-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Μια που μιλάμε για αποθηκευτικούς χώρους να ρωτήσω και εγώ κάτι. Τελικά η αλλαγή του διαθέσιμου χώρου αποσκευών από περί τα 420L στα 380L δεν έχω καταλάβει αν αφορά ουσιαστικά τον χώρο κάτω από το κάλυμμα του χώρου αποσκευών.
Από τα πολλά vds που έχω δει δεν μπορώ να βγάλω σαφή συμπέρασμα. Ρωτάω γιατί προ f/l με τον 1.4T non mh ο χώρος αποσκευών μου είχε φανεί ικανοποιητικός στο td για χρήση ως βασικό όχημα οικογένειας με 1/2 μικρά παιδιά. Αν έχει χάσει λοιπόν μόνο τον χώρο για μικροπράγματα κάτω από το κάλυμμα σε σχέση με το non mh δεν είναι τίποτα το σημαντικό.
Χρηστο ο χωρος της ρεζερβας ειναι που χανεται γιατι υπαρχει η μπαταρια και εχει απο μπροστα της κατι θηκες. Οποτε χανει μονο σε υψος σε λιτρα που το κερδιζεις αν βγαλεις την εταζερα πισω.
Επειδη δεν εχω μικρα δεν μπορω να σου πω αν βολευει για καροτσακια κτλ κτλ -
Καλά άμα έχεις καροτσάκια κλπ μόνο με octavia ή superb station δε θα χρειαστείς μπαγκαζιέρα.
Σε οτιδήποτε άλλο με ένα καρότσι γεμίζει το πορτπαγκάζ. -
Όσο ήταν η κόρη μου βρέφος χρειαζόμουν τον χώρο του AUDI που ήταν πολλά περισσότερα λίτρα για καροτσάκι.
Τώρα και πάλι η γυναίκα μου φαγώθηκε να γεμίζει το αμάξι στα FULL όταν πάμε διακοπές.
-
@polioan said in Kia XCeed - crossover:
Όσο ήταν η κόρη μου βρέφος χρειαζόμουν τον χώρο του AUDI που ήταν πολλά περισσότερα λίτρα για καροτσάκι.
Τώρα και πάλι η γυναίκα μου φαγώθηκε να γεμίζει το αμάξι στα FULL όταν πάμε διακοπές.
οσο και να τους δώσεις χώρο ΘΕΛΟΥΝ και άλλο. 3ημερο ρε συ πάμε και κάνει ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ
αληθεια δεν κάνω πλάκα. 3ημερο ρε φίλε. 3 βρακιά (1 αν γυριζω κμπρος πισω χαχαχα) και 1 παντελόνι θέλω και παίρνει μαζίτης ότι στον π.... μπορείς να φανταστείς. Πέρνουμε ρούχα για όλες τις εποχές πχ.....
παιρνει ρουχα και παπουτσια να έχει να διαλέγει!!!!! οχι να τα βάλει
δεν υπάρχει αυτό το πράγμα!!!!!!!!!!!! δεν μπορώ να το πιστέψω καθε φορά
και αν μιλήσεις έχει και μουρμούρα οπότε φορτώνεις σαν μ@λ@κας και δεν λες κουβέντα
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
οσο και να τους δώσεις χώρο ΘΕΛΟΥΝ και άλλο. 3ημερο ρε συ πάμε και κάνει ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ
αληθεια δεν κάνω πλάκα. 3ημερο ρε φίλε. 3 βρακιά (1 αν γυριζω κμπρος πισω χαχαχα) και 1 παντελόνι θέλω και παίρνει μαζίτης ότι στον π.... μπορείς να φανταστείς. Πέρνουμε ρούχα για όλες τις εποχές πχ.....
παιρνει ρουχα και παπουτσια να έχει να διαλέγει!!!!! οχι να τα βάλει
δεν υπάρχει αυτό το πράγμα!!!!!!!!!!!! δεν μπορώ να το πιστέψω καθε φορά
και αν μιλήσεις έχει και μουρμούρα οπότε φορτώνεις σαν μ@λ@κας και δεν λες κουβέντα
ΧΑΧΑΧΑ!!!!
Πόσο σε νιώθω όμως... Τελικά όλοι οι άντρες τα ίδια περνάμε!
Σου κάνουν την ζωή κόλαση και αν γκρινιάξεις τα ακούς και από πάνω!
Όπως είπες, εμείς και με 2 βρακιά και 2 ρουχαλάκια περνάμε και 10ήμερες διακοπές, αρκεί να τα πλένουμε.
Και σιδέρωμα... κάτω από τα σκεπάσματα και το μαξιλάρι! Στρατιωτικά... -
@dublin said in Kia XCeed - crossover:
..και όμως η διαφορά είναι υπαρκτή και σημαντική. Τότε (2020) γι' αυτόν τον λόγο αποκλείσαμε Sportage, καθώς είχες ένα τεράστιο αυτοκίνητο με σχετικά μικρό χώρο αποσκευών, και μικρό μπορείς να τον χαρακτηρίσεις, που δεν ήταν πρακτικό.
Δεν ξέρω αν είναι 3 ή 4 οι πόντοι, αλλά στα αυτοκίνητα με διπλό πάτωμα, συνήθως όταν θες να το φορτώσεις πολύ βγάζεις το διαχωριστικό και φορτώνεις από κάτω-κατω. Ονομαστικά μπορεί να είναι 50-60 λίτρα μόνο, αλλά τελικά σε βοηθάει να βάλεις περισσότερα πράγματα και μεγαλύτερα.
Ναι φυσικά και είναι καλή διαφορά... Εγώ μια ζωή θα το είχα στην τέρμα κάτω θέση!
Κοίτα, βολεύει και το διπλό, ας πούμε τώρα έχω όλα τα μιρκοπραγματα και κάτι παιχνίδια των παιδιών από κάτω, και από πάνω βάζω τα βασικά/μεγάλα/πατίνια/μπάλες κλπ. Τώρα που θα πάμε 4ημερο θα το κρατήσω σε διπλό πάτωμα, για περισσότερες μέρες συνήθως βγάζω το διαχωριστικό και κάνω άλλη διαμόρφωση. Πάντως ακόμη μπαγκαζιερα δεν έχω βάλει (και έχω), σε 2008 αυτά.
Για το αν βγάζεις την εταζερα και γεμίζεις, σε όλα τα coupe crossover ο χώρος είναι περιορισμένος και κόβει και παντελώς την ορατότητα σε σχέση με περισσότερο κλασσικά σχήματα suv. Μιλάμε για μικρές διαφορές, αλλά λίγο το ένα, λίγο το άλλο..
-
μιρκοπραγματα και κάτι παιχνίδια των παιδιών από κάτω, και από πάνω βάζω τα βασικά/μεγάλα/πατίνια/μπάλες κλπ. Τώρα που θα πάμε 4ημερο θα το κρατήσω
megabox!!!!
δεν υπάρχει απλά!!!! απίστευτο
-
μιρκοπραγματα και κάτι παιχνίδια των παιδιών από κάτω, και από πάνω βάζω τα βασικά/μεγάλα/πατίνια/μπάλες κλπ. Τώρα που θα πάμε 4ημερο θα το κρατήσω
megabox!!!!
Ναι, ήταν από τα συν, αλλά έχω ΚΑΙ διπλό πάτωμα ΚΑΙ ρεζέρβα (must για μένα) KAI μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες (με τα i-size καθίσματα δεν θα χωραγαμε καλά στο Puma, και ο μικρός έχει ακόμη ένα χρόνο για αλλαγή μπροστά) και εντάξει, εσωτερικό παρόμοιο με το B MAX που έχουμε (λίγο υπερβολικά το λέω, αλλά καταλαβαίνεις).. δηλαδή.. όχι ευχαριστώ..
-
megabox!!!!
Ναι, ήταν από τα συν, αλλά έχω ΚΑΙ διπλό πάτωμα ΚΑΙ ρεζέρβα (must για μένα) KAI μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες (με τα i-size καθίσματα δεν θα χωραγαμε καλά στο Puma, και ο μικρός έχει ακόμη ένα χρόνο για αλλαγή μπροστά) και εντάξει, εσωτερικό παρόμοιο με το B MAX που έχουμε (λίγο υπερβολικά το λέω, αλλά καταλαβαίνεις).. δηλαδή.. όχι ευχαριστώ..
εχει πιο μεγαλους χώρους το 2008 δεν το συζητω.... ειδικά στους πίσω επιβάτες πολύ μεγαλύτερους από puma. Λογικό είναι το πιο μακρύ στην κατηγορία
και γω βάζω ρεζέρβα και περισεύει χώρος στο megabox όταν φεύγω εκδρομες.
πολύ εξυπνο αυτό που έκαναν. ασε που εχω πετάξει παγο μέσα και μπύρες (για την πλακα) σε μπαρμπεκιου στην αυλή στο χωρίο και εβγαλα την ταπα μετα να φύγει το νερό
-
megabox!!!!
εχει πιο μεγαλους χώρους το 2008 δεν το συζητω....
και γω βάζω ρεζέρβα και περισεύει χώρος στο megabox όταν φεύγω εκδρομες.
πολύ εξυπνο αυτό που έκαναν. ασε που εχω πετάξει παγο μέσα και μπύρες (για την πλακα) σε μπαρμπεκιου στην αυλή στο χωρίο και εβγαλα την ταπα μετα να φύγει το νερό
Εγώ θα το έκανα ενυδρείο! Χαχα! Θα τους τρελάνεις τους ανθρώπους!
Και εγώ είχα ξετρελαθει όταν το είδα, και η Honda νομίζω όμως το έχει σε κάποια μοντέλα.
-
Χμμμ μπυριτσα παγωμενη... ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΙΑ.. και μεις στην απ εξω... Οκ οκ
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
εισαι πάντα ευπρόσδεκτος εσύ!!
απλά εσύ είχες megabox πριν από μένα και δεν χρειαζόσουν και τάπα εφευγε μόνο του το νερό από παντου από το rover
-
εισαι πάντα ευπρόσδεκτος εσύ!!
απλά εσύ είχες megabox πριν από μένα και δεν χρειαζόσουν και τάπα εφευγε μόνο του το νερό από παντου από το rover
Χαχα. Οντως φιλε
-
Κάπου διάβασα μέσα στο φόρουμ ότι τα τέλη εκτελωνισμού αυξάνονται αυτές τις ημέρες ανεξαρτήτου μάρκας. Ισχύει???
-
Κάπου διάβασα μέσα στο φόρουμ ότι τα τέλη εκτελωνισμού αυξάνονται αυτές τις ημέρες ανεξαρτήτου μάρκας. Ισχύει???
Φιλε δεν το ξερω καθολου
-
I m back. Λοιπον λογω αγροτικων και φορολογικων υποχρεωσεων αυτες τις μερες επαιρνα το xceed σπανια, χθες λοιπον μπαινω στο kia connect και μου εβγαζε 12v battery warning. Ααα λεω δεν θα τα παμε καλα. Τεσπα παω μια μικρη βολτα 4χλμ τιποτα. Καθομαι πινω ενα καφε και παω μια βολτα 30χλμ με πατημα γκαζι εως 120χλμ και φρενα συχνα μετα ολα οκ. Ααα ξεχασα στο κινητο μου εβγαζε ενδειξη οχι στο ταμπλο.
-
Ααα ξεχασα στο κινητο μου εβγαζε ενδειξη οχι στο ταμπλο.
Μηχανήματα του Σατανά! Τι τα κοιτάς και εσύ?
-
I m back. Λοιπον λογω αγροτικων και φορολογικων υποχρεωσεων αυτες τις μερες επαιρνα το xceed σπανια, χθες λοιπον μπαινω στο kia connect και μου εβγαζε 12v battery warning. Ααα λεω δεν θα τα παμε καλα. Τεσπα παω μια μικρη βολτα 4χλμ τιποτα. Καθομαι πινω ενα καφε και παω μια βολτα 30χλμ με πατημα γκαζι εως 120χλμ και φρενα συχνα μετα ολα οκ. Ααα ξεχασα στο κινητο μου εβγαζε ενδειξη οχι στο ταμπλο.
Επίτηδες το έκανε για να το πας βόλτα 30κλμ ναζάκια σου κάνει γιατί το παραμέλησες!
-
@netgeo said in Kia XCeed - crossover:
Επίτηδες το έκανε για να το πας βόλτα 30κλμ ναζάκια σου κάνει γιατί το παραμέλησες!
Χαχα ναι
-
Σύντομα καπέλο 500€ στο xceed, μάλλον το ίδιο και στα υπόλοιπα ΚΙΑ.
Kia XCeed - crossover