-
Κάποιος να μου εξηγήσει ρε παιδιά τα τεκμήρια. Αν έχω καταλάβει καλά πχ εγώ που πήρα το 1.8 θεωρεί η εφορία ότι έχω εισόδημα τουλάχιστον πάνω των 7000 ευρώ το χρόνο. Αν δηλώσω λιγότερα θα με φορολογήσει τα 7000. Αυτό δεν είναι όλο; Έχω καταλάβει λάθος;
-
Ναι αυτό είναι. Αν το τεκμαρτό σου εισόδημα (σπίτια αυτοκίνητα κτλ όλα μαζί) είναι πάνω από το κανονικό σου, φορολογείσαι στο τεκμαρτό. Και άνεργος να είσαι δηλαδή αν έχεις τεκμήρια θεωρείται πως έχεις εισόδημα.
-
Πήγα σήμερα στην Toyota που έχω παραγγείλει το κορολα και ακύρωσα τον συναγερμό επειδή φοβήθηκα μην πειράξουν το ταμπλό και το κάνουν κουδουνίστρα....πήρα παράλληλα λαστιχένια πατάκια και δάπεδο πορτ παγκαζ και φιμέ τζάμια...και μιας και έχω παραγγείλει τηη αναβαθμισμένη active plus η διαφορα με την style πλέον και με τηη προσθήκη φιμέ τζαμιών είναι ο κεντρικος καθρέπτης η φόρτιση κινητού και τα bi led φώτα (που τα ήθελα πολύ) νομίζω είναι καλό ντιλ στα 22.000
-
Κάποιος να μου εξηγήσει ρε παιδιά τα τεκμήρια. Αν έχω καταλάβει καλά πχ εγώ που πήρα το 1.8 θεωρεί η εφορία ότι έχω εισόδημα τουλάχιστον πάνω των 7000 ευρώ το χρόνο. Αν δηλώσω λιγότερα θα με φορολογήσει τα 7000. Αυτό δεν είναι όλο; Έχω καταλάβει λάθος;
Ακριβώς αυτό! Τα τεκμήρια λειτουργούν αθροιστικά και εαν δηλώνεις μικρότερο εισόδημα από το συνολικό τεκμαρτό, φορολογείσαι για το τεκμαρτό.
active plus η διαφορα με την style πλέον και με τηη προσθήκη φιμέ τζαμιών είναι ο κεντρικος καθρέπτης η φόρτιση κινητού και τα bi led φώτα (που τα ήθελα πολύ) νομίζω είναι καλό ντιλ στα 22.000
Εξαιρετικό deal και μπράβο που ακύρωσες τον συναγερμό.
-
Πήγα σήμερα στην Toyota που έχω παραγγείλει το κορολα και ακύρωσα τον συναγερμό επειδή φοβήθηκα μην πειράξουν το ταμπλό και το κάνουν κουδουνίστρα....πήρα παράλληλα λαστιχένια πατάκια και δάπεδο πορτ παγκαζ και φιμέ τζάμια...και μιας και έχω παραγγείλει τηη αναβαθμισμένη active plus η διαφορα με την style πλέον και με τηη προσθήκη φιμέ τζαμιών είναι ο κεντρικος καθρέπτης η φόρτιση κινητού και τα bi led φώτα (που τα ήθελα πολύ) νομίζω είναι καλό ντιλ στα 22.000
Ωραίος!
Στην αναβαθμισμένη active+ δηλαδή σου κάνανε ένα 700αρι έκπτωση + τα δώρα?
Κάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις επειδή έχει πλέον τσιμπημενη τιμή σε σχέση με την προηγούμενη?
-
Nikitas13 wrote:
Ωραίος!
Κάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις επειδή έχει πλέον τσιμπημενη τιμή σε σχέση με την προηγούμενη?
Επίσημα,προ μηνών είχε έκπτωση 900 ευρώ,μετά έγινε 700 και σταμάτησε τελείως η έκπτωση αρχές Ιουλίου.
Προφανώς ο Νικήτας το παρήγγειλε νωρίτερα.Τώρα δεν έχει καμία έκπτωση (ίσως τέλος της χρονιάς που θέλουν να κλείσουν πωλήσεις επανέλθει κάτι).
-
Μου κάνουν εντύπωση αυτές οι τιμές, μάλλον το δικό μου ντηλ δεν ήταν τόσο καλο όσο ακουγόταν... 23069 αρχική τιμή -700 προωθητικό -580 γιατί είναι η προηγούμενη έκδοση +96 πινακίδες. Χωρίς μεταλλικό χρωμα! Η μόνη διαφορά είναι ότι το παίρνω γρήγορα καθότι η παραγγελία ήταν παλιά. Μου βάζουν αντί συναγερμού κάλυμμα αποσκευών, μπουλόνια και προστασία φορτωσης προφυλακτήρα. Ζήτησα και λαστιχένια πατάκια αλλά μάλλον θα τα πληρώσω.
Απο περιέργεια, για τι κόστος μιλάμε οι μεμβράνες; Χάνω τίποτα σπουδαίο ή τις βάζουν με 80 ευρώ;
-
Καλησπέρα, αν και λίγο πρόωρα (μάλλον για το 22 με βλέπω), άρχισα να χαζεύω και εγώ. Λέω να φύγω απο τα SUV και γλυκοιτάω το TS. Οι προτεραιότητές μου είναι:
-
Άνεση και ξεκούραστο (είμαι 3 ώρες την ημέρα σε ιχ)
-
Ασφάλεια
-
όποτε χρειάζεται σπιρτάδα (προσπεράσεις κτλ)
Χρήση γύρω στα 25.000 - 30.000 χλμ τον χρόνο. τα μισά μποτιλιάρισμα. τα υπόλοιπα ταχύτητες 80-120.
Τετραμελής οικογένεια αλλά χωρίς καρότσια (δημοτικό τα παιδιά).
Πιστεύω οτι το TS ταιριάζει με ανάγκες μου, βέβαια δεν γνωρίζω εαν θα με καλύψει ο κινητήρας 1.8 ή θα πρέπει να πάω στο 2.0. επιπλέον έχω μπερδευτεί λίγο με τις επιλογές (υπάρχει style ή μόνο active plus στο TS?).
-
-
Καλησπέρα, αν και λίγο πρόωρα (μάλλον για το 22 με βλέπω), άρχισα να χαζεύω και εγώ. Λέω να φύγω απο τα SUV και γλυκοιτάω το TS. Οι προτεραιότητές μου είναι:
- Άνεση και ξεκούραστο (είμαι 3 ώρες την ημέρα σε ιχ)
- Ασφάλεια
- όποτε χρειάζεται σπιρτάδα (προσπεράσεις κτλ)
Χρήση γύρω στα 25.000 - 30.000 χλμ τον χρόνο. τα μισά μποτιλιάρισμα. τα υπόλοιπα ταχύτητες 80-120.
Πιστεύω οτι το TS ταιριάζει με ανάγκες μου, βέβαια δεν γνωρίζω εαν θα με καλύψει ο κινητήρας 1.8 ή θα πρέπει να πάω στο 2.0. επιπλέον έχω μπερδευτεί λίγο με τις επιλογές (υπάρχει style ή μόνο active plus στο TS?).
ΣΠΥΡΟ, η γνώμη μου με τόσα χλμ. είναι ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Εάν τελικά πας στο υβριδικό,μια χαρά είναι και το 1,8.
-
@fanis75 καλορίζικο και καλοταξιδο
Πως εσύ που αποζητουσες ακόμα και σε suv την έστω και λίγο πιο σπορ συμπεριφορά για διαδρομές ως επί το πλείστον Αθήνα και ας είχες καταναλώσεις 12αρια κατέληξες σε ένα μεταφορέα ανθρώπων όπως λέγατε εδώ μέσα είναι απορίας άξιο.
Ακόμα και στο κιβώτιο ταχυτήτων με μετατροπέα ροπής που εκθειαζες έκανες πίσω.
Όπως και να χει καλά χιλιόμετρα να έχεις. Νομίζω με βάση τα λεφτά του και αυτά που παίζουν στην αγορά εκεί πέρα είναι μια safe επιλογη
-
- Άνεση και ξεκούραστο (είμαι 3 ώρες την ημέρα σε ιχ)
Από κιβώτιο και συμπεριφορά το καλύτερο αν δεν πας σε ηλεκτρικό. Από κάθισμα πρέπει να το δοκιμάσεις, γενικά είναι αρκετά άνετο.
- Ασφάλεια
Νομίζω παθητικά κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο είναι στα ίδια επίπεδα, σε επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και αυτοματισμών ειναι πολύ καλό από τη βασική έκδοση.
- όποτε χρειάζεται σπιρτάδα (προσπεράσεις κτλ)
Αν το σανιδώσεις θα φύγει με λίγη φασαρία αλλά δεν είναι πύραυλος σίγουρα. Πάντως πολύ πιο σβέλτο από όσο λέει ο ειδικός τύπος και τα review (σε κανονικές συνθήκες οδήγησης και αφού μάθεις ότι θέλει γκάζι στο πάτωμα).
Για μποτιλιάρισμα θα δεις κατανάλωση 4-5 λιτρα , 80-120 4-6 λιτρα αναλογα με τις διάφορες συνθήκες. Αν έχεις σημεία στη διαδρομή που η μπαταρία μπορεί να φορτίζει θα δεις ακόμα πιο χαμηλά νούμερα.
Πισω σούπερ άνετα εκτός αν τα παιδιά είναι πάνω από 1.70 ή εσύ πάνω από 1.95 (δείτε βέβαια πως βόλευεστε). Πορτμπαγκάζ τέλειο.
Ολα μου τα σχόλια για το 1.8 TS που έχω οδήγησει εκτεταμένα σε μποτιλιάρισμα, ταχύτητες ως 110 και ημιαστική κίνηση.
-
Καλησπέρα να σας απαντήσω στις απορίες όντως έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι ήταν παλιά παραγγελία όταν ήταν 900 ευρώ το Προωθητικό και ήταν για την παλιά έκδοση...ώσπου κάπου πήρε το μάτι μου ότι έγινε αναβάθμιση στην active plus και πήρε 17αρα ζάντα και αισθητήρα βροχής ξυπνάω λοιπόν το πρωί πάω Τογιότα και λέω θέλω να την ακυρώσω και να πάρω την αναβαθμισμένη....παίρνω λοιπόν την αναβάθμιση...ύστερα διάβαζα εδώ για τους συναγερμούς που λέγατε ότι τοποθετήθηκαν λάθος κλπ....τον παίρνω μετά από κάτι μέρες του λέω μην βάλεις συναγερμό βάλε μου πατάκια πλαστικά και δάπεδο πορτμπαγκάζ, μου λέει οκ θα σου βάλω συναγερμό και τα πατάκια και δάπεδο δώρο....λέω κοιτα να δεις έμπλεξα δεν τον γλυτωνω τον συναγερμό...όποτε πήγα σήμερα και λέω δεν θέλω συναγερμό γιατί δεν θέλω να μου ανοίξουν το ταμπλό βάλτε μου φιμέ...και μου είπαν οκ
Παρακαλώ να γράφετε ολόκληρες τις λέξεις. Δεν χρεώνουμε με το γράμμα. Ευχαριστώ. [Admin]
-
@fanis75 καλορίζικο και καλοταξιδο
Πως εσύ που αποζητουσες ακόμα και σε suv την έστω και λίγο πιο σπορ συμπεριφορά για διαδρομές ως επί το πλείστον Αθήνα και ας είχες καταναλώσεις 12αρια κατέληξες σε ένα μεταφορέα ανθρώπων όπως λέγατε εδώ μέσα είναι απορίας άξιο.
Σε ευχαριστώ Νίκο!!!
Έχω γράψει αναλυτικά όλους τους λόγους και τα κριτήρια αγοράς εάν θες μπορείς να το διαβάσεις.
Και καποτε έκαιγα 19λτ/100 μέσα στην πόλη...είχα λεφτά! Αλλάζουμε οι άνθρωποι και οι καταστάσεις.
Εκθειάζω βασικά όλα τα αυτόματα κιβώτια εκτός από το διπλοσύμπλεκτα άρα εις άτοπων απαγωγή όσα είναι με μετατροπέα ροπής. Το ecvt είναι πλανητικό δηλαδή ίδιο όπως αυτά με το μετατροπέα απλά έχει διαφορετικό τρόπο σύμπλεξης μοιάζει όμως πάρα πολύ στη λειτουργία και είναι ακόμα πιο αξιόπιστο. Τέλος ποτέ δεν έχω πει εγώ ότι η Κορόλα είναι μεταφορές ανθρώπων (αν και όλα τα αυτοκίνητα στην πραγματικότητα αυτό είναι), ίσα ίσα το αντίθετο ειχα γράψει στις εντυπώσεις απο το test drive.
Εαν έχεις και άλλες απορίες, με ρωτάς!
-
OSFP wrote:
Nikitas13 wrote:
Ωραίος!
Επίσημα,προ μηνών είχε έκπτωση 900 ευρώ,μετά έγινε 700 και σταμάτησε τελείως η έκπτωση αρχές Ιουλίου.
Προφανώς ο Νικήτας το παρήγγειλε νωρίτερα.Τώρα δεν έχει καμία έκπτωση (ίσως τέλος της χρονιάς που θέλουν να κλείσουν πωλήσεις επανέλθει κάτι).
1)Η έκπτωση που λέω (από dealer) είναι με ήδη υπολογισμένη και την έκπτωση της Toyota που υπήρχε.
-
Η ανανεωμένη έκδοση με τις 17αρες δεν υπήρχε όταν η έκπτωση της Toyota ήταν 900€.
-
Συνεπώς παρήγγειλε με την έκπτωση των 700ιων και με αυτή την έκπτωση έβγαινε 22.750 με ένα μεταλλικό χρώμα το αυτοκίνητο. Γι'αυτό λέω ότι αν το πήρε 22.000 του έκανε και άλλο ένα 700αρι ο dealer +τα δώρα
Σε άλλα νέα, πιστεύω Σεπτέμβρη το αργότερο θα επανέλθει η έκπτωση της Toyota. Μη ξεχνάμε ότι είναι μοντέλο που κυκλοφορεί πλέον 2.5 χρόνια και μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να έχουν ανακοινώσει και το facelift
-
-
Εδω και μερες καταλαμβανει τις πρωτες θεσεις του φορουμ, με εχει απογοητευσει. Το μονο καλο βεβαια ειναι πως δε συζητουμε τοσο πολυ το καθαροαιμο εκτος της, που ακουει στο ονομα γιαρις κρος. Πραγματικα δεν υπαρχει καποιος εδω μεσα να σας μπαναρει ολους μαζι? Πρωτα απο ολους το Φανη. Να περασει, δε βριζω (χιχιχι).
-
Τογιότα πρωτη θέση γιατί ειναι συνώνυμο της αυτοκίνησης!!
παω να αυτομπανιαριστώ τώρα....
-
Με τα τεκμήρια λέτε τις μισές αλήθειες . Το έγραψα πάλι . Οτι χρεώνεστε από τεκμήρια , τα χάνετε από μελλοντικές αγορές...
-
ευχαριστώ για τα σχόλια. Σχετικά με τα diesel αν και λόγω αρκετά χλμ, είχα στο παρελθόν και δεν τα πολυαγαπάω.
Τώρα μιας και το πρώτο ζητούμενο είναι η άνεση και η ευχαρίστηση εντός πόλης και μου το προσφέρει το TS μάλλον καταλήγω σε αυτό. Σήμερα και όλας το είδα στο δρόμο και μου φάνηκε αρκετά μαζεμένο για το μέγεθος του.
Για όποιον γνωρίζει, το πρόγραμμα flex είναι παρόμοιο με leasing? Έχει φυσικά σχετικά υψηλό επιτόκιο (βέβαια το τωρινό μου σουζούκι είχε μεγαλύτερο) αλλά έχει την δυνατότητα επιλογής εξαγοράς ή επαναχρηματόδητησης. Μέσα στην μηνιαία τιμή δεν περιλαμβάνεται φαντάζομαι σέρβις / ασφάλεια;
-
Παιδιά τι διαφορές εχει η αναβαθμισμένη active plus σε σχέση με την προηγούμενη;
-
17αρες ζάντες,και αισθητήρες βροχής και αν πετύχεις και κανενα δώρο φιμέ είσαι άρχοντας σε σχέση με την επόμενη έκδοση style
Toyota Corolla 2019