-
@vagkirk said in DS7 CROSSBACK:
Πάντως είναι πολύ θετικη η άμεση ανταπόκριση και προσπάθεια να λυθούν τα οποία προβλήματα χωρίς μα μου και δικαιολογίες!
Άψογη η Ωμέγα!Και από τις αντίστοιχες εμπειρίες του @piliourits και του @cruiser φαίνεται να προσπαθούν πολύ να αποκαταστήσουν τα προβλήματα γρήγορα και αναίμακτα.
Δεν θέλουν να την πατήσουν από θέμα φήμης ώστε να μην υπάρξει εκτεταμένη δημοσιότητα δυσαρεστημενων πελατών που θα τους κάνει ζημιά στην εικόνα όπως με το VAG.
Από την άλλη...αντιλαμβανόμαστε όλοι για ποιο λόγο αύξησε ο όμιλος τόσο δυσανάλογα τις τιμές του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στις πολύ κοστοβορες αυτές επισκευές εντός εγγύησης.
Στη δική μου περίπτωση δεν είχε παρουσιαστεί με κάποιο τρόπο «πρόβλημα», έγινε προληπτικά κατά το σέρβις διάγνωση και αντικατάσταση των τμημάτων που αφορούν την ανάκληση για την καδένα/εκκεντροφόρους (που δεν έχω καταλάβει ακόμη αν την έχουν δημοσιεύσει επίσημα ως Ανάκληση για όλους ή το κάνουν ανάλογα την περίπτωση και σχέση με τον πελάτη...).
Είχα όμως και «κανονικό» πρόβλημα, το οποίο πάλι αντιμετώπισαν άμεσα, με προθυμία χωρίς την παραμικρή κουβέντα, στο μαγαζί όπου είμαι πελάτης , το οποίο δεν είναι του Βόλου...
Εβδομάδες πριν διαπιστώθηκε, διά της όσφρησης, μια ελάχιστη διαρροή καυσαερίου στη σύνδεση του μοχλού για την waste gate της τουρμπίνας, παραγγέλθηκε ήρθε και μπήκε πάνω καινούρια τουρμπίνα.
Έχω εκπλαγεί τόσο με το πόσο άνετοι, άμεσοι, πρόθυμοι και άψογοι είναι στη διόρθωση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν, όσο και με το πόσο συχνά τους βλέπω... έχοντας Suzuki και Mazda τα προηγούμενα 15 χρόνια, δεν είχα μάθει το μικρό όνομα ούτε το προσωπικό τηλέφωνο κανενός στο συνεργείο, βέβαια, βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο, μπορεί να προκύψουν φιλίες και κουμπαριές με τους μάστορες των Γαλλικώνε. -
Η εταιρεία δεν προσφέρει απλά ένα όχημα, αλλά ένα σύνολο υπηρεσιών.
Εκτελεί κοινωνικό έργο, προσφέροντας νέους ευφάνταστους τρόπους για την ενίσχυση της ανθρώπινης επικοινωνίας και επαφής μέσω της απόκτησης γνώσεων μηχανολογίας.
Δεν φταίει αυτή που είστε εσείς ακοινωνητοι κατσαπλιαδες.
-
Ουί, σε βρε, μέρντ φορμιντάμπλ...
-
Η αλήθεια είναι ότι στην ωμέγα αν εξαιρέσεις το ότι στο τηλ βρίσκεις πιο εύκολα τον πρωθυπουργό απ τον αρχιμηχανικό με έχουν εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. By the way με ενημέρωσαν απ τη ds ότι το χρονικό όριο της εγγύησης έμεινε στη 5ετία. Μόνο τα χλμ αυξήθηκαν
Και εμείς έχουμε γίνει φίλοι θελουμε δε θέλουμε αφού μόνο στο σασί δεν έχει βγάλει θέμα -
Να σκεφτούμε πάντως ότι η τεχνολογία στα αυτοκίνητα την τελευταία 5ετία άντε 7ετία έχει αλλάξει και είναι καινούργια, ενώ για παράδειγμα αμάξι του 2004 που είχε ESP και ξένον περιστρεφόμενα, δεν είχε κάτι καινούργιο να δει μέχρι το 2014-15, που άρχισαν τα ADAC. και τα άλλα συστήματα ρύπων.
-
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα,βρήκα χρόνο την τελευταία εβδομάδα και κάθισα να διαβάσω όλες τις 92 σελίδες του thread και θα ήθελα και εγώ να παραθέσω τις απόψεις μου. Κάτοχος του ds7 1.2 manual so chic+led vision. Είθισται όταν κάποιος παίρνει ένα αμάξι να είναι το καλύτερο 4τροχο που κυκλοφορεί όπως επίσης όλα τα αλλά να είναι χρεπια, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι δεν έχουν τι να κάνουν και μπαίνουν απλά να κριτικάρουν τις επιλογές των άλλων.
Έχοντας οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα και ακριβά και φθηνά η ποιότητα κύλησης του συγκεκριμένου είναι πραγματικά πολύ καλή για την κατηγορία του αθόρυβο όσο γίνεται και σταθερό εκεί που πρέπει. Το μοτέρ των 1.2 κ.ε. τα καταφέρνει παρά πολύ καλά και εδώ θέλω να πω το εξής εάν έρχεσαι από παραπάνω άλογα τότε θα σου φανεί αργό και εάν από λίγα γρήγορο.
Το αμάξι με μισό ντεπόζιτο σε πλάστιγγα ζυγίζει 1440 κιλα όποτε το κινεί άνετα και μια χαρά. Εάν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω πάει σε παραπάνω άλογα ΑΠΛΟ με τα ανάλογα τιμήματα…..
Στα αρνητικά ένας θόρυβος από το κιβώτιο που μάλλον είναι τα ελατήρια του βολάν διπλής μάζας το οποίο δεν είναι πρόβλημα μόνο ένα τικ τικ στο ρελαντι(το καλύπτει η εγγύηση)
Κατανάλωση-γέμισμα Αθήνα 2 ενήλικες 2 παιδιά+Καρότσια cc 120 σταθερά ac on ξανά γέμισμα στην Λάρισα 6.48 lt/100 μικτά κατανάλωση εντός εκτός 7 7.2. Στα 135 πορεία έχει 7.2lt στα 100 3.9lt ,συγκριτικά με ένα φίλο μου που έχει το ντίζελ λόγω βάρους καίει λίγο παραπάνω(το ντίζελ).υποκειμενικό το θέμα κατανάλωσης είμαι οικονομικός οδηγός
Το ΚΥΡΙΟ πρόβλημα που θα ήθελα να αναφέρω είναι η πολύ λίγες αντιπροσωπίες που υπάρχουν. Στην Θεσσαλία καμία. Ότι χρειαστούμε θα πρέπει να πάμε Θεσσαλονίκη η Αθήνα γιατί η Λαμία τείνει να διώχνει κόσμο αντί να δέχεται(οποίος κατάλαβε κατάλαβε)
Οτιδήποτε άλλο θα χαρώ να σας κατατοπίσω με τις εμπειριες μου.ευχαριστώ -
Καλησπέρα πολύ τρέξιμο λίγος χρόνος δεν προλάβαινα να χαζέψω το φόρουμ. Έμεινε τελικά τελείως μετά από καμμιά 50αρια χιλιόμετρα το αμάξι. Μαζεύτηκε όλη η mondial για να το φορτώσουμε (μηχανή βανάκι και γερανός) φτάσανε στο σασμάν το βάλανε στη νεκρά με το χέρι (απαράδεκτο να μην υπάρχει το έτος 2022 ένα κουμπί να μπορείς να το βάλεις στη νεκρά χωρίς να γδύσεις το μισό αυτοκίνητο) και το πήγαμε ωμέγα. Μου δώσανε αρχικά ένα c1 αντικατάστασης αλλά τα νέα ήταν κακά. Δεν υπάρχουν σασμάν για να αντικαταστήσουν οπότε μετά από τα σχετικά παράπονα τώρα είμαι με ένα c5 aircross γιατί δεν ξέρουν καν πότε θα παραλάβουν σασμάν.
Και ένα ΥΓ για τον γάτο που είδα σε άλλο thread. Aisin άσπαστο; χαχα been there done that (χωρίς παρεξήγηση πλάκα κάνω) -
@ga said in DS7 CROSSBACK:
Καλησπέρα πολύ τρέξιμο λίγος χρόνος δεν προλάβαινα να χαζέψω το φόρουμ. Έμεινε τελικά τελείως μετά από καμμιά 50αρια χιλιόμετρα το αμάξι. Μαζεύτηκε όλη η mondial για να το φορτώσουμε (μηχανή βανάκι και γερανός) φτάσανε στο σασμάν το βάλανε στη νεκρά με το χέρι (απαράδεκτο να μην υπάρχει το έτος 2022 ένα κουμπί να μπορείς να το βάλεις στη νεκρά χωρίς να γδύσεις το μισό αυτοκίνητο) και το πήγαμε ωμέγα. Μου δώσανε αρχικά ένα c1 αντικατάστασης αλλά τα νέα ήταν κακά. Δεν υπάρχουν σασμάν για να αντικαταστήσουν οπότε μετά από τα σχετικά παράπονα τώρα είμαι με ένα c5 aircross γιατί δεν ξέρουν καν πότε θα παραλάβουν σασμάν.
Και ένα ΥΓ για τον γάτο που είδα σε άλλο thread. Aisin άσπαστο; χαχα been there done that (χωρίς παρεξήγηση πλάκα κάνω)στη δικη μου περιπτωση δεν ηταν το aisin. ηταν ενα τμημα ηλεκτρονικων της psa που ηταν πανω στο aisin (μαλλον για την ακριβεια συνεργαζεται με το aisin καθως εχει τελικα 2 σασμαν το 3008 φευ, ενα μπροστα aisin και ενα πισω που για να κατεβει το πισω πρεπει να βγει το μπροστα - γαλλικη μηχανολογια) και επρεπε να το ξηλωσουν. εχω την μαυρη υποψια οτι επισης δεν εχεις προβλημα με το aisin... και δεν εχουν απλα ιδεα με τι εχεις προβλημα και μπλοκαρει το σασμαν. οποτε το αλλαζουν ολοκληρο!
παντως για να μην νοιωθεις μονος στο ταξιδι...
αυριο το παιρνω.
απο τις 27/7
αχαχαχαχαχαχ -
Παρεμπιπτόντως ένα εταιρικο diesel αυτοματο 3008 απο γείτονα, είναι στο συνεργείο εδω και κανα μήνα, λεπτομερειες άλλες δε ξερω
-
Με το καλό φίλε να το πάρεις. Έτσι όπως το λες μπορεί όντως να μην είναι το aisin. Η βλάβη που έδειξε όταν το πρωτοπήγα ήταν ηλεκτροβαλβίδα συμπλέκτη. Αυτοί εκεί μου είπαν είναι κλειστό το κιβώτιο της aisin και είναι μέσα αυτή η βαλβίδα
-
Με το καλό φίλε να το πάρεις. Έτσι όπως το λες μπορεί όντως να μην είναι το aisin. Η βλάβη που έδειξε όταν το πρωτοπήγα ήταν ηλεκτροβαλβίδα συμπλέκτη. Αυτοί εκεί μου είπαν είναι κλειστό το κιβώτιο της aisin και είναι μέσα αυτή η βαλβίδα
καλα, δεν υπαρχει και λογος να κανεις προβλεψη, ας κανουν οτι θελουν οι ιδιοι αλλα εσυ να το παρεις ετοιμο. αμα αλλαξουν και σασμαν ακομη καλυτερα, νεοτερο, αφθαρτο κλπ....
δικο τους το προβλημα, για εσενα οτι καινουργιοτερο, τοσο το καλυτερο.... -
@dimitrioskosmas said in DS7 CROSSBACK:
Παρεμπιπτόντως ένα εταιρικο diesel αυτοματο 3008 απο γείτονα, είναι στο συνεργείο εδω και κανα μήνα, λεπτομερειες άλλες δε ξερω
ντηζελ συνηθως για συνεργειο εχει το προφανες. καποτε - καποτε τους τελειωνει και το αποθεμα και περιμενεις. #ble_zoumi
-
Και ένα ΥΓ για τον γάτο που είδα σε άλλο thread. Aisin άσπαστο; χαχα been there done that (χωρίς παρεξήγηση πλάκα κάνω)Δώσε αναφορά για C5!
Τουλάχιστον θα έχεις ένα "καινούργιο" παιχνίδι για τις γιορτές!
-
@gatoz said in DS7 CROSSBACK:
@dimitrioskosmas said in DS7 CROSSBACK:
ντηζελ συνηθως για συνεργειο εχει το προφανες. καποτε - καποτε τους τελειωνει και το αποθεμα και περιμενεις. #ble_zoumi
ξεχασα να αναφερω οτι ειναι λογω βλαβης του σαζμαν, οχι adblue....
-
Το c5 είναι πιο σκληρό απ το ds7 με λιγότερα πλαγιάσματα και πιο πολυ θόρυβο στην καμπίνα. Είναι και πιο απλή έκδοση ουτε gps δεν έχει. Κατά τα άλλα είναι εξίσου ευρύχωρο τουλάχιστον στην αίσθηση, σασμάν μοτέρ είναι τα ίδια. Θα ταξιδέψω και θα γράψω εντυπώσεις αλλά και πάλι το ds θα έπαιρνα.
Και μετά απ το ds το 3008. Κάτι με χαλάει χωρίς όμως να ξέρω τι. -
Η κονσόλα στην μέση. Είναι πολύ φαρδιά...
-
Δεν είναι πιο φαρδιά. Εχει άλλη διάταξη αλλά το ds έχει τα παράθυρα στη κονσόλα. Αυτό έχει μια θήκη εκεί. Γενικά βέβαια έχει πιο φτηνά υλικά. Πχ. η κάμερα οπισθοπορείας έχει χάλια ανάλυση σε σχέση με το ds. Μάλλον το ότι είναι όλα πάνω στο αμάξι πιο χοντροκομμένα και δίνουν μια αίσθηση όγκου που στην ουσία δεν έχει καθώς είναι παρόμοια με χαλάει. Το ds όπως και το 3008 είναι σαφώς πιο φινετσάτα. Ιταλίζουν παρά Γαλλίζουν θα έλεγα.
-
Μα είναι έτσι στημένα για να έχουν διαφορετικό κοινό.
Πιο φτηνό σε υλικά και σε τιμές το 5, από το 3008 και το 7, αλλά το πιο άνετο και το πιο ταξιδιάρικο και με καταβολές πολυμορφικού.
-
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
Μα είναι έτσι στημένα για να έχουν διαφορετικό κοινό.
Πιο φτηνό σε υλικά και σε τιμές το 5, από το 3008 και το 7, αλλά το πιο άνετο και το πιο ταξιδιάρικο και με καταβολές πολυμορφικού.
το σιτροε δεν ειναι για διαφορετικο κοινο, ειναι μονο για 300αρι αποσυρσης σε μαντρα στον ασπροπυργο
-
ζηλιαρόγατε...
DS7 CROSSBACK