-
@vagkirk said in DS7 CROSSBACK:
5008 ;
Δεν ξέρω πόσο σου βγαίνει μετά τις απαλλαγες με τον diesel σε σχέση με το DS7.Είναι πιο κατάλληλο νομίζω για 3 παιδιά.
+5000€ είναι το 5008 σε βενζίνη και +6000€ σε πετρέλαιο, έκδοση allure plus αυτόματο, με την προωθητική ενέργεια μήνα που τρέχει τώρα η Peugeot στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν έβγαλαν κάποια καινούργια προσφορά. Θα ρωτήσω.
-
Κάπου στα 32000 θα σου βγεί το C5 aircross shine που είναι η πιο πλούσια έκδοση.
Εχει τρία ανεξάρτητα καθίσματα πίσω και είναι ευρύχωρο. -
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
Κάπου στα 32000 θα σου βγεί το C5 aircross shine που είναι η πιο πλούσια έκδοση.
Εχει τρία ανεξάρτητα καθίσματα πίσω και είναι ευρύχωρο.Το σκέφτηκα φίλε μου και είναι λογική επιλογή, αλλά δεν με ικανοποίησε ο χώρος για τα γόνατα πίσω, παρά το μέγεθος του αυτοκινήτου και το μεγάλο μεταξόνιο (το πορτπαγκάζ τουναντίον είναι τεράστιο), η ποιότητα των πλαστικών και το πιο παλιό και αργό infotainment σε σχέση με το DS. Θα πάω να το ξαναδώ όμως τώρα που το λες για να φρεσκάρω την μνήμη μου.
-
Οπωσδήποτε το ΝτιΕς είναι πιο ποιοτικό μέσα αφού είναι πιο ακριβή μάρκα στο γκρούπ.
Το θέμα είναι πόσο σου βγαίνει τελικά, τι σου αρέσει και τι σου ταιριάζει.
Επίσης τα πίσω καθίσματα στο 5 αιρκρος πάνε και μπρος πίσω.
-
@teo-mak said in DS7 CROSSBACK:
Πέραν του design δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από το ξαδερφάκι του το c5.
Καλύτερη ποιότητα και κυρίως καλύτερη ανάρτηση (πολλαπλών πίσω).
-
Φάνη δεν νομίζω ότι έχει πολλαπλών πίσω στο ντίζελ. Μόνο στο φεβ.
Αλλά είδα ότι το 7 το έχει στην βασική έκδοση στην Βαστίλη, ενώ το 5 αιρκρος είναι 2-3000 φτηνότερο στην πιο πλούσια έκδοση την σάιν.
Αρα η διαφορά είναι μεγαλύτερη και πρέπει να αποφασίσει.
-
Όλα τα DS7 έχουν πίσω ανεξάρτητη.
-
Αλλά είδα ότι το 7 το έχει στην βασική έκδοση στην Βαστίλη, ενώ το 5 αιρκρος είναι 2-3000 φτηνότερο στην πιο πλούσια έκδοση την σάιν.
Αρα η διαφορά είναι μεγαλύτερη και πρέπει να αποφασίσει.
Πολλαπλών έχει και το Diesel
-
Φυσικά και έχει, σε όλα τα DS7, ακόμα και στο 1.200αρι του κολλητου μου με τις 28.000. Είναι βασική ανάρτηση στην DS7, απλά στα phev την βάζουν και στο 3008.
-
Άντε πάλι αυτός ο κολλητός. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι Σούπερμαν.
-
@lap said in DS7 CROSSBACK:
Άντε πάλι αυτός ο κολλητός. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι Σούπερμαν.
Είμαι κοινωνικός άνθρωπος, πιστεύεις ότι έχω μόνον έναν κολλητό!?!?
οι 2 καλύτεροι είναι ο κουμπάρος που τώρα έχει Kuga PHEV (αλλά κάποτε άλλαζε αμάξια κάθε 6 μήνες, εξ' ου και οι πολλές αναφορές) και ο άλλος είναι με το DS7 που το έδωσε γιατί πήρε εταιρικό XC40 phev.
-
Phevoροι κολλητοί!
-
-
Και εις Tesla εύχομαι
-
Δόθηκε τελικά η παραγγελία για το DS 7 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8, έκδοση BASTILLE, χρώμα Cristal Pearl! Ευχαριστώ όλους εδώ για την κατάθεση απόψεων.
-
Με το καλό να παραλάβεις.
-
Με το καλό να παραλάβεις.
Ευχαριστώ πολύ. Ουσιαστικά την συγκεκριμένη έκδοση την έχουν ετοιμοπαράδοτη σε όλα τα χρώματα. Μάλλον λόγω αυτοκινήτων που δίνουν σε εταιρίες leasing. Αλλά εξυπηρετούμαι και εγώ, καθώς δεν καιγόμουν για την έκδοση Performance, η οποία κοστίζει 2500€ παραπάνω, έχει παράδοση 6-7 μήνες και η διαφοροποίησή της είναι κυρίως αισθητική.
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο κ απροβληματιστο να ειναι.
DS7 CROSSBACK