σου στρίβει το τιμόνι;
Πορτ μπαγκαζ τι έπαθε;
Πίσω πόρτες τι έπαθαν; γενικά κλείνουν πολύ ωραία και έχουν πολύ ποιοτική αίσθηση.
Μήπως έχει ψοφήσει κάνα ζώο; Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο.
Ελπίζω να είναι λεπτομέρειες αυτά.
-
Θέλω να βάλω καλλυμα στο τιμόνι λόγω αντισηπτικων και τα λοιπά, αλλά δεν βρίσκω πουθενά - πουθενά. Ήδη μου λένε διάφοροι ότι αρχίζουν και ξεφτιζουν τα τιμόνια τους και το λατρεύω το τιμονακι, θα στενοχωρηθω πολύ!
Δεν χρειάζεται να βάλεις κάλλυμα. Μπορείς να αγοράσεις το καθαριστικό και την κρέμα προστασίας της autoglym για δέρμα και να το κάνεις 1-2 φορές το μήνα. τρίβεις ελαφρά με το καθαριστικό και μετά περνάς την αλοιφή και γίνεται καλύτερο και από καινούργιο.
-
Αν καλύψεις την στεφάνη του τιμονιού απλά δε χαίρεσαι το τιμόνι! Μια περιποίηση δυο-τρεις φορές το χρόνο με καλά προϊόντα περιποίησης θα κρατήσει όσο του επιτρέπει η ποιότητα κατασκευής του. Παρακαλώ μη με κράξετε, αλλά το τιμόνι του (made in Japan) Swift του 2006 που έδωσα τον περασμένο Δεκέμβρη, διατηρήθηκε σαν καινούργιο, χωρίς κανένα ξέφτισμα και με ελάχιστη γυαλάδα!
-
Και η autofinesse έχει κιτ για δέρματα πολύ καλό.
Για να σταθω ευθεία πρέπει να κρατάω το τιμόνι λίγο αριστερά. Άραγε θα τη χρεωθω την ευθυγράμμιση;
Στο άνοιξε κλείσε σκούζουν σα γατί οι πόρτες ελπίζω να είναι από έλλειψη γρασσου.Αλλα σκέψου ούτε 2 μήνες δεν έκλεισε το αμάξι και οι πίσω δε χρησιμοποιούνται τόσο πολύ.
Στο πορτ μπαγκαζ η πόρτα κλείνει στραβά δηλαδή από τη μια μεριά πάει πιο μέσα και φαίνεται λες και είναι τρακαρισμενο το αμάξι.
Έψαξα μήπως πέθανε κανένα ζώο αλλά δε βρήκα κάτι.
-
Και σε αλλα peugeot ετσι ειναι το τιμονι, δεν ει αι ακριβως ευθεια.
Για παρατηρησε το ταμπλο ισως γενικα εχει μια κλιση διαφορετικη που δεν ευθυγραμμιζεται ακριβως με το τιμονι.
Το κανουν συχνα στα μοντελα τους.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)