-
Βενζίνη 1,6 225 ps. Και εγώ ματια μου τρίβω. Δεν το περίμενα. Και το δείγμα είναι η μέση στα σχεδόν 2500 χιλιόμετρα. Περιλαμβάνει Αθήνα, Ένα ταξίδι Γιάννενα και ένα Κυπαρισσια
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι, με λίγο γκάζι και περισσότερες στροφές δουλεύει πιο ξεκούραστα ο κινητήρας.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Και σε κοντινό ταξιδάκι 2,5 ωρών που θα πάω σήμερα στην Εθνική να το βάλω στο sport λες ;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι στην εθνική μπορείς να το έχεις στο νορμ, έχει αρκετές στροφές ο κινητήρας.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για την υποστήριξη! Η τιμή μεταπώλησης δε με ενδιαφερει και τόσο στην τελική γιατί είναι το πρώτο και μάλλον και το τελευταίο αυτοκίνητο που αγοράζω. Ελπίζω να το κρατήσω πολλά πολλά χρόνια αν αποδειχθεί αξιόπιστο.
Πήγα σήμερα σε Βουλκανιζατέρ και μου έβαλαν την τάπα της βαλβίδας.
Η μέση κατανάλωση κατέβηκε κι άλλο γύρω στα 14.3 έφθασε μετά και από οικονομική σημερινή οδήγηση.
Αααα και είμαι κοπέλα οπότε μπορείτε να απευθύνεστε ανάλογα χεχεΣτάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 1.6 180 δεν εχεις? Γενικα ο κινητήρας πρεπει να εχει λυσει τα οποια θεματα ειχε στο παρελθον οποτε θα πρεπει να είναι πια αξιόπιστος. Είναι πολλα χρονια στην παραγωγη.
Για θεμα καταναλωσης θα πρεπει να το χρησιμοποιείς απλοκλειστικα στο οικονομικοτερο mode λειτουργιας, να πατας ελαχιστο γκαζι στα ξεκινήματα και να αφηνεις το γκαζι το συντομοτερο δυνατον πριν φτασεις σε σταση και γενικα να αποφευγεις πολλες στασεις και φαναρια αν είναι δυνατον.
-
Ευχαριστώ για τις συμβουλες ! Θα τις εφαρμόσω και θα ανεβάσω νέα φωτογραφιουλα με την κατανάλωση
-
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
[emoji99]Σε πήρε ο ύπνος με το ποσό αργή οδηγός θα είμαι; χαχα . Αυτό δε σημαινει ότι αν έχω όρεξη για λίγο γκάζι δε θα το πατάω όταν πάρω και το κολαι του
-
[emoji99]
Σε πήρε ο ύπνος με το ποσό αργή οδηγός θα είμαι; χαχα . Αυτό δε σημαινει ότι αν έχω όρεξη για λίγο γκάζι δε θα το πατάω όταν πάρω και το κολαι του
Τα πάντα είναι θέμα διαδρομών.. Ούτε εγώ το λυπάμαι το γκάζι και δεν με πιστεύουν όταν τους λέω ότι καίω 5 λτ [emoji12] (αλλο αυτοκίνητο.. Όχι σαν το δικό σου.. Μην τρελένεσαι..[emoji12])
Απλά είναι οι διαδρομές μου σε ανοιχτό δρόμο και έρχεται αυτό το νούμερο..
Επίσης μετά τα 5000 ακόμα και 10000 θα σου έλεγα εγώ θα πέσει η κατανάλωση σου όσο στρώνεται ο κινητήρας..Υγ. Καλορίζικο!!! Πανεμορφο να το χαρείς..!! Εξαιρετική επιλογή!
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν σου πω οτι πρεπει να σαι η μονη γυναικα μονογονεϊκης οικογενειας στην ευρωπη που απο starlet για να πηγαινει στη δουλεια της πηρε ds7 και σε αυτο το χρωμα, θα το πιστευες;
Ενα εκατομμυριο μπραβο απο εμενα. Θα το μαθεις με το καιρο του.
-
Hats off to the lady.....
Καλορίζικο,με πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να σου χαρίζει πολλά χαμόγελα! -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Και καλό είναι να διαβάσει ο Μανώλης το θέμα 'Μετά το Χ3 τι' όπου πέραν των τεράστιων προβλημάτων , θα δει τι μεταπώληση έχει το Χ3 που έκανε γύρω στα 55000 καινούργιο....
Για να είμαστε σωστοί στο τι λέμε το Χ3 δεν είχε το 2009 55Κ
48Κ είχε και με το προωθητικό που υπήρχε τοτε πουλιόταν γύρω στα 40ΚSent from my iPhone using Tapatalk
-
Πήρες ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.Εαν δεν κάνω λάθος με πολλά μέρη δοκιμασμένα κ ίσως κ εξελιγμένα...Θεωρώ ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή .. Απόλαυσε το!
-
Ελεύθερη με παιδάκι, κυριε αδιακριτε!!!Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις μαμάδες που είναι ελεύθερες και έχουν παιδάκι, γιατί έχουν τον ρόλο και της μαμάς και του μπαμπά. Επίσης από εμένα παίρνετε το βραβείο της πιο μερακλους μαμάς λόγω της επιλογής του οχήματος σας. Σας εύχομαι να το ευχαριστηθείτε με το παιδάκι σας και να το απολαύσετε καθημερινά σε χιλιαδες εκδρομές !
Θα σας ήμασταν πολύ ευγνώμονες αν μας τιμουσατε με φωτογραφίες του πανέμορφου οχήματος γιατί είναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα και δεν σας κρύβω ότι μου ανάψατε φωτιές και μπήκε και στην δίκη μου λίστα μιας και η σύζυγος μου είναι η ευτυχισμένη κάτοχος ενός Citroën C4 ehdi και εγώ αν και διαχρονικά ιδιοκτητης BMW τρέφω μεγάλο θαυμασμό για την μάρκα !
Και πάλι καλοτάξιδο ! -
Μου έδειξε ο κολλητός μου 2 εφαρμογές που κατέβασε για το DS7-Η μια λέγεται MyDS που όταν συνδέσεις μια φορά το κινητό με Bluetooth έχεις πρόσβαση σεlive χρόνο από το κινητό για κάθε διαδρομή που πηγές χρόνο,απόσταση ,κατανάλωση,κόστος (βάσεις τιμή λίτρου καυσίμου και στο υπολογίζει) ακόμα και την διαδρομή που έκανες στον χάρτη μπορείς να κατεβάσεις.Ακομα αν τυχόν έχει διάγνωση κάποιου μυνηματος βλάβης ή ειδοποίηση το βλέπεις και στο κινητό.Σου βγάζει ακόμα μυνηματα περί υπολοιπόμενου χρόνου/χλμ για την τακτική συντήρηση κλπ.
Η άλλη εφαρμογή νομιζω λέγεται DS ConnectedCAM και αν κατάλαβα καλά συνδέει την μπροστινή κάμερα του αυτοκινήτου με το κινητό και μπορείς να κατεβάζεις βίντεο/φωτογραφιεσ από τις διαδρομές σου ή σε περίπτωση ατυχήματος σαν dashboard camera.Δεν έχει δοκιμάσει ακόμα την δεύτερη εφαρμογή απλά μου εξήγησε τι μπορεί να κάνει. -
Αξιόλογες εφαρμογές-γκατζετ
-
Ευχαριστώ και πάλι όλους για τα καλά σας λόγια!
Έχω κατεβάσει και ξεκινήσει να λειτουργώ το myds , όντως φαίνεται ενδιαφέρουσα εφαρμογη. Για το connectedcamera νομίζω πως πρέπει να βάλεις κάποια έξτρα κάμερα, Έχω την εντύπωση πως το δικό μου δεν έχει. Θα το τσεκάρωΜετά την 2ωρη περίπου διαδρομή σε εθνικό/ επαρχιακό δίκτυο ή κατανάλωση έπεσε στα 10λ/100
Θα βγάλω και άλλες φωτός να ποστάρω
-
Πολύ ωραία εφαρμογή η connected cam. Μπορεί να σώσει και βίντεο 1,5 λεπτού σε περίπτωση ατυχήματος!
-
Θα βγάλω και άλλες φωτός να ποστάρωΚαι καμια δικη σου
-
Βλέπω έχουμε όλοι μας διδαχθεί μπαλιτσα από κοουτς Μίτσελ!
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Πολύ ωραία εφαρμογή η connected cam. Μπορεί να σώσει και βίντεο 1,5 λεπτού σε περίπτωση ατυχήματος!Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά την είχε την κάμερα το αυτοκίνητο;
Θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμη, σκέψου ότι άλλοι καθόμαστε και τις αγοράζουμε και τις εγκαθιστούμε μόνοι μας. Ευχαρίστως θα πλήρωνα έξτρα για να έρθει εργοστασιακή και μου φαίνεται πραγματικά παράξενο που μόνο η Τέσλα και η Σιτροέν το έχουν
DS7 CROSSBACK