-
Χωρίς ουρία.
-
28.480€ το 3 Skyactive D plus με τον νέο τιμοκατάλογο. Οπίσω μου σεχω σατανά...
-
28.480€ το 3 Skyactive D plus με τον νέο τιμοκατάλογο. Οπίσω μου σεχω σατανά...
Και €3.000 έκπτωση μέχρι τέλος Αυγούστου, άρα €25.500 για ό,τι υπάρχει σε ετοιμοπαράδοτο.
-
Καλά τα 25.500€ είναι κλοπή για αυτό το όχημα. Την ξέρω την προσφορά με πήραν τηλέφωνο όπως και από την KIA γιατί είχα πάρει προσφορά για το Xceed (περί τα -1500€ το Xceed). Το θέμα είναι με το Mazda αν είσαι διατεθειμένος να φορτωθείς έναν (εξαιρετικό μοτέρ) diesel πρώτον και μη πρακτικούς χώρους για τους πίσω και τις αποσκευές.
Ακόμα και το sedan είναι οριακό και σκοτεινό πίσω ενώ ο αποσκευών του ενώ είναι σπηλια 450l (νομίζω), έχει ψηλό σκαλωπατι φόρτωσης ενώ το επάνω κατώφλι είναι χαμηλό οπότε όταν κλείνεις την θύρα κατεβαίνουν πολύ χαμηλά τα μπράτσα μέσα στον χώρο των αποσκευών με αποτέλεσμα να χάνεις αρκετό οφελιμο πλάτος. Ωστόσο το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Corolla Sedan.
Το αμάξι είναι χαμηλό σαν Civic και ειδικά πίσω θέλει προσοχή ώστε να μην χτυπας κεφάλι μπαίνοντας στις αρχές. Μέχρι και αυτό που δείχνει ο περίεργος ο Marek ισχύει. Κάθομαι οδηγός πριν λίγες ημέρες που πηγα βόλτα να το ξαναδώ όταν με πήραν για την προσφορά των 3κ. Βάζω πίσω μου την γυναίκα (183 εγω, 171 η γυναίκα) και κάθεται οριακά σχεδόν όπως στο 308 πίσω (στο οποίο δεν βολεύεται, είναι σαφώς χειρότερο σε χώρους). Ε, για να ανοίξω το υποβραχιόνιο έσυρα πίσω το καπάκι και της ξερανα το γόνατο γιατί επίτηδες δεν την είχα προειδοποιήσει ώστε να είναι ρεαλιστικό το τέστ....
Υπό πολλές έννοιες δεν είναι ένα πρακτικό όχημα...
-
Εγω χαίρομαι για ένα πράγμα....για τον εισαγωγέα που το παλεύει και δεν κάνει τα κόλπα του αλλου γνωστού εισαγωγέα με τα άλλα καλά ιαπωνικά αυτοκίνητα.
Προσέξτε, τα Mazda έχουν και 10% δασμοί όπου σε λίγο καιρό θα πέφτει σταδιακά
Επισης εβλεπα το Mazda 2 και εχει ιδια τιμη με το swift .....
Ενώ ειναι καλύτερο αρα σημεία αυτοκίνητο και made in japan... δηλαδη καποιοι εβγαζαν στην πλατη μας εξτρα χρηματακια
Με λίγα λόγια να του το αναγνωρίσουμε ότι το παλεύει με τις τιμές, και μπράβο του.
-
Το Mazda 2 εντομεταξύ πρέπει να φτιάχνεται στο Μέχικο.
-
Το δικό μας στην ευρωπη;
Σίγουρο αυτο;
Και από εκεί ίσως υπάρχει δασμος
-
Εγω χαίρομαι για ένα πράγμα....για τον εισαγωγέα που το παλεύει και δεν κάνει τα κόλπα του αλλου γνωστού εισαγωγέα με τα άλλα καλά ιαπωνικά αυτοκίνητα.
Ενώ ειναι καλύτερο αρα σημεία αυτοκίνητο και made in japan... δηλαδη καποιοι εβγαζαν στην πλατη μας εξτρα χρηματακια
Με λίγα λόγια να του το αναγνωρίσουμε ότι το παλεύει με τις τιμές, και μπράβο του.
True, αλλά δεν τον βοηθάνε πολύ κάποια πράγματα,
πχ κινητήρες (μόνο ο 1,8 diesel κάνει για Ελλάδα για πανω απο b-seg) Και η mazda Ευρώπης έχει ευθύνη για αυτό!!! Δεν φέρνει στην Ευρώπη τον 1,5 με τα 120 άλογα, αλλά τον 2.0 με τα 122!!! Κόψε τον 2.0 με τα 122, φέρε τον 1,5 και τον 2,0 με τα 155 άλογα και έχεις και τον skyactiv-x με τα 180. Εχεις μοτέρ που μπορουν να καλύψουν ολο το φάσμα από τα 120 εως τα 180 αλογα, καν'το!!!
Και ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολο να θέσει το θέμα???
εγώ πχ το 3 sedan το εχω στα top 5 αν ερθει με τον 1,5 (και το έχω πει στη mazda οταν πρωτοάνοιξαν)
-
Ξέρεις είδα χθες το trcoff με το Mazda 2 και πονεσε το στομάχι μου. Αν αγόραζα σήμερα στην ίδια τιμή έπαιρνα το mazda2 της δοκιμής όπως είναι.
Τα έχει όλα.....είναι και mazda
Νιώθω κάπως...
Τσπ
Υ.γ Όχι Το swift είναι πιο καρτισιο......αυτο να σκεφτομαι..
Ή μήπως όχι
-
Lap wrote:
True, αλλά δεν τον βοηθάνε πολύ κάποια πράγματα,
πχ κινητήρες (μόνο ο 1,8 diesel κάνει για Ελλάδα για πανω απο b-seg) Και η mazda Ευρώπης έχει ευθύνη για αυτό!!! Δεν φέρνει στην Ευρώπη τον 1,5 με τα 120 άλογα, αλλά τον 2.0 με τα 122!!! Κόψε τον 2.0 με τα 122, φέρε τον 1,5 και τον 2,0 με τα 155 άλογα και έχεις και τον skyactiv-x με τα 180. Εχεις μοτέρ που μπορουν να καλύψουν ολο το φάσμα από τα 120 εως τα 180 αλογα, καν'το!!!
Και ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολο να θέσει το θέμα???
εγώ πχ το 3 sedan το εχω στα top 5 αν ερθει με τον 1,5 (και το έχω πει στη mazda οταν πρωτοάνοιξαν)
Μπως αυτοί οι κινητήρες δεν καλύπτουν τα όρια ρύπων και γι αυτό δεν τους εισάγουν;
Με το 3 δεν έχω ασχοληθεί, αλλά όσον αφορά τις τιμές έχω ξαναγράψει... το 2015 αγόρασα το 6 εδώ δίλιτρο Skyactiv αυτόματο βασική έκδοση made in Japan, χωρίς ΦΠΑ και λοιπούς δασμούς,μόνο με το κέρδος εισαγωγέα και εμπόρου, ~70,000 ριάλια, ισοτιμία τότε 1:5 = 14,000€ (το νόμισμα εδώ είναι κλειδωμένο στο δολάριο).
τώρα το αντίστοιχο καινούριο με ΦΠΑ 16%,βασική έκδοση 2.2λτ αυτόματο Μαζντα 6 κάνει ~85,000 (1:4.3) = 20,000€ περίπου. Άντε ας πούμε 22Κ μήπως χάνω κάτι. Η τιμή λιανικής στην Ελλάδα διπλασιάζεται, από τους δασμούς και το επιπλέον 8% ΦΠΑ? ένας λογιστής ρε παιδιά, να μας διαφωτίσει... -
από θέμα ρυπων η Mazda δεν έχει θέμα σε κανένα μοτέρ της
Ναι το 6 2,2 diesel εδω Ελλάδα πάει πανω απο 40000€
-
Μόλις γύρισα από mazda. Εξωτερικά? Πανέμορφο. Εσωτερικά? Οδηγός συνοδηγός νιώθουν άρχοντες. Λεβιές πολύ μικρός όμορφος. Τιμή? Όπως τα λετε 3000 για ετοιμοπαροδοτα και μείον από ΤΤ. Πίσω? Εντάξει στενοχωρηθηκα έφαγε Χ. Είμαι 1.83 105 κιλά πίσω από το δικό μου καθισμα δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια και συγνώμη γιαυτό αλλά για να βγω βγήκα με τον κ0λ0
-
Το Mazda 2 εντομεταξύ πρέπει να φτιάχνεται στο Μέχικο.
Όλα τα 'ευρωπαϊκά' Mazda, εκτός από το φορτηγάκι, είναι Made in Japan. Η Mazda έχει κι αλλού εργοστάσια (Ρωσία, Κίνα, Μεξικό, Ταϊλάνδη), για τις κατά τόπους αγορές.
Σχετικά με τον 1500, η δύναμη του Έλληνα εισαγωγέα είναι πολύ μικρή. Αν αποφάσισε η Mazda South East Europe ότι δεν το φέρνει, δεν μπορεί να κάνει κάτι αυτός. Ακούγεται ότι ο λόγος είναι ότι θα έπρεπε να γίνει μια ακριβή αναβάθμιση για να πληροί τα νέα standards και αυτό κρίθηκε ασύμφορο. Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα όμως.
-
Μόλις γύρισα από mazda. Εξωτερικά? Πανέμορφο. Εσωτερικά? Οδηγός συνοδηγός νιώθουν άρχοντες. Λεβιές πολύ μικρός όμορφος. Τιμή? Όπως τα λετε 3000 για ετοιμοπαροδοτα και μείον από ΤΤ. Πίσω? Εντάξει στενοχωρηθηκα έφαγε Χ. Είμαι 1.83 105 κιλά πίσω από το δικό μου καθισμα δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια και συγνώμη γιαυτό αλλά για να βγω βγήκα με τον κ0λ0
Εχει Mazda στην Αρτα ή ηρθες Γιαννενα?
-
alex mix wrote:
Εχει Mazda στην Αρτα ή ηρθες Γιαννενα?
Γιάννενα συνονόματε Άρτα μόνο καψιωχας.
-
Και γκαρτζονικας
-
Και γκαρτζονικας
Ναιι εννοείτε απλά δεν έχει έκθεση ο Γκαρτζονικας Άρτα. Πήγα οδήγησα και Tuscon mild hybrid με 136hp diesel. Και συνοδηγός σε t rock 1.0, 2008 1.2,fiat 500x 1.0.οπως καταλαβαίνεις σήμερα ήταν η μέρα μου.
-
Παμε να παρουμε το ιδιο, να μας κανουν καλυτερη τιμη
-
Παμε να παρουμε το ιδιο, να μας κανουν καλυτερη τιμη
ΧΆΧΑ εσύ ωραία τα λες αλλά φοβάμαι μην μας πει υπάρχει ένα μόνο δέχομαι προσφορές. Πάντως πολύ ωραίο αυτοκίνητο για μένα. Ας όψεται που περιμένω κάτι λεφτά τον Νοέμβριο.
-
Το mazda 3 sedan αραγε εχει καλύτερους χώρους για τους πίσω από το cx30? Sorry για το of topic
Mazda 3 2019