-
Καλώς να το παραλάβεις!
-
Ερώτηση προς τους κατόχους. Τα φωτα LED είναι όντως Matrix LED με κατευθυνόμενη δέσμη?
-
Στα GT-plus, ναι
-
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έως το τέλος του μήνα έρχεται Ελλάδα και μετά χρειάζεται περίπου μια εβδομάδα για να το παραλάβω.
Παραγγελία 21 Σεπτεμβρίου.Οι υπόλοιποι που περιμένετε είχατε κάποια ενημέρωση?
-
Εγώ περιμένω να βγάλει πινακίδες...
-
Εντωμεταξύ ακόμα και το ΜΧ-5 εχει 6 μήνες παράδοση πλέον.
-
Καλησπέρα .
Προς νυν και επίδοξους κατόχους.
Κλείσαμε τον πρώτο χρόνο μας και επισκεφθηκαμε την αντιπροσωπεία για το πρώτο service. Λάδια φίλτρο και έλεγχος. Φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και 154 Ευρώ. Pas mal που λένε και στο χωριό.
Plus: Το ραντεβού κλείστηκε μέσω του app της Mazda που πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα. -
Στο Ωνασειο το πηγες? 150 + ευρω για λαδια και φιλτρο?
Πολλα μου φαινονται. -
@spi_duster said in Mazda CX-30:
Πολλα μου φαινονται.Σκέψου πως σιτροέν, στο Βόλο που είχα ζητήσει τιμή μου είχαν πει 140€ για το πρώτο σέρβις, κι επειδή ήμουν στο χωριό το καλοκαίρι και μπορούσα να το πάω στα Τρίκαλα (στο πιο οργανωμένο κατά πως μου φάνηκε συνεργείο τους, που εξυπηρετεί και ΤΟΥΟΤΑ) με χρέωσαν 90€. Κάτι λιγότερο είχε χρεωθεί στην Αθήνα το Σιτροέν που είχε άλλος συμφορουμίτης εδώ θυμάμαι.
Τα ίδια λεφτά με το Μάζντα, έχουν ζητήσει σε Φίατ Πάντα για το πρώτο σέρβις ...
Οι διαφορές τιμής μπορεί να είναι μεγάλες, όπου σε πιάσουν.
Αλλά πλέον, τα 150€ έχουν φτάσει να θεωρούνται "λογική τιμή" για τα εντός εγγύησης σέρβις. -
Πολλα μου φαινονται.Πλάκα πλάκα ακριβώς από πίσω έχει ένα πολύ καλό εξουσιοδοτημένο....
-
@nioa said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα .
Προς νυν και επίδοξους κατόχους.
Κλείσαμε τον πρώτο χρόνο μας και επισκεφθηκαμε την αντιπροσωπεία για το πρώτο service. Λάδια φίλτρο και έλεγχος. Φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και 154 Ευρώ. Pas mal που λένε και στο χωριό.
Plus: Το ραντεβού κλείστηκε μέσω του app της Mazda που πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα.Στη FIAT για το 500Χ είχα δώσει περίπου 130 για το αντίστοιχο service.
Είχες κανένα πρόβλημα στο 1 χρόνο που πέρασε? Αρκετοί διαβάζω ότι είχαν αποφορτίσεις στη 12v μπαταρία αλλά το πρόβλημα πρέπει να λύθηκε με software update.Η κατανάλωση που βρίσκετε?
Εγω παραλαμβάνω Τετάρτη τελικά.... -
Καλημέρα. Εμένα πάντως για το αντίστοιχο service στην αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης μου ανέφεραν 100 ευρώ.
-
Πολλα μου φαινονται.Μια χαρά τιμή είναι Σπύρε....πόσο πιο κάτω. Είναι λάδια, φίλτρα και εργασία. Ταρίφα είναι, τόσο ήταν και στο Κούγκα (στην BMW τα διπλά σχεδόν!) και στη Αλφα Ρομέο και γενικά παντού. Εκτός εξουσιοδοτημένων οι τιμές αλλάζουν φυσικά...
-
Λογική τιμή. Σε φίλο με renegade 160 λάδια φίλτρο
-
@dgrgtc said in Mazda CX-30:
Πολλα μου φαινονται.Πλάκα πλάκα ακριβώς από πίσω έχει ένα πολύ καλό εξουσιοδοτημένο....
Έχεις προσωπική εμπειρία;
-
Φανουρη φιλτρο και λαδια στα 60 ή 90 το πολυ με εργατοωρα στα 50 ή 60 παιζεις για πλακα απο 110 εως 150. Επειδη τα ξερουμε δε σημαινει πως ειναι και νορμαλ. Ειδικα αν λαδια φιλτρο θελουν 15 λεπτα το πολυ.
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@dgrgtc said in Mazda CX-30:
Έχεις προσωπική εμπειρία;
Όταν εμένα Αθήνα πήγαινα ένα Mazda 2 που εχω για συντηρηση δεν είχε βγάλει κάποια άλλη βλάβη για να κρινω αλλά νομίζω είναι πολύ τυπικοί σε όλα και γνωστές των Mazda και στο δίκτυο πάνω από 30 ετη...
-
Εγώ για αυτούς στη Μεταμόρφωση έχω ακούσει καλά λόγια.Ειναι επίσημοι άραγε και οι δύο?
-
Φανουρη φιλτρο και λαδια στα 60 ή 90 το πολυ με εργατοωρα στα 50 ή 60 παιζεις για πλακα απο 110 εως 150. Επειδη τα ξερουμε δε σημαινει πως ειναι και νορμαλ. Ειδικα αν λαδια φιλτρο θελουν 15 λεπτα το πολυ.
Είναι 2λιτρο....δεν ξέρω πόσο λάδι παίρνει. Αλλά €80-100 για λάδια είναι αναμενόμενα σε αντιπροσωπεία. Και κάνα 30αρι εργασία και μετά και άλλα €20-30 για εργασία του "ελέγχου" 1ου σέρβις. Μια χαρά τιμή είναι...μην τα θέλουμε όλα τσάμπα, τα κόστη των εξουσιοδοτημένων είναι τεράστια. Ειδικά για ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο τσάμπα είναι τα €150 για 1ο σέρβις. Υπάρχουν και εξουσιοδοτημένα με €100-120/ώρα χρέωση.
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Εγώ για αυτούς στη Μεταμόρφωση έχω ακούσει καλά λόγια.Ειναι επίσημοι άραγε και οι δύο?
Ο πίσω από τον Ωνάσειο είναι επίσημος και ήταν ακόμα και την εποχή που η εταιρεία απουσίαζε από την ελληνική αγορά.
Φαντάσου με είχε καλέσει για εργοστασιακή ανάκληση από τη Mazda Αυστρίας.
Mazda CX-30