-
Ναι αλλα ξεβαφει κατω απο τον ηλιο και τραβαει τα ζουζουνια να χε@ουν πανω του. επισης στο ηλιοβασιλεμα κανει τρυπα και δεν το εντοπιζεις ευκολα.
Βρε καλα ειναι κατι ματ ξεβαμενα κοκκινα φιατακια. Εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ήταν άκομψος κι αγενής, αλλά το νόημα δεν ήταν λάθος. Ούτε σοβαρή μεταπώληση θα έχει, ούτε τα γαλλικά είναι αξιόπιστα, ούτε το 95% των αγοραστών θα προτιμούσε την DS7 έναντι των premium ανταγωνιστών. Προφανώς και ΔΕΝ μπαίνεις στο αντίστοιχο θέμα να ωρύεσαι και να χαλάς τη χαρά του άλλου, αυτό ήταν τελείως άκυρο.
Αλλά και το να διαβάζουμε τέτοιους αφορισμούς από εσένα, προσωπικά με στενοχωρεί. Γιατί εσύ έχεις χτίσει ένα σοβαρό προφίλ τόσο καιρό κι είσαι από τα μέλη που ξεχωρίζουν και προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι ό,τι γράφουν και πιστεύω ότι κάτι έχω να μάθω από αυτά.Τέλος πάντων, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Είναι και τα χτεσινά με τον Δία που είχαν ήδη γεμίσει το ποτήρι (40+ άνεργος, με γερό πορτοφόλι από πίσω, να λοιδορεί μία εμένα που μιλάω για το φυσικό αέριο, μία τον Futurist που τόλμησε να ρωτήσει πόσο θα ακριβύνουν τα τέλη κυκλοφορίας του Kuga) και δε νομίζω ότι αυτές οι συμπεριφορές τιμούν αυτούς που τις γράφουν, ούτε κάνουν καλύτερους τους υπόλοιπους.
Εχει ξαναγίνει το ίδιο σκηνικό με το 3008 και εκεί το αφήσαμε λίγο χαλαρό στην αρχή και ξέφυγε πολύ μετά το θέμα .
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε και μία Κυρία και όπως και να το κάνουμε είναι στοιχειώδης ευγένεια στις Κυρίες να είμαστε πιο προσεκτικοί . Αντίθετα ο τύπος ήταν αγενέστατος και νομίζω ότι και λίγα του είπαμε όλοι .
Το ότι πολλοί θα προτιμούσαν άλλα αμάξια από το 7 έχεις δίκιο . Ούτε λέω ότι δεν βγάζουν βλάβες τα γαλλικά . Είναι σίγουρο όμως ότι ΔΕΝ βγάζουν περισσότερες από τα άλλα . Στην δική μου περίπτωση με 8 σιτροέν στο ρόστερ μου και τα 3 τώρα ηλικίας 10 , 14 και 21 ετών , μπορώ να πω ότι ΔΕΝ βγάζουν σημαντικές βλάβες τουλάχιστον τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής τους . Αλλά υπήρξαν και ζημιάρικα μοντέλα .
Από την άλλη έχω περάσει από την αγορά πολύ ακριβών αυτοκινήτων σε καλύτερες εποχές . Διπλάσιας και πλέον αξίας από το 7 . Οπως και ο περίγυρος μου και οι φίλοι μου . Πρίμιουμ πραγματικά όλα . Πρώτη μούρη στις καφετέριες της Γλυφάδας και στα νυκτερινά μαγαζιά θα ήταν... Αλλά έχω ζήσει και την μεταπώληση αυτών ιδιαίτερα των φίλων μου που δεν ήταν λήζινγκ .
-
@snowdrop Να το χαρείς το κουκλί σου, καλοτάξιδο, πολλά και ασφαλή χλμ.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Έπρεπε η κοπέλα να έχει πάρει κανένα GLA , X1,X2,Q2 Q3 του σωρού......αυτά που χαρίζουν με leasing αλλά ζητάνε μια περιουσία και σου κλείνουν το μάτι με 50% έκπτωση όταν μπεις μέσα......
Ήμαρτον που είδες στην Γλυφάδα τα καλύτερα αμάξια του κόσμου......εγώ γράφω στην γλυφάδα - βουλιαγμένη - βάρκιζα ...βλέπεις τα ακριβότερα αυτοκίνητα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ ο φίλος γράφει στη γλυφάδα βλέπεις τα καλύτερα αμάξια τού κόσμου ...
-
εντάξει παιδιά ...βρίσατε - προσβάλατε (ανάγωγος κλπ ) επειδή απλά ειπα την αποψη μου ,ουτε από φθόνο ουτε απο ζήλεια για οποιον εχει DS7 τα εγραψα ,απλά αυτη ειναι η αποψή μου κ τέλος
πιστεύω να ηρεμήσατε κ ...καλά μπάνια -
Ωπα, νατος!! Ξαναρθε
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
εντάξει παιδιά ...βρίσατε - προσβάλατε (ανάγωγος κλπ ) επειδή απλά ειπα την αποψη μου ,ουτε από φθόνο ουτε απο ζήλεια για οποιον εχει DS7 τα εγραψα ,απλά αυτη ειναι η αποψή μου κ τέλος [emoji106]
πιστεύω να ηρεμήσατε κ ...καλά μπάνιαΑπλά έγραψες πράγματα που δεν ισχύουν, όπως ίσως κατάλαβες κ ο ίδιος. Γνώμη μου, παρακαμψε το ύφος και δες αυτά που ειπώθηκαν, ίσως σε κάνουν να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα. Σε κάθε περίπτωση καλή καρδιά, δεν τρέχει τίποτα, καλό καλοκαίρι [emoji846].
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Η χιονουλα και οι 7 γκαζατοι
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ωπα, νατος!! ΞαναρθεΕιλικρινά, πες μου τι στο καλό έκανες Search και σου βγήκε αυτό το gif!!??
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ!!! -
Εκτός από κακεντρεχής και προσβλητικός , έχει και δυσκολία να κατανοήσει τα ίδια του τα σχόλια και να πει απλά μία συγνώμη σε όσους πρόσβαλε ...
Λογικό αν σκεφτούμε όσα είπε...
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
Έπρεπε η κοπέλα να έχει πάρει κανένα GLA , X1,X2,Q2 Q3 του σωρού......αυτά που χαρίζουν με leasing αλλά ζητάνε μια περιουσία και σου κλείνουν το μάτι με 50% έκπτωση όταν μπεις μέσα......
Ήμαρτον που είδες στην Γλυφάδα τα καλύτερα αμάξια του κόσμου......εγώ γράφω στην γλυφάδα - βουλιαγμένη - βάρκιζα ...βλέπεις τα ακριβότερα αυτοκίνητα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ ο φίλος γράφει στη γλυφάδα βλέπεις τα καλύτερα αμάξια τού κόσμου ...
What he said and what he meant......
Σε κάθε περίπτωση ένα απλό καλοτάξιδο αρκούσε για την elegant επιλογή της Κυρίας και όλα τα αλλά περίσσευαν . Τώρα σε ότι αφορά τα καλύτερα αμάξια της Ελλάδας ειδικά στην Γλυφάδα δεν τα βρίσκεις σίγουρα όλα μαζεμένα γιατί μόλις πιάσει βροχή ξεβράζονται στην θάλασσα λόγω μπαζωματος.....
Και βέβαια αστειεύομαι προς την πολύ αγαπημενη Γλυφάδα. -
Σε εκπομπή αυτοκινήτου στην ερτ, πριν λίγες μέρες, είχε ρεπορτάζ για την αντιπροσωπία της DS εδώ στην Ελλάδα. Ο υπεύθυνος της εμμέσως πλην σαφώς δείχνοντας την εμφάνιση και μόνο της αντιπροσωπίας εξήγησε τι ακριβώς είναι η DS.
Οι Γάλλοι δεν έφτιαξαν μια ακόμα 'Mercedes' αλλά μια εταιρία υψηλής 'ραπτικής'. Κάτι πέρα από το αυτοκίνητο καθεαυτό... Εναν διαφορετικής φιλοσοφίας premium κατασκευαστή.
Μάλιστα δείχνοντας το DS7 φαινόταν ότι διαφοροποιηθηκε και από το πρόσφατο παρελθόν της που το DS4 ήταν ένα υπερυψωμενο C4 ή το DS3 ένα τριθυρο C3...
Η DS για μένα δεν θα σπάσει ταμεία, θα βρει όμως πελατεία που συνειδητά δεν θέλει μαζικό premium αυτοκίνητο. Αυτό όμως έξω από εδώ. Στην Ελλάδα αν πεις ότι η DS είναι παρακλαδι της Citroen θα θυμηθεί ο γείτονας το Visa που είχε ο θείος του και τον ταλαιπωρουσε με βλαβες τα καλοκαίρια στις εκδρομές ως το Αίγιο... [emoji16] -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Ελλάδα αν πεις ότι η DS είναι παρακλαδι της Citroen θα θυμηθεί ο γείτονας το Visa που είχε ο θείος του και τον ταλαιπωρουσε με βλαβες τα καλοκαίρια στις εκδρομές ως το Αίγιο... [emoji16]Εξαιρετική πρόταση...και δυστυχώς αληθινή!
-
Θυμήθηκα καποιες ιαπωνεζικες φαρσες που την επεφταν ολοι σε εναν.
-
@ cosneo: Κι εμένα μου αρέσουν οι DS, από τότε που διαφοροποιήθηκαν πλήρως από τα αντίστοιχα μοντέλα της Citroen.
Όχι όμως και να καταπιώ αμάσητες τις χαζομάρες του marketing περί haute couture...
-
Είναι ένα διαφορετικό premium
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
@ cosneo: Κι εμένα μου αρέσουν οι DS, από τότε που διαφοροποιήθηκαν πλήρως από τα αντίστοιχα μοντέλα της Citroen.Όχι όμως και να καταπιώ αμάσητες τις χαζομάρες του marketing περί haute couture...
Δεν έχει να κάνει με αμασητα κόλπα του marketing αλλά τακτικής για ξεκίνημα. Και οι Γάλλοι 'πουλάνε' κάτι στο οποίο είναι καλοί και το έχουν. (Στο haute couture αναφέρομαι).
Το 1990 έτσι ξεκίνησαν η Lexus και η Infiniti. Μέχρι και με rebadged μοντέλα Toyota και Nissan τα οποία ήταν άγνωστα εκτός ιαπωνικής αγοράς.
Και υπάρχουν ακόμα και τώρα τέτοιες περιπτώσεις. Γκουγκλαρετε πχ το αυτοκίνητο 'Infiniti ESQ' να δείτε ποιο είναι και σίγουρα θα γελάσετε! [emoji16]Και πολύ πιθανό στα χνάρια της DS να δούμε τις έως τώρα αποτυχημένες προσπάθειες τύπου Initiale και Vignale από Renault και Ford που επίσης ήλπιζαν (και ελπιζουν) σε ξεχωριστά brands.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γκουγκλαρετε πχ το αυτοκίνητο 'Infiniti ESQ' να δείτε ποιο είναι και σίγουρα θα γελάσετε! [emoji16]Συνεχίζει να είναι έκτρωμα...!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γκουγκλαρετε πχ το αυτοκίνητο 'Infiniti ESQ' να δείτε ποιο είναι και σίγουρα θα γελάσετε! [emoji16]
Συνεχίζει να είναι έκτρωμα...! [emoji38] [emoji38]
Για την ακρίβεια είναι σαν ένα Σουίφτ που πάει να βγει μέσα από ένα πρώτης γενιάς κασκάι
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Για την ακρίβεια, ένα rebadged Nissan Juke είναι!
Κατά τ' άλλα Φάνη, έχω θέμα με τα rebadged premium. Δεν έχω θέμα με τα κοινά μηχανικά μέρη γιατί είναι αναπόφευκτο.
DS7 CROSSBACK