-
Εχει ξεφυγει και στις τιμες ομως....(208,2008,3008,508)
-
Αυτο δεν τα λεει ολα. Αν ηταν πιο φθηνα, μαλλον θα πουλουσαν παραπανω. Η Ρενω εχει τις ιδες πωλησεις νομιζω
-
Να δηλώσω ότι είμαστε οι περισσότεροι online... Αυτή την φορά δεν το χάνουμε.
-
Τωρα δεν τσακωνομαι εγω , για να σας την σπασω
-
Εχει ξεφυγει και στις τιμες ομως....(208,2008,3008,508)
Παρ' όλα αυτά έχει εδραιωθεί για τα καλά στη 4η θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη, κ Ελλάδα τα πάει πολύ καλά.
Υπάρχουν στο γκρουπ 2 ποιο value μάρκες Opel και Citroen, δεν χρειάζεται και τρίτη φθηνή μάρκα.
Υπάρχει και η DS για ποιό premium επιλογές, οπότε μάλλον θα χαρακτήριζα ημι-premium την Peugeot.
@parikon led cornering lights, φιμε τζαμια πίσω κ κάτι άλλο που πότε δεν συγκράτησα. 3 πράγματα μου είχαν πει. Αν θυμάται κανείς ας προσθέσει.
Η Active launch pack ηταν ευκαιριαρα. Αυτή ήθελα αλλά μέσα σε 2 εβδομάδες ξεπούλησαν τα πετρέλαια Active - Allure, οπότε πήρα το τελευταίο.
Αυτά έδινε στην Active.
-
3D Navi 7'/2 USB/mirror screen triple play
-
Pack comfort: φωτοχρωματικος καθρεφτης/ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι και αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτες με φωτισμο υποδοχης
-Peugeot Connect SOS and Assistance.
-
-
-
Χαχα! Κ η συζήτηση καλή είναι!
Η Renault έχει την Dacia από κάτω που είναι πολυ φθηνή κ η ίδια παίζει το ρόλο της Citroen/Opel.
Κάπου τα έχουν μπερδέψει με τη Nissan γι' αυτό το Qasqai κανιβαλιζει τις πωλήσεις του Kadjar κ το ανάποδο σε άλλες κατηγορίες.
Η μεγαλύτερη επιτυχία του ομίλου νομίζω είναι η Dacia, αλλά όσο ποιο φθηνά πουλάς τόσο λιγότερο περιθώριο κέρδους έχεις.
Σαν γκρουπ η PSA νομίζω πλέον είναι 2ο σταθερά στην Ευρώπη, κ νομίζω είναι μεγάλη επιτυχία. Δεν πιστεύω πως μπορεί ποτέ κάποιος να περάσει το VW group για διάφορους λόγους.
Θα πουλάει φθηνά και πρωτοτυπα οχήματα η Citroen μάλλον, οπως το καινούργιο ηλεκτρικο με τα 6000€, στη μεσαία κ ποιο συντηρητική κατηγορία η Opel, ημι premium η Peugeot, ξεκάθαρα premium η DS.
Μια χαρά νομίζω τα έχουν μοιράσει. Ποιος ο λόγος να έχουν παντού 3 ιδια αυτοκίνητα με παρόμοιες τιμές; θα έκοβαν μεταξύ τους πωλήσεις.
Η VW τα έχει κάνει τέλεια, μόνο να ξεκαθαρίσει λίγο περισσότερο τη Skoda με τη Seat κ θα είναι τέλεια. Τη βλέπω τη Skoda να πηγαίνει πολύ κάτω από όλους, κάτι σαν Dacia για τη Renault κ κρίμα γιατί μου ήταν η ποιό συμπαθητική.
-
Skoda Seat VW εγω πλεον τις βλεπω πολυ κοντα σε ολα, μεχρι και στις τιμες. Κι ομως πουλανε
Πιο πολυ μοιαζουν αυτες οι μαρκες μεταξυ τους, παρα η Πεζω με την Οπελ. Βεβαια δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον οταν ολα τα μοντελα της Oπελ θα σχεδιαζονται απο την PSA
-
Με τιμές autotriti.
Seat Ibiza ξεκινάει απο 12450 κ αμέσως μετά πάει 13.850. Skoda Fabia ξεκινάει από 10.500 κ έχει πολλές εκδόσεις μέχρι να φτάσει τα 14 χιλιάρικα.
Polo ξεκιναει απο 13.900 με τον ιδιο κινητηρα.
-
Βεβαια δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον οταν ολα τα μοντελα της Oπελ θα σχεδιαζονται απο την PSA
Θα αρχίσουν να ...σκορπανε μετα απο λίγες δεκαδες χιλιάδες χιλιόμετρα (πλάκα κάνω, κάποτε δεν ήταν και τόσο μακρια απο την πραγματικοτητα ομως). Αλλά είναι καταντια για την οπελ να γίνει η scoda της peugeot. Και το νεο μοκα το βλέπω να ειναι ενα πιο φτηνο και λιγοτερο προσεγμενο σε λεπτομερειες 2008 όπως και το νεο κορσα.
-
Μην ξεχναμε και xceed που εμφανισιακα κοντραρει 2008. Οκ, δν το λες και κορυφη αλλα απο ποιοτητα εχει ανεβασει ρυθμους ως εταιρια.
-
Seat Ateca 1.5 tsi 150hp 25800 €
Seat Tarraco 28.600€
Volkswagen Tiguan 27.830€
Volkswagen T-Roc 24.950€
Skoda Karoq 24.900€
Skoda Kodiaq 26.500€
Ολα στην πιο φθηνη εκδοση με το ιδιο μοτερ 1.5 tsi 150hp
τιμες 4 Τροχοι
-
Εδω κι αν ειναι ολοιδιες
Seat Mii 9.840€
Volkswagen up! 9.990€
Skoda Citigo 10.180€
Με τον 1000cc 60hp
-
Μην ρυπαίνετε το σίκ θέμα του 2008 με βάρβαρες γερμανικές κουνίστρες ....
-
H PSA καλά τα έχει διαχωρίσει ως τώρα, όπως λέει κι ο Dublin.Η κατάσταση θα μπλέξει κάπως που προστέθηκε στο γαλλικό όμιλο και η FCA. Fiat,Alfa,Jeep και Μaserati θα έχουν αντίστοιχους ρόλους ή θα καταργηθούν κάποιες μάρκες;
Y.Γ. Παιδιά,για άλλη μια φορά ρωτάω. Tα ecoLED που είπε ο Dublin πως έχει το 2008 Αllure, είναι Led σε μεσαία και μεγάλη σκάλα; Ξέρει κανείς;
-
Y.Γ. Παιδιά,για άλλη μια φορά ρωτάω. Tα ecoLED που είπε ο Dublin πως έχει το 2008 Αllure, είναι Led σε μεσαία και μεγάλη σκάλα; Ξέρει κανείς;
Δεν ξέρω 100%, μόνο ό,τι μου είπε ο πωλητής (όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία τους....αχαχα) της Autoone. Μου είπε λοιπόν ότι είναι LED μόνο στην μεσαία σκάλα και με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από τα Full LED. Επίσης μου είπε (100% παπάτζα εαν δεις configurator του εξωτερικού) ότι τα Full LED δεν μπαίνουν ούτε σαν έξτρα στις άλλες εκδόσεις, μόνο τa Eco LED. Προφανώς αυτό το κάνει ο εδώ εισαγωγέας (ακόμα βλακίζεται ο Σ. εν έτη 2020) για να μην ξεφύγει η ΛΤΠΦ (τα Eco Led είναι φτηνά) και για να έχει 'αποκλειστικότητα' η έκδοση GT Line.
-
Τα eco led είναι led. Σε όλα led έχει. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από την οδήγηση τη νύχτα κ αυτό που βλέπω. Ο φωτισμός του το βράδυ ειναι απίστευτος.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει τις νυχιες, που είναι πολύ εντυπωσιακό εξτραδακι.
Οσο για τη VAG παντού υπάρχουν άρθρα για το πως σκέφτεται να διαχωρίσει τις μαρκες η εταιρία, ας κάνει ενα google οποιος ενδιαφερται κ ας ανοίξει ένα thread να τα συζητησουν εκεί. κ το γκρουπ εχει επισης Cupra, Audi, Porsche, Lamborghini, Bentley, Bughatti.
Οπως είπα πριν 15 ποστ, μόλις διαχωρίσουν λίγο την Seat με τη Skoda θα είναι σετ, είναι πασιφανεστατο οτι Seat κ Skoda ΔΕΝ εχουν την ιδια τιμολογιακή πολιτική με τη VW, απλά ενα αυτοκίνητο 3-5ετιας θα έχει πεσμένη τιμή σε ενα που μόλις κυκλοφόρησε, παρ'όλα αυτά, τo Kamiq είναι πολύ φθηνότερο απο το T-Roc π.χ
-
Ερώτηση: η έκδοση allure έχει προβολείς ομίχλης led με λειτουργία cornering και φιμε πίσω παράθυρα; Ή είναι έξτρα εξοπλισμός;
-
Ερώτηση: η έκδοση allure έχει προβολείς ομίχλης led με λειτουργία cornering και φιμε πίσω παράθυρα; Ή είναι έξτρα εξοπλισμός;
Και τα 2 είναι extra εξοπλισμός.
-
Τα eco led είναι led. Σε όλα led έχει. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από την οδήγηση τη νύχτα κ αυτό που βλέπω. Ο φωτισμός του το βράδυ ειναι απίστευτος.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει τις νυχιες, που είναι πολύ εντυπωσιακό εξτραδακι.
H Allure έχει ξεχωριστούς προβολείς για μεσαία και μεγάλη σκάλα ενώ στην GTline, επειδή υπάρχουν οι 'νυχιες' για τα φώτα θέσης/ημέραw, η μεσαία και η μεγάλη σκάλα είναι από έναν προβολέα. Στην πρώτη πιθανόν να έχουν απλό λαμπτήρα LED ενώ στην 2η (για να πιανει και τις 2 σκαλες) είτε διπλο λαμπτήρα είτε πανελ LED.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)