-
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
Είναι κρίμα να πουλιούνται ακόμα χειροκίνητα.
Ρε παγωμένε, δεν κάνουν όλοι το Β.Π.- κάπου στο κέντρο - Ευελπίδων - εφετείο!!!
Πχ ο @alex-mix μένει Άρτα, είναι σαν να μην έχει κιβώτιο στον κάμπο και κάνει κουταλοπάρτυ ανάβασης στα βνα!!!Ακόμα και εγώ που κυρίως κάνω το Μπρναζι - Νέα Χαλκηδόνα - Ολυμπιακό Χωριό και δεν είμαι νεκρά - 1η συνέχεια, δεν καίγομαι για αυτόματο!!
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Ρε σεις σώνει και καλά να προτείνετε αμάξια που σας αρέσουν ασχετο τι θέλει ο νηματοθετης.
Bsuv γουστάρει μανιτζεβελο μέχρι 4,20 και του αντιπροτείνετε 4,5 μέτρα αμάξια. Ειδικά το xceed που ανάθεμα που το κατατάσσει κάνεις. Είναι crossover, είναι σαν κουπέ, είναι hatchback? Τι είναι ;4.40 ειναι και ειναι υβριδιο ειναι τα παντα ολα.
Το μονο που μετανοιωνω ειναι που δεν πηρα αυτοματοΕίτε 4,40 είτε 4,50 το ίδιο άβολο μπορεί να είναι σε σχέση με τα 4,10-4,20.
Προσωπικά το xceed δεν μου αρέσει επειδή δεν είναι κάτι ξεκάθαρα. Αλλά οκ περί ορέξεως.
Για το αυτόματο τουλάχιστον το παραδέχεσαι.
Είναι κρίμα να πουλιούνται ακόμα χειροκίνητα.συμφωνώ για το πρώτο.
Κριμα για ποιο λόγο ακριβώς. Ελεος ρε παιδιά με αυτό.
Σας υποχρέωσε κανενας να πάρετε μανουαλ????
κακό είναι να υπάρχουν επιλογες για μας που μας αρέσουν τα μανουαλ????
δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα που ντε και καλά πρέπει να τα καταργησουν επειδή εσας σας αρέσουν τα αυτόματα.
καλό είναι να υπάρχουν επιλογές οχι να καταργηθούν οι επιλογές. επειδη εχετε εσεις προτίμηση σε αυτόματο, εμείς που εχουμε αλλη προτίμηση πρέπει να μας την κόψουν να νιώθετε καλύτερα????!!!!!!!
-
Ο Αλεξ είπε ότι μετάνιωσε που δεν πήρε αυτόματο.
Εγώ λέω ότι δεν μπορώ να ξαναγυρίσω σε χειροκίνητο.
Δεν είναι θέμα διαδρομών, διασκεδαστικό γίνεται και ένα καλό αυτόματο με δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών.
Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις και το γόνατο.
Τελωσπαντων να δεχτώ ότι γούστα είναι αυτά αλλά για να κάνουμε σωστες συγκρίσεις, οδηγήστε πρώτα για καιρό ένα καλό αυτόματο και μετά τα ξαναλέμε. -
Δεν είναι θέμα διαδρομών, διασκεδαστικό γίνεται και ένα καλό αυτόματο με δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών.
Τελωσπαντων να δεχτώ ότι γούστα είναι αυτά αλλά για να κάνουμε σωστες συγκρίσεις, οδηγήστε πρώτα για καιρό ένα καλό αυτόματο και μετά τα ξαναλέμε.εγω το μόνο που λέω είναι οτι οι επιλογές δεν βλάπτουν ποτε ανεξαρτητως γνωμης μας
Ας δινουν την δυνατοτητα και για τα 2 και ας διαλεγει ο καθένας ότι θέλει.
Να παραπονιόμαστε για την ελειψη επιλογων ασχετως της προσωπικης μας προτιμησης είναι το λογικο.
Να παραπονιέστε που υπαρχει επιλογή είναι παράλογο .........................
δεν αναγκασαν κανεναν να διαλέξει το ενα ή το άλλο
-
Δεν είπα ότι κακώς υπάρχει επιλογή.
Να υπάρχει βέβαια.
Αλλά απόρησα που ακόμα πολύς κόσμος φοβάται το αυτόματο.
Ήμουν στη θέση αυτή πριν χρονια. -
Να υπάρχει βέβαια.
Ήμουν στη θέση αυτή πριν χρονια.καθολου δεν το φοβόμαστε.
ειναι πολύ καλό. Ιδιαιτερα μεσα στην κίνηση είναι φανταστικό.
Απλά προτιμώ το manual, είναι πιο διασκεδαστικό για μενα προσωπικά (οχι στην κινηση αλλά μπορώ να ζήσω με αυτο το αρνητικό)
-
Να υπάρχει βέβαια.
Ήμουν στη θέση αυτή πριν χρονια.Όσον αφορά το αυτόματο, αν ήταν στην ίδια τιμή προφανώς και θα με έβαζε σε σκέψεις, αλλά κυρίως γιατί δεν θα κινώ μόνο εγώ το αυτοκίνητο και θα βολεύει και το έτερο ήμισυ περισσότερο. Τώρα που όχι μόνο θα χάσω την απόλαυση, αλλά κοστίζει και 2Κ περισσότερα, ε δεν υπάρχει λόγος. Σίγουρα όμως όταν δίνεις 30Κ θες όλες τις ανέσεις, για κάποιον που θέλει αυτόματο, καταλαβαίνω πως τα 30Κ του χειροκίνητου μοιάζουν αστεία.
Καλό το Focus,, αλλά και δεν είναι διαθέσιμο και σχεδιαστικά το πίσω τμήμα του δεν μου κάθεται καλά.
Το Xceed θα πάμε μία βόλτα να το δούμε από κοντά, και αν το προτιμήσουμε για κάτι θα είναι κυρίως για λόγους οικονομίας (εκτός αν το οδηγήσουμε, μας αρέσει και φανεί σημαντικά εντυπωσιακότερο από κοντά από ότι στις φωτογραφίες). Αν καταφέρουμε να γλιτώσουμε 4-5Κ δεν είναι άσχημα σε συνδυασμό με εγγύηση/δωρεάν service.
Το Puma πέρα από το κλικ που κάνει σε εμένα σχεδιαστικά και οδηγικά, ταυτόχρονα έχει καταφέρει να συναρπάσει εμφανισιακά και το «πρόσωπο» και εκεί η αλλαγή γνώμης είναι δύσκολη. Αν κλειδώσουν σε κάτι γίνονται πιο δύσκολες και από εμάς... Πότε και με ποιο θα ξανατύχουν σε σωστή ευθεία τα άστρα να συμφωνήσουμε σε ίδιο όχημα
-
@error404 said in Ford Puma 2019:
Να υπάρχει βέβαια.
Ήμουν στη θέση αυτή πριν χρονια.Όσον αφορά το αυτόματο, αν ήταν στην ίδια τιμή προφανώς και θα με έβαζε σε σκέψεις, αλλά κυρίως γιατί δεν θα κινώ μόνο εγώ το αυτοκίνητο και θα βολεύει και το έτερο ήμισυ περισσότερο. Τώρα που όχι μόνο θα χάσω την απόλαυση, αλλά κοστίζει και 2Κ περισσότερα, ε δεν υπάρχει λόγος. Σίγουρα όμως όταν δίνεις 30Κ θες όλες τις ανέσεις, για κάποιον που θέλει αυτόματο, καταλαβαίνω πως τα 30Κ του χειροκίνητου μοιάζουν αστεία.
Καλό το Focus,, αλλά και δεν είναι διαθέσιμο και σχεδιαστικά το πίσω τμήμα του δεν μου κάθεται καλά.
Το Xceed θα πάμε μία βόλτα να το δούμε από κοντά, και αν το προτιμήσουμε για κάτι θα είναι κυρίως για λόγους οικονομίας (εκτός αν το οδηγήσουμε, μας αρέσει και φανεί σημαντικά εντυπωσιακότερο από κοντά από ότι στις φωτογραφίες). Αν καταφέρουμε να γλιτώσουμε 4-5Κ δεν είναι άσχημα σε συνδυασμό με εγγύηση/δωρεάν service.
Το Puma πέρα από το κλικ που κάνει σε εμένα σχεδιαστικά και οδηγικά, ταυτόχρονα έχει καταφέρει να συναρπάσει εμφανισιακά και το «πρόσωπο» και εκεί η αλλαγή γνώμης είναι δύσκολη. Αν κλειδώσουν σε κάτι γίνονται πιο δύσκολες και από εμάς... Πότε και με ποιο θα ξανατύχουν σε σωστή ευθεία τα άστρα να συμφωνήσουμε σε ίδιο όχημα
Οτι σου αρεσει εσενα θα παρεις και εννοειται του ανθρωπου σου εμεις εδω απλα λεμε.
Σαν κατοχος xceed σου καλα κανεις και δεν το αποριπτεις χωρις να το δεις και εννοειται να το οδηγησεις -
Τελωσπαντων να δεχτώ ότι γούστα είναι αυτά αλλά για να κάνουμε σωστες συγκρίσεις, οδηγήστε πρώτα για καιρό ένα καλό αυτόματο και μετά τα ξαναλέμε.Κοιτα iceman και γω του manual ειμαι και οταν ειχα οδηγησει το 1.0 το xceed μου αρεσε, απλα εγω πηρα το diesel και εχει μεγαλη αποσταση στο να απομονωνεις(αν το λεω σωστα) και αλλαζεις ποιο συχνα ταχυτητες. Συνηθιζεται ομως σιγα σιγα και ολα οκ.
Οσο για το μεγεθος ειναι οπως τα λεει ο Nickthetrib -
@error404 αν κοιτάς γρήγορο "φτηνό" b suv ρίξε μια ματιά και στο Kona N Line με τους 200 ίππους. Πρίν λίγους μήνες που το κοίταζα είχε τιμή σκάνδαλο ειδικά αυτόματο με τετρακίνηση. Τώρα δε ξέρω πόσα ζητάνε..
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
@error404 αν κοιτάς γρήγορο "φτηνό" b suv ρίξε μια ματιά και στο Kona N Line με τους 200 ίππους. Πρίν λίγους μήνες που το κοίταζα είχε τιμή σκάνδαλο ειδικά αυτόματο με τετρακίνηση. Τώρα δε ξέρω πόσα ζητάνε..
Αυτό είναι πολύ καλό και σε καλή τιμή αλλά με 2 κακά:
καιει παρα πολυ
ο χωρός αποσκευών του KONA είναι πολύ μικρός και απο τους χειρότερους στην κατηγορία.Βεβαια είναι πολύ πιο γρήγορο απο το 1000ρι πουμα και σε σουπερ τιμή. Και ομορφο είναι αλλά όχι σαν το puma.
-
πολυ πιθανον να μην σου κανει τοσο πολυ στην εμφανιση αλλα μηπως να κοιταζες και το troc στα 27K με εξοπλισμο σχεδον ομοιο του Puma st line X με 150hp τετρακύλινδρο?
μια προταση... -
@anergos13 said in Ford Puma 2019:
πολυ πιθανον να μην σου κανει τοσο πολυ στην εμφανιση αλλα μηπως να κοιταζες και το troc στα 27K με εξοπλισμο σχεδον ομοιο του Puma st line X με 150hp τετρακύλινδρο?
μια προταση...καλή πρόταση αν και σε εμφάνιση είναι ΠΟΛΥ συντηρητικό για νέο άνθρωπο....
ασε που είναι και VAG αυτό (ουυυυυυ 666)
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@burnedpriest said in Ford Puma 2019:
Ενδιαφέρομαι για Fiesta με Sync 3. Ευχαριστώ.
καλησπέρα. ολοιδιο sync 3 έχει και το Puma
αυτήν εδώ παρε 2 link από εδω μπορείς να το αγοράσεις:
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/
είναι πολύ μικρή συσκευή
με το δικό του καλωδιακι μπαίνει στην μπροστα usb
αν πάρεις ενα καλωδιακι type c to type c μπαίνει όπως το έβαλα εγώ κάτω από το υποβραχιόνιο που έχει type c θύρα και δεν φαίνεται τίποταδες και αυτό :
https://www.indiegogo.com/projects/wireless-android-auto-carplay-2-in-1-adapter#/είναι dual boot, γρήγορο στην εκκίνηση και με μικρό lag κατά τη χρήση. Το έχω μερικούς μήνες και δουλεύει άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Εαν ο φιλος εχει οικογενεια ,εχει αρκετα στοιχεια το troc (παντα για την 1.5 εκδοση) που τα παει καλυτερα απο το puma ....
Τιμολογιακα ειναι σαν αγοραζει st line x 155 στην τιμη st line 125... ( 3K παντελονι δε τα λες και λιγα)
-
Εαν ο φιλος εχει οικογενεια ,εχει αρκετα στοιχεια το troc (παντα για την 1.5 εκδοση) που τα παει καλυτερα απο το puma ....
Τιμολογιακα ειναι σαν αγοραζει st line x 155 στην τιμη st line 125... ( 3K παντελονι δε τα λες και λιγα)
αρκετά όχι. λίγα ναι. πισω χώρους για ενηλικους καλύτερους, καλύτερο εσωτερικό, εξοπλισμο πλουσιότερο νομίζω και τιμη καλυτερη.
αυτά αν και ο φίλος δεν έχει οικογένεια από ότι είπε οπότε οι πίσω χώροι δεν τον πολυ ενδιαφέρουν.
plus οτι σε όλους τους υπόλοιπους τομείς είναι καλύτερο το πούμα, δεν γραφω σε πια γιατι είναι πολύ περισσότερα
-
αρκετά όχι. λίγα ναι. πισω χώρους για ενηλικους καλύτερους, καλύτερο εσωτερικό, εξοπλισμο πλουσιότερο νομίζω και τιμη καλυτερη.
αυτά αν και ο φίλος δεν έχει οικογένεια από ότι είπε οπότε οι πίσω χώροι δεν τον πολυ ενδιαφέρουν.
plus οτι σε όλους τους υπόλοιπους τομείς είναι καλύτερο το πούμα, δεν γραφω σε πια γιατι είναι πολύ περισσότερα
να βαλω μερικα ακομα ως κατοχος και των δυο χωρις δοση υπερβολης και χωρις να πλατιασω
-καλυτερη κατασκευη σε πολλα τμηματα του αυτοκινητου ( πχ συναρμογη προφυλακτηρων , λαστιχα)
-καλυτερη ποιοτητα χρωματος (πιο σκληρο βερνικι)
-μοτερ τετραλυλινδρο πιο ελαστικο και γραμμικο σε ολο το ευρος στροφων , πιο αθορυβο
-πιο ησυχη κυλιση
-καλυτερη αισθηση φρενου (πιο προοδευτικο και οχι τοσο ξερο)θα προτεινα στο φιλο ενα td για να χει μια συγκριση...
-
να βαλω μερικα ακομα ως κατοχος και των δυο χωρις δοση υπερβολης και χωρις να πλατιασω
-καλυτερη κατασκευη σε πολλα τμηματα του αυτοκινητου ( πχ συναρμογη προφυλακτηρων , λαστιχα)
-καλυτερη ποιοτητα χρωματος (πιο σκληρο βερνικι)
-μοτερ τετραλυλινδρο πιο ελαστικο και γραμμικο σε ολο το ευρος στροφων , πιο αθορυβο
-πιο ησυχη κυλιση
-καλυτερη αισθηση φρενου (πιο προοδευτικο και οχι τοσο ξερο)θα προτεινα στο φιλο ενα td για να χει μια συγκριση...
συμφωνω στο 1
το μοτερ σε καποια χάνει σε κάποια κερδίζει αλλα και τα 2 πολύ καλά μοτερ. αλλα ναι μεγαλύτερα κυβικά αρα πιο ελαστικό και γραμμικο με μεγαλύτερη καταναλωση όμως.
συμφωνω στο 3ο
ισοπαλία θεωρω εγώστο test drive 1000% μαζί σου ολα τα αυτοκίνητα μέχρι να επιλέξεις
-
Εκλεισε και αυτό το Test Drive, μετά και το Xceed, έχουμε δουλειά τις επόμενες ημέρες!
-
@error404 said in Ford Puma 2019:
Εκλεισε και αυτό το Test Drive, μετά και το Xceed, έχουμε δουλειά τις επόμενες ημέρες!
Εγώ θα έβλεπα τα παρακάτω στην κατηγορία
PUMA , MOKA, STONIC, 2008 και KONA(200hp που είπε ο mastoras). Τα 2 πρώτα ειδικά είναι κουκλιά.
και το xceed αν και είναι άλλη κατηγορία αν σαρεσει οκ
Ford Puma 2019