-
Το τιμονι λογικά θα το κρατήσουν..... Εχει τον αερόσακο μέσα.... Δεν γινετια να το αφαιρέσουν και αυτό....
-
Το τιμονι λογικά θα το κρατήσουν..... Εχει τον αερόσακο μέσα.... Δεν γινετια να το αφαιρέσουν και αυτό....
Μην το λες.
Μπορεί να δει το mad max την προηγούμενη ο chief και να βάζει σωληνοκαβουρα αντί για τιμόνι....
-
https://www.pumaforums.co.uk/download/file.php?id=1615
Ολες οι αλλαγές στον εξοπλισμό που ισχυουν μέχρι τώρα.
-
Ποιες είναι οι αλλαγές; Τις εκδόσεις βλέπω..
Α ρε Titanium!
-
Ποιες είναι οι αλλαγές; Τις εκδόσεις βλέπω..
Α ρε Titanium!
Τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις ήθελα να πω.
πεντάλ αλουμινίου μόνο στην ST έχουν.
-
Μαρσπιε και πεντάλ αλουμινίου δεν περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό στην ST LINE X
-
Στην Ευρώπη το Πουμα βρίσκεται στην τέταρτη θρση των μικρών SUV για το πρώτο εξάμηνο του 21 με ανοδο 130% αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.... Φοβερό
-
Στην Ευρώπη το Πουμα βρίσκεται στην τέταρτη θρση των μικρών SUV για το πρώτο εξάμηνο του 21 με ανοδο 130% αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.... Φοβερό
Έτσι εξηγείται η αναμονή 4-5 μηνών..
-
Εάν βάλεις και στην εξίσωση τη χαμηλή παραγωγή τότε ναιεάν βάλεις και στην εξίσωση τη χαμηλή παραγωγή λογο covid.
-
Βαλαμε σήμερα και το carstream στο κινητο και τώρα παιζει και youtube μεσα από android auto. πολύ ωραιο.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Βαλαμε σήμερα και το carstream στο κινητο και τώρα παιζει και youtube μεσα από android auto. πολύ ωραιο.
Για πες λεπτομέρειες
-
@yem said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
Για πες λεπτομέρειες
1ο βημα βρίσκεις διαδικασια στο κινητο σου πως να επιτρεπει εγκατασταση από αγνωστες πηγες. για καθε κινητο είναι αλλού. ΔΕΝ χρειαζεται root είναι πολύ απλή διαδικασια.
2ο βημα πάτας στο link: https://github.com/shmykelsa/AAAD/releases/download/v1.4/AAAD-1.4-release.apk και το κατεβαζεις
3ο εγκατεστησε το και ανοιξε το app και πάτα πανω στο carstream θα τοκατεβασει και θα το εγκαταστησει. Μπορει να σου ζητησει αδεια το κινητο σου για το ΑΑΑD να μπορει να κατεβασει εφαρμογες πατα να επιτραπει.
Ε αυτο ηταν. Μετα οταν ανοιγει το android auto διαλεξε το carstream και search στο youtube και τα παιζει ολα
ΥΓ Γενικα το YOUTUBE ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ μεσα από το android auto σε ολα τα αυτοκίνητα για ασφαλεια να μην αποσπάται η προσοχή σου. Και γω δεν το θέλω για να βλεπω βίντεο αλλά βολεύει πολύ να βαζεις playlist τραγούδια σε ταξίδι μεσω internet . Με τον παραπάνω τρόπο παίζει κανονικά όλα τα βιντεο του youtube στην οθόνη κανονικά. νομίζω παίζει και τα βίντεο που έχεις στο κινητο σου. Μουσική από το κινητό παίζει ετσι και αλλιως μέσω VLC
-
@cirus βλέποντας βέβαια βίντεο από λίστες μόνο και μόνο για την μουσική σκορπάς ένα σωρό άσκοπα δεδομένα λόγω βίντεο. Καλύτερα να βρίσκεις τα ίδια τραγούδια στο spotify που είναι μόνο ήχος. Μάλιστα αν είσαι συνδρομητής η ποιότητα είναι αισθητά καλύτερη.
-
@dimitriscsd said in Ford Puma 2019:
@cirus βλέποντας βέβαια βίντεο από λίστες μόνο και μόνο για την μουσική σκορπάς ένα σωρό άσκοπα δεδομένα λόγω βίντεο. Καλύτερα να βρίσκεις τα ίδια τραγούδια στο spotify που είναι μόνο ήχος. Μάλιστα αν είσαι συνδρομητής η ποιότητα είναι αισθητά καλύτερη.
αν έχεις unlimited data στα μπαλάκια σου χαχαχαχαχαχ
πέρα από αυτό βολεύει και αν είσαι σταματημένος κάπου και περιμένεις να δεις κάτι σε μεγαλη οθόνη και όχι στο κινητο σου. και παίζει και αυτα που εχεις στο κινητό σου όχι μονο μεσω internet. Εγω βγαίνω φίλε και βγαζω το αυτοκίνητο και περιμένω την γυναικα να ερθει να φύγουμε βόλτα. Το σε 5 λεπτα βγαινω αγάπη μου γίνεται εύκολα μιση ωρα οπότε χρησιμότητα υπαρχει χαχαχαχαχ
Το spotify το χρησιμοποιω επίσης.
είναι κάτι απλό για όποιον το θελει Δεν κοστίζει κάτι οπότε είπα να το βάλω σαν εξτρα λειτουργια. και εξάλου γιατι να μην το έχεις και ας μην το χρησιμοποιείς.
-
-
-
Πήγα σήμερα και το έκανα td.
125 ίππους βενζίνη. Εξαιρετική η αίσθηση οδήγησης όπως και πολύ καλή η ποιότητα κύλισης γενικότερα .
Οι χώροι του είναι λίγο οριακοι για τους πίσω αλλά σαν σύνολο μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.
22900 τελική για την έκδοση st line με πρόσθετο εξοπλισμό driver assistance pack #2 (αισθητήρες στάθμευσης μπροστά/πίσω , ενεργό σύστημα στάθμευσης, κάμερα, κλίμα, αισθητήρες βροχής, ασύρματη φόρτιση.
Εγγύηση τα γνωστά 8 έτη και επιτόκιο 0,9.Φεύγοντας από puma πήγα για td στον άσο της BMW όπου επίσης είχε φοβερό τιμόνι αλλά εκεί ξενέρωσα με τα 2 έτη εγγύησης και ότι και καλά πρέπει να πληρώσεις την επέκταση.
Μου ήρθε κάπως προερχόμενος από τη Ford με τα 8 έτη, και νωρίτερα από Toyota με τα 6.
Στη Toyota πηγα να δω το κορολα αλλά για την ώρα έλειπε. 23500 το αυτόματο κορολα active plus. Πολύ όμορφο και ποιοτικό μέσα αλλά μου φάνηκε κάπως οριακό από άποψη χωρών πίσω. -
@gianniss07 said in Ford Puma 2019:
125 ίππους βενζίνη. Εξαιρετική η αίσθηση οδήγησης όπως και πολύ καλή η ποιότητα κύλισης γενικότερα .
Οι χώροι του είναι λίγο οριακοι για τους πίσω αλλά σαν σύνολο μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.
22900 τελική για την έκδοση st line με πρόσθετο εξοπλισμό driver assistance pack #2 (αισθητήρες στάθμευσης μπροστά/πίσω , ενεργό σύστημα στάθμευσης, κάμερα, κλίμα, αισθητήρες βροχής, ασύρματη φόρτιση.
Εγγύηση τα γνωστά 8 έτη και επιτόκιο 0,9.Φεύγοντας από puma πήγα για td στον άσο της BMW όπου επίσης είχε φοβερό τιμόνι αλλά εκεί ξενέρωσα με τα 2 έτη εγγύησης και ότι και καλά πρέπει να πληρώσεις την επέκταση.
Μου ήρθε κάπως προερχόμενος από τη Ford με τα 8 έτη, και νωρίτερα από Toyota με τα 6.
Στη Toyota πηγα να δω το κορολα αλλά για την ώρα έλειπε. 23500 το αυτόματο κορολα active plus. Πολύ όμορφο και ποιοτικό μέσα αλλά μου φάνηκε κάπως οριακό από άποψη χωρών πίσω.Καλώς ήρθες στο club φίλε μου και γω που ψάχνομαι εδώ και καιρό και έχω κάνει τεστ ντραϊβ σε chr 1.8, xceed 1.0,c3 aircross 1.5, peugeot 2008 1.2,t rock 1.0,puma 1.0 mild hybrid
Τις καλύτερες εντυπώσεις οδηγικα μου τις άφησε το Puma και να σκεφτείς πήγα για πλάκα να το οδηγήσω -
Ετσι είναι οδηγικα δεν παιζεται. Εμφανισιακα παλι κορυφη με κανα 2 ακόμη. Χωρο αποσκευων , εγγυηση και επιτοκιο πάλι κορυφη
Τωρα σε οικονομία καυσίμου , χωρους για τους πίσω και συναρμογή εεε υπάρχουν και καλύτερα σίγουρα
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
@gianniss07 said in Ford Puma 2019:
Στη Toyota πηγα να δω το κορολα αλλά για την ώρα έλειπε. 23500 το αυτόματο κορολα active plus. Πολύ όμορφο και ποιοτικό μέσα αλλά μου φάνηκε κάπως οριακό από άποψη χωρών πίσω.Καλώς ήρθες στο club φίλε μου και γω που ψάχνομαι εδώ και καιρό και έχω κάνει τεστ ντραϊβ σε chr 1.8, xceed 1.0,c3 aircross 1.5, peugeot 2008 1.2,t rock 1.0,puma 1.0 mild hybrid
Τις καλύτερες εντυπώσεις οδηγικα μου τις άφησε το Puma και να σκεφτείς πήγα για πλάκα να το οδηγήσωT roc, 2008 τα οδήγησα και γω. Το puma ανώτερο. Απλά το 2008 κέρδιζε σε άλλα σημεία.
Στο puma αυτό που επίσης μου έκανε εντύπωση ήταν και τα φρένα του. Είχα πορεία με 100 χιλιόμετρα και το πάτησα απότομα. Ε το αυτοκίνητο κόκκαλοο!!Οσι αφορά τη λίστα σου... Αυτο που θα πρόσθετα και το οποίο μου άφησε επίσης άριστες εντυπώσεις είναι και το C4 cross.
Ford Puma 2019