-
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Υπάρχει κανένας που να παρήγγειλε την νέα έκδοση με τον πετσοκομμένο 1.5 t-gdi με τα 140 άλογα;
Ένα τεράστιο κρίμα για αυτή την απόφαση του ομίλου, έχω ξενερώσει.Εγώ ακόμα περιμένω ενημέρωση από τις αντιπροσωπείες που απευθύνθηκα. Θέλω να το δοκιμάσω το καινούργιο για να δω τη διαφορά στους ίππους και γενικότερα στο τράβηγμα. Πάντως η τιμή δεν έχει αλλάξει.
-
@ms33 said in Kia XCeed - crossover:
καλησπερα σας,
προς κατοχους MHEV εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με την 48V μπαταρια, μιας και η εγγυηση ειναι μονο 2 ετη?Διετή εγγύηση έχει η 12V μπαταρία μόνο. Η 48V καλύπτεται από την επταετή.
-
@npapanik said in Kia XCeed - crossover:
καλησπερα σας,
προς κατοχους MHEV εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με την 48V μπαταρια, μιας και η εγγυηση ειναι μονο 2 ετη?Διετή εγγύηση έχει η 12V μπαταρία μόνο. Η 48V καλύπτεται από την επταετή.
Στα ΚΙΑ εχει διετή δυστυχως
-
καλησπερα σας,
Στα ΚΙΑ εχει διετή δυστυχως
Περίεργο γιατί στα Hyundai είναι 5ετής, το έχεις γραπτώς από κάπου;
-
Ισχύει, hyundai 5, Kia 2.
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Ισχύει, hyundai 5, Kia 2.
Καλά παιδιά αυτό είναι τρελό φάουλ!
-
απο το "kia . com"
-
απο το "kia . com"
Δεν τους κάνεις ένα τηλ καλύτερα; Τους έστειλα ένα μήνυμα στο FB να δούμε τι θα απαντήσουν γραπτώς.
-
απο το "kia . com"
Δεν τους κάνεις ένα τηλ καλύτερα; Τους έστειλα ένα μήνυμα στο FB να δούμε τι θα απαντήσουν γραπτώς.
μου το ειπε και ο πωλητης...δυστυχως,
οντως στην hyundai μου ειπαν 5 -
απο το "kia . com"
οντως στην hyundai μου ειπαν 5Τι να πω; Για την 12V OK αλλά για το κόστος μιας 48V 2 χρόνια; Απαράδεκτο!
-
απο το "kia . com"
οντως στην hyundai μου ειπαν 5Τι να πω; Για την 12V OK αλλά για το κόστος μιας 48V 2 χρόνια; Απαράδεκτο!
Σίγουρα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3 αν όχι παραπάνω. Ο πωλητής μου είχε πει μετά από ερώτηση μου ότι η 48V κοστίζει όσο η αγορά τεσσάρων 12V χοντρικά. Δεν θυμάμαι αν μου είπε συγκεκριμένη τιμή αλλά από αυτό που μου είπε θεωρώ μια τάξη μεγέθους για το κόστος της τα 400 ευρώ.
Αν ισχύει ευτυχώς δεν είναι και δραματικό το κόστος. -
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
απο το "kia . com"
Σίγουρα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3 αν όχι παραπάνω. Ο πωλητής μου είχε πει μετά από ερώτηση μου ότι η 48V κοστίζει όσο η αγορά τεσσάρων 12V χοντρικά. Δεν θυμάμαι αν μου είπε συγκεκριμένη τιμή αλλά από αυτό που μου είπε θεωρώ μια τάξη μεγέθους για το κόστος της τα 400 ευρώ.
Αν ισχύει ευτυχώς δεν είναι και δραματικό το κόστος.Αν είναι έτσι ΟΚ, αλλά από την στιγμή που χρεώνουν περί τα 200 την 12V, πολύ χλωμό το βλέπω.
-
Πω όντως 200 ευρώ την 12V; Χρυσάφι έχει;
-
Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω αλλά έχω ακούσει τιμή για την 48v τετραψήφια που ξεκινάει από 2.
-
Νομιζω γυρω στα 800 ειναι ..αλλά γιατί δεν την καλύπτει η 7ετης η τουλάχιστον 5ετης οπως στην hyundai?
-
Άλλη εταιρεία, διαφορετικές επιλογές, διαφορετική στρατηγική.Π.χ. η Hyundai στα μηχανικά έχει 5 χρόνια η Kia 7. Τα διαστήματα εγγυήσεων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα και με τη χώρα.
-
Το fl θα αφορά μόνο τους κινητήρες ή και το εξωτερικό κομμάτι; Ξέρουμε αν είναι διαθέσιμα στην αγορά τα μοντέλα με τον 1.5 και 160hp; Ή ξεκίνησαν τα καινούργια με τους 140hp;
-
@taxiarxis said in Kia XCeed - crossover:
Το fl θα αφορά μόνο τους κινητήρες ή και το εξωτερικό κομμάτι; Ξέρουμε αν είναι διαθέσιμα στην αγορά τα μοντέλα με τον 1.5 και 160hp; Ή ξεκίνησαν τα καινούργια με τους 140hp;
Ήδη νομίζω μόνο με 140hp παραγγέλνεις. Φίλος πήρε από τα τελευταία με 160hp πριν μερικούς μήνες.
-
@taxiarxis said in Kia XCeed - crossover:
Δεν υπάρχει fl σε σχέση με το περσινό. Απλά κατήργησαν κινητήρες, έριξαν τα άλογα στον 1.5 και τροποποίησαν τον εξοπλισμό της μεσαίας έκδοσης ( οι άλλες νομίζω δεν έχουν διαφορές).
-
Ξανά μανά πρέπει να τρέχουμε στις αντιπροσωπείες για να ρωτάμε τις αλλαγές και τις λεπτομέρειες.
Άντε να δούμε στην πράξη, τις διαφορές με τα 20 άλογα...
Kia XCeed - crossover