-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@nickthetrib said in Mazda CX-30:
@antonakis said in Mazda CX-30:
Λογικα θα πουλαει ετοιμα τα πλαστικα βαμμενα.
Συνήθως είναι απλώς ασταρωμένα και βάφονται εδώ. Αν είναι soul red, θέλει μερακλή μάστορα
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Συνήθως είναι απλώς ασταρωμένα και βάφονται εδώ. Αν είναι soul red, θέλει μερακλή μάστορα
Εβλεπα αυτο σε ανταλλακτικα εξω και θεωρω πως μπορει να το δινουν ξεχωριστα βαμμενο.
Θα μαθουμε οταν μιλησει ο κατοχος με τα ανταλλακτικα. -
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Εβλεπα αυτο σε ανταλλακτικα εξω και θεωρω πως μπορει να το δινουν ξεχωριστα βαμμενο.
Θα μαθουμε οταν μιλησει ο κατοχος με τα ανταλλακτικα.Καταρχήν χωρίς να το δουν μου είπανε καινούργιος είναι στα 600€ αντιπροσωπεία.
Δευτέρα θα πάω να το δουν
Αφενός έχω μεικτή αλλά πάλι θα βγει πολύ με την απαλλαγή.
Θα κοιτάξω και σε spare parts -
Καλησπέρα σε όλους!
Γυρνούσα πριν από λίγο από Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη χιονόπτωση και σε κάποιο σημείο του δρόμου (για τους γνώστες λίγο πριν πιάσω την Καρδία) έβγαλε τα παρακάτω μηνύματα (στις φωτο φαίνονται)... Με προσοχή και σύνεση το οδηγούσα, ναι μεν χιόνι σχεδόν κανένα αυτοκίνητο άλλο στο δρόμο, κανένα παράπονο από την συμπεριφορά του αλλά εμφανίστηκαν διαδοχικά αυτά τα κείμενα... Το έσβησα το ξανάναψα αυτά συνέχιζαν να εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα.
Όταν μπήκα στην πόλη, σταμάτησε το χιόνι, άρχισε η βροχή/χιονόνερο, τα κείμενα συνέχισαν...
Είχα καποιος παρόμοιο συμβάν σε χιονισμένο δρόμο κλπ? -
@ba0646 said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα σε όλους!
Γυρνούσα πριν από λίγο από Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη χιονόπτωση και σε κάποιο σημείο του δρόμου (για τους γνώστες λίγο πριν πιάσω την Καρδία) έβγαλε τα παρακάτω μηνύματα (στις φωτο φαίνονται)... Με προσοχή και σύνεση το οδηγούσα, ναι μεν χιόνι σχεδόν κανένα αυτοκίνητο άλλο στο δρόμο, κανένα παράπονο από την συμπεριφορά του αλλά εμφανίστηκαν διαδοχικά αυτά τα κείμενα... Το έσβησα το ξανάναψα αυτά συνέχιζαν να εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα.
Όταν μπήκα στην πόλη, σταμάτησε το χιόνι, άρχισε η βροχή/χιονόνερο, τα κείμενα συνέχισαν...
Είχα καποιος παρόμοιο συμβάν σε χιονισμένο δρόμο κλπ?Λογικά ο σενσορας μπροστά έχει καλυφθεί και το βγάζει σαν μήνυμα ώστε να έχεις το νου σου ότι αυτόματο φρένο κλπ κλπ είναι απενεργοποιημένο.
Θα το ψάξω και γω στο μανουάλι.
Καθάρισε τον και δες αν φύγανε τα μηνύματα. -
Κι εγώ αυτό πιστεύω.
Το έχω δει να συμβαίνει στο εξωτερικό σε συνθήκες χιονιού.
Κι εκεί αυτό έλεγαν. Ότι γεμίζει χιόνι ο αισθητήρας
-
Σαν ultrasonic θεωρούνται οι αισθητήρες παρκαρίσματος (τα στρογγυλά ματάκια) και όχι το ραντάρ στο σήμα.
Δες τους αισθητήρες για αρχή.
Πριν τους καθαρίσεις αν απενεργοποιήσεις τους σενσορες θα εξαφανιστεί άραγε? -
Καλησπέρα σε όλους!
Είχα καποιος παρόμοιο συμβάν σε χιονισμένο δρόμο κλπ?Παρόμοια μηνύματα βγάζει για το PCS (Pre Collision System) και στα Toyota καμια φορά σε έντονη βροχόπτωση κλπ. Καθάρισε τους αισθητήρες και λογικά θα σβήσουν τα μηνύματα.
-
Μόλις καθάρισα το μπροστινό μέρος (μάσκα κλπ) από το χιόνι, έσβησα και άναψα το αυτοκίνητο, το μήνυμα εξαφανίστηκε.
Όταν είχα προσπαθήσει εν κινήσει να απενεργοποιήσω τους σένσορες, δεν είδα καμία απολύτως διαφορά, το μήνυμα εμφανίζονταν κανονικά.
Σας ευχαριστώ παιδιά, όλα καλά πλέον! -
Όλοι οι αισθητήρες έπιασαν πάγο χιόνι με αποτέλεσμα τα ραντάρ να βγηκαν εκτός. Και έτσι έκανες το σωστό και λύθηκε το θέμα. Μαζνταρα σούπερ!!
-
Καλησπέρα σε όλους!
Είχα καποιος παρόμοιο συμβάν σε χιονισμένο δρόμο κλπ?Το εχω πάθει και εγω σε μεγάλη χιονόπτωση.Είχε κρατήσει χιόνι ο αισθητήρας πισω απο το κεντρικό σήμα στη μασκα. Κανονικά θα επρεπε να είναι θερμαινόμενοι οι αισθητήρες πάντως.
-
Το έμβλημα της MAZDA στην μάσκα κρύβει το ραντάρ, κι όταν πιάνει χιόνι εμφανίζεται το μύνημα. Αν το καθαρίσετε μετά από λίγο σβήνει το μύνημα
-
Λογικα προηλθε απο τους σενσορες και οχι απο το σημα.
Επειδη εγραψε ultrasonic sensor obscured.
Αν ηταν στο σημα θα εγραφε λογικα front radar obscured.
Σε καθε περιπτωση το βλεπεις και καθαριζεις.Ευτυχως που δεν τσαρουχωνει κανα φρενο ή καμια αλλη ζωγραφια να εχουμε αλλα.
-
Γενικά σε όλα θέλει προσοχή όταν καλύπτονται τα ραντάρ ή οι κάμερες στο παμπρίζ.
-
Καλησπέρα στο group. Μόλις έκλεισα κ εγώ το Skyactive X awd nagisa. Στο test drive μου άρεσε πάρα πολύ κ ερωτεύτηκα κ αυτό το κόκκινο..
Γενικά η mazda ήταν απωθημένο από τότε που δεν είχε εκπροσώπηση Ελλάδα. Πολύ ωραία αυτοκίνητα με φιλοσοφία κ χαρακτήρα π δύσκολα βρίσκεις πια παρά αν ανέβεις πολύ ψηλά σε χρήματα.
Αναμονή 6 μηνο Μ είπαν.
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα στο group. Μόλις έκλεισα κ εγώ το Skyactive X awd nagisa. Στο test drive μου άρεσε πάρα πολύ κ ερωτεύτηκα κ αυτό το κόκκινο..
Γενικά η mazda ήταν απωθημένο από τότε που δεν είχε εκπροσώπηση Ελλάδα. Πολύ ωραία αυτοκίνητα με φιλοσοφία κ χαρακτήρα π δύσκολα βρίσκεις πια παρά αν ανέβεις πολύ ψηλά σε χρήματα.
Αναμονή 6 μηνο Μ είπαν.
Άντε με το καλό να παραλάβεις.
Mazdara!!!
Εμένα στους 4.5 μήνες ήταν τελωνείο. Στους 5 είχα παραλάβει ήδη. Σίγουρα θα έρθει νωρίτερα!!Εγώ μεγάλωσα , έμαθα να οδηγώ (και πολλά άλλα ) σε Mazda και είχα επίσης απωθημένο κάποια στιγμή να πάρω το δικό μου.
-
Αναμονή 6 μηνο Μ είπαν.
Καλή αναμονή.
Το έχω κι εγώ σε κόκκινο.
Μου αρέσει πολύ η έκδοση nagisa.Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει το εξωτερικό κόκκινο με τα καφέ - πορτοκάλι καθίσματα.
Το είδες λαιβ;Βέβαια μη σε επηρεάσει η γνώμη μου...
απλά την είπα -
Αναμονή 6 μηνο Μ είπαν.
Θα περάσει γρήγορα το εξάμηνο. Κιβώτιο;
-
Σας Ευχαριστώ πολύ όλους.
Νομίζω το μηχανικό κιβώτιο είναι μονόδρομος στη mazda εκτός κ αν είσαι ταξιτζής η σ αρέσουν τα αυτόματα γενικά μονο. οπότε μηχανικό δαγκωτο. Για το συνδυασμό ναι με προβλημάτισε.. η κόρη μ ήθελε κόκκινο κ εγω nagisa οπότε τα συνδυασαμε.. τώρα αν ταιριάζει θα δούμε. Ελλάδα πάντως δεν το είχαν δεν έχει έρθει ακόμα nagisa για να το δω από κοντά. Έχει κ αλλά υλικά σε μερος του ταμπλό.
-
Με το καλό να έρθει η μαζνταρα!
Mazda CX-30