-
Σολτς: Η ΕΕ ετοιμάζει ασφάλιστρα αγοράς σε όλο το μπλοκ για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
-
Ο Σόλτς σε λίγες μέρες θα κόβει το γκαζόν στο σπίτι του, με την ρόμπα...
Αν και είναι ρόμπα ο ίδιος εδώ και καιρό...
Ανόητος όπως τον είπε ο Μέγας...
-
Μπαίνει η γυναίκα στο ηλεκτρικό της δουλειάς...
-Ρε συ καλά πάει αυτό.
-Ναι μωρό, να πάρουμε ηλεκτρικό κι μεις?
-Γιατί όχι...(δεν της είπα ότι για να πάει στο πατρικό της θέλει 3-4 φορτίσεις... χαχαχαχα)
-
@antonakis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μπαίνει η γυναίκα στο ηλεκτρικό της δουλειάς...
-Ρε συ καλά πάει αυτό.
-Ναι μωρό, να πάρουμε ηλεκτρικό κι μεις?
-Γιατί όχι...(δεν της είπα ότι για να πάει στο πατρικό της θέλει 3-4 φορτίσεις... χαχαχαχα)
απο περιεργεια ποιο οχημα εχετε και που ειναι το πατρικο της;
-
Πάντως ήδη έχουν αρχίσει τα όργανα υπέρ των υβριδικών.
Τα βλέπω σιγά σιγά να πηγαίνουν ψιλοάπατα τα ηλεκτρικά όσο κόβονται οι επιδοτήσεις...
Μόλις δε αλλάξουμε και οι Ευρωπαίοι το 2035 στο 2040, θα έχουμε και την επιβεβαίωση...
Τελικά η μεγάλη επίθεση των Κινέζων, μάλλον εξόργισε πολλούς...
-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα βλέπω σιγά σιγά να πηγαίνουν ψιλοάπατα τα ηλεκτρικά όσο κόβονται οι επιδοτήσεις...
Μόλις δε αλλάξουμε και οι Ευρωπαίοι το 2035 στο 2040, θα έχουμε και την επιβεβαίωση...
στα ειπαν οι φωστηρες ελληνοαμερικανοι φιλοι σου αυτα ή τα ειδες στο 7ο σου ονειρο;
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
στα ειπαν οι φωστηρες ελληνοαμερικανοι φιλοι σου αυτα ή τα ειδες στο 7ο σου ονειρο;
Επηρεάστηκε απο τον πρόεδρο Fanta,we will drill baby drill!
-
απο περιεργεια ποιο οχημα εχετε και που ειναι το πατρικο της;
Με το εταιρικό δεν θα πήγαινα ταξίδι έτσι κι αλλιώς.
Αλλά κοιτάζω ένα atto3 για τη διαδρομή αθήνα-καβάλα και με πιάνουν τα γέλια... -
Αλλά κοιτάζω ένα atto3 για τη διαδρομή αθήνα-καβάλα και με πιάνουν τα γέλια...
Είπαμε: ηλεκτρικό για ταξίδι = #Tesla_mono, ολα τα άλλα ειναι οδοντόκρεμες. Όποιος έχει για ηλεκτρικό παίρνει Τέσλα με κλειστά μάτια. Όποιος δεν έχει, παίρνει ότι καλύτεορ μπορεί, δηλαδή Μπυντ. Απλά πράγματα!
-
2 στάσεις θέλει το Atto για Καβάλα,με ταχυτητα ορίου αυτοκινητοδρόμων 120-125.
-
@antonmone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
To abrp άλλα λέει, αλλά δεν το έχω παίξει/ξέρω πολύ οπότε δεν διαφωνώ.
-
https://www.topspeed.com/stellantis-going-big-on-hybrids/
YΓ Α και που είσαι...
Επαγγελματικά όντως είναι φωστήρες...
Αντίθετα με άλλους εκεί που είναι λαμπτήρες νυκτός... -
και εγω 3 στασεις το βλεπω στο abrp, με reference speed 100% και 120km/h max. Αλλα το abrp ειναι και λιγουλακι απαισιοδοξο γενικα (και καλα κανει)
-
Εεε η Στελάντις που θα πήγαινε, αφού τα ηλεκτρικά που βγάζει ειναι για πέταμα (λες και τα θερμικά δεν είναι αλλά λέμε τώρα)?? όχι ότι έχει κάνε σοβαρό υβρίδιο, αλλά ΟΚ...έχει 3Δ οθόνη και μάσκα και ύφασμα πάνω στο ταμπλό να το χαϊδεύεις!
-
To abrp άλλα λέει, αλλά δεν το έχω παίξει/ξέρω πολύ οπότε δεν διαφωνώ.
Με 120 θα βγάλεις άνετα 250 χλμ με υπόλοιπο μπαταρίας 10-12%.Απο αυτή την ταχύτητα και πάνω κάθε αύξηση έχει δυασαναλογη προς το χειρότερο επίπτωση στην αυτονομία.
-
και εγω 3 στασεις το βλεπω στο abrp, με reference speed 100% και 120km/h max. Αλλα το abrp ειναι και λιγουλακι απαισιοδοξο γενικα (και καλα κανει)
Ναι το καταλαβαίνω απλά από τις μετρήσεις μου βγαίνει και με 2 απλά θα χρειαστεί να φορτίσει σχεδόν αμέσως με την άφιξη.
-
Εντάξει, μέχρι να κάτσει λίγο η αγορά με τις τιμές και τις επιδοτήσεις δεν καίγομαι.
Πάντως σε πρώτη φάση, αν συνηθίσεις το regen braking στο ηλεκτρικό και μπεις σε θερμικό μετά...
-
Εντάξει, μέχρι να κάτσει λίγο η αγορά με τις τιμές και τις επιδοτήσεις δεν καίγομαι.
Πάντως σε πρώτη φάση, αν συνηθίσεις το regen braking στο ηλεκτρικό και μπεις σε θερμικό μετά...
Ισχύει αυτό που λες απλά αν κάνεις και ταξίδια σχετικά συχνά η τιμή και η επιδότηση είναι δεύτερευοντα ζητήματα στην χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό.
-
Ισχύει αυτό που λες απλά αν κάνεις και ταξίδια σχετικά συχνά η τιμή και η επιδότηση είναι δεύτερευοντα ζητήματα στην χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό.
Δεν είναι αυτό. Απλά η καθημερινότητά μου καλύπτεται από το εταιρικό και το προσωπικό είναι μόνο για ταξίδια.
-
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης