-
Και επειδή είναι μεγαλύτερος μου τι πάει να πει ;
Το να λες μια γενιά τεμπέληδες και να αναφέρεις πλασματικά εισόδημα για να δικαιολογήσεις τον πλουτισμό κάποιων και όσων δεν τα πιάνουν ως τεμπέληδες, κορόιδα κτλ, δεν είναι προσβλητικό;
Με τα δύο! Κυριολεκτικά! Λυπάμαι....
Οσο για τη νέα γενιά, μακάρι να ναι!
-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εβαλα χρωματάκι, ζάντα της προκοπής και λευκό εσωτερικό και λέει :
Αρα έχει έξτρα όχι αυτά που λέτε ότι δεν έχει.Ζάντα δεν βάζεις, γιατί σου μειώνει την αυτονομία, άρα άκυρη επιλογή (μόνο για να ανεβάσεις την τιμή το κάνεις).
Δεν είναι έξτρα, είναι software updates που τα κάνεις όποτε θες, δεν είναι hardware εξτρα τώρα ή ποτέ, οπότε πάλι δεν το βάζεις και εαν το χρειαστείς το πληρώνεις τότε. Αυτό σημαίνει δεν έχει έξτρα εξοπλισμό.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ζάντα δεν βάζεις, γιατί σου μειώνει την αυτονομία, άρα άκυρη επιλογή (μόνο για να ανεβάσεις την τιμή το κάνεις)
ΝΕΤΙ!;
Λες και όλα τα υπόλοιπα που έχει πει στα ποστ αυτά, βγάζουν νόημα. -
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ζάντα δεν βάζεις, γιατί σου μειώνει την αυτονομία, άρα άκυρη επιλογή (μόνο για να ανεβάσεις την τιμή το κάνεις)
ΝΕΤΙ!;
Λες και όλα τα υπόλοιπα που έχει πει στα ποστ αυτά, βγάζουν νόημα.Είστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος αφού το μόνο που δεν έχει φορτώσει τα ηλεκτρικά είναι με τέλη κυκλοφορίας!!!Ακομα -
Η ουσία είναι ότι οι αριθμοί με δικαιώνουν ξεκάθαρα και εγώ διαβάζω φτηνές δικαιολογίες.
Σας πειράζει αν λέμε για 50-55 που τα θέλει κάποιος να τα δώσει για να αγοράσει, ενώ έγραφαν κάποιοι για 32000 σε τιμές με επιδότηση και απόσυρση.
-
Η ουσία είναι ότι οι αριθμοί με δικαιώνουν ξεκάθαρα και εγώ διαβάζω φτηνές δικαιολογίες.
Σας πειράζει αν λέμε για 50-55 που τα θέλει κάποιος να τα δώσει για να αγοράσει, ενώ έγραφαν κάποιοι για 32000 σε τιμές με επιδότηση και απόσυρση.
Σε αυτό έχεις δίκιο!Ποια 32;;;
30.000 ευρώ θα δώσει οποίος αγοράσει το m3 sr με επιδότηση και απόσυρση!
Σε αυτά τα χρήματα είναι μέσα και το 1000 που ζητάει νταβατζ εεε έξοδα ή εταιρεία! -
@antonmone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σε αυτό έχεις δίκιο!Ποια 32;;;
30.000 ευρώ θα δώσει οποίος αγοράσει το m3 sr με επιδότηση και απόσυρση!
Σε αυτά τα χρήματα είναι μέσα και το 1000 που ζητάει νταβατζ εεε έξοδα ή εταιρεία!29500 θα του βγει γιατί θα πατήσει το referral που έχω δωσει παραπάνω και θα τσιμπήσει έξτρα έκπτωση 500 ευρώ !! …..
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης