-
Εντάξει κλαίω με την περιγραφή και τα σχόλια της συζύγου!!! Αχαχαχα....καλή δυναμη!
-
Χαχα! Είστε φοβερό ζευγάρι! Μπράβο σας παιδιά, να τα χαρείτε όλα, και τα αυτοκίνητά σας και όλα σας!
Τα led δεν συγκρίνονται με τίποτα, must have.
Έλιωσα με το πούμα στην οθόνη! Χαχα!
Σκέψου να είχε και αυτόματο χειρόφρενο, θα στα συγχωρούσε όλα!
Τη φανταζομαι να σου λέει 'δεν μου φαίνεται να είναι όλο το σύστημα B&O, κάτι παίζει εδώ..'!!
Σημείωση: από τα σχόλια καταλαβαίνω ότι θα της αρέσει κάτι σαν το 208. Μήπως να πάτε να το δείτε. Ειδικά Allure με όλα τα upper mainstream χαρακτηριστικά που έχει, αλλά θα είναι ακριβουτσικο.
-
Σημείωση: από τα σχόλια καταλαβαίνω ότι θα της αρέσει κάτι σαν το 208. Μήπως να πάτε να το δείτε. Ειδικά Allure με όλα τα upper mainstream χαρακτηριστικά που έχει, αλλά θα είναι ακριβουτσικο.
Της είπα μια μέρα : Ρε συ το ποιο όμορφο μικρό θέλω αν σου δείξω το 208, έχει γίνει χαμός με αυτό δεν υπάρχει ποιο ωραίο
Α ναι τι είναι αυτό?
peugeot
Α δεν μαρεσουν τα peugeot
Μα δεν σου το έδειξα πως ξέρεις ότι δεν σαρεσει, ξέρεις ποιο μοντέλο είναι, πως το λες αυτό?
δεν μαρεσουν τα peugeot τι δεν καταλαβαίνεις?
ευτυχώς δεν έχουμε όπλα σπίτι, οπότε εκανα την επανάσταση μου αλλάζοντας κανάλι.
-
Α Χαχα cirus να σαι καλά ρε φίλε έχω πόση ώρα γελάω και με τα δύο ποστ.
Υ. Γ Το διάβασα στην γυναίκα... δεν γέλασε καθόλου... έχει δίκιο η κοπέλα μου λέει. Γυναικεία αλληλεγγύη.
-
Χαχα μου θύμισες κάποια δικά μου περιστατικά σήμερα που γύριζα από ταξίδι.
Και εγω που της έδειξα το 508 και της λέω να αυτοκινητο. Ένα καταλαυκο 508 έκδοση gt line. Αυτό θέλω να πάρω (αν μπορούσα).
-Αυτό είναι καγκουρικο... Ειναι υπερβολικά εντυπωσιακό.
-Ε ναι, για αυτό μ αρεσει. Αντρικό και κομψό. Αυτοκινηταρα
-Εγω δεν μπαινω σε τέτοιο μέσα.
(πω ρε π@@@η....Σπασιμο)
Καλα τότε μια BMW 4 αρα;;;
-BMW ;;; Να μας λένε νέο πλούτου και βλάχους;
Ε μα!!!! Το τραβάει το dacia η ψυχή σου. Τεσπα ειναι κούκλα και ψυχαρα και της συγχωρώ την ασχετοσύνη της.
Αντε βγάλε άκρη....
Α! Σήμερα μουρμούρισα την λέξη 'συμπίεση' όταν μου έδειξε τις τιμές της 100αρας βενζινη πάνω στα πρατήρια της εθνικής (θεοπανακριβα) Με ρώτησε γεμάτη αισιοδοξία να ξεκινήσει μια συζήτηση που να απασχολεί θέματα που μ αρεσουν.
-Και τι σημαίνει αυτό, ρώτησε με ναζιαρικη φωνη.... (Αχ καημένουλα μου, ρώτησες τον Lap αν αναλύσει τεχνικά θεματα)
-well, ξεκινάω τις αναλύσεις όπως σας γράφω και εδω.
-Ωχ τι το θελα και ρώτησα, μουρμούριζε....
-
Χαχα μου θύμισες κάποια δικά μου περιστατικά σήμερα που γύριζα από ταξίδι.
Και εγω που της έδειξα το 508 και της λέω να αυτοκινητο. Ένα καταλαυκο 508 έκδοση gt line. Αυτό θέλω να πάρω (αν μπορούσα).
-Αυτό είναι καγκουρικο... Ειναι υπερβολικά εντυπωσιακό.
-Ε ναι, για αυτό μ αρεσει. Αντρικό και κομψό. Αυτοκινηταρα
-Εγω δεν μπαινω σε τέτοιο μέσα.
(πω ρε π@@@η....Σπασιμο)
Καλα τότε μια BMW 4 αρα;;;
-BMW ;;; Να μας λένε νέο πλούτου και βλάχους;
Ε μα!!!! Το τραβάει το dacia η ψυχή σου. Τεσπα ειναι κούκλα και ψυχαρα και της συγχωρώ την ασχετοσύνη της.
Αντε βγάλε άκρη....
Α! Σήμερα μουρμούρισα την λέξη 'συμπίεση' όταν μου έδειξε τις τιμές της 100αρας βενζινη πάνω στα πρατήρια της εθνικής (θεοπανακριβα) Με ρώτησε γεμάτη αισιοδοξία να ξεκινήσει μια συζήτηση που να απασχολεί θέματα που μ αρεσουν.
-Και τι σημαίνει αυτό, ρώτησε με ναζί στην φωνη.... (Αχ καημένη μου)
-well, ξεκινάω τις αναλύσεις όπως σας γράφω και εδω.
-Ωχ τι το θελα και ρώτησα, μουρμούριζε....
Χαχα Lap και γω αν ήμουν μαζί σου μες το αυτοκίνητο και ξεκινούσες συζήτηση σαν αυτά που γράφεις.... Θα έψαχνα που είναι το κουμπί eject
-
Τελικά ο πλανήτης είναι ένα μοναχικό μέρος για εμάς τους τέλειους
Συμπαραστεκομαι στον cirus
-
Τελικά ο πλανήτης είναι ένα μοναχικό μέρος για εμάς τους τέλειους
Συμπαραστεκομαι στον cirus
εγώ δεν ειμαι τέλειος, ποιο πολύ σε τελείως κλόουν είμαι
-
Εγω ομως ως τέλειος (και γκουρού της ορθογραφίας) θα αναφέρω το κλασικό πλεον:
'Πιο' και οχι 'ποιό'.
Αν cirus είναι να είσαι τόσο 'κλόουν' όσο η γαλλική σχολή των κλόουν. Δηλαδη μια πολύ υψηλή και δύσκολη τέχνη, τότε είσαι και γ@@ω τους τύπους...
Υ. Γ Πςςςς είδες τρίπλα...
-
Προχτες ξεκινησα και (καθε 2-3 χρονια το παθαινω) ξεχασα να κατεβασω το χειροφρενο. Ευτυχως το αμαξι εκανε εναν ηχο και προλαβα να κανω 3 μετρα μονο. Στο παλιο μου αμαξι ειχα παει με χειροφρενα μερικες εκαντονταδες μετρα μεχρι να το καταλαβω.
Μπραβο στον cirus για το θαρρος που εχει να αγορασει θερμικο με χειροκινητο κιβωτιο και κλασσικο χειροφρενο εν ετη 2021. Εγω δεν θα μπορουσα να το κανω τωρα που υπαρχει το M3P σε κοντινα χρηματα.
-
Εγώ πάλι απορώ ποιος λογικός άνθρωπος θα έπαιρνε ηλεκτρικό για κύριο όχημά του σήμερα.
-
Εγώ πάλι απορώ ποιος λογικός άνθρωπος θα έπαιρνε ηλεκτρικό για κύριο όχημά του σήμερα.
Ο δικός μας Dimsabas..
-
REALZEUS wrote:
Ο δικός μας Dimsabas..
Στη θεωρία, γιατί στη πράξη κοιτάζει μέχρι και ντηζελάκια...
-
Αν κινεισαι 90% Αθηνα τοτε το ρισκαρεις για τυχον 10% προβληματικα ταξιδια. Παντως μονο κανενα Τεσλα Μ3Ρ θα επερνα για μοναδικο αμαξι.
-
Πάρτε αυτοκίνητο με βάση αυτά που σας αρέσουν και βολεύουν το σήμερα αυτό έχω να πω εγώ
Το να πάρεις αυτοκίνητο με βαση τι θα έχει μεταπωλητική αξία είναι μέγιστη βλακεία καθώς 1) ουτως ή αλλως ενα οποιωδήπωτε αμάξι χάνει σε αξία 2) δεν αγοράζεις κατι που θες εσύ αλλά κάτι που νομίζεις ότι θα χάσεις τα λιγότερα και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις λάθος στην μαντεψια
Για τις ηλεκτρονικές βλακείες που δεν προσφέρουν τίποτα οπως το ηλεκτρονικό χειρόφρενο δεν θα σχολιάσω καν. Για το αυτόματο κιβώτιο αποτελώ μειοψηφία που δεν μου αρέσει και καταλαβαίνω ότι το αυτόματο παρέχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα. Αλλά όπως είπα και πριν πάρτε αυτό που σας αρέσει
Θα γράψω εδώ όμως κάποια πράγματα που έχει η κούτρα μου για τους κινητήρες
-
θερμικοί κινητήρες αποκλειστικά: Τους ξέρουμε τους γνωρίζουμε είναι το σήμερα και αναλόγως επιλέγουμε ντιζελ ή βενζίνη με τα οφέλη τους και τα μειονεκτήματα τους. Με 1 αυτοκίνητο μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αν θες οικονομία βάζεις LNG σαν δευτερο καύσιμο. υπάρχει βεβαια και το φυσικό αέριο αλλά ποιο ευκολά βρίσκεις θυληκό με 3 στηθη παρα βενζιναδικο που να έχει οπότε δεν. Σε σπορ πας γενικά μονο σε βενζινη με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μικρό κόστος και αν θες οικονομια μπορεις να έχεις με diesel και LNG και λιγότερο με βενζινη.
-
Υβριδικά - Ψευτουβριδικά με μικρες μπαταρίες 48V και Plug-in υβριδικα: Ενδιάμεση τεχνολογία του σήμερα με κανένα μέλλον καθώς στο μέλλον δεν θα υπάρχουν. Προσφέρουν οικονομία για λίγα χιλιόμετρα αναλόγως και των μπαταριών που έχουν. Προσφέρουν πολλά από τα πλεονεκτήματα από 2 κόσμους. Προσφέρουν και τα μειονεκτήματα των 2 κόσμων αντίστοιχα. Έχουν και αυτά μεγάλο νόημα αν κυνηγάς την οικονομία. Τα Plug in ξεφεύγουν πολύ σε τιμή και δεν γίνονται ποτέ απόσβεση απλά είναι μόδα να το βαζεις στην πριζα. Τα αλλα 2 όμως μπορούν να κάνουν εξοικονόμιση και αποσβεση. Προσωπικά δεν θέλω να κάνω ενδιάμεσο στάδιο, οταν έρθει η ώρα των ηλεκτρικών θα πάω κατευθείαν σε αυτά. Δεν θέλω περίπλοκα συστήματα που να έχουν και τα κακα των μπαταριών και συντήρηση των θερμικών κινητήρων και ας έχουν πολύ ισχυρά πλεονεκτήματα βέβαια. Μπορεί και να έπαιρνα κάτι σε 48V ήπιο υβριδικό χωρίς πολλές και βαριές μπαταρίες που αυξάνουν το βάρος ενός αυτοκινήτου. Θα το έπαιρνα για υποβοήθηση στις χαμηλές στροφές του κινητήρα και όχι για οικονομία.
-
Ηλεκτρικά - Αν δεν έχεις 2ο αυτοκίνητο και θες ένα για μόνο μέσα στην πόλη και να έχεις και δικό σου παρκινγκ και να κάνεις και πολλά χιλιόμετρα εντός πολης για να κάνεις απόσβεση πραγματικά δεν έχουν κανενα νοημα σήμερα στην Ελλάδα. Είναι τα αυτοκίνητα του Αυριο ναι. Οι τεχνολογίες των μπαταριών εξελίσσονται με καλούς ρυθμούς και θα γίνουν σε 10 χρόνια mainstream όμως αυτή την στιγμή είναι σχεδόν τρέλα για early adopters. Πληρώνεις πολλά χρήματα για κάτι που δεν θα κάνει απόσβεση, νομίζεις ότι κάνεις καλό στο περιβάλλον και το δείχνεις ενω πραγματικά καις λιγνίτη και diesel. Φορτιστές αυξάνονται αλλά είναι ελάχιστοι ακόμα σε σχέση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες, δεν υπάρχουν παντου και πρέπει να κάνεις ολόκληρο προγραμματισμό για να πας κάπου μακριά ή διακοπές. Οι τιμές σε λίγα χρόνια θα πέσουν κατακόρυφα ενώ τώρα είναι εξωπραγματικές. Πρέπει να έχεις δικό σου parking με ρεύμα, αν δεν έχεις τον πούλο. Γενικά ΘΑ ΕΙΝΑΙ υπέροχα αργότερα για σήμερα έκτος μιας περίπτωσης που προανέφερα είναι τρέλα.
-
-
σιρε εντυπωσιακον. αναλωνεσαι σε θεματα επιτευξης οικονομιας και αποδοσης της επενδυσης τελικως. εσυ το εγραψες, εισαι σιγουρος? εκαμες μια επιλογη μαγκικη-πειραιωτικη. επειδη πηρες στις μεταγραφες τζιοβανι, οχι βιντρα.
ασε τα αυτα και απαντα στα βασικα ερωτηματα, πως χωνεται στο σουνιο, πως ανεβαινεις παρνηθα....
ΑρΕς
το φεβ θα σας περιμενει με το μαστορι....χαχαχ
-
σιρε εντυπωσιακον. αναλωνεσαι σε θεματα επιτευξης οικονομιας και αποδοσης της επενδυσης τελικως. εσυ το εγραψες, εισαι σιγουρος? εκαμες μια επιλογη μαγκικη-πειραιωτικη. επειδη πηρες στις μεταγραφες τζιοβανι, οχι βιντρα.
ασε τα αυτα και απαντα στα βασικα ερωτηματα, πως χωνεται στο σουνιο, πως ανεβαινεις παρνηθα....
ΑρΕς
το φεβ θα σας περιμενει με το μαστορι....χαχαχ
Κατσε βρε Γατόνι περίμενε, το μοτόρι δεν το έχω καν στην κατοχή μου τώρα (το εχω παει γαι μεμβρανες και κεραμική) το παίρνω τέλος της εβδομάδας. Μετα θα κάνει ο τζιοβανι τακουνάκια στην πάρνηθα
Νταξει και γω octavia diesel είχα μεχρι τώρα ( ποιο βυντρας δεν γινεται) και το θέμα της οικονομίας είναι σημαντικό θα πάρουμε και δεύτερο αυτοκίνητο κάποια στιγμή (φεύγει το octavia σύντομα και η μηχανή πήγε ολική καταστροφή) δεν θα μείνουμε με το pumaκι μονο, γραφουμε και γιαυτά μας ενδιαφέρουν χαχχαχαχαχαχ
Αρες τουτέστιν???? σπαστα και κάντα λιανα λίγο γιατι δεν σε πιάνω έχεις RS???
-
δια πολλοστη φορα
ΑρΕς = RS = κατα γατο PS των πετρολχεντς - οσο θα υπαρχουν ακομη πετρολ
και οχι, δεν θα σε περιμενω εσενα και το μαστορι σε καμμια ευθεια προς σουνιο με αρ ες. γιατι δεν εχω αρ ες.
εχω ομως φευ. και θα σας περιμενω με αυτο. στις στροφες δεν παιζω, εχει φαει πολυ το χοντρουλι μου και ανακατευεται.
-
δια πολλοστη φορα
και οχι, δεν θα σε περιμενω εσενα και το μαστορι σε καμμια ευθεια προς σουνιο με αρ ες. γιατι δεν εχω αρ ες.
εχω ομως φευ. και θα σας περιμενω με αυτο. στις στροφες δεν παιζω, εχει φαει πολυ το χοντρουλι μου και ανακατευεται.
Ευθειακιας......
-
δια πολλοστη φορα
να με συμπαθας χαχαχαχαχ προσπαθω να σε πιάνω οσο μπορω αλλά δεν είσαι και ο ποιο εύκολος
Ford Puma 2019