-
-
Η ΝΑΣΑ εδωσε εκατομμύρια δολάρια να αναπτύξει ενα στυλό ωστε να αποκαταστήσει την βαρύτητα και να μπορεί κάποιος να γράφει στο διαστημα για να ρέει το μελάνι
Οι Ρώσοι απλά εγραφαν με μολύβι
Ειναι ωραια ιστορια αυτη, αλλα δεν ειναι πραγματικη
οντως δεν είναι και το γνωριζω
αλλα you get the point. είναι ωραίο παραδειγμα και αστειο
-
Η ΝΑΣΑ εδωσε εκατομμύρια δολάρια να αναπτύξει ενα στυλό ωστε να αποκαταστήσει την βαρύτητα και να μπορεί κάποιος να γράφει στο διαστημα για να ρέει το μελάνι
Οι Ρώσοι απλά εγραφαν με μολύβι
Ειναι ωραια ιστορια αυτη, αλλα δεν ειναι πραγματικη
Από ταινία ο Ρόμπιν Γουίλιαμς από δημοσιογράφος έγινε πρόεδρος...
-
-
βρε σεις ειπαμε είναι ενας μυθος που χρησιμοποιησα για παραδειγμα. Αυτο κυκλοφορει απο παρα πολυ παλια.
-
-
Παντως που εχω το Atto 3 και το εχω οδηγησει ηδη 600 χιλιομετρα, δεν υπαρχει θεμα σπινιαρισματος σε σημειο να ειναι πεζοδρομιοκυνηγος. Μεχρι στιγμης που το εχω στο ECO δε σπινιαρα ποτε. Μονο ελαχιστο σε τερμα το γκαζι. Οταν εκανα τεστ το ειχα βαλει στο σπορ και το πατησα τερμα και δεν ειδα καποιο δυσαρεστο σπινιαρισμα. Το επικινδυνο με τα ηλεκτρικα ειναι οτι εχουν τρομερη επιταχυνση, με τερμα το γκαζι και μην ελθει ξαφνικα καποιο μηχανακι απο το πλαι μπροστα σου. Ολα τα ηλεκτρικα πανω απο 200 αλογα πρεπει να προσεχεις που θα πατησεις τερμα γκαζι, γιατι εκει δεν κανει και θορυβο να ειδοποιησει τα μηχανακια. Στο Tesla που δοκιμασα για 2 ωρες, χτυπαγε το κεφαλι μου στο προσκεφαλο απο την εντονη επιταχυνση αλλα δεν ηταν ανησυχητικο, πρωτη φορα το ενιωσα να μην μπορω να κρατησω το κεφαλι μου και να φευγει πισω, ηταν το Υ Dual motor LR. Ευτυχως το Atto 3 το κραταω το κεφαλι μου στη θεση του στην επιταχυνση. Δε τη νιωθεις τοσο αμεση, κανουν μειωση μαλλον για να μην σπινιαρει επειδη ειναι μπροσθοκινητο, αλλα εχει τεραστια επιταχυνση στην πραξη. Σε τεστ στην Αυστραλια σε χωματοδρομο χαλαρο και σε ανηφορα εντονη στο σπορ σπινιαριζε, στο νορμαλ λιγοτερο, στο εκο ακομα λιγοτερο. Εχει και ενα κουμπι για οδοστρωμα περιορισμενης ολισθησης, οποτε εκει δε σπινιαρει με τιποτε. Αρα αυτο μπορει να χρησιμοποιει η συζυγος του Dettol αφου φοβαται το σπινιαρισμα μηπως εμφανιστει στη βροχη, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισει προβλημα στο στεγνο. Παταει ελαχιστα λιγοτερο το γκαζι και επιταχυνει ετσι και αλλιως γρηγορα. Παντως τετοιο ευκολοδηγητο αυτοκινητο δεν υπαρχει σαν το Atto 3 και ειναι ιδιο το Dolphin σε ολα και ειναι και μικροτερο. Η καμερα 360 μοιρες ειναι καλυτερη απο το Tesla, τρομερη απο παντου και μπαινει μονη της οταν κανεις μανουβρες. Τετοια τιμη δε θα βρεθει ποτε εφοσον ομως προλαβουμε την επιδοτηση!
-
Παντως που εχω το Atto 3 και το εχω οδηγησει ηδη 600 χιλιομετρα, δεν υπαρχει θεμα σπινιαρισματος σε σημειο να ειναι πεζοδρομιοκυνηγος. Μεχρι στιγμης που το εχω στο ECO δε σπινιαρα ποτε. Μονο ελαχιστο σε τερμα το γκαζι. Οταν εκανα τεστ το ειχα βαλει στο σπορ και το πατησα τερμα και δεν ειδα καποιο δυσαρεστο σπινιαρισμα. Το επικινδυνο με τα ηλεκτρικα ειναι οτι εχουν τρομερη επιταχυνση με τερμα το γκαζι και μην ελθει ξαφνικα καποιο μηχανακι απο το πλαι μπροστα σου. Ολα τα ηλεκτρικα πανω απο 200 αλογα πρεπει να προσεχεις που θα πατησεις τερμα γκαζι γιατι εκει δεν κανει και θορυβο να ειδοποιησι τα μηχανακια. Στο Tesla που δοκιμασα για 2 ωρες χτυπαγε το κεφαλι μου στο προσκεφαλο απο την εντονη επιταχυνση αλλα δεν ηταν ανησυχητικο, αλλα πρωτη φορα το ενιωσα να μην μπορω να κρατησω το κεφαλι μου και να φευγει πισω, ηταν το Υ Dual motor LR. Ευτυχως το Atto 3 το κραταω το κεφαλι μου στη θεση του στην επιταχυνση. Δε τη νιωθεις τοσο αμεση, κανουν μειωση μαλλον για να μην σπινιαρει επειδη ειναι μπροσθοκινητο, αλλα εχει τεραστια επιταχυνση στην πραξη. Σε τεστ στην Αυστραλια στο χωματοδρομο χαλαρο και σε ανηφορα εντονη στο σπορ σπινιαριζε, στο νορμαλ λιγοτερο, στο εκο ακομα λιγοτερο. Εχει και ενα κουμπι για οδοστρωμα περιορισμενης ολισθησης οποτε εκει δε σπινιαρει με τιποτε, οποτε αυτο μπορει να χρησιμοποιει η συζυγος του Dettol αφου φοβαται το σπινιαρισμα μηπως εμφανιστει στη βροχη, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισει προβλημα στο στεγνο. Παταει ελαχιστα λιγοτερο το γκαζι και επιταχυνει ετσι και αλλιως γρηγορα. Παντως τετοιο ευκολοδηγητο αυτοκινητο δεν υπαρχει σαν το Atto 3 και ειναι ιδιο το Dolphin σε ολα και ειναι και μικροτερο. Η καμερα 360 μοιρες ειναι καλυτερη απο το Tesla, τρομερη απο παντου και μπαινει μονη της οταν κανεις μανουβρες. Τετοια τιμη δε θα βρεθει ποτε εφοσον ομως προλαβουμε την επιδοτηση!
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έδωσες και ευχαριστούμε για τον χρόνο σου!
-
το παρελαβα στις 22/7 και το παραγγειλα 24/6, αλλα ηταν ετοιμοπαραδοτο. Μου βαλαν δωρεαν μεμβράνες σε πισω παμπριζ και πισω τζαμια και μαλιστα και μπροστινα τζαμια και το κρατησαν για αυτο 2 ημερες παραπανω. XPEL PRIME CS με εγγυηση εφ'ορου ζωης μη μεταβιβασιμη ομως. Ειναι 20% και 35%. Σιγουρα στα μπροστινα παραθυρα δεν ειναι 70% (δε γραφει καποιο ποσοστο, μονο το 20% και 35% και δε διευκρινιζει που, (μαλλον παντως 20% πισω τζαμια και πισω παραθυρα και 35% τα μπροστινα παραθυρα) αλλα ειναι πιο ανοιχτα εμπρος απο τα πισω. Το οδηγω και ειναι εξαιρετικα ξεκουραστο και πολυ ωραια φαση ειναι να εχεις ανοιχτη την οροφη να μπαινει αερας και μπορεις ανετα να την εχεις και σε υψηλες ταχυτητες χωρις στροβιλισμους, γιατι οταν την ανοιγεις εχει και μια αεροτομη μπροστα που εκπτύσσεται. Πολυ πολυτελες και πιο πολυτελες απο Tesla Y pro-facelift. Ομως υστερει σε σχεση με το Τ στην ταχυτητα φορτισης και τους υπεροχους Superchargers που τους εχει σιγουρους στην Tesla, αλλα ειναι και πολυ πιο φθηνο. Το μεγεθος του Τ δε με βολευε με τιποτε. Τουλαχιστον το ΑΤΤΟ 3 ειναι το μεγιστο μεγεθος που μπορω να ανεχθω και μια χαρα παρκαρω παντου και παντα χαρη στις καμερες. Το καλυτερο παιδια το πηρα απο Σφακιανακης Αργυρουπολη στη Λεωφορο Βουλιαγμενης και μου το δωσανε 100% φορτισμενο! Ασε που ηταν κοντα μου η αντιπροσωπια και δεν πηγα με ταξι αλλα με μετρό! Πρωτη φορα στη ζωη μου δεν τρεχω με το καλημερα να βαλω βενζινη στο εντελως πλησιεστερο βενζιναδικο! Βεβαια γλιτωσα απο βενζιναδες και ησυχασα, που παντα καποιο ποσοστο κατα τη γνωμη μου, παντου βαζουν λιγοτερο καυσιμο, ιδιαiτερα στο υγραεριο που δε κανουν ελεγχους στην ποσοτητα.
-
το παρελαβα στις 22/7 και το παραγγειλα 24/6 αλλα ηταν ετοιμοπαραδοτο. Μου βαλαν δωρεαν πισω παμπριζ και πισω τζαμια και μαλιστα και μπροστινα τζαμια μεμβρανες και το κρατησαν για αυτο 2 ημερες παραπανω. XPEL PRIME CS με εγγυηση εφ'ορου ζωης μη μεταβιβασιμη ομως. Ειναι 20% και 35%. Σιγουρα στα μπροστινα παραθυρα δεν ειναι 70% (δε γραφει καποιο ποσοστο, μονο το 20% και 35% και δε διευκρινιζει που, (μαλλον παντως 20% πισω τζαμια και πισω παραθυρα και 35% τα μπροστινα παραθυρα) αλλα ειναι πιο ανοιχτα απο τα πισω. Το οδηγω και ειναι εξαιρετικα ξεκουραστο και πολυ ωραια φαση ειναι να εχεις ανοιχτη την οροφη να μπαινει αερας και μπορεις ανετα να την εχεις και σε υψηλες ταχυτητες χωρις στροβιλισμους γιατι οταν την ανοιγεις εχει και μια αεροτομη μπροστα ανοιγει. Πολυ πολυτελες και πιο πολυτελες απο Tesla Y. Ομως υστερει σε σχεση με το Τ στην ταχυτητα φορτισης και τους υπεροχους Superchargers που τους εχει σιγουρους στην Tesla, αλλα ειναι και πολυ πιο φθηνο. Το μεγεθος του Τ δε με βολευε με τιποτε. Τουλαχιστον το ΑΤΤΟ 3 ειναι το μεγιστο μεγεθος που μπορω να ανεχθω και μια χαρα παρκαρω παντου και παντα χαρη στις καμερες. Το καλυτερο παιδια το πηρα απο Σφακιανακης Αργυρουπολη στη Λεωφορο Βουλιαγμενης και μου το δωσανε 100% φορτισμενο! Ασε που ηταν κοντα μου η αντιπροσωπια και δεν πηγα με ταξι αλλα με μετρό! Πρωτη φορα στη ζωη μου δεν τρεχω με το καλημερα να βαλω βενζινη στο εντελως πλησιεστερο βενζιναδικο! Βεβαια γλιτωσα απο βενζιναδες και ησυχασα, που παντα καποιο ποσοστο κατα τη γνωμη μου παντου βαζουν λιγοτερο καυσιμο, ιδιατερα στο υγραεριο που δε κανουν ελεγχους στην ποσοτητα.
Με εσένα συζητούσαμε αν θα χωρούσε το Υ στην είσοδο της θέσης πάρκινγκ στην πυλωτη σου;
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!
Μια δυο ερωτησουλες. Θα μου έρθουν και άλλες στην πορείαΈχει πάρει update για ασύρματο android auto - Apple CarPlay;
Μπορείς να ρύθμισης την ισχύ φόρτισης κατά την οικιακή φόρτιση; -
παρτο φιλε Dettol τετοια τιμη ουτε σε ονειρο για το Dolpin, που ειχα κατσει μεσα στην εκθεση στο Dolphin ηταν πολυ ανετο και εντελως ιδιο σαλονι με το Atto 3. Τοτε η βασικη εκδοση του Dolpin χωρις πανοραμικη ηλιοροφη ειχε τα ιδια ακριβως χρηματα με το Atto 3! Εκτος αν δε τη βολευει το μεγεθος, που νομιζω ειναι καλο μεγεθος. Τετοιες καμερες το ποσο βοηθουν και δεν εχω ξαναδει. Τα κουμπακια το κανουν ιδιο με ενα κλασικο αυτοκινητο, ενω στο Τ δεν μπορουσα να προσαρμοστω γιατι ηταν δυσκολο να βαζω την καμερα απο την οθονη για να παρκαρω στο παρκινγκ μου. Σιγουρα ετη φωτος καλυτερο θα ειναι το Τ μοντελο 2 αλλα πουντο-πουντο; και τοτε δε θα εχει επιδοτηση. Ασε που φοβαμαι μην δεν παρω ουτε εγω επιδοτηση, αλλα χαλαλι του.
-
παρτο φιλε Dettol τετοια τιμη ουτε σε ονειρο για το Dolpin, που ειχα κατσει μεσα στην εκθεση στο Dolphin ηταν πολυ ανετο και εντελως ιδιο σαλονι με το Atto 3. Τοτε η βασικη εκδοση του Dolpin χωρις πανοραμικη ηλιοροφη ειχε τα ιδια ακριβως χρηματα με το Atto 3! Εκτος αν δε τη βολευει το μεγεθος, που νομιζω ειναι καλο μεγεθος. Τετοιες καμερες το ποσο βοηθουν και δεν εχω ξαναδει. Τα κουμπακια το κανουν ιδιο με ενα κλασικο αυτοκινητο, ενω στο Τ δεν μπορουσα να προσαρμοστω γιατι ηταν δυσκολο να βαζω την καμερα απο την οθονη για να παρκαρω στο παρκινγκ μου. Σιγουρα ετη φωτος καλυτερο θα ειναι το Τ μοντελο 2 αλλα πουντο-πουντο; και τοτε δε θα εχει επιδοτηση. Ασε που φοβαμαι μην δεν παρω ουτε εγω επιδοτηση, αλλα χαλαλι του.
Διαολακι φύγε από τον ώμο μου και μην μου ψιθυρίζεις τέτοια πράγματα
Θα πάω τη σύζυγο να το ξανά δει στατικό και ίσως ρίξουμε την παραγγελία. Αν όταν έρθει για TD δούμε ότι δεν μας αρέσει ή αν υπάρχουν σημάδια ότι τελείωσε η επιδότηση, το ακυρώνουμε.
-
εμενα τουλαχιστον το θετικο ειναι οτι ειναι εντυπωσιακο, ομορφο το Atto 3 (to Dolfin δεν ηταν του γουστου μου μαλλον αδιαφορο, ασε που μου αρεσουν πλεον μονο τα ψηλα), το βασικοτερο ειναι οτι λεω σε ολο τον κοσμο οτι ειναι Κινεζικο και οτι κανει λιγοτερα απο ενα Yaris, οποτε επειδη λεω οτι ειναι ηλεκτρικο κιολας δε με ζηλευουν!
-
-
-
Διαολακι φύγε από τον ώμο μου και μην μου ψιθυρίζεις τέτοια πράγματα
Θα πάω τη σύζυγο να το ξανά δει στατικό και ίσως ρίξουμε την παραγγελία. Αν όταν έρθει για TD δούμε ότι δεν μας αρέσει ή αν υπάρχουν σημάδια ότι τελείωσε η επιδότηση, το ακυρώνουμε.
200 ευρω μεσω τραπεζης θελανε για την παραγγελια και τα λεφτα τα υπολοιπα τα θελανε αφου υπηρχε το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια. Δηλαδη εξοφληση και την αλλη εργασιμη μερα παρελαβα αλλα εμενα μεσολαβουσε ΣΚ και επρεπε να μπουν οι μεμβρανες. 22/7 εκανα την αιτηση για το ΚΗ3, ελπιζω να προλαβω την επιδοτηση. Πιστευω και ελπιζω οτι θα την προλαβεις με το Dolphin και με την επιδοτηση τετοια τιμη για τετοιο αυτοκινητο, δε θα εμφανιστει ποτε!
-
το βασικοτερο ειναι οτι λεω σε ολο τον κοσμο οτι ειναι Κινεζικο και οτι κανει λιγοτερα απο ενα Yaris, οποτε επειδη λεω οτι ειναι ηλεκτρικο κιολας δε με ζηλευουν!
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Εμ ξερουν ολοι τα Tesla οτι ειναι πανακριβα και θα πεθαιναν απο τη ζηλεια και μετα ολο προβληματα θα ειχα
-
Told ya!!!!!
-
το παρελαβα στις 22/7 και το παραγγειλα 24/6 αλλα ηταν ετοιμοπαραδοτο. Μου βαλαν δωρεαν πισω παμπριζ και πισω τζαμια και μαλιστα και μπροστινα τζαμια μεμβρανες και το κρατησαν για αυτο 2 ημερες παραπανω. XPEL PRIME CS με εγγυηση εφ'ορου ζωης μη μεταβιβασιμη ομως. Ειναι 20% και 35%. Σιγουρα στα μπροστινα παραθυρα δεν ειναι 70% (δε γραφει καποιο ποσοστο, μονο το 20% και 35% και δε διευκρινιζει που, (μαλλον παντως 20% πισω τζαμια και πισω παραθυρα και 35% τα μπροστινα παραθυρα) αλλα ειναι πιο ανοιχτα απο τα πισω. Το οδηγω και ειναι εξαιρετικα ξεκουραστο και πολυ ωραια φαση ειναι να εχεις ανοιχτη την οροφη να μπαινει αερας και μπορεις ανετα να την εχεις και σε υψηλες ταχυτητες χωρις στροβιλισμους γιατι οταν την ανοιγεις εχει και μια αεροτομη μπροστα ανοιγει. Πολυ πολυτελες και πιο πολυτελες απο Tesla Y. Ομως υστερει σε σχεση με το Τ στην ταχυτητα φορτισης και τους υπεροχους Superchargers που τους εχει σιγουρους στην Tesla, αλλα ειναι και πολυ πιο φθηνο. Το μεγεθος του Τ δε με βολευε με τιποτε. Τουλαχιστον το ΑΤΤΟ 3 ειναι το μεγιστο μεγεθος που μπορω να ανεχθω και μια χαρα παρκαρω παντου και παντα χαρη στις καμερες. Το καλυτερο παιδια το πηρα απο Σφακιανακης Αργυρουπολη στη Λεωφορο Βουλιαγμενης και μου το δωσανε 100% φορτισμενο! Ασε που ηταν κοντα μου η αντιπροσωπια και δεν πηγα με ταξι αλλα με μετρό! Πρωτη φορα στη ζωη μου δεν τρεχω με το καλημερα να βαλω βενζινη στο εντελως πλησιεστερο βενζιναδικο! Βεβαια γλιτωσα απο βενζιναδες και ησυχασα, που παντα καποιο ποσοστο κατα τη γνωμη μου παντου βαζουν λιγοτερο καυσιμο, ιδιατερα στο υγραεριο που δε κανουν ελεγχους στην ποσοτητα.
Με εσένα συζητούσαμε αν θα χωρούσε το Υ στην είσοδο της θέσης πάρκινγκ στην πυλωτη σου;
Μια δυο ερωτησουλες. Θα μου έρθουν και άλλες στην πορείαΈχει πάρει update για ασύρματο android auto - Apple CarPlay;
Μπορείς να ρύθμισης την ισχύ φόρτισης κατά την οικιακή φόρτιση;Ασυρματο Android auto εχει και δουλευει πολυ ωραια, εχω Android κινητο
Η ισχυς φορτισης δουλευει απο την εφαρμογη που δεν την εχω ακομα γιατι δε μου δωσανε και τη SIM με δωρεαν δεδομενα για 3 χρονια
ΥΓ εγω σας ρωταγα για την στενη εισοδο στο παρκινγκ μου και τελεια τα ειχες προβλεψει οτι το Υ θα με ταλαιπωρουσε πολυ! -
Μπορείς να ρύθμισης την ισχύ φόρτισης κατά την οικιακή φόρτιση;Ασυρματο Android auto εχει και δουλευει πολυ ωραια, εχω Android κινητο
Η ισχυς φορτισης δουλευει απο την εφαρμογη που δεν την εχω ακομα γιατι δε μου δωσανε και τη SIM με δωρεαν δεδομενα για 3 χρονια
ΥΓ εγω σας ρωταγα για την στενη εισοδο στο παρκινγκ μου και τελεια τα ειχες προβλεψει οτι το Υ θα με ταλαιπωρουσε πολυ!Όταν πάρεις τη sim και δεις το app, ενημέρωσε μας για τις δυνατότητες του. Έχω την εντύπωση ότι δεν ρυθμίζεται η ισχύς φόρτισης, αλλά θέλω πολύ να κάνω λάθος.
BYD forum