-
Καλοτάξιδη να είναι η Ιταλίδα, θα την χαρείς σίγουρα αφού την πήρες επειδή σου άρεσε οδηγικά και εμφανισιακά. (Οι πιο σημαντικοί λόγοι αγοράς για εμένα).
Χρώμα θα την προτιμούσα πράσινη η μπλε, μην πω ψέματα νομίζω το μαύρο την αδικεί λίγο. Τα φανάρια της μπροστά και πίσω είναι πανέμορφα..
-
Kαλοτάξιδο!
Να την χαρείς με υγεία,καλώς ήρθες στον κόσμο της AR! (είχαμε στην οικογένεια 4 από το 1972..) -
Είσαι μειωψηφια γιατί αγόρασες ένα οποιωδηπωτε αμάξι που σου άρεσε εμφανισιακά και οδηγικά και έτυχε να είναι η όμορφη tonale
Εδώ έχουμε συνηθίσει να λέμε αμαξαρες μόνο τα VFM και τα πολύ οικονομικά !!!!
Να το χαρείς όσο μπορείς και να σε ταξιδέψει που είναι ο σκοπός των αυτοκινήτων .
Ενώ εδώ ο σκοπός είναι να πληρώσεις οσό γίνεται λιγότερο σε αγορά και σε εξοικονόμηση καυσίμου !!!
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!!
-
Καλοτάξιδο να είναι να το χαρείς!
-
Καλοτάξιδο με υγεία!
-
Σας ευχαριστώ όλους! Να είμαστε όλοι καλά με τους αγαπημένους μας και τα αγαπημένα μας οχήματα και να κάνουμε όμορφα ταξίδια
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
-
Καλότυχο και καλοτάξιδο!
Αρχοντικό αυτοκίνητο...
-
Πέρασαν κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες από την παραλαβή του αυτοκινήτου και θα ήθελα να προσθέσω μερικά πράγματα.
Καταρχήν δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την επιλογή μου και δεν βλέπω την ώρα να το παίρνω να πηγαίνω βόλτες (δυστυχώς μικρές προς το παρόν μιας και δεν μου το έχει επιτρέψει ο προσωπικός χρόνος αλλα και ο κακός καιρός).
Το αμάξι εξαιρετικό ως τώρα με πολύ ωραίο πάτημα στο δρόμο, το απολαμβάνω κάθε στιγμή. Παρόλα αυτά θα γράψω κάποια πράγματα που τα βρίσκω ως αρνητικά προκειμένου να βοηθήσω και εγώ το φόρουμ και κάποιους που μπορεί να ενδιαφέρονται.
Θεωρώ ότι στις πόρτες η ποιότητα των πλαστικών θα μπορούσε να είναι καλύτερη (να είναι[πχ όπως του ταμπλό)
Αν κάποιος θέλει να έχει πολλές θήκες για μικροπράγματα (πχ κάτω από τη θέση, κρυφά ντουλαπάκια κλπ) στο tonale δεν θα τις βρει
Την ζώνη ασφαλείας νομίζω ότι θα την ήθελα να ξεκινά από πιο ψηλά
Ενώ η πόρτες κατεβαίνουν έως χαμηλά σε ένα χωματόδρομο με λάσπες που πήγα είδα στο κάτω μέρος να υπάρχουν κάποιες βρωμιές (σαν να πέρασαν από κάτω εκτός αν έχω κάνει εγώ καμιά βλακεία)
Αν αλλάξεις σταθμό ραδιοφώνου από το τιμόνι δεν πάει στον αμέσως επόμενο αποθηκευμένο αλλά σε αυτόν που βρίσκει εκεινη τη στιγμή (εκτός αν είναι ρύθμιση).
Το αμάξι είναι τέλειο κατά τα άλλα με ένα από τα ομορφότερο cockpit που χαίρεσαι να είσαι μέσα και να το οδηγείς
Alfa Romeo Tonale