-
πραγματι το μεγκαμποξ ειναι χρησιμοτερο απο ρεζερβα. χωραει μεσα σετ εργαλειων απο γεωργακοπουλο, τη μεσαια συλλογη μαλιστα. απο οτι εχω καταλαβει απο ομαδες στο φου μπου τα λαστιχα δεν εχουν κανενα προβλημα σε αντιθεση με το υπολοιπο αμαξι που ολο και καποιο καρυδακι ή κατσιβιδι θα σου χρειαστει. τι οχι?
-
Ο Φάνης εννοεί ότι μπορείς να βάλεις ένα μικρό παιδί μέσα στο mega box και εξοικονομείς χώρο από τον λιγοστό που έχει στις πίσω θέσεις!
-
Σωστοί οι προλαλήσαντες.. επίσης ο Matt είχε κορυφαία ιδέα για το megabox
-
πραγματι το μεγκαμποξ ειναι χρησιμοτερο απο ρεζερβα. χωραει μεσα σετ εργαλειων απο γεωργακοπουλο, τη μεσαια συλλογη μαλιστα. απο οτι εχω καταλαβει απο ομαδες στο φου μπου τα λαστιχα δεν εχουν κανενα προβλημα σε αντιθεση με το υπολοιπο αμαξι που ολο και καποιο καρυδακι ή κατσιβιδι θα σου χρειαστει. τι οχι?
Αλήθεια είναι. Τα εργαλεία τα θές...αλλά είπαμε το Puma είναι κόσμημα, το έχεις για να το βλέπεις και να το οδηγείς...εαν θες να μην χαλάει πάρε Τουότα!
Επίσης οδηγώ από το 1993 και έχω πάθει λάστιχο 2 φορές...αλλά πράγματα παιδιού στο χώρο αποσκευών έχω βάλει 100αδες φορές...οπότε 2/100 η διαφορά χρησιμότητας! Άσε που το καλοκαίρι πετάς πετσέτες βρεγμένες, παιχνίδια με άμμο κλπ.
Ο Φάνης εννοεί ότι μπορείς να βάλεις ένα μικρό παιδί μέσα στο mega box και εξοικονομείς χώρο από τον λιγοστό που έχει στις πίσω θέσεις!
Μαι χαρά είναι οι πίσω θέσεις, ίδιες με όλα τα B SUV εκτός του C3 Aircross. Και στο megabox χωράει ένα σκασμό πράγματα, δες άνωθεν!
-
Οι πίσω θέσεις ειναι μια χαρά για την κατηγορία κάθονται μια χαρα μεχρι 2 1,80 επιβατες και οι λιγο παραπανω στριμωγμένα εως 1,85
Το megabox το μεγαλο που μπαίνει πια στα PUMA παίρνει ρεζερβα αναγκης μια χαρά και περισσεύει και χώρος και το λέω με σιγουρια 100% μιας και εγω έχω βάλει.
Μέσα στην πόλη δεν χρειάζεται η ρεζέρβα αν θες την αφαιρείς για να έχεις απλετο χώρο. Μεσα στην πόλη και να πάθεις κάτι σιγα φωναζεις οδικη και τελος (ποσο θα κανει να ερθει) ή κιτ επισκευης ελαστικου και καθαρισες μεχρι το βουλκανιζατερ (αν είναι μια τρυπα και όχι σκισιμο).
Για ταξίδι όμως εγω δεν πάω πουθενα χωρις εστω ρεζερβα αναγκης, οποτε έβαλα και χωράει μια χαρα και περισσεύει αρκετός χώρος και στο megabox να βάλεις και αλλα πραγματακια. Μένει λίγοτερος από τον μισο χώρο αλλά αρκετος για να παίρνει κάποια πράγματα.
ΥΓ στα puma του 2020 και πριν με το μικρότερο megabox αυτό δεν είναι δυνατόν , δεν χωραει καμία ρεζέρβα
-
Dimsabas βλέπω έψαξες το review αλλά ήταν γενικά για την γκάμα του προηγούμενου fiesta, ανεξαρτήτως κυβισμού, ομως εγώ αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη έκδοση.
Realzeus εκτός από την άποψη μήπως μπορείς να μοιραστείς και ποιά θεωρείς σοβαρότερα;
Καινούργιες πηγές έγκυρης και ψαγμένης ενημέρωσης είναι πάντα καλοδεχούμενες. -
Για ταξίδι όμως εγω δεν πάω πουθενα χωρις εστω ρεζερβα αναγκης, οποτε έβαλα και χωράει μια χαρα και περισσεύει αρκετός χώρος και στο megabox να βάλεις και αλλα πραγματακια. Μένει λίγοτερος από τον μισο χώρο αλλά αρκετος για να παίρνει κάποια πράγματα.
Τσίρος αν ανεβάσεις φώτο με τη ρεζέρβα που λές φορεμένη στο Puma σου, πληρώνω τα διακαιώματα της και θα βγάλω και από πάνω από τη διανομή της στα social media..
-
Μέσα στην πόλη δεν χρειάζεται η ρεζέρβα αν θες την αφαιρείς για να έχεις απλετο χώρο. Μεσα στην πόλη και να πάθεις κάτι σιγα φωναζεις οδικη και τελος (ποσο θα κανει να ερθει)
Λίγο σχετικό είναι αυτό, εγώ π.χ. λόγω δουλειάς δεν με παίρνει να μην έχω ρεζερβα και να καθυστερησω περιμένοντας οδική.
-
Τσίρος αν ανεβάσεις φώτο με τη ρεζέρβα που λές φορεμένη στο Puma σου, πληρώνω τα διακαιώματα της και θα βγάλω και από πάνω από τη διανομή της στα social media..
δεν κάθομαι να την βάλω για κανέναν λόγο βαριέμαι.... χαχαχαχαχαχ αλλά πάρε φωτο από megabox που τα εχω προχειρα:
-
cirus wrote:
Μέσα στην πόλη δεν χρειάζεται η ρεζέρβα αν θες την αφαιρείς για να έχεις απλετο χώρο. Μεσα στην πόλη και να πάθεις κάτι σιγα φωναζεις οδικη και τελος (ποσο θα κανει να ερθει)
Λίγο σχετικό είναι αυτό, εγώ π.χ. λόγω δουλειάς δεν με παίρνει να μην έχω ρεζερβα και να καθυστερησω περιμένοντας οδική.
Τοτε μπορείς να βάλεις ή ακόμα και να το παραγγείλεις με ρεζερβα εξαρχης. Αν το παραγγείλεις εξαρχής όμως χάνεις την τάπα αποστράγγισης νερού που έχει. Εγω την ήθελα αλλά προτίμησα να την βάλω μετα και να έχω το κανονικό megabox. εχεις επιλογές να πράξεις όπως γουσταρεις που είναι το καλύτερο γιατι καθένας έχει διαφορετικές αναγκες
-
Ωραία και μερακλίδικα .. Αν ακούς τσικ τσίκ όμως να ξέρεις από εκεί θα είναι ! Τύλιξε τα κάπου πολύυυυυυυ καλά
-
Θεωρω την ρεζερβα λογο απορριψης αυτοκινητου.Ειναι απαραίτητη.Εστω και σαν αναγκης εστω και σαν εξτρα.Ειδικα αε τετοια αυτοκίνητα με μεγαλες ζαντες.
Το αλλο που διαβασα.
Συγνωμη εαν παθετε λαστιχο θα καλεσετε οδικη; Χωρίς παρεξήγηση αλλα αυτο ειναι γελοιο.
Στο Κλιο πρωτα ανοιξα πορτπαγκαζ και μετα πηγα σαλονι.
-
Έχω κάνει στη ζωή μου περί τις 700.000 Km. Μόνο μια φορά μου έχει σκάσει λάστιχο που να μην επισκευάζεται από κιτ επισκευής. Έχω φάει αρκετές φορές καρφιά, πρόκες και βίδες, όπου ένα κιτ επισκευής επαρκεί. Επίσης δεν κάνω off-road. Προσωπικά λοιπόν αν έπρεπε να επιλέξω, θα προτιμούσα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από ρεζέρβα.
-
Ωραία και μερακλίδικα .. Αν ακούς τσικ τσίκ όμως να ξέρεις από εκεί θα είναι ! Τύλιξε τα κάπου πολύυυυυυυ καλά
τσικ τσικ κανει λίγο άλλα ο αλη πασάς από κίνα μου έχει στείλει κάλυμμα που θα μπει συντόμως (εχει παραγγελθεί κάνα μήνα)
με το κάλυμμα θα μπαίνει και θα βγαίνει και ευκολότερα
-
Οκ γνωμες ειναι αυτες.Δεν υπαρχει αμφιβολια.
-
Το αλλο που διαβασα.
Συγνωμη εαν παθετε λαστιχο θα καλεσετε οδικη; Χωρίς παρεξήγηση αλλα αυτο ειναι γελοιο.
καθόλου γελοίο. Το 99% των γυναικών αυτό κάνει ήδη. Ερχεται η οδική συντομα, ρυμουλκει το αμαξι μέχρι το κοντινότερο βουλκανιζτερ και τερμα. Αν είσαι κουστουμάτος ή με φουστανια οι γυναικες κτλ καθόλου γελοίο δεν είναι δεν καταλαβαινω γιατι το χαρακτηρίζεις ετσι επειδη δεν θα το έκανες εσυ. Εγω πάντα αλλάζω μόνος μου την ρεζερβα όποτε μου έχει τύχει είναι πανεύκολο εξάλου. Αλλά αν μου τύχαινε φορώντας το ακριβό παντελόνι και πουκάμισο μου και γω την οδική θα έπαιρνα αδερφέ. Γελοίο θα ήταν να λερώσω το ακριβό κουστούμι μου για ένα λάστιχο και να πάω στην δουλειά σαν λέτσος.
Εγω πήρα ρεζερβα γιατι σε ταξίδι την θεωρώ απαραίτητη. Μεσα στην πόλη όχι. Αν τρυπήσει βάζεις το σετ επισκευής ελαστικου 80% ή το φουσκώνεις με την τρόμπα και πας μεχρι το βουλκανιζατερ. Αν τυχόν όμως έχει σχιστει και εισαι στην πόλη πάλι μικρο το πρόβλημα παίρνεις την οδική και σε πάει στο βουλκανιζατερ.
ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση και γω πριν χαρακτηρίσετε κάτι γελοίο να βάζετε το μυαλό σας πρώτα να σκεφτεί περισσότερο και να δείτε κάτι και από άλλη οπτική γωνία εκτός από την δική σας.
και 5 σκαλιά είναι πανευκολο να τα ανέβει καποιος φυσιολογικός ανθρωπος πχ αλλά εγω τώρα που είμαι από ατύχημα ή ενας ανθρωπος με ειδικές ανάγκες το βλέπουμε διαφορετικά και θα θέλαμε μία ράμπα. (εγω προσωρινά γιατι αργότερα θα γίνω καλά αλλά κάποιοι συνανθρωποί μας μόνιμα)
-
Οκ γνωμες ειναι αυτες.Δεν υπαρχει αμφιβολια.
Σιγουρα γνώμη έχει ο καθένας και μπορεί να έχει διαφορετική και σεβαστό.
Γελοία πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η δική μου γνώμη επειδή κάποιος δεν συμφωνεί με αυτή.
-
Η ρεζέρβα αν δεν κανεις εκτος δρομου (που αν εισαι γατος και η μια μπορει να ειναι λιγη) ειναι αχρηστος ογκος. Σε καθε αυτοκινητο εχω τρομπα ηλεκτρικη. Ο μονος λογος που δε τις βγαζω απο τα οχηματα ειναι για να μη μοιαζει το γκαραζ με βουλκανιζαντερ. Τα νεα λαστιχα για να σκισουν πρεπει να εισαι πολυ ατυχος. Δε τις χρησιμοποιησα ποτε.
-
'Όσοι αλλάξατε 1-2 φορές μόνο λάστιχο είστε απλά τυχεροί. Μου έχουν τύχει 2-3 σκισίματα πλαϊνού (που προφανώς δεν σε σώζει μια τρόμπα ή κιτ επισκευής) και αρκετές πρόκες-καρφιά. Δεν θυμάμαι να είχα αυτοκίνητο στο οποίο δεν άλλαξα λάστιχο!
Σχετικά με τα περιοδικά που με ρώτησε ο φίλος Cmax75, θα απαντήσω μόνον για αγγλικά και μερικά άλλα αγγλόφωνα. Όταν ζούσα λοιπόν στην Αγγλία είχα δοκιμάσει τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτου. Είχα καταλήξει ότι άξια εμπιστοσύνης είναι το CAR, το Top Gear και το Evo (μόλις είχε βγει τότε, τέλη του '90). Δεν μιλάμε τώρα για κάτι What Car που απευθύνονται σε λογιστές. Το Autocar ήταν το χειρότερο από τα περιοδικά που απευθύνονται σε enthusiasts. Παίζει ρόλο βέβαια και η συντακτική ομάδα. Όταν βλέπω Sutcliffe ή Meaden ή Catchpole ακούω προσεκτικά. Τον Harris, δεν τον εμπιστέυομαι, διότι ακολουθεί την οδό του καραγκιόζη Clarkson, δηλαδή κόντρα στο ρεύμα απλά για να κάνει σαματά. Από Αμερικάνικα μου αρέσει πολύ το Road & Track εδώ και δεκαετίες, ενώ και το C&D είναι αξιοπρεπές τα τελευταία χρόνια. Μιλάω για τους original τίτλους, όχι τις ελληνικές εκδόσεις. Αυτό στο οποίο έχω τεράστια εκτίμηση, αν και μέσω μεταφράσεων διότι δεν μιλάω την γλώσσα, είναι το Quattroruote. Οι διαδικασίες μετρήσεών του θεωρούνται κορυφαίες παγκοσμίως και έχει δική του πίστα όπου μετράει γυρολόγια.
-
Θεωρω την ρεζερβα λογο απορριψης αυτοκινητου.Ειναι απαραίτητη.Εστω και σαν αναγκης εστω και σαν εξτρα.Ειδικα αε τετοια αυτοκίνητα με μεγαλες ζαντες.
Το αλλο που διαβασα.
Στο Κλιο πρωτα ανοιξα πορτπαγκαζ και μετα πηγα σαλονι.
Φίλε μου και γω είμαι υπέρ της ρεζερβας αλλά με τα σημερινά δεδομένα να ξέρεις πως θα μείνεις με το clio γιατί το 99% των νέων αυτοκινητων έχει κιτ επισκευής. Επίσης γιαυτό τον λόγω οι περισσότερες εταιρίες σου δίνουν δωρεάν οδική βοηθεια(που εννοείται δεν είναι δωρεάν αλλά μέσα στην τιμή) οπότε γιατί να μην την χρησιμοποιήσεις αν χρειαστεί πληρωμένη την εχεις
Υ. Γ κανενός η γνώμη δεν είναι γελοία όλα είναι σεβαστά αρκεί να μην θίγουμε τον αλλον(προσωπική άποψη)
Ford Puma 2019