-
Δεν περιλαμβάνει όμως Pirelli, Continental, Bridgestone λόγω διάστασης. Θα ανεβάσει νέο βίντεο τον Φεβρουάριο
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Δεν περιλαμβάνει όμως Pirelli, Continental, Bridgestone λόγω διάστασης. Θα ανεβάσει νέο βίντεο τον Φεβρουάριο
Σωστα.
Αν μπεις στο site εχει και απο αλλες πηγες διαφορα συγκριτικα (πχ Auto bild).
Τουλαχιστον για ενα σημειο αναφορας. -
Νόμιζα ότι ήταν το καινούριο.
Εγώ ήδη έβαλα τα crossclimate στο 500Χ και τώρα που κλείνω τα40Κ θα τα βάλω και στο ,cx30. -
Eιναι καλο ελαστικο για ολες τις χρησεις.
Προφανως το καλοκαιρι δεν ανταποκρινεται οπως ενα καθαρα καλοκαιρινο ελαστικο αλλα αν δεν κανεις (οχι εσυ) ταρζανιες ειναι μια χαρα.
Ειχα πρωτοδοκιμασει τα Crossclimate το 16 οτι ειχανε πρωτο βγει και μετα και το plus (οχι βεβαια σε 4κινητο η SUV/Crossover κλπ κλπ).Το πιο πιθανο ειναι και εγω μετα τα μαμα Turanza να βαλω τα Crossclimate.
Περιεργο ειναι που δεν εχει διασταση για το δικο μας στο Crossclimate SUV 2.
Μαλλον αναφερεται σε βαρυτερα οχηματα. -
Περίμενα και εγώ τα Continental, αλλά αν και τα έχουν παρουσιάσει εδώ και καιρό, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά για αυτό και δεν υπάρχουν και στο συγκριτικό. Έχω σταθερά τα τελευταία χρόνια τα Crossclimate (1ης και 2ης γενιάς) από τα οποία είμαι γενικά ικανοποιημένος με εξαίρεση την συμπεριφορά τους όταν έχει πολύ ζέστη (πράγμα όχι σπάνιο στην Ελλάδα!). Έλεγα μήπως έβγαιναν τα 3ης γενιάς και ήταν λίγο πιο θερινά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό, τα Continental δεν έχουν δοκιμαστεί, οπότε πάμε μάλλον για μια από τα ίδια.
-
Ρε παιδιά τα δικά σας έχουν συναγερμό?
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Ρε παιδιά τα δικά σας έχουν συναγερμό?
Έχουν.
Ο συναγερμός όμως είναι μόνο για παραβίαση πόρτας. -
Εγώ σήμερα το κατάλαβα ...
Χα χα.Οντως ενεργοποιήθηκε μόλις άνοιξα τη πρταναπο το εσωτερικό χερούλι,ενώ το αμάξι ήταν κλειδωμένο. -
Από σήμερα μπορείτε να εκδώσετε το ειδικό σήμα για ελεύθερη κυκλοφορία στο δακτύλιο με το cx30!
-
Από σήμερα μπορείτε να εκδώσετε το ειδικό σήμα για ελεύθερη κυκλοφορία στο δακτύλιο με το cx30!
Ποια είναι η διαδικασία; Γνωρίζετε;
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Δευτερο service σήμερα στους 20μήνες και 37100km.
Αλλάχθηκαν και εμπρός τακάκια και δίσκοι.
Μόνο που πρέπει να ξαναπάω για το recall ...Γιατι νωριτερα απο 24μηνες η 40Κ?
Εβγαλε ειδοποιηση?
Επισης πολυ νωρις για δισκους μπροστα...
Τακακια ειχαν αλλαχθει στο παρελθον?Θελω (δεν θελω) να ακουσω τιμη για δισκους...
Μάλλον αυτή η παρτίδα παραγωγής χρησιμοποίησε τους δίσκους που είχα στο Cmax το 2009 που άλλαξα δίσκους στο 2ο Service...
Leasing σου λέει.
-
Σε γενικές γραμμές καλά πήγαμε...μετά το Αντίρριο έχει αρκετή ανάβαση και αν το πατάς θα κάψει...
Έχω όμως την εντύπωση από το καλοκαίρι που είχα 2Κ χλμ σαν να έκαψε λιγότερο αυτή τη φορά.
Είμαι πλέον στα 5750.Mε πεθαίνει η βαθμονόμηση του οργάνου θερμοκρασίας, όποιος μου πει τι θερμοκρασία δείχνει κερδίζει λουκούμι. Το χω δει κι αλλού, δεν είναι το μόνο.
-
@georgemit said in Mazda CX-30:
Σε γενικές γραμμές καλά πήγαμε...μετά το Αντίρριο έχει αρκετή ανάβαση και αν το πατάς θα κάψει...
Έχω όμως την εντύπωση από το καλοκαίρι που είχα 2Κ χλμ σαν να έκαψε λιγότερο αυτή τη φορά.
Είμαι πλέον στα 5750.Mε πεθαίνει η βαθμονόμηση του οργάνου θερμοκρασίας, όποιος μου πει τι θερμοκρασία δείχνει κερδίζει λουκούμι. Το χω δει κι αλλού, δεν είναι το μόνο.
90 βαθμούς αν δεν κάνω λάθος.
-
nope
-
nope
χαχαχαχα μα πως γίνεται να μην είναι; είναι πριν τους 100 και μετά τους 50.
-
Αν δεις η κάθε γραμμή δεν αντιστοιχεί σε 10 C οπότε δεν είναι στους 90.
Κάποιο μυαλό σκέφτηκε να αντιστοιχεί σε 8.3333. -
@olga-maneta said in Mazda CX-30:
Ποια είναι η διαδικασία; Γνωρίζετε;
-
Στα μοντέλα με eSkyactivX ο δείκτης είναι εκεί. Στα μοντέλα με eSkyactivG είναι στους 100C
-
Θέλω να πω πως είναι άκυρη η βαθμονόμηση του οργάνου, θα μπορούσε άνετα και ωραία η κάθε γραμμή να αντιστοιχεί σε 10 C αλλά αντιστοιχεί σε 8.33333, ψιλοακυρο.
Οι περισσότεροι ίσως δε το έχουν προσέξει καν, αλλά αν είσαι φυσικός με μια δόση αυτισμού κάνει μπαμ. -
Δεν έχει και τόσο σημασία .Δεν είναι ακριβής η ένδειξη ούτως ή άλλως.Αλλα ούτε αυτό που γράφεις είναι σωστό .Το 50 δεν είναι στη μέση.Οποτε το έκαναν προφανώς για να είναι περισσότερο εμφανές πότε είναι κρύο το μοτέρ .
Για το σήμα ελεύθερης εισόδου στο δακτύλιο γίνετε απο gov.gr
Mazda CX-30