-
Καλά και εμένα η κοπέλα μου έτσι έλεγε όταν άκουσε 4.70μ για το focus... Τι βάρκα μου έλεγε τι μαούνα... Όταν το είδε από κοντά όμως και έπαθε νταράκουλο τα άλλαξε σε 'ρε συ είναι πανέμορφο!'
Αν υπάρχει δεύτερο μικρό αμάξι για τις μετακινήσεις στα κέντρα και τα στενά, 4,60 δεν είναι τίποτα.
-
bolt wrote:
(η γυναίκα δεν ξέρει αλλά άλλο θέμα. με έχει φάει για σουβ)
Δυστυχώς οι γυναίκες θέλουν σουβ και σίγουρα όχι Xceed για ένα λόγο δεν τους αρέσει. Καλά για το proceed κόπηκε κάθε συζήτηση όταν αναφέρθηκα στα 4.6 μέτρα. Συνέχισε να μου λέει γιατί βλέπεις βίντεο του αφού ΔΕΝ πρόκειται να το πάρουμε. Πάντως να αναφέρω σε όσους ενδιαφέρονται ότι είχα πετύχει σε βίντεο proceed με την 10αρα οθόνη και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του Xceed. Αν δε σας αρέσει που μοιάζει τώρα στο ceed να το ψάξετε το εσωτερικό.
καλά αυτό με τα βίντεο στο μυαλό μου είσαι. 'έλεος με τα βίντεο, δεν κάνεις τπτ άλλο, αφού ακόμα δεν θα πάρουμε, μπλα μπλα'
το μήκος δεν είναι θέμα. εμένα μου λέει ότι είναι χαμηλό.. για την οθοναρα τους το έχω ψάξει, παίζει περίπτωση να την προσαρμόσουν στην τιμή το καλοκαιράκι. εννοείται είναι must have. το digtal cockpit, δεν είναι κάτι εξαιρετικό καθώς δεν έχει πολλές παραμετροποιησεις π.χ χάρτες. άσε που κάνει και 600 γιουρο.
-
Το Virtual Cockpit έχει κόστος για το Xceed 1500€ + 2500€ τελωνείο (!!!) μου είπε ο πωλητής. Οπως σωστά αναφέρθηκε δεν παρέχει καμία έξτρα πληροφόρηση, δεν βγάζει map, είναι μόνο μόστρα (τα κυριολεκτικά του λόγια). Το ίδιο ακριβώς είναι και η S/R τιμολογιακά! Αν στα Ceed/Proceed/Sportswagon περάσουν infoteinment και ψηφιακή οθόνη 4,7 στον πίνακα οργάνων (του Xceed δλδ) στα ίδια λεφτά θα είναι μεγάλο βήμα μπροστά για την καμπίνα του οχήματος και για πολλούς θεωρώ θα πάψει να είναι must το ακριβό Xceed από όλη την σειρά, συμπεριλαμβανομένου εμού!
Επίσης για το 1.4 GDI T να πω οτι στα video reviews/pov ακούγεται αρκετά όταν ανεβάζει στροφές και πάνω από τα 120/130. Όταν ο Marek χαρακτήρισε μέτρια την ηχομόνωσή του νόμιζα οτι πάλι γκρινιάζει για να γκρινιάζει αλλά όχι κύριοι...
Το πήρα td 1000αρι δυστυχώς οπότε δεν ιδίαν άποψη αλλά αν είναι να πάω σε KIA σίγουρα θα απαιτήσω το συγκεκριμένο μοτέρ να το οδηγήσω σε οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή γιατί κύριοι αυτό που ακούω δεν μου αρέσει καθόλου. Άμα είναι να γίνεται μέσα πόλεμος να πάρουμε Civic να έχουμε και 182ps να σκοτώνει...
Γενικά στον κινητήρα 1.4 T είναι μέτριο το επίπεδο στην KIA και δεν νομίζω να την αδικώ. Υψηλή κατανάλωση, ρύποι, τραχύς ήχος, ράθυμος μέχρι τις 1500 σ.α.λ., μόνο με DCT νορμάλ τ/κ...
-
Χρήστο, εμένα η κοπέλα που μίλησα και μου έγραψε σε χαρτί (πρόχειρο), πάντα μιλάμε για proceed 1,6dct:
είχε μιλήσει με τον υπεύθυνο
1500ηλιοροφη
600καντραν
1000 η 10ρα. δ με τον αστερίσκο μηπως την βάλουν στην τωρινή τιμή στο fl που θα γίνει.
αν ειχε βάλει την απαλλαγή από τ.τ που έχω δεν το έψαξα και τόσο πολυ.μηπως και η τιμολόγηση του xceed είναι διαφορετική.
για θόρυβο, ναι υπάρχει ένα θέμα αλλά δεν περιμένεις και πολλά από Κορέα πλευρά. ως συνοδηγος, δεν το πάτησε πάνω από 100
-
@Bolt γιαυτό σου λέω φίλε να το πάρεις ο ίδιος td και να το πας 140/160. Αμάξι θα αγοράσεις οχι γουρούνι στο σακί. Θα με θυμηθείς...
Καλά είναι δυνατόν να έχει 600€ στο Proceed και 1500€ στο Xceed το V/C; Ξαναρώτα σε παρακαλώ αν υπολόγισε στην τιμή που σου έδωσε και το τελωνείο. Πάρε επίσημη προσφορά. Δεν μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Συγνώμη δεν σε κατηγορώ ως ψεύτη αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος οτι κάτι λάθος έκανε ο πωλητής. Και στο λέω αυτό σίγουρα γιατί μίλησα και με την κεντρική αντιπροσωπεία στην Αθήνα οι οποίοι μου έδωσαν τις ίδιες τιμές. 1500€ συν τελωνείο...
Πάρε επίσημες προσφορές έγγραφες μηχανογραφημένες με όλο τον εξοπλισμό που θέλεις. Και απαίτησε να σου δώσουν td τον κινητήρα που επιθυμείς είτε είναι 1.4 είτε 1.6 αλλά να τον οδηγήσεις εσύ σε οποιαδήποτε παραλλαγή έχουν διαθέσιμη! Τι πάει να πει συνοδηγός και μέχρι 100κμ; Τις μ@λ@κίες αυτές μόνο η Toyota τις κάνει που καβάλησε το καλάμι χρόνια τώρα (μου τις έκαναν και εμένα στο CHR). Ακόμα και BMW 1 που πήρε TD φίλος μου πριν λίγες ημέρες δεν μας έκαναν νούμερα. Ολόκληρη BMW μας σεβάστηκε απόλυτα. Θα μας κάνει νούμερα και πονηριές η KIA; Ήμαρτον, μάγκες με τα λεφτά μας όλοι. 'Ναυτάκια που γ@μούσ@με γίναν καπεταναίοι' (sorry mods, εύχομαι να μην φάω warning)...
-
κοίτα, το συγκεκριμένο πρέπει να το φέρουν από αθηνα, υπάρχει μόνο πετρέλαιο για td. απλά με εξυπηρετήσε η πωλήτρια σε φάση πριν δέκα μέρες πούλησα ένα 1,6 βενζίνη gt και αν θέλεις μπορώ να φέρω τον αγοραστή να το δεις. ε το παλικάρι με έβαλε στο αμάξι του και βολταραμε 10 λεπτα. δεν μπορούσα να του πω να το λιώσει ούτε να το οδηγήσω, καταλαβαινεις.
για το άλλο θέμα, θα πάρω τώρα τηλ να ρωτήσω.
-
Καλά είναι δυνατόν να έχει 600€ στο Proceed και 1500€ στο Xceed το V/C;
Αν έχει διαφορετική τιμή το αυτοκίνητο μπορεί να μπαίνει ο φόρος στο ένα κι όχι στο άλλο. Ή μπορεί να σου λένε ότι θέλει κάποιο εξάρτημα ακόμα...
-
Οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ λόγοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για τους οποίους πουλάνε τα σουβς είναι οι εξής
Καλά το αναλύεις. Και το αποτέλεσμα φαίνεται στις τιμές των μεταχειρισμένων. Ας πούμε η BMW 216 Active Tourer σε σχέση με την X1. Ίδια μηχανή, παρόμοιο μηχανικά, παρόμοιος εξοπλισμός. Και στα μεταχειρισμένα η X1 έχει 8000 παραπάνω από την Active Tourer. Η οποία δεν είναι καθόλου χαμηλή, μπαίνω άνετα κι εγώ που με ζορίζει το γόνατο.
-
Πάντως, και τα πολυμορφικά έχουν την πρακτικότητα των σουβς, και αρκετούς χώρους ανά περίπτωση όπως επίσης την ορατότητά τους, αλλά το ποσοστό τους είναι χαμηλό γιατί δεν είναι γκλαμ.
-
dstou wrote:
Οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ λόγοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για τους οποίους πουλάνε τα σουβς είναι οι εξής
Καλά το αναλύεις. Και το αποτέλεσμα φαίνεται στις τιμές των μεταχειρισμένων. Ας πούμε η BMW 216 Active Tourer σε σχέση με την X1. Ίδια μηχανή, παρόμοιο μηχανικά, παρόμοιος εξοπλισμός. Και στα μεταχειρισμένα η X1 έχει 8000 παραπάνω από την Active Tourer. Η οποία δεν είναι καθόλου χαμηλή, μπαίνω άνετα κι εγώ που με ζορίζει το γόνατο.
Αφου δεν έχει πουλήσει η active tourer, άσε που είναι και γενικά άσχημουτσικο, πως να έχει τις ίδιες πωλήσεις και τιμες με τη Χ1 ;
-
Πάντως, και τα πολυμορφικά έχουν την πρακτικότητα των σουβς, και αρκετούς χώρους ανά περίπτωση όπως επίσης την ορατότητά τους, αλλά το ποσοστό τους είναι χαμηλό γιατί δεν είναι γκλαμ.
Έτυχε σε ταξίδι μου Αμερική για δουλειά να μπω σε ένα Honda Odyssey. Απ' ότι ξέρω δεν έρχεται καν εδώ.
Τι να σας πρωτοπω; Χώρους; ΔΥΝΑΜΗ απο τον v6; Αίσθηση οδήγησης; Έπαθα πλάκα από το 'βανάκι'
-
κοίτα, το συγκεκριμένο πρέπει να το φέρουν από αθηνα, υπάρχει μόνο πετρέλαιο για td. απλά με εξυπηρετήσε η πωλήτρια σε φάση πριν δέκα μέρες πούλησα ένα 1,6 βενζίνη gt και αν θέλεις μπορώ να φέρω τον αγοραστή να το δεις. ε το παλικάρι με έβαλε στο αμάξι του και βολταραμε 10 λεπτα. δεν μπορούσα να του πω να το λιώσει ούτε να το οδηγήσω, καταλαβαινεις.
για το άλλο θέμα, θα πάρω τώρα τηλ να ρωτήσω.
είχε μπροστά της το mail του υπεύθυνου.
gt dct τιμή204hp, με ηλιοροφή +cockpit+10αρα με φόρο και τέλη 35890 (32790+ 1500+600+1000)
αυτα χρηστο
-
Ακριβώς. Έχει περάσει η προπαγάνδα ότι τα suv είναι glam.... Και αν μιλάμε για κανένα range rover προφανώς και ισχύει... Αλλά glam το QQ π.χ. γελάνε και τα τσιμέντα...
Ένα espace π.χ. δεν υπάρχει σε πρακτικότητα-χώρους-ορατότητα.
https://www.car.gr/24134901-renault-espace-1-6-dci-160hp-edc-intens
-
Σπύρο και λοιποί συμφορουμιτες καλησπερα, τελικά μετα απο πολύ ψάξιμο το τελευταίο δίμηνο, test drives, διαπραγματεύσεις κλπ, κατέληξα κι εγώ στο qashqai acenta 1.5 diesel στο μεταλλικό κόκκινο χρώμα που είναι ξεχωριστό!
Θυμίζω ότι προέρχομαι από kuga business 1.5 EcoBoost, το οποίο έκανα ανταλλαγή με fiesta τον Οκτώβριο γιατί προέκυψε ξαφνικό θέμα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε ολα καλα.
-
Με γειά και να το χαρείτε με Υγεία πάνω απο όλα!! Εξαιρετικό χρώμα, μαζί με το μπλέ μεταλλικό τα 2 καλύτερα χρώματα για το QQ. Είχαν καμία καλή προσφορά τώρα ή όχι?
-
Με γειά και να το χαρείτε με Υγεία πάνω απο όλα!! Εξαιρετικό χρώμα, μαζί με το μπλέ μεταλλικό τα 2 καλύτερα χρώματα για το QQ. Είχαν καμία καλή προσφορά τώρα ή όχι?
Να σαι καλά Φάνη!
21.300€ βγήκε με δώρο φιμε, πάτωμα πορτμπαγκαζ, αισθητήρες και συναγερμό.
Συν ότι πήρα την καλύτερη τιμή για ανταλλαγή του fiesta (2.500 € διαφορά από τις άλλες τιμές που μου έδιναν άλλες αντιπροσωπείες.
-
Fanis75 wrote:
Να σαι καλά Φάνη!
21.300€ βγήκε με δώρο φιμε, πάτωμα πορτμπαγκαζ, αισθητήρες και συναγερμό.
Συν ότι πήρα την καλύτερη τιμή για ανταλλαγή του fiesta (2.500 € διαφορά από τις άλλες τιμές που μου έδιναν άλλες αντιπροσωπείες.
Καλοτάξιδο!
Τελευταία,πολλές μάρκες βγάζουν όμορφα κόκκινα και μπλε μεταλλικά χρώματα (έχουν πολύ ωραία και το 2008 και το Puma) που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν όλο και περισσότερα.
-
μεγειες, νάις λουκινγκ
-
Thank you all !! Παραλαβή εκτός απροόπτου πέμπτη ή Παρασκευή.
-
Καλά ταξίδια να έχετε και να το χαρείτε με υγεία...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?