-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και εσύ ήπειρο;;;;
Νεραντζόκωλος είμαι!!
Το έχω ξαναπεί λαπ! -
Μισό λεπτό να ενημερωθει ο φάκελος
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μισό λεπτό να ενημερωθει ο φάκελος
Δεν κρατάς ολοκληρωμένους φακέλους λαπ!!!
Αυτό σε κάνει πολλές φορές να μπαίνεις σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που δεν έχει νόημα να μπεις! -
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ναι ναι έρχεται η φοβερή τεχνολογία που ήξερε να την αποκαλύψει μόνο αυτό το σάιτ. Και στο βάθος υδρογόνο. Το πιο αστείο από όλα είναι το «γιατί σε 10-15 χρόνια θα έχει απαξιωθεί η αξία των σημερινών ηλεκτρικών». Δηλαδή, ποιανού τωρινού αυτοκινήτου ΔΕΝ θα έχει κατακρημνιστεί η αξία σε 15 χρόνια;;;;;;;
Α ναι ξέχασα, μια Σιτροέν ντίζελ που θα δίνουν περισσότερα χρήματα από όσο την αγόρασες, επειδή δεν θα υπάρχουν ντίζελ τότε και όλος ο κόσμος θα αναζητά ντίζελ!!!!Εννοείται...
Αλλά τα υπόλοιπα βενζίνης θα έχουν την συνήθη πτώση της τιμής τους ως μτχ, αφού η βενζίνη και οι ευκολίες της θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Ενώ στα ηλεκτρικά με αυτονομίες από 100 χλμ που έχει το σε τρία μέχρι 130 που έχει το ντόλφιν σε πραγματικές ταχύτητες και τα 250 που έχει το τέσλα και τα υπόλοιπα μεγάλα, όταν θα υπάρχουν μικρά με 600 χλμ ποιος θα κοιτάει τα πρωτόλεια ηλεκτρικά ?
το ξερω οτι σε μπερδευουν τα μεγαλα νουμερα, οταν ειναι πανω απο διψηφια δηλαδη, αλλα καμμια απο τις αυτονομιες που ειπες δεν ειναι σωστες... ισως μονο για το σετριο
Υπαρχουν διαφοροι τροποι να απαντησει κανεις στο ερωτημα σου, αλλα η αστικη μου ευγενεια αποκλειει καποιους. Θα απαντησω λοιπον οτι με -15% εμβελεια, βασει degradation, και στη σωστη τιμη, μια χαρα θα πωληθουν. Ετσι και αλλιως ομως εσενα δεν σε απασχολει η ηλεκτροκινηση, επομενως για ποιον λογο να απασχολεις τον εγκεφαλο σου με τετοια ζητηματα; Ασε οσους αγορασαμε να αγχωνομαστε!
Είστε φίλοι μου και σας κάνω ψυχολογική υποστήριξη από τώρα, μην σας έρθει ξαφνικό τότε που θα θέλετε να το πουλήσετε.
Οσο για την εμβέλεια, επειδή λέτε ότι πρέπει να είμαστε στο 20-80 % για να έχει ζωή η μπαταρία, βάζω αυτό το ποσοστό και ταχύτητα όρια στον αυτοκινητόδρομο.
Οπότε σίγουρα το σε 3 όπως το δοκιμάσανε οι Γάλλοι σε ένα ταξίδι 1000 χλμ και ο φίλος σου Μπιορν στην δική του δοκιμή και όλοι γέλαγαν που έπρεπε να σταματήσεις ανά 100-120 χλμ, λογικό αφού αν από τα 320 που λέει ιδανικά πάμε στα 240 στον αυτοκινητόδρομο και αν βάλουμε το 20-80 % και μια ασφάλεια για το πότε θα βρούμε πρίζα, κάπου στα 120 χλμ πρέπει να φορτίζεις.
Για βάλε ένα αντίστοιχο ταξίδι με Τέσλα ή άλλο ηλεκτρικό ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ αυτονομία 500 χλμ , να δούμε αν θα φορτίζεις αργότερα από τα 250.
-
@spi_duster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Θελω να ειμαι αντικειμενικος. Δε χρειαζεται διανυκτερευση στο Ριο. Να τα λεμε κι αυτα.
Δεν ξέρω αν δουλεύει και το καζίνο ακόμα, για να περνάει η ώρα της φόρτισης...
-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ναι ναι έρχεται η φοβερή τεχνολογία που ήξερε να την αποκαλύψει μόνο αυτό το σάιτ. Και στο βάθος υδρογόνο. Το πιο αστείο από όλα είναι το «γιατί σε 10-15 χρόνια θα έχει απαξιωθεί η αξία των σημερινών ηλεκτρικών». Δηλαδή, ποιανού τωρινού αυτοκινήτου ΔΕΝ θα έχει κατακρημνιστεί η αξία σε 15 χρόνια;;;;;;;
Α ναι ξέχασα, μια Σιτροέν ντίζελ που θα δίνουν περισσότερα χρήματα από όσο την αγόρασες, επειδή δεν θα υπάρχουν ντίζελ τότε και όλος ο κόσμος θα αναζητά ντίζελ!!!!Εννοείται...
Αλλά τα υπόλοιπα βενζίνης θα έχουν την συνήθη πτώση της τιμής τους ως μτχ, αφού η βενζίνη και οι ευκολίες της θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Ενώ στα ηλεκτρικά με αυτονομίες από 100 χλμ που έχει το σε τρία μέχρι 130 που έχει το ντόλφιν σε πραγματικές ταχύτητες και τα 250 που έχει το τέσλα και τα υπόλοιπα μεγάλα, όταν θα υπάρχουν μικρά με 600 χλμ ποιος θα κοιτάει τα πρωτόλεια ηλεκτρικά ?
το ξερω οτι σε μπερδευουν τα μεγαλα νουμερα, οταν ειναι πανω απο διψηφια δηλαδη, αλλα καμμια απο τις αυτονομιες που ειπες δεν ειναι σωστες... ισως μονο για το σετριο
Υπαρχουν διαφοροι τροποι να απαντησει κανεις στο ερωτημα σου, αλλα η αστικη μου ευγενεια αποκλειει καποιους. Θα απαντησω λοιπον οτι με -15% εμβελεια, βασει degradation, και στη σωστη τιμη, μια χαρα θα πωληθουν. Ετσι και αλλιως ομως εσενα δεν σε απασχολει η ηλεκτροκινηση, επομενως για ποιον λογο να απασχολεις τον εγκεφαλο σου με τετοια ζητηματα; Ασε οσους αγορασαμε να αγχωνομαστε!
Σιγα μην τον μπερδευουν τα μεγαλα νουμερα οταν χτιζει πολυκατοικιες εκατομυριων και δεν σου μιλαει αν δεν εχεις κασερι μετρητα 600000.
Οσο γιατι ασχολειται με τα ηλεκτρικα ειναι γιατι δινει συγχαρητηρια στον εαυτο του για τις γαματες επιλογες του .Απλά συμπονώ τους φίλους μου για τα λάθη τους και τους τα λέω σιγά σιγά πάντα με αστική ευγένεια...
-
@ilias-a said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αυτη την στιγμη ο μεσος κατοχος σιτροεν ........... μπορει να παει Γιαννενα και να γυρισει με ενα γεμισμα στην Αθηνα.
Αν γυρισει με την οδικη, σιτροεν ειναι, του περισσευει καυσιμο και για να ξαναπαει και 2η φορα.
Λάθος γιατί και οι περισσότερες οδικές Σιτροέν είναι...
-
Καμιά λαϊκάτζα δεν υπάρχει σ' αυτό το φόρουμ ρε αλάνια;
Ανοίγουμε το μπράουζερ και μας παίρνει η Αστική ευγένεια απ' τα μούτρα! -
Θελω να ειμαι αντικειμενικος. Δε χρειαζεται διανυκτερευση στο Ριο. Να τα λεμε κι αυτα.
Δεν ξέρω αν δουλεύει και το καζίνο ακόμα, για να περνάει η ώρα της φόρτισης...
Για να ανταλλάξουν το ηλεκτρικό με μαρκες μπας και φύγουν νωρίτερα με το ΚΤΕΛ?
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης