-
Επίσης υπάρχουν corolla στο car.gr με τιμές 5000€ πάνω σε ετοιμοπαραδοτα από ιδιώτες. Μαύρη αγορά δηλ.
-
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Επίσης υπάρχουν corolla στο car.gr με τιμές 5000€ πάνω σε ετοιμοπαραδοτα από ιδιώτες. Μαύρη αγορά δηλ.
Γιατί μαύρη αγορά; Υποχρέωσαν κανέναν να τα αγοράσει; Όποιος θέλει μπορεί να περιμένει 1 χρόνο να γλυτώσει το καπέλο
-
Κανέναν δεν υποχρέωσαν να το αγοράσει 5000€ πάνω και ούτε πιστεύω θα βρεθεί αγοραστής.
-
Πληροφορήθηκα ότι το αμάξι έχει αποχωρήσει απο το εργοστάσιο και είναι σε φάση αποστολής.
Πλεον μαζεύω χυμούς και σαντουιτσ και κατασκηνώνω λιμάνι Πειραιά για δυο βδομάδες να κοιτάζω νταλίκες. Ετοιμα και τα πυροτεχνήματα λες και έρχεται η bugatti chiron.
-
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Επειδή παρακολουθώ ένα συγκεκριμένο που το έχει σχετικά λογική τιμη , δεν φεύγει εδώ και αρκετό καιρο .
-
Αυτό που λες δεν έχει χρηματοδοτικό, αν λέμε το ίδιο. Επίσης, σε κάποια λέει νέα παραγγελία, δηλ η ημερομηνία που δίνει δεν έχει καμία βάση, το επιβεβαίωσα με τηλ.
-
Παιδιά γειά σας . Έχω κάνει παραγγελία hb black edition από Δεκέμβρη και κανένα νέο ακομα από αντιπροσωπεία. Είναι και άλλοι σε αυτήν τη κατάσταση ?
-
@bemine15 said in Toyota Corolla 2019:
Παιδιά γειά σας . Έχω κάνει παραγγελία hb black edition από Δεκέμβρη και κανένα νέο ακομα από αντιπροσωπεία. Είναι και άλλοι σε αυτήν τη κατάσταση ?
Όλη η Ευρώπη σχεδόν!! Υπομονή...και ρώτα να σε ενημερώσουν από τον έμπορο τι ημερομηνία τους δίνει το σύστημα.
-
@bemine15 said in Toyota Corolla 2019:
Είμαι και εγώ! Style από Δεκέμβρη για Γενάρη του 23. Πριν 2 βδομάδες το σύστημα πάλι το ίδιο έδειξε...
-
Μαγκες υπομονη όπως λέει και ο Φάνης.
Όντως αργεί πολύ να φανεί αλλαγή στο σύστημα αλλά από ότι φαίνεται σπρώχνουν αμάξια.
Επίσης είναι ανάλογα με τις φουρνιές.
Περνώντας απο γνωστή αντιπροσωπεία εχω δει κατα καιρούς bi-tone 22, ενώ active plus σαν το δικό μου μηδέν. Δεν υπάρχει λογική, είναι μόνο τι χρώματα και εκδοσεις θα σπρώξουν. Επίσης χρονικα, απο το ποστ τελη Οκτωβρη του 21 της toyota uk "Update on Toyota extended delivery times", νομίζω πλέον οι παραγγελίες αρχισαν να έχουν διακυμάνσεις στη διάρκεια παράδοσης ανάλογα και με την εβδομάδα παραγγελίας που λέει ο λόγος. -
Από ότι διαβάζω, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην υβριδική version για το '23 παραμένει ο 1.8 αλλά με ανανεωμένο ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία.
Επίσης δίνεται προαιρετικά τετρακίνηση, με χωριστό ηλεκτρικό μοτέρ πίσω. -
Επιτέλους με 140 ιππους το υβρίδιο των 1.800 κ.εκ!!!
Αρκετές αλλαγές για το F/L, με αναβαθμισμένα υβριδικά συστήματα, εσωτερικό και συστήματα ασφαλείας!! Το 2λιτρο στα σχεδόν 200 άλογα (196)!!! Επίσης ο πίνακας οργάνων να είναι ψηφιακός 12.3 ίντσες και ο οθόνη multimedia νέα 10.5".
https://newsroom.toyota.eu/toyota-announces-the-new-2023-corolla/
-
Δειτε λιγο στην αρχη του βιντεο. Βλεπω νεα γραφικα στην κεντρικη οθονη. Εχει βγει αναβαθμιση που θα παρουμε και εμεις;
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Αρκετές αλλαγές για το F/L, με αναβαθμισμένα υβριδικά συστήματα, εσωτερικό και συστήματα ασφαλείας!! Το 2λιτρο στα σχεδόν 200 άλογα (196)!!! Επίσης ο πίνακας οργάνων να είναι ψηφιακός 12.3 ίντσες και ο οθόνη multimedia νέα 10.5".
Kαι τώρα πείτε μου τί κάνω με παραλαβή υποτίθεται Δεκέμβριο;
-
Αρχίζουμε να ξεμενουνε από δικαιολογίες όσοι είχαμε μέχρι πρόσφατα τις όποιες επιφυλάξεις κυρίως για την απόδοση του 1.8 hybrid. Ειλικρινά θέλω να μάθω λεπτομέρειες όταν έρθει να δω πως κατάφερε πάλι η Toyota να κάνει το μαγικό να κρατήσει παρά ταύτα τους ρύπους τόσο χαμηλά.
Τέλος το εσωτερικό του πλέον είναι και πολύ όμορφο εκτός από όλα τα γνωστά του πλεονεκτήματα. Αν έβαλαν και την usb σε μια πιο πρακτική θέση ενώ άλλαξαν και τον εσωτερικό φωτισμό σε LED νομίζω θα είναι το ιδανικό f/l...
-
Η ενδιάμεση έκδοση που ήθελε η Corolla από άποψη μοτέρ!!!
Παραγγέλνουμε τώρα για να έρθει το 2024!!!
Αλλά θα πάει και 30000€ γμτ -
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις αυτό. Εγώ θα ακύρωνα και θα έβαζα παραγγελία για το F/L, προφανώς με ημερομηνία παραλαβής αρκετά πιο μετά. Το ερώτημα είναι πόσο βιάζεσαι το αυτοκίνητο?
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις αυτό. Εγώ θα ακύρωνα και θα έβαζα παραγγελία για το F/L, προφανώς με ημερομηνία παραλαβής αρκετά πιο μετά. Το ερώτημα είναι πόσο βιάζεσαι το αυτοκίνητο?
H αλήθεια είναι πως έχω αμάξι και κάνω τη δουλειά μου, θα πάρω τον πωλητή να δω.
-
Απ ' ότι φαίνεται , αυτή η μικρή αύξηση της ιπποδύναμης στα 140 στον 1.8 γίνεται λογικά με προγραμματισμό, είμαι περίεργος εάν εμείς με τα 122 μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλο στα 140 σε κάποια αντιπροσωπεία ?
Γιατί μου φαίνεται μακακία να πλασάρουν τον 1.8 με περισσότερα άλογα χώρις να αλλάζουν κάτι στον κινητήρα.
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Γιατί μου φαίνεται μακακία να πλασάρουν τον 1.8 με περισσότερα άλογα χώρις να αλλάζουν κάτι στον κινητήρα.
Δεν ξέρουμε εαν έχουν αλλάξει κάτι. Μιλάνε για 5η γενιά υβριδικό σύστημα (σαν του Γιάρις), το δικό μας έχει την 4η γενιά. Δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν γίνει. Επίσης μπορεί η επιπλέον ιπποδύναμη να προέρχεται από τον ηλεκτροκινητήρα και όχι από τον θερμικό. Πρέπει να δούμε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά. Παρακάτω φαίνονται μερικές αρκετά σημαντικές διαφορές σε σχέση με το δικό μας.
Both benefit from significant changes to their engine and electric motor that enhance the driving experience with extra power, improved performance and drivability, and same or lower CO2 emissions (depending on the powertrain). The power control unit (PCU) and transaxle motor have been redesigned and the lithium-ion battery is more powerful, yet smaller and lighter (mass reduced by up to 18 kg, depending on the powertrain).
Toyota Corolla 2019