-
ειδικα με τη κινεζια που εβαλες να τα παμε ενα φαναρι και αμα χασεις θα μου τη δωσεις να τη βαλω στη τουαλετα
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα έλεος, καλό!
Άντε απροβλημάτιστο να'ναι από εδώ και στο εξής cirus. Ένα τρολλαρισματάκι για τα μπλιμπλίκια σου θα το υποστείς ανά τακτά διαστήματα
-
This post is deleted! -
gatoz wrote:
ειδικα με τη κινεζια που εβαλες να τα παμε ενα φαναρι και αμα χασεις θα μου τη δωσεις να τη βαλω στη τουαλετα
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα έλεος, καλό!
Άντε απροβλημάτιστο να'ναι από εδώ και στο εξής cirus. Ένα τρολλαρισματάκι για τα μπλιμπλίκια σου θα το υποστείς ανά τακτά διαστήματα
παιδες ελεύθερα κράξτε , την έβαλα την κινεζια και θα μείνει γιατι βολεύει όσο και να κράζετε
-
παιδες ελεύθερα κράξτε , την έβαλα την κινεζια και θα μείνει γιατι βολεύει όσο και να κράζετε
Αν βρείς τέτοιο με ενδιαφέρει
Δείτε κορυφαία σχόλια από κάτω...
-
Αν βρείς τέτοιο με ενδιαφέρει
Δείτε κορυφαία σχόλια από κάτω...
Φιλε εγώ εχω πάει Ιαπωνία 3 φορές στην ζωή μου για δουλειά και Κινα άπειρες φορές. Εκεί έχει τέτοιο πράγμα αυτόματα η τουαλέτα η ίδια με κουμπί και οταν το πατησεις αφού ρυθμίσεις το ποσο ζεστο κρυο θες να είναι, πατας το αλλο κουμπι και εκτοξεύεται νερο.......
**βρίσκει κέντρο λες και στέλνει εξυπνο πύραυλο ένα F16 σε στόχο μουτζαχεντιν. 100% κέντρο **
τετοια σαν αυτό έχει σε αεροδρόμια DOHA κτλ χαχαχαχααχαχ
ΥΓ https://www.toto.com/en/wtjapan/exp/index.htm μέχρι και heated seats έχουν, είναι τρελοί οι Ιαπωνέζοι απλά
-
7 χρόνια έζησα με αυτό το μαραφέτι, με κάποια μορφή, σε όλα τα Ασιατικά κτίρια. Το έχουν βάλει στα σπίτια τους ΟΛΟΙ οι έλληνες που έχουν ζήσει εκεί. Το ψάχνω επειγόντως, κι ας μην έχει armrest κανένα αυτοκίνητο!
-
βρε αμα βολευει εμενα που το υποβραχιονιο της μανας του ειναι διακοσμητικό μια χαρα
το ποτηροτρυπανο ερχεται οπου να ναι.
το βαψιμο δεν το μακραίνει για να βολεύει
Ποτε δεν με πειράζουν οι γνώμες σας παιδιά, ελεύθερα. Και μενα ποιο ομορφο μου φαινεται χωρίς αυτό αλλά είναι παντελώς αχρηστος ο εργοστασιακος τεμπέλης, οποτε και να το βαψεις πάλι αχρηστος θα είναι.
επίσης τα αυτόκόλλητα στο αυτοκίνητο είναι gel ποιοτικά και πανάκριβα από Αγγλία όχι απο aliexpress μιας και το πιασαμε:
Βρε αμα δεν σε βολεύει ο εργοστασιακός καλά έκανες και το έψαξες. Άμα σε βολεύει τέλος δεν θα δικαιολογηθείς και σε κανένα... Βλέπω και τις αντιδράσεις στο FB από κάτι καραγκιοζακια...
Ωραία τα κόκκινα διακοσμητικά.
-
Συζήτηση του κ@λου μου φαίνεται κάνετε...
-
7 χρόνια έζησα με αυτό το μαραφέτι, με κάποια μορφή, σε όλα τα Ασιατικά κτίρια. Το έχουν βάλει στα σπίτια τους ΟΛΟΙ οι έλληνες που έχουν ζήσει εκεί. Το ψάχνω επειγόντως, κι ας μην έχει armrest κανένα αυτοκίνητο!
φίλε και γω κορόιδευα αλλά επειδή το έχω χρησιμοποιήσει είναι απλά φανταστικό χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε τους ατιμους τους Ιαπωνέζους ρε.
-
cirus, όταν θες να ανοίξεις το υποβραχιόνιο γίνεται ή πρέπει να ξεμοντάρεις το κινέζικο;
-
Με το καλό να το χαρείς .
-
@cirus καλά έκανες δεν το συζητάμε προφανώς πρώτα να είναι πρακτικό, απλά είπα αφού το έκανες να το εβαφες μην δείχνει πλαστικουρα
Όσο για το ποποβρυσακι έκανα ανακαίνιση στο μπάνιο πριν 2 χρόνια και έβαλα και εγώ
-
Κύριοι θα σας παρακαλέσω σε ένα τόσο ωραίο τοπικ για ένα τόσο ωραίο αυτοκίνητο να μην κάνουμε συζητήσεις του κ@λ@υ. Πλάκα κάνω.
Υ. Γ Μάστορας πάλι φωτιές έβαλες χάχα.
-
cirus, όταν θες να ανοίξεις το υποβραχιόνιο γίνεται ή πρέπει να ξεμοντάρεις το κινέζικο;
γίνεται μια χαρα όπως είναι
-
Χωρίς παρεξήγηση μου θύμισε puma from Pakistan
Εντάξει ο τεμπέλης είναι μικρός τα αυτοκόλλητα μέσα? Υπάρχει original σετ κόκκινο από Fiesta ...
-
Χωρίς παρεξήγηση μου θύμισε puma from Pakistan
Εντάξει ο τεμπέλης είναι μικρός τα αυτοκόλλητα μέσα? Υπάρχει original σετ κόκκινο από Fiesta ...
xωρις παρεξήγηση δεν μου καίγεται καρφακι πως φαίνεται σε άλλους, εμενα μου αρέσουν πολύ τα αυτοκόλλητα αν θες παρε εσυ τα original από fiesta... και βαλτα στο δικό σου στο δικο μου θα μεινουν ως έχουν. Για το υποβραχιόνιο θα δω ούτε εγω τρελαίνομαι απλά βολεύει.
-
Έφτιαξε το εργαλείο;
-
Έφτιαξε το εργαλείο;
προς το παρόν ναι. Λένε ότι αυτή την φορά είναι σίγουροι ότι δεν θα το ξανακάνει. (την άλλη φορά δεν ήταν μου είχαν πει μαλλον)
Θα δείξει τις επόμενες εβδομάδες. Σαββατο φεύγω για τριημερο Γαλαξίδι
-
cirus, να φανταστω δεν ειχες καποιο obd για να δεις τι σφαλματα εβγαζε οταν εμεινε το αυτοκινητο;
-
Παιδιά έχετε εικόνα για το ποιό είναι σκληρό στην ανάρτηση; Fiesta ST ή Puma ST?
Ford Puma 2019