-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ρε Φάνη οι κινεζικες μαρκες premium ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
υπερπολυτελεια και αισθηση μεσα στο εσωτερικο
Αμάξι αγοράζω, όχι σαλόνι τσεστερφηλντ. Αν θέλω σαλόνια κάθομαι σπίτι μου. Το αμάξι το θέλω για να μετακινουμαι και να οδηγώ, όχι για το σαλόνι. Αλλά και όποιος θέλει σαλονάρα, παίρνει μπίμερ ή μερκ ή ακόμα καλύτερα ρολς και έχει το απόλυτο. Σιγα μην ασχοληθούμε με τις κινεζιές....
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αμάξι αγοράζω, όχι σαλόνι τσεστερφηλντη. Αν θέλω σαλόνια κάθομαι σπίτι μου. Το αμάξι το θέλω για να μετακινουμαι και να οδηγώ, όχι για το σαλόνι. Αλλά και όποιος θέλει σαλονάρα, παίρνει μπίμερ ή μερκ ή ακόμα καλύτερα ρολς και έχει το απόλυτο. Σιγα μην ασχοληθούμε με τις κινεζιές....
πως φτασαμε απο τη zeekr στην ρολς, μεσα σε 2 γραμμες, δεν το πηρα ειδηση!
-
Αμάξι αγοράζω, όχι σαλόνι τσεστερφηλντη. Αν θέλω σαλόνια κάθομαι σπίτι μου. Το αμάξι το θέλω για να μετακινουμαι και να οδηγώ, όχι για το σαλόνι. Αλλά και όποιος θέλει σαλονάρα, παίρνει μπίμερ ή μερκ ή ακόμα καλύτερα ρολς και έχει το απόλυτο. Σιγα μην ασχοληθούμε με τις κινεζιές....
ρε κάνε οτι θες
αλλους τους ενδιαφέρει αυτό
αλλος θελει σπορ
αλλος θελει φτηνο σπαρτιατικο ασχημο και να μην καίει τιποτα
ολα αποδεκτα
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ευκολο
αν θιξεις την bmw στον φανη και πεις οτι χάνει από κάποιον αλλο κατασκευαστή παει οπου θες η συζητηση. αν ειναι και κινεζος ο κατασκευαστής μιλαμε για ρολς
-
btw περιμενουμε την xpeng το φθινοπωρο. Νομιζω αυτη θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο την nio και την zeekr, κυριως διοτι ειναι πιο ορθολογικα τιμολογημενα τα αυτοκινητα της.
-
Eισαι μικρός ακόμα για αυτό!!
-
αν θιξεις την bmw στον φανη και πεις οτι χάνει από κάποιον αλλο κατασκευαστή παει οπου θες η συζητηση. αν ειναι και κινεζος ο κατασκευαστής μιλαμε για ρολς
Δεν ειναι θέμα "Φανη" αλλά αλαήθειας. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την κάθε τυχάρπαστη κινεζιά με την bmw, κάπου έλεος!! Είναι σαν να συγκρίνουμε το ελληνικό στρητ φουντ (ακα πιτόγυρο) με τα πόδια κότας που τρώνε στην Κίνα.
-
Είναι σαν να συγκρίνουμε το ελληνικό στρητ φουντ (ακα πιτόγυρο) με τα πόδια κότας που τρώνε στην Κίνα.
εμ.. δεν ξερω πως να στο πω, αλλα το ιδιο ακριβως ειναι
-
Είναι σαν να συγκρίνουμε το ελληνικό στρητ φουντ (ακα πιτόγυρο) με τα πόδια κότας που τρώνε στην Κίνα.
Δεν ειναι το ίδιο....θα στο πει και ο κινέζος σαηρους που δνε τα ακουμπάει και δικαίως!!
-
Δεν ειναι το ίδιο....θα στο πει και ο κινέζος σαηρους που δνε τα ακουμπάει και δικαίως!!
οτι ειναι για εσενα το σουβλακι, το ιδιο ειναι το δικο τους street food για εναν κινεζο. Η διαφορα ειναι οτι εμεις εχουμε ΜΟΝΟ σουβλακια ενω αυτοι εχουν ΑΠΕΙΡΑ διαφορετικα φαγητα. Ο cirus δεν γουσταρει τετοια, κυριως επειδη δεν εχει δοκιμασει. Δεν εχει αδικο, διοτι τετοιου ειδους φαγητο πας και αγοραζεις ΜΟΝΟ παρεα με ντοπιο που θα σε καθοδηγησει.
-
οτι ειναι για εσενα το σουβλακι, το ιδιο ειναι το δικο τους street food για εναν κινεζο.
Το ίδιο λέμε!! Για τον κινέζο ειναι μια χαρά, για εμάς όχι....το ίδιο και με τα αμάξια. Μια χαρά για τον κινέζο που τρωει ποδάρια και έντομα, αλλά όχι για εμάς.
ΥΓ: το λέω, έχοντας δοκιμάσει αρκετά τέτοια στα 2 - σχεδόν - χρονια που έμεινα Ασία.
-
οτι ειναι για εσενα το σουβλακι, το ιδιο ειναι το δικο τους street food για εναν κινεζο.
Το ίδιο λέμε!! Για τον κινέζο ειναι μια χαρά, για εμάς όχι....το ίδιο και με τα αμάξια. Μια χαρά για τον κινέζο που τρωει ποδάρια και έντομα, αλλά όχι για εμάς.
ΥΓ: το λέω, έχοντας δοκιμάσει αρκετά τέτοια στα 2 - σχεδόν - χρονια που έμεινα Ασία.
μπερδευεις διαφορετικα πραγματα. Το θεμα του φαγητου εχει τεραστια σχεση με το τι εχεις συνηθισει και ποσο ανοιχτος εισαι σε νεες εμπειριες. Η σιγκαπουρη συγκεκριμενα θεωρειται κορυφαιος προορισμος για φαγητο διοτι βρισκεις τα παντα απο ασια και δυτικες χωρες, συχνα σε μιξη.
Τα αυτοκινητα εχουν καποια αντικειμενικα χαρακτηριστικα, ωστε να χαρακτηριστουν ως "καλα". Επιδοσεις, οδηγικη συμπεριφορα, αναρτησεις κτλπ. Επομενως δεν μπορεις να πεις υποτιμητικα "τα κινεζικα αυτοκινητα ειναι καλα για αυτους που τρωνε εντομα και ποδια κοτας". Με την ιδια λογικη, μπορει να πει ενας γερμανος για εμας, "για τους ελληνες που τρωνε εντερα, καλα τους ειναι τα τογιοτα, δεν χρειαζονται τιποτα καλυτερο".
Το μοναδικο χαρακτηριστικο του ασιατικων αμαξιων που οντως ειναι ιδιαιτερο και εκτιμαται πολυ απο τους ασιατες ειναι καποια apps τυπου karaoke και καποιες "χαριτωμενες" στο software (τυπου assistant της nio).
-
Η σιγκαπουρη συγκεκριμενα θεωρειται κορυφαιος προορισμος για φαγητο διοτι βρισκεις τα παντα απο ασια και δυτικες χωρες, συχνα σε μιξη.
Το ξέρω, εκεί έμενα!!
"για τους ελληνες που τρωνε εντερα, καλα τους ειναι τα τογιοτα, δεν χρειαζονται τιποτα καλυτερο".
Αλήθεια ειναι αυτό, αλλά για ΟΛΟΥΣ, όχι μόνο για τους Έλληνες....Toyota uber alles!!
-
btw περιμενουμε την xpeng το φθινοπωρο. Νομιζω αυτη θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο την nio και την zeekr, κυριως διοτι ειναι πιο ορθολογικα τιμολογημενα τα αυτοκινητα της.
Πετυχα ενα xpeng p7 με αθηναικες πινακιδες στον sc στην Λαρισα.
Μιλαμε για τεραστιο αυτοκινητο! -
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μιλαμε για τεραστιο αυτοκινητο!ειναι......ΜΑΟΥΝΑ;;;;;;!!!!!!
-
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μιλαμε για τεραστιο αυτοκινητο!ειναι......ΜΑΟΥΝΑ;;;;;;!!!!!!
Ξεχωριζε απο μακρυα.
Εφτασα στον παραδιπλα φορτιστη και φαινοταν μικρο το 3ρι! -
οτι ειναι για εσενα το σουβλακι, το ιδιο ειναι το δικο τους street food για εναν κινεζο. Η διαφορα ειναι οτι εμεις εχουμε ΜΟΝΟ σουβλακια ενω αυτοι εχουν ΑΠΕΙΡΑ διαφορετικα φαγητα. Ο cirus δεν γουσταρει τετοια, κυριως επειδη δεν εχει δοκιμασει. Δεν εχει αδικο, διοτι τετοιου ειδους φαγητο πας και αγοραζεις ΜΟΝΟ παρεα με ντοπιο που θα σε καθοδηγησει.
εχει δοκιμασει κάποια πχ ποδι κότας και είναι αηδία, το φτυσα
κατι αγνωστα τα έχω δοκιμασει και μαρεσαν χωρις να ξέρω τι είναι (πρέπει να εχω φάει γαιδαρο και βατραχο (οχι ποδια βατραχου) και αλλα που δεν εχω ιδεα τι ήταν)
-
σκορπιό ?
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
σκορπιό ?
οχι ρε συ, εισαι καλά, εν γνωση μου και εντομα δεν τρωω με τιποτα
αντε κανα αλιγάτορα χαχαχαχαχ
ΥΓ Η φωτό ειναι στην ταιλάνδη , οχι στην κίνα
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης