Nov 5, 2018, 7:25 PM

Αντιγράφω από άλλο ελληνικό φόρουμ την οδηγική εμπειρία που είχε μέλος με το Kona Electric στο Λονδίνο:

Ο χρήστης gto250swb έγραψε:

Το μελλον ειναι εδω! KONA electric

Πρεπει να εχω ενθουσιαστει με αυτοκινητο τοσο πολυ απο τον καιρο που οδηγησα focus RS MK1,
Πρωτη επαφη με ηλεκτρικο αυτοκινητο, πολυ ενθουσιασμος και απο τον ιδιοκτητη, συναδελφος Κινεζος γαμω τα παιδια, το παρελαβε πριν κανα μηνα, το 'τεστ drive' το εκανα πριν καμια εβδομαδα.

Ο φιλος το χρησιμοποιει για καθημερινες μετακινησεις και λογω μη περιορισμων-διοδιων ερχεται και στη δουλεια.(κεντρικο Λονδινο). Η πρωτη ερωτηση ηταν γιατι καθεται και πληρωνει καθε μερα για σταθμευση (πανακριβη μεσα στη πολη) και μου απαντα, το κοστος για ηλεκτρικο αυτοκινητο ειναι 18p το 4ωρο , εμεινα παγωτο. Το κοστος δλδ του commuting του ειναι 2-3λιρες. Για εμενα με την oyster δεν πεφτει κατω απο 8 λιρες καθημερινα. Μονο ποδηλατο πιο φθηνα αλλα με τρελο βαθμο επικινδυνοτητας.

Πρωτες εντυπωσεις, κλασικα φθηνα πλαστικα (καμια εκπληξη) αλλα δεν εκανε τσικ. Χωροι νορμαλ μπροστα, πισω απελπιστικα μικροι. Χωρις πλακα αυτος στη θεση οδηγησης και εγω πισω δεν χωραμε (και οι δυο ειμαστε 6ft).
Παταει το κουμπι εκινησης, αναβουν οι οθονες (μια μπροσταστον οδηγο, μια στο ταμπλω) πολυ καλη ευκρινεια και καλη πληροφορηση. Η εμπλοκη-απεμπλοκη του 'αυτοματου πιλοτου' δεν εχει ομως καλη ενδειξη, εγω δεν επαιρνα χαμπαρι αν ειχε ενεργοποιηθει ή οχι. (λιγο αγχωτικο στην αρχη). Πολυ πλακα και το HUD.

Ξεκιναμε, καμια αδρανεια ,κανενας θορυβος, οδηγω λες και πιανω τιμονι πρωτη φορα, ακομα και μετα απο μερικα χλμ αυτη η αισθηση του αποκοσμου φουτουριστικου ενθουσιασμου-φοβου παραμενει. Το πιο εντυπωσιακο (η επιταχγυνση ειναι καλη αλλα επιπεδου gti οχι κατι τρελο) ειναι το φρεναρισμα με φουλ επαναφορτιση, απλα δεν χρειαζεται να φρεναρεις. .

Ο ιδιοκτητης ορκιζεται οτι πιανει με επαναληψιμοτητα τη προβλεπομενη αυτονομια, και δεν εχω κανενα λογο να τον αμφισβητησω, εγω το πηρα απο warren street μεχρι paddington, γυρω-γυρω απο το regents park (με αρκετα drag test 0-40mph) και πισω στο γραφειο. Ηταν στο 80% και επεσε στο 76% ή κατι τετοιο κλάιν, μετα απο λιγο δεν δινεις καν σημασια.

Η τιμη του ηταν καιτ παραπανω απο 30κ αλλα με την κρατικη επιχορηγηση του ηρθε το pcp(ή leasing) 300 λιρονια το μηνα. Not bad...

Μαγκες, λιγα τα ψωμια του φορουμ, μας βλεπω να του αλλαζουμε ονομα. παω να παρω τεσλα 3 γαμα το RS και τα hothatch. :s_bye

Υ.Γ.Oταν βεβαια ολοι παρουν ηλεκτρικα τοτε η μετακινηση στο κεντρο θα ξαναγινει κολαση και οι τιμες σταθμευσης θα επανελθουν στις φυσιολογικες τιμες. (αλλα τουλαχιστον θα εχουμε γλυτωσει απο τα σκατοντιζελ)

Το πλήρες λινκ είναι εδώ: https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=8&t=58&start=2415