-
Καλησπέρα.Με αφορμή ένα παλιότερο ποστ από ένα φίλο που έλεγε ότι η γυναίκα του του είπε πως δεν φαίνεται καλά το φλας του αυτοκινήτου,οπότε βλέπω ένα puma περιμένω να δω να ανέβει το φλας.Σημερα τελικά καταφερα να το δω.Οντως το φλας φαίνεται λίγο και αν ανάψουν και τα στοπ ,δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.Ειλικρινα το θεωρώ μεγάλο σφάλμα και ρίσκο για την ασφάλεια και αν είναι όλα τα αυτοκίνητα έτσι θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρξει μέχρι και ανάκληση.Απαραδεκτο.Θελω ακόμα να κάνω μια ερώτηση.Το fordpass τι ακριβώς δυνατότητες έχει; Το πιο χρήσιμο για μένα θα ήταν να μπορούσες να το βάλεις μπρος πριν φτάσεις στο αμάξι και να δουλεύει το κλιματιστικό ώστε να δροσίσει.Φανταζομαισεν γίνεται αλλά θα ήταν πολύ καλός γινόταν....( Θυμήθηκα και μια εξωγήινη bmw που μου έδειξε μια φορα ένας γνωστός που έπαιρνε μπρος από το χειριστήριο και την έκανε και εμπρός πίσω)
-
Σε πολλά αυτοκίνητα δυστυχώς έτσι είναι τα πίσω φλάς...δες π.χ και του 2008/208.
-
Με το ford pass εαν δεν κάνω λάθος μπορείς να βάλεις μπρος το αυτοκίνητο, αλλά μόνο (και λογικό είναι) εφόσον έχει αυτόματο κιβώτιο.
-
-
( Θυμήθηκα και μια εξωγήινη bmw που μου έδειξε μια φορα ένας γνωστός που έπαιρνε μπρος από το χειριστήριο και την έκανε και εμπρός πίσω)
Μηπως ηταν PlayStation ? Πως εκανε μπρος πισω ?
-
Paris2018 wrote:
( Θυμήθηκα και μια εξωγήινη bmw που μου έδειξε μια φορα ένας γνωστός που έπαιρνε μπρος από το χειριστήριο και την έκανε και εμπρός πίσω)
Μηπως ηταν PlayStation ? Πως εκανε μπρος πισω ?
Και το Tucson το έχει, με 2 κουμπάκια στο remote/κλειδί.
-
Υβριδικο ειναι αυτο το Tucson? Και για ποιο λογο να κανεις μπρος πισω? Αν δεν χωρας ας πουμε ?
Ξερω οτι άλλα πανε και χωρις οδηγο πλεον, αλλά η BMW καταλαβα οτι ηταν πιο παλια. Γινοταν αυτο το μπρος πισω και παλιοτερα ?
-
1 Είναι δυνατόν εν έτει 2021 που τα πάντα γίνονται για την ασφάλεια να κάνουν οι εταιρίες τέτοιες πατάτες;Θεωρώ το φλας του puma επικίνδυνο ειδικά για μηχανές που κινούνται ανάμεσα στις λωρίδες και πρέπει να δουν το φλας απο το πρώτο αναμμα. 2 Γιατί να είναι αυτόματο για να ανάψει από απόσταση;Δεν θυμάμαι ,θέλει συμπλέκτη για να πάρει μπρος;Ακόμα και έτσι όμως που το δύσκολο να παρακαμφθεί αυτό;Κρίμα πάντως,θα ήταν πολύ ευχάριστη λύση.
-
Σωστά λες Φάνη κι εμένα περίεργο μου φαίνεται που το περιγράφουν έτσι στο Vignale.
Πάντως ,έχω δει κι αλλού αναφορά σε ηλεκτροχρωμικό εσωτ. καθρέπτη αντί για φωτοχρωμικό. Υπάρχει διαφορά ή είναι όπως χαρακτηρίζει το ίδιο πράγμα η κάθε εταιρία;
Σκεφτήκατε την περίπτωση να είναι κάμερα που προβάλει εικόνα στον καθρέπτη του αμαξιού; Το έχω δει μέχρι και σε κορολα δοκιμής στην Αμερική.Τιγκαρεις πορτ μπαγκαζ μέχρι πάνω και συνεχίζεις να βλέπεις πίσω σου.
-
2 Γιατί να είναι αυτόματο για να ανάψει από απόσταση;Δεν θυμάμαι ,θέλει συμπλέκτη για να πάρει μπρος;Ακόμα και έτσι όμως που το δύσκολο να παρακαμφθεί αυτό;Κρίμα πάντως,θα ήταν πολύ ευχάριστη λύση.
Γιατί α) θέλει συμπλέκτη, β) πως θα πάρει μπροστά εάν έχει ταχύτητα , γ) για λόγους ασφαλείας και δ) γιατί έτσι σε όλα τα αυτοκίνητα αυτό το σύστημα, θέλει αυτόματο κιβώτιο.
Σκεφτήκατε την περίπτωση να είναι κάμερα που προβάλει εικόνα στον καθρέπτη του αμαξιού; Το έχω δει μέχρι και σε κορολα δοκιμής στην Αμερική.Τιγκαρεις πορτ μπαγκαζ μέχρι πάνω και συνεχίζεις να βλέπεις πίσω σου.
Όχι δεν είναι κάμερα, το έχω δει. Κανονικός ηλεκτροχρωματικός είναι.
-
τοσο χάλια είναι το φλας??? πωπω, είχε δίκιο μάλλον η γυναίκα μου και την κοροιδευα. Θα το διαπιστώσω και γω μολις παραλάβω
Αυτό με το μπρος πίσω ναι θέλει οπωςδήπωτε αυτόματο. Στο TUCSON το έχω δεί εντυπωσιακό αλλά νομίζω μόνο στην plug in hybrid δίνεται. Δεν ήξερα ότι υπήρχε από την ΒΜW ποιο παλιά.
-
Για να παρκάρεις ξεπαρκαρεις σε πολύ στενά.
-
-
Δηλαδή το puma έχει 456 λίτρα πορτ παγκαζ ΧΩΡΙΣ το megabox.
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι.
-
Εντάξει τα λίτρα έχουν γίνει στραγάλια... πάντως ένα που είδα από κοντά το πορτμπαγκάζ ήταν αρκετά ευρύχωρο, σχεδόν όσο το δικό μου (Aircross) όταν έχω πίσω τα καθίσματα, και επιπλέον το μπόξ, χωρίς βέβαια να υπάρχει ρεζέρβα. Δηλαδή φαινόταν όντως από τα άνετα σε χώρο αποσκευών το Puma. Αλλά να μη γράφονται κι ανακρίβειες, 430 λίτρα έχουν αυτοκίνητα όπως το QQ, S-Cross, Duster που είναι επόμενης κατηγορίας. (που τα ξεπερνά σε λίτρα το Aircross όταν σύρεις τα καθίσματα μπροστά, αλλά αφήνοντας χώρο γονάτων μόνο για παιδιά ή πολύ μικρόσωμους, ανάλογα και τους μπροστά επιβάτες.) και είναι σαφώς πιο ευρύχωρα από το, κατά τους Βρετανούς, Πιούμα.
-
456 με το Megabox όχι χωρίς
ενταξει μεγαλο χώρο έχει δεν εγινε και φορτηγό μετακόμισης
-
456 με το Megabox όχι χωρίς
ενταξει μεγαλο χώρο έχει δεν εγινε και φορτηγό μετακόμισης
Σωστός!
Γενικά όλοι λένε υπερβολές, κυρίως Renault/Dacia που δηλώνει τελευταία ότι θέλει.
Από όλα όσο το είχα ψάξει, περισσότερο πρέπει να είναι το T Roc, απλά έχει το μειονέκτημα ότι οι θόλοι μπαίνουν πολύ μέσα, αλλά φαίνεται σαν C suv ξεκάθαρα (τότε τα C suv πριν τα μοντέλα 20/21 είχαν χειρότερη εκμετάλλευση χώρων από ότι σήμερα).
Μετά ήταν 2008/Juke και μετά Crossland/Aircross/Captur/Puma(χωρίς το ενυδρείο από κάτω)/Kamiq (και αυτό είχε περίεργο σχήμα μέσα, δεν ήταν πολύ καλό) πάνω κάτω τα ίδια
-
Χωρις πολλά λογια, σήμερα θα κοιμηθει σπίτι το γατακι
-
Απίστευτο αυτοκίνητο, Octavia είναι;??!!
Να το χαρείτε, και γρήγορα επιστροφή στους δρόμους.
Μέσα στην ατυχία σου, κερδίσαμε εδώ ένα ανεξάρτητο και λογικό μυαλό!
Πολλά και καλά χιλιόμετρα.
-
Απίστευτο αυτοκίνητο, Octavia είναι;??!!
Να το χαρείτε, και γρήγορα επιστροφή στους δρόμους.
Μέσα στην ατυχία σου, κερδίσαμε εδώ ένα ανεξάρτητο και λογικό μυαλό!
Πολλά και καλά χιλιόμετρα.
Το καλό ναι Octavia xaxaxaxxaxaxa
να σαι καλά, οδηγησα σημερα πρωτη φορα μετα από 3 μηνες, με πατερίτσες παρελαβα αλλά μπορώ να πιέζω ως 50 κιλά με το αριστερο πόδι και ο φυσικοθεραπευτής μου έδωσε την άδεια να οδηγήσω αρκει να μην το κάνω για πολυ ώρα και το κουράσω
Ευχαριστώ πολύ
-
Για πες μας πως ειναι το octavia σε αίσθηση;
Είσαι ευχαριστημένος;
Πόσο σου βγήκε;
-
Ωπ ! Κι άλλη παραλαβή! Καβλο-ρίζικο ! Τώρα που το έχεις το πόδι θα γιάνει γρήγορα θα δείς
Σου βάλανε και το πλαίσιο πινακίδας ford performance ? Ψαγμένος !
Το Οκτάβια βάψιμο σε κίτρινο-Παζάρι στο Σχιστό και σκότωμα στον πρώτο που θα ακοντάψει πάνω του..
-
Χωρις πολλά λογια, σήμερα θα κοιμηθει σπίτι το γατακι
Καλορίζικο φίλε καλά ευχάριστα γρήγορα ελεύθερα χλμ
Ford Puma 2019