-
Σε ευχαριστω! Οποτε να υπολογιζω ενα 9αρι μες στην πολη! Στο σπορ το εχεις συνεχεια ;
-
Σε ευχαριστω! Οποτε να υπολογιζω ενα 9αρι μες στην πολη! Στο σπορ το εχεις συνεχεια ;
Με κανονική κίνηση στο κέντρο ναι. Με σημερινό μποτιλιάρισμα 2 ώρες για 20χλμ παραπάνω.... Στην κίνηση eco pro χρησιμοποιώ και το κανονικό. Το sport εκτός πόλης.
-
Ιδιο μοτερ και κιβώτιο σε X1 LCI με πρωινή κίνηση Κηφισίας, 8,8 - 9,5.. σε καταστάσεις χάους όπως σήμερα το πρωί ή την απογευματινή επιστροφή σε εορταστική περίοδο πάμε και διψήφια άνετα... πάντα με eco pro.
Στον Ασσο λογω διαφοράς βάρους θα δεις λιγο λιγότερο!
-
Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες.Μολις παρηγγελα την 118ι sportline advance σε Mineral White!!
-
Με γειές!!! Καλοτάξιδη να είναι και να την χαρείς με Υγεία
-
Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες.Μολις παρηγγελα την 118ι sportline advance σε Mineral White!!
Με το καλό ! Mineral white ερωτας!!!
-
Μεγειά.Είναι πολύ πιο ωραία απο κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες...Είδα μια γκρι και μου άρεσε πολύ.
Τελικά τι ακριβώς εξοπλισμό έχει?
Η δικιά μας Χ1 κινείται γύρω στα 9,5 lt/100km με κίνηση στη πόλη.
-
Σας ευχαριστω παιδια! Λοιπον έχουμε και λεμε απο εξτρα:
-
Μεταλλικο χρώμα (Mineral White)
-
Yφασμα-συνθετικο δέρμα
-
Ζαντες 17αρες διχρωμες
-
Αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη streptronic
-
σπορ καθισματα
-
πακετο αποθηκευτικων χωρων
-
διακοσμητικες επενδυσεις εσωτερικου
-
Αισθητηρες παρκαρισματος μπροστα και πισω
-
αυτοματος κλιματισμος
-
cruise control με λειτουργια φρεναρισματος
-
πακετο φωτισμου
-
προβολης ομιχλης led
-
προβολεις Led
-
Μ δερματινο τιμονι
τωρα στον βασικο εξοπλισμο άξια αναφορας ειναι το infoentaintenment 8,8' με περιστροφικο διακοπτη και η αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων στον πισω αξονα.
Ολα αυτα με 27986 ευρω.
Περιμενα πως και πως το 2008 gt line αυτοματο αλλα με τα 32900 που ζηταγε πηγα σε καθαρα premium λυση. Τωρα που τα SUV ειναι μοδα ειναι ευκαιρια για hatcback! Το καλο ειναι η αποσταση απο το εδαφος που ειναι στα 15,3 εκατοστα οπως και στο focus active. Δωρο συναγερμος και κλειδωμα εγκεφαλου.
-
-
-
Αίντε, η bmw vfm έναντι της peugeot.
Στην πρωτη φωτο πολυ ''αγρια''
-
Να σου πω τι μου ειπε το πωλητης. Η bmw ελλαδας καταφερε και εκανε συμφωνια με την μαμα bmw λογω των φορολογικων σκαλοπατιων να προσαρμωσει εξοπλισμο 9000 ευρω στα 1540 ωστε να μην ξεπερναει το φορολογικο μαξιλαρακι των 20000 ευρω προ φορων. Μιλαμε οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα!
-
θα παω να τη δω.....μ αρεσει στις φωο που εβαλες, (τα led μπροστα εχουν 3d effect;;;) και σε τετοια τιμη με αυτον τον εξοπλισμο.....αρχιζει να εχει ΠΑΡΑ πολυ ενδιαφερον...
Οι χωροι πως ειναι ;;;;
-
Τα φωτα δεν ξερω αν εχουν 3d αλλα αφου ειναι λεντ δεν με πειραζει! Εγραψα παραπανω , 27896 !! Προερχομαι απο juke οποτε μπορω να πω οτι ειναι αρκετα μεγαλυτερο και για εμενα ικανοποιητικοι.Χωρος αποσκευων 380 λιτρα και πολυ ανετο μπροστα.Τωρα για τους πισω, ο χωρος για τα γονατα ειναι μια χαρα και το υψος επαρκες.
-
Πάρα πάρα πολύ ωραίο! Μεγειά φίλε μου!
Εγώ πήρα αμάξι πέρυσι, αλλά αν έπαιρνα φέτος, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ σοβαρά. Και ας είναι λίγο έξω από το μπάτζετ μου.
-
Καλορίζικη! Τέτοιος εξοπλισμός σε BMW 1 και σε όντως καλή τιμή,είχα πετύχει καλοκαίρι του 2015 όταν ήθελαν να δώσουν τα τελευταία κομμάτια του προηγ. μοντέλου με τον 1.6 με 136 άλογα (μου έδιναν ~5.500 έκπτωση), επειδή λίγους μήνες αργότερα θα ερχόταν ο καινούριος τότε 1.5 με την ίδια ιπποδύναμη.
Και πάλι καλοτάξιδη!
-
Με το καλό να παραλάβεις φίλε...καλοτάξιδο να είναι!
-
Ευχαριστω παιδια! Τελη Γεναρη που θα παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις !
-
Βασικα το ξανακοιτω ....ρε σεις τρελη προσφορα ...
BMW με αυτοματο, ACC, klima, μεγαλη οθονη, ωραίο εξτρα χρωμα, σκατακια και φρου φρου και εργοστασιακα led και αισθητηρες μπροστα -πισω ( οτι εβαλε ο φίλος ειναι αυτα που θελω σε ενα αυτοκινητο) ολα αυτα...... 27 χηνες;;;;;
Ετσι ειναι η τιμη γενικως ή τιμη λανσαρισματος;;;;
-
Βασικα το ξανακοιτω ....ρε σεις τρελη προσφορα ...
BMW με αυτοματο, ACC, klima, μεγαλη οθονη, ωραίο εξτρα χρωμα, σκατακια και φρου φρου και εργοστασιακα led και αισθητηρες μπροστα -πισω ( οτι εβαλε ο φίλος ειναι αυτα που θελω σε ενα αυτοκινητο) ολα αυτα...... 27 χηνες;;;;;
Ετσι ειναι η τιμη γενικως ή τιμη λανσαρισματος;;;;
Sport Line Advanced ειναι πακετο για την Ελληνικη αγορα. Δεν ειναι λανσαρισματος. Το πιθανοτερο σε 1-2 χρονια να εχει και αλλα εξτρα μεσα αυτο το πακετο. Πχ του λείπουν οι αναδιπλωμενοι και ηλεκτοχρωματικοι καθρεπτες. Περα απο αυτο ειναι πληρες, εχει και πολυ καλα σπορ καθισματα και παιζει να περνει και car play με λιγο προγραμματισμο.
-
Ακριβως, ειναι το πακετακι sportline advance! Στους διαμορφωτες στην bmw ισπανιας και γερμανιας με τον αντιστοιχο εξοπλισμο βγαινει στα 34000 και 36000 αντιστοιχα.
Νέα BMW 1 Series 2019