-
Εγώ είδα το πορτοκαλί που έχω παραγγείλει. Είναι κουκλίστικο δεν μπορώ να πω.
-
Dublin wrote:
Το μπλε ήθελα.
Το είδα σήμερα που πήγα κάποια χαρτιά.Δεν του πάει το μπλε σκέψου μου φαινόταν ότι είναι απλό χρώμα και όχι μεταλλικό. Επίσης το άλλο που με παραξένεψε είναι ότι δεν έχουν manual και θα μου το στείλει σε pdf.
Στην Θεσσαλονίκη το είδες??
Πήγα να παραγγείλω σήμερα και το είδα και εγώ στο μπλε. Καταρχάς σε φώτο που έχω δει μου κάνει διαφορετική απόχρωση από κοντα από ότι στις φώτο. Στις φώτο φαίνεται καλύτερο προσωπική μου γνώμη. Όπως και στο κόκκινο σε μερικές φώτο φαίνεται διαφορετικό.
Εγώ πήρα λευκο περλέ αλλά αφήνω ενδεχόμενο σε ακύρωση κάποιου μαύρου ίσως το τσάκωνα! Με γεια μου!
-
parikon wrote:
Dublin wrote:
Το μπλε ήθελα.
Το είδα σήμερα που πήγα κάποια χαρτιά.Δεν του πάει το μπλε σκέψου μου φαινόταν ότι είναι απλό χρώμα και όχι μεταλλικό. Επίσης το άλλο που με παραξένεψε είναι ότι δεν έχουν manual και θα μου το στείλει σε pdf.
Πήγα να παραγγείλω σήμερα και το είδα και εγώ στο μπλε. Καταρχάς σε φώτο που έχω δει μου κάνει διαφορετική απόχρωση από κοντα από ότι στις φώτο. Στις φώτο φαίνεται καλύτερο προσωπική μου γνώμη. Όπως και στο κόκκινο σε μερικές φώτο φαίνεται διαφορετικό.
Εγώ πήρα λευκο περλέ αλλά αφήνω ενδεχόμενο σε ακύρωση κάποιου μαύρου ίσως το τσάκωνα! Με γεια μου!
Γεια μας!
Εγώ μια χαρά με το Titanium Grey, το έχω συνηθίσει, και μου αρέσει που δεν προκαλεί καθόλου, ενώ στα ταξίδια στα δασάκια/ποταμάκια/βουνάκια δεν δείχνει καθόλου παράταιρο. Εν το μεταξύ έχουμε ασημί/μπλε/άσπρο/και το πολύ παλιό χρυσαφομουσταρδί 206 της γυναίκας μου, οπότε καλά έδεσε, λέμε 'το άσπρο', 'το μπλέ', 'το χρυσαφομουσταρδί', 'το καινούργιο' και συνενοούμαστε!
-
Εγώ πάντως που το έχω δει σε μπλέ, μπορώ να πώ ότι είναι μακράν το καλύτερο χρώμα για το 2008 με πολύ κοντά το πορτοκαλί και το κόκκινο. Αλλά το μπλέ είναι άλλο πράγμα, όπως και στο 208, είναι το χρώμα του αυτοκινήτου, απίστευτο.
-
Κι εγώ ενα μπλε που ειδα στον δρόμο δεν με τρελανε.το μαυρο στα ματια μου του πάει περισσότερο με δεύτερο το titanium gray
-
Με γεια!!
Τελικα τι παραγγειλες το 1.2 με τα 100 στην allure;
-
Πήγα και το είδα. Στην έκθεση περιεργάστηκα το Ακτίβ. Ωραίο λέω εξωτερικά, θα είναι και πιο μανιτζέβελο από τα μεγάλα, καλό δείχνει και μέσα όταν το κοίταγα απ' έξω. Και κάπου εδώ τέλειωσαν τα ωραία, και η μία αρνητική έκπληξη διαδεχόταν την άλλη.
Καταρχήν άνοιξα το πορτ μπαγκάζ. Έτσι κι έτσι για τις ανάγκες μου, το ήθελα μεγαλύτερο σε όγκο. Δυστυχώς κάνει και ψηλό κατώφλι στη φόρτωση, η γούρνα του είναι σχετικά βαθιά δηλαδή (περισσότερα επ' αυτού αργότερα). Αλλά και ο χώρος όταν πέσουν τα καθίσματα δεν είναι επίπεδος. Γίνεται σχεδόν επίπεδος με ένα έξτρα δάπεδο, αλλά χάνεις περί τα 100 λίτρα σε όγκο -> Γειά σας.
Μπαίνω στο εμπρός κάθισμα (κάτι συμβαίνει κατά τη διαδικασία, περισσότερα επ' αυτού αργότερα). Ψάχνω για τον τεμπέλη, δίνω τεράστια σημασία σε αυτό το μαραφέτι. Τεμπέλης γιοκ στο εκθεσιακό. Ψάχνω το cruise control, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος εν Ελλάδι που το χρησιμοποιεί περισσότερο, το βάζω και μέσα στην Αθήνα. Τo χειριστήριό του είναι στην κολώνα του τιμονιού, περίπου στην ώρα 'παρά είκοσι', όχι η καλύτερη δυνατή λύση.
Δεν ξεκινάμε καλά σκέφτηκα, και κάνω να βγω. Κάπου σκουντουφλάω (περισσότερα απ' αυτού αργότερα). Πάω στην πίσω θέση και (κάτι συμβαίνει, περισσότερα επ΄αυτού αργότερα). Το άνοιγμα είναι σχετικά μικρό και οι χώροι όχι σπουδαίοι. Κάνω να βγω και ξανασκουντουφλάω, κάτι συμβαίνει. Ξαναμπαίνω μπροστά και κάτι ξανασυμβαίνει και ξανασκοντάφτω. Παρατηρώ το τιμόνι, είναι ασυνήθιστα μικρό σε διάμετρο και πλακουτσωτό και στην πάνω πλευρά αλλά και κάτω. Είμαι 1,68 και 90 κιλά και μου κρύβει λίγο από τα όργανα, με κάποιες ρυθμίσεις η κατάσταση καλυτερεύει, αλλά πάλι σκοντάφτω για να βγω.
Τι συμβαίνει?
Το κατώφλι εισόδου, (το μαρσπιέ, πως λέγεται?), είναι σχετικά ψηλό και όταν μπεις μέσα το πόδι 'ψάχνει' μετά το δάπεδο το οποίο είναι σχετικά βαθιά. Η γούρνα δηλαδή του πατώματος είναι σχετικά βαθιά, σαν να μπαίνεις σε κανώ. Γι΄αυτό και στον εμπρός κάθισμα και στο πίσω όταν έμπαινα και όταν έβγαινα σκόνταφτα, αλλά και στο πορτ μπαγκάζ είχε βάθος το κατώφλι. Πρέπει να ανέβεις λίγο και μετά να κατέβεις βαθιά, με το μάτι η γούρνα να είναι περί τα 12 εκ. βαθιά, πρόχειρα το διπλάσιο από ένα κοινό ιχ (ας το μετρήσει κάποιος κάτοχος, εγώ από περιέργεια μέτρησα το Ντάστερ σήμερα και επαληθεύτηκα).
Κάνω να σκύψω για να δω τι ύψος έχει από το έδαφος και βλέπω ότι αυτό είναι σχετικά μικρό. Ο πωλητής στο ενδιάμεσο τα είχε χάσει και μου έλεγε τι κοιτάω. Τελικά μπαίνω μέσα στο διπλανό 3008 και όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Μπήκα εμπρός και πίσω άνετος, το πορτμπαγκάζ πολύ καλύτερο, ο τεμπέλης στη θέση του, ύψος από το έδαφος μεγαλύτερο, κ.ο.κ.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά? Ψάχνοντάς το μετά, ανακάλυψα ότι το 2008 θα βγαίνει και ως ηλεκτρικό, με την μπαταρία του να μπαίνει στο δάπεδο. Πιθανολογώ ότι γι΄αυτό το λόγο η γούρνα είναι σχετικά βαθιά, για να εγκιβωτίσει μέσα της την εν λόγω μπαταρία, η οποία φυσικά έχει κάποιο α πάχος κρίνοντας από φωτογραφίες του Κόρσα-ε. Δεν μπορώ να δώσω άλλη λογική εξήγηση.
Αυτό, και το γεγονός ότι ο πίνακας οργάνων είναι πάνω από το τιμόνι, κάνει με τη σειρά του το τιμόνι μικρό και πλακουτσωτό.Στην πάνω πλευρά για να μην κρύβει τα όργανα και κάτω για να μην χτυπάνε τα γόνατα στο τιμόνι.
Καθόμαστε να δούμε τιμές για αυτόματο στο μεσαίο επίπεδο Αλλούρ, και εδώ είναι το τελειωτικό χτύπημα. Στο πετρέλαιο με τα 130 άτια βγαίνει ίδια τιμή με το ξαδερφάκι του το 3008 με τον ίδιο κινητήρα-μετάδοση! Και κάπου εκεί το αμάξι τελείωσε για μένα, έφαγε ντιλίτ από το ομοκότετσό του. Μπαινοβγαίνω 30 φορές τη μέρα στο αμάξι μου, δεν έχω καμία όρεξη να 'βρίσκω' κάθε φορά, γι΄αυτό άλλωστε θα έψαχνα για σουβ, για να μπαινοβγαίνω άνετα (βασικός λόγος). Γιατί να μην πάρω το 3008 λοιπόν, αφού μου το δίνουν στην ίδια τιμή? Και 22,9 εκ. ύψος από το έδαφος έναντι 16,5! του 2008 (κάτι έγραψα για βαθιά γούρνα), και πιο μεγάλες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής,και πιο μεγάλο και ευκολοφόρτωτο πορτμπαγκάζ, και τεμπέλαρος, και καλύτεροι χώροι, και λιγότερο κλειστοφοβικό πίσω, και στα ίδια λεφτά! Το οποίο είναι κοροιδία φυσικά, γιατί καθότι μικρότερο το 2008 έπρεπε να είναι και κομματάκι φθηνότερο, αυτό επιτάσσει η λογική. Άλλωστε όλο το αμάξι είναι κόπυ πάστε των μεγαλύτερων 3008 και 5008, και φτιαγμένο με υλικά και υποσυστήματα που μπαίνουν σε δεκάδες άλλα μονδέλα του ομίλου, γκιβ μι ε μπρέικ λοιπόν Πεζώ, αυτό που κάνεις το εκλαμβάνω μόνο ως δούλεμα ψιλό γαζί.
ΥΓ1. Υβριδικό γιοκ, υβρίδια μόνο στα μεγάλα μοντέλα μας λέει το μπίζνες πλαν. Ακατανόητο εν έτει 2020, κάποιοι άλλοι έχουν φτάσει ήδη να πουλάνε 50% υβρίδια, και έπεται συνέχεια για νέα ρεκόρ.
ΥΓ2. Όπως προείπα, αν ντε και καλά έπρεπε να πάρω Πεζώ σουβ θα προτιμούσα το 3008. Ακόμα και το 3008 βενζίνης το Αλλούρ σε αυτόματο, αν και αυτό βγαίνει +2.200 ευρώ από το 2008 στην ίδια έκδοση, εδώ ξεχάστηκαν φαίνεται και επικράτησε ο κοινός νους. Στο νήμα του 3008 πάντως αρκετοί ερίζουν ότι είναι ακριβό, αλλά νταξ' πρέπει να δει κάποιος την κοροιδία που λέγεται 'σου πουλάω το 2008 στην ίδια τιμή με το 3008, γιατί έτσι' και θα αναθεωρήσει και ο πλέον ισχυρογνώμωνας και να δει το 3008 ως φθηνό πλέον!
ΥΓ3. Αδημονώ να δω από κοντά το 2008-ε. Πιθανολογώ, ότι εκεί η αβυσσαλέα γούρνα του πατώματος θα έχει εξαφανιστεί και θα είναι όπως όλα τα άλλα ιχ. Θα επιβεβαιωθώ? (to be continue, μόνο ως προς αυτό). Κατά τα άλλα, όβερ εντ άουτ από μένα για το 2008. Βένι, βίντι και βίτσι.
-
Πήγα και το είδα. Στην έκθεση περιεργάστηκα το Ακτίβ. Ωραίο λέω εξωτερικά, θα είναι και πιο μανιτζέβελο από τα μεγάλα, καλό δείχνει και μέσα όταν το κοίταγα απ' έξω. Και κάπου εδώ τέλειωσαν τα ωραία, και η μία αρνητική έκπληξη διαδεχόταν την άλλη.
....
Περίμενα να γράψεις τις εντυπώσεις σου. Πολύ καλές οι παρατηρήσεις. Κάποιες τις περίμενα, κάποιες με αιφνιδίασαν.
-
hountalas wrote:
Με γεια!!
Τελικα τι παραγγειλες το 1.2 με τα 100 στην allure;
Ναι το 100 βενζίνη. Το ξανα έκανα td σε μέσα στην πόλη και μου φάνηκε μια χαρα ρε σεις. Δεν εχω δοκιμάσει μόνο εθνική με 70-80 μέχρι και 110 πως θα είναι στην προσπέραση. Αλλά νταξει πόσες προσπεράσεις θα κάνω ο άνθρωπος.
-
Κι εγώ ενα μπλε που ειδα στον δρόμο δεν με τρελανε.το μαυρο στα ματια μου του πάει περισσότερο με δεύτερο το titanium gray
Για αυτό βγαίνεισετόσα χρώματα,ο καθένας έχει άλλο γούστο. Εγώ π.χ. σε μάυρο που το είδα το βρήκα τραγικό, χάνει όλο του το δυναμισμό και τις λεπτομέρειες της σχεδίασης, δεν φαίνονται καθόλου. Σε γκρί απλά αποδεκτό.
-
Καλοτάξιδο φίλε. Ίδιο χρώμα και γω σε καναδυο βδομάδες θα το έχω.
Στη Δράμα το είδα και ειλικρινά η μέρα με τη νύχτα active με allure. Αν το έβλεπα σε active μόνο δεν υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω.
-
......
ΥΓ2. Όπως προείπα, αν ντε και καλά έπρεπε να πάρω Πεζώ σουβ θα προτιμούσα το 3008. Ακόμα και το 3008 βενζίνης το Αλλούρ σε αυτόματο, αν και αυτό βγαίνει +2.200 ευρώ από το 2008 στην ίδια έκδοση, εδώ ξεχάστηκαν φαίνεται και επικράτησε ο κοινός νους. Στο νήμα του 3008 πάντως αρκετοί ερίζουν ότι είναι ακριβό, αλλά νταξ' πρέπει να δει κάποιος την κοροιδία που λέγεται 'σου πουλάω το 2008 στην ίδια τιμή με το 3008, γιατί έτσι' και θα αναθεωρήσει και ο πλέον ισχυρογνώμωνας και να δει το 3008 ως φθηνό πλέον!
ΥΓ3. Αδημονώ να δω από κοντά το 2008-ε. Πιθανολογώ, ότι εκεί η αβυσσαλέα γούρνα του πατώματος θα έχει εξαφανιστεί και θα είναι όπως όλα τα άλλα ιχ. Θα επιβεβαιωθώ? (to be continue, μόνο ως προς αυτό). Κατά τα άλλα, όβερ εντ άουτ από μένα για το 2008. Βένι, βίντι και βίτσι.
Καλά αν κάποιος μπει πρώτη φορά στο φορουμ και διαβάσει το ποστ σου θα νομίζει ότι το αυτοκίνητο είναι η πατάτα της χρονιάς...κάθε άποψη σεβαστή εννοείται!
Καταρχήν συγκρίνεις λάθος αυτοκίνητα, εννοείται ότι το 3008 είναι άλλη κατηγορία, το ίδιο θα μπορούσες να πεις και αν πήγαινες για το 208 και δίπλα μετά έμπαινες στο 2008. Για την τιμή ισχύει το ότι το 2008 είναι ακριβό σε σχέση με ότι θα πληρώναμε για peugeot πριν από μερικά χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα αξίζει. Αν κάποιος νομίζει ότι το q2 ή το troc πχ αξίζει τα λεφτά του ας το προτιμήσει. Το 3008 είναι σχετικά φθηνό αυτή τη στιγμή (και καλύτερη αγορά imo) λόγω συνδυασμού σπρωξίματος ετοιμοπαράδοτων λόγω ακυρώσεων από leasing και επερχόμενου facelift. Το ότι ειναι φθηνό το αντιλαμβάνεται ο καθένας θεωρώ αν μπει μετά στο αντίστοιχο qq (ημέρα με τη νύχτα).
Στο 2008 επίσης πληρώνεις και το 'τελος' του νέου μοντέλου όπως και σε όλα τα νεα μοντέλα, αυτό είναι νόμος της αγοράς, και πάλι καλές εκπτώσεις είχε αυτό το διάστημα. Για το βάθος του πατώματος και τα χτυπήματα πραγματικά τόσες φορές που μπηκα βγηκα και εκανα τεστ ντραιβ δεν παρατηρησα κατι (ειμαι 1.80, 85κιλα). Και το e-2008 το ιδιο ακριβως ειναι, διαφέρει μονο στο χώρο της ρεζερβας που δεν εχει τα κενα τριγυρω απο τη ροδα. Χώρος αποσκευών καλός αλλά στενός θα έλεγα σίγουρα δεν είναι deal breaker για την κατηγορια, το αντίθετο θα έλεγα.
-
Τελευταία πάντως εκτιμώ περισσότερο το περιορισμένο του μέγεθος και ήμουν εδώ μέσα ο πρώτος από Ιανουάριο - Φεβρουάριο που έλεγα ότι το αυτοκίνητο είναι B suv κ ότι συνεπάγεται αυτό, και είχα πολύ καιρό σαν πρώτη - δεύτερη επιλογή το C5/Sportage και κοίταγα αυστηρά C suv.
Μέσα στις Ελληνικές πόλεις κ στα ταξιδάκια που έκανα τελευταία σε ορεινά αλλά κ παραθεριστικα χωριά, και στο που καλούμαι να παρκάρω συνέχεια, με ένα C5 θα είχα πολύ περισσότερο άγχος και δυσκολία εξεύρεσης θέσης. Στα περισσότερα από αυτά οι αισθητήρες παίρνουν φωτιά, σκέφτομαι οτι με μεγαλύτερο, ή θα πέρναγα στο χιλιοστό, ή δεν θα πέρναγα. +οτι εκεί που παρκάρω στα ιδιόκτητα σπίτια μου το C5 δεν χώραγε καν (στο 1 σπιτι που έχει ανοιχτή θέση στάθμευσης δεν χωράει, στην Αθήνα για να μπω στην ανοιχτή θέση στάθμευσης κάνω 2 κινήσεις με το 2008 - με οτιδήποτε μεγαλύτερο ακόμη περισσότερο, στην άλλη πόλη που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή παρκάρουμε κάτω από κατι ελιές κ σε 3 από τις 7 θέσεις χωράει το 2008, C5 μάλλον χωράει σε μια, αλλά είναι συνήθως πιασμενη).
Σε συνδυασμο ότι είναι από τα λίγα B suv που χωράει άνετα την οικογένειά μου, και οδηγικα είναι επίσης κοντά, ή στην, κορυφή της κατηγορίας, προσφέρει μια προστιθέμενη αξία κατά τη γνώμη μου.
Έχουμε πει, και εγώ και ο nico, ότι το αυτοκίνητο είναι ελαφρά στενό, με 4,5 εκατοστά περισσότερο πλάτος θα ήταν ασυναγώνιστο καθώς θα γινόταν καθαρό 5θεσιο, θα χώραγε και 2μετρους οδηγούς και καποιους με πολύ αυξημένο βάρος που τώρα πρέπει να πάνε 1 ή 2 κατηγορίες πάνω, και θα ειχε και αντίστοιχα αυξημένο χώρο αποσκευών.
Μετά όμως ποιός θα πήγαινε σε 3008!
-
Έχει σχολιάσει κάνεις πέρα απ' το άχρηστο του 4ψηφιου αριθμού μοντέλου, την ανοησία να παραμένει το ίδιο 4ψηφιο νούμερο ενώ αλλάζει το μοντέλο!?
Οι γάλλοι πρέπει να μας υπενθυμίζουν διαρκώς πως είναι ...γάλλοι!
-
Έχει σχολιάσει κάνεις πέρα απ' το άχρηστο του 4ψηφιου αριθμού μοντέλου, την ανοησία να παραμένει το ίδιο 4ψηφιο νούμερο ενώ αλλάζει το μοντέλο!?
Ας κρατάγανε τις τιμές σε επιπεδα Σιτροέν, αντε κι 1-2 κλικ πάνω και ποιος θα ασχολιοτανε με τα 4ψήφια, ας είχανε κι όλα τα μοντέλα μ ένα κωδικό
-
To αυτοκίνητο έχει ποιότητα, ίσως είναι και το καλύτερο στα μπι-σουβ, δεν έχω μπει μέσα σε Τροκ, Πούμα κ.α. για να κρίνω, απλά για τις ανάγκες μου και αρχηγού παρόντος (3008), δεν θα ασχολιόμουν μαζί του. Πάρα πολλοί συμβιβασμοί για μένα καθώς και ανέντιμη τιμολόγηση.
Χαοέβερ η επίσκεψή μου στην Πεζώ μου επιφύλαξε μια ακόμη έκπληξη, αυτή τη φορά ευχάριστη. Θα γράψω σχετικά στο Πεζοτοπικό τις επόμενες μέρες για να μην χαθεί.
-
Υπερβολική θεωρώ την κριτική σου. Πάρα πολλοί κατασκευαστές ακολουθούν την τακτική να κρατάνε το ίδιο όνομα ή αριθμό, αλλάζοντας μοντέλο. Πόσες γενιές 316i, C180, Α4, C4 έχουμε δει; Πόσες γενιές Golf, Astra, Megane, Civic, Focus κτλ;
Μας πειράζουν μόνο οι γάλλοι της Peugeot επειδή τους είχαμε συνηθίσει να αλλάζουν νούμερα σε κάθε γενιά; Ε λοιπόν, τα νούμερα σώθηκαν...
-
piliourits wrote:
Ας κρατάγανε τις τιμές σε επιπεδα Σιτροέν, αντε κι 1-2 κλικ πάνω και ποιος θα ασχολιοτανε με τα 4ψήφια, ας είχανε κι όλα τα μοντέλα μ ένα κωδικό
Υπάρχει μια εταιρία που έχει κρατήσει τις τιμές τις σε επίπεδο Citroen.
Η Citroen!
Έχει σε B suv το C3 Aircross που έχει πουλήσει σχετικά καλά και είναι από τις ποιο value for money επιλογές στην αυτοκίνηση αυτή τη στιγμή.
Δεν υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας.
Seat και VW κ Audi δεν έχουν τις ίδιες τιμές..
Ο όμιλος έχει και Crossland και θα έρθει και το Moka σαν ενδιάμεση επιλογή, μάλλον προς C suv μικρό θα είναι.
-
piliourits wrote:
Υπερβολική θεωρώ την κριτική σου. Πάρα πολλοί κατασκευαστές ακολουθούν την τακτική να κρατάνε το ίδιο όνομα ή αριθμό, αλλάζοντας μοντέλο. Πόσες γενιές 316i, C180, Α4, C4 έχουμε δει; Πόσες γενιές Golf, Astra, Megane, Civic, Focus κτλ;
Μας πειράζουν μόνο οι γάλλοι της Peugeot επειδή τους είχαμε συνηθίσει να αλλάζουν νούμερα σε κάθε γενιά; Ε λοιπόν, τα νούμερα σώθηκαν...
Όταν υπάρχει 'όνομα' περιγραφικό, το δέχομαι να παραμένει ως trade mark, όπως Golf, Corolla κλπ.
Επίσης αλφαριθμητικός κωδικός που σημαίνει κάτι π.χ. C(itroen) 1, C3, C4, C5 ή A(udi)1, A4, Q2 κλπ. Ή ας πούμε, BMW σειρά 1 με κινητήρα1.6lt, σειρά 3 με 1.6λτ, σειρά 3 με 2.0λτ κλπ.
Όλα αυτά είχαν κάποια λογική, και μάλιστα ήταν η Peugeot με την καλύτερη λογική, 205,206,207, κλπ.
Το '2008' ήταν εντελώς ανέμπνευστο, ήταν ας πούμε καινοτομία την πρώτη χρονιά, αλλά τώρα θα λέμε 2008 2017, 2008 2020 κλπ.
και μόνο να το προφέρει κάνεις αυτό στα γαλλικά μάλιστα, έχει πολύ πλάκα...
-
καλά, τα πάντα σχεδόν έτσι δουλεύουν, από επεξεργαστές (800 Pentium), μέχρι κάμερες βίντεο και φωτογραφικές (Canon 5D,mkII,III, IV) και τα λοιπά και τα λοιπά.
Δηλαδή το Golf είναι φοβερή έμπνευση που το κράτησαν για πάντα? ή Ας πούμε Seltos Kέλτος = γιός του Ηρακλή γεννήτορας των Κελτών και S για Speedy/swift?! αυτό είναι ακόμη χειρότερο!
νομίζω η ονοματολογία είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει σε ένα αυτοκίνητο, ή άνθρωπο.
Και η Citroen τι εννοεί με το Cactus? τι διαφορά έχει από το Aircross, και τώρα που θα είναι crossover το C4, γιατί δεν είναι ούτε Cactus, ούτε Aircross?
Επίσης το πρώτο δεν ήταν το 2008, ήταν το 3008, όταν αποφάσισαν ότι τα 'ψηλά' τους αμαξώματα θα τα βάλουν με ένα δεύτερο μηδενικό στη μέση. Κ έχει και 5008 όπως ξέρουμε.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)