-
Σαφώς και δεν χρειάζεται μικτή για παρμπρίζ και κρύσταλλα, υπάρχει και στην απλή. Αντε και είμαστε οι super οδηγοί και δεν δημιουργούμε ατυχήματα ούτε θα έρθει κάποιος να πέσει απάνω μας. Εάν το βρω όμως τρακαρισμένο, και το φανάρι είναι εύκολο θύμα για αυτό και το ανεφερα σαν κόστος. Για καινούργιο chr των 25000 γνωστος μου δίνει 480 € σε επαρχία και 330 του έβγαινε η απλή με όλες τις καλύψεις. Πιστεύω αξίζει η μικτη
-
Οι τιμές που λέτε για μεικτή πχ για όχημα καινούργιο των 25.000€ εκτός Αττικής 480€ το εξάμηνο;
-
Όχι το 6μηνο, για έτος λένε εαν κατάλαβα σωστά. Η Corolla Active+ Hybrid με την anytime (από τις πιο φτηνές) βγαίνει €280 ε όλα εκτός μικτής και €515 με μικτή, πάντα για ετήσιες τιμές μιλάω.
-
-
Όχι το 6μηνο, για έτος λένε εαν κατάλαβα σωστά. Η Corolla Active+ Hybrid με την anytime (από τις πιο φτηνές) βγαίνει €280 ε όλα εκτός μικτής και €515 με μικτή, πάντα για ετήσιες τιμές μιλάω.
Σωστά , για έτος και Αττική (εγώ) 435ε μαζί με οδική βοήθεια , αντικατάσταση οχήματος (εάν μείνει πάνω από 2 μέρες συνεργείο) Μαξ ποσό 20,740ε ( όσο και η απόδειξη αγοράς) και εγγυημένο το 'κεφάλαιο' για 2 χρόνια και απαλλαγή από 350ε
-
Μόνο προσοχή στον πρώην εξουσιοδοτημένο στα όρια Σταυρούπολης Νεαπόλεως κάτω από το γνωστό 'μωβ' γυμναστήριο γιατί δεν ακούω τα καλύτερα....
Δεν έχω την ίδια άποψη μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αγόρασα το αμάξι μου από την αντιπροσωπεία Θεσ/νικης δυτικά και πήγα σε αυτόν που λες για την αναβάθμιση με car play kai android auto. Μαζί με την αναβάθμιση τους ζήτησα να αντικαταστήσουν και τις λάμπες μπροστά με εκείνες τις και καλά αναβαθμισμένες της Toyota. Όταν πήρα το αμάξι δεν ενθουσιάστηκα με τη διαφορά στην φωτεινότητα και προσφέρθηκαν από μόνοι τους να τις βγάλουν και να αφήσουν τις παλιές. Επειδή είπα δεν πειράζει θα τις πάρω, μου έκαναν έκπτωση 20% στην τιμή τους. Μετά από λίγο καιρό ξαναπήγα, γιατί είχε νερό εσωτερικά η πόρτα του συνοδηγού! Πήραν το αυτοκίνητο και του έριξαν νερό για να δουν τι φταίει και τελικά ανακαλύψαμε ότι είχαν βουλώσει οι τρύπες στη βάση της, γιατί η Toyota στα καινούργια βάζει κατι πλαστικές τάπες χαμηλά στις τρύπες οι οποίες όμως είναι πιο στενές και βρωμίζουν εύκολα. Εξυπηρετικότατοι μέχρι στιγμής..
-
Μακάρι να είναι έτσι γιατί μένω σχετικά κοντά και θα με βόλευε πολύ αν αγόραζα Toyota. Δεν έχω ιδία εμπειρία είπα εξαρχής ότι μεταφέρω πληροφορία αλλού.
-
Μετά από κάθε διαδρομή στο ταμπλό εμφανίζεται το hybrid σκορ το οποίο παρατηρώ ότι δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο σκορ που εμφανίζεται στην εφαρμογή mytoyota. Επίσης, πρόσεξα ότι σήμερα στην εφαρμογή δεν εμφανιζόταν μία διαδρομή.
-
Έχει προσπαθήσει κάποιος να αλλάξει τη ρύθμιση του κλειδώματος από την οθόνη multimedia έτσι ώστε να ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού? Επίσης, στο manual δεν είδα κάπου να υπάρχει ρύθμιση όταν το αυτοκίνητο πιάσει κάποια χλμ να κλειδώνουν οι πόρτες.
Κάποιες ρυθμίσεις γίνονται μόνο από το τιμόνι και όχι από την οθόνη multimedia. Ψάξε μήπως είναι εκεί.
Για το δεύτερο, το έχω ψάξει και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι. Τη συγκεκριμένη ρύθμιση την έχουν όλα σχεδόν τα ευρωπαικά αλλά δεν την έχω δει σε γιαπωνέζικα.
Επίσης δεν έχω καταλάβει όταν ανάψει το λαμπάκι χαμηλής πίεσης ελαστικού, γιατί δεν αναφέρει ποιό συγκεκριμένο λάστιχο έχει το πρόβλημα.
-
Μετά από κάθε διαδρομή στο ταμπλό εμφανίζεται το hybrid σκορ το οποίο παρατηρώ ότι δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο σκορ που εμφανίζεται στην εφαρμογή mytoyota. Επίσης, πρόσεξα ότι σήμερα στην εφαρμογή δεν εμφανιζόταν μία διαδρομή.
Στην εφαρμογή εμφανίζει το σκορ όλης της διαδρομής. Στο ταμπλό εμφανίζει μεν μία τιμή στο τέλος αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι τιμές μηδενίζονται όταν σταματάω σε φανάρια.
Αυτό που χάνει κάποιες διαδρομές το έχω παρατηρήσει και εγώ.
-
Σε ότι αφορά την πόρτα η ρύθμιση ήταν μέσα από την οθόνη. Σε ότι αφορά το δεύτερο, θέλει obd μηχανισμό και αλλαγή ρυθμίσεων μέσω λογισμικού αλλά θέλει και 50€ οπότε καλά είναι και έτσι
Youtube Videopvs7 wrote:
Έχει προσπαθήσει κάποιος να αλλάξει τη ρύθμιση του κλειδώματος από την οθόνη multimedia έτσι ώστε να ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού? Επίσης, στο manual δεν είδα κάπου να υπάρχει ρύθμιση όταν το αυτοκίνητο πιάσει κάποια χλμ να κλειδώνουν οι πόρτες.
Κάποιες ρυθμίσεις γίνονται μόνο από το τιμόνι και όχι από την οθόνη multimedia. Ψάξε μήπως είναι εκεί.
Για το δεύτερο, το έχω ψάξει και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι. Τη συγκεκριμένη ρύθμιση την έχουν όλα σχεδόν τα ευρωπαικά αλλά δεν την έχω δει σε γιαπωνέζικα.
Επίσης δεν έχω καταλάβει όταν ανάψει το λαμπάκι χαμηλής πίεσης ελαστικού, γιατί δεν αναφέρει ποιό συγκεκριμένο λάστιχο έχει το πρόβλημα.
-
Ωραία μαγκιά αυτό το carly
-
Σε ότι αφορά την πόρτα η ρύθμιση ήταν μέσα από την οθόνη. Σε ότι αφορά το δεύτερο, θέλει obd μηχανισμό και αλλαγή ρυθμίσεων μέσω λογισμικού αλλά θέλει και 50€ οπότε καλά είναι και έτσι
Youtube VideoVassilis A wrote:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,σε ότι αφορά τα λάστιχα,ούτε ποιο έχει πρόβλημα δείχνει ,ούτε και τις πιέσεις.Κυκλοφορούν στο εμπόριο με λίγα χρήματα, κάτω από 100 ευρώ, αρκετά ασύρματα συστήματα όπου απλά τοποθετείς ένα άλλο καπάκι βαλβίδας ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ στά λάστιχα και έχεις ασύρματα και με καλή ακρίβεια την πίεση των ελαστικών σου σε μια οθονίτσα στο αυτοκίνητο σου χωρίς καλώδια..!!!.Επειδή ΕΠΑΘΑ ήδη λάστιχο χωρίς στην αρχή να δώσω σημασία,απλά το είδα και είπα από το κρύο θα είναι και την ακινησία καιτην επόμενη φορά το βρήκα πλάκα,πιστεύω ότι είναι μια καλή περίπτωση,την οθόνη τη βάζεις όπου θέλεις και στο ντουλαπάκι αν δεν θέλεις να την βλέπεις.Συνήθως αυτές γεμίζουν με πάνελ από το φως ,αλλά παίρνουν και μπαταρίες....
-
Πόση παραπάνω κατανάλωση έχετε τώρα με τα κρύα. Είμαι στο +1λτ τουλάχιστον και με χρήση του EV mode στο 52% από το 68% που ήταν.
-
και εγώ παρατηρώ ανάλογη αύξηση της κατανάλωσης καθώς η μπαταρία ξεφορτίζεται πιο γρήγορα.
Πόση παραπάνω κατανάλωση έχετε τώρα με τα κρύα. Είμαι στο +1λτ τουλάχιστον και με χρήση του EV mode στο 52% από το 68% που ήταν.
-
Και εγώ βλέπω αύξηση, αλλά μικρότερη. Βρίσκομαι, όμως, πολύ νοτιότερα και η θερμοκρασία είναι υψηλότερη.
-
Έχω παρατηρήσει σε αρνητικές θερμοκρασίες μία αύξηση στην κατανάλωση που οφείλεται στο ότι ο κινητήρας λειτουργεί στην αρχή αρκετά περισσότερο για να πιάσει τη μέση θερμοκρασία και στη συνέχεια λίγο περισσότερο για να την κρατήσει. Η αύξηση (για τη διάρκεια αυτή, περίπου 10 λεπτά για -5) είναι όπως γράφεις περίπου +1 λτ. Βέβαια έχεις το πλεονέκτημα ότι ξεκινάς κατευθείαν μόλις βάλεις μπρός και δεν χρειάζεται να κάνεις προθέρμανση όπως στα αυτοκίνητα με θερμικό κινητήρα, το οποίο αυξάνει και σε εκείνα την κατανάλωση. Σε γενικές γραμμές, συγκριτικά το ίδιο είναι. Και επιπλέον στα turbo & κυρίως στα diesel πρέπει να κάνεις πολύ καλή προθέρμανση στον κινητήρα.
Νομίζω ότι και η μπαταρία έχει ελαφρώς μειωμένη απόδοση αλλά και αυτό φυσιολογικό μου φαίνεται.
-
diesel + κρύο= κλάμα...
Προχθές ανέβηκα Χορτιάτη να παίξουμε με τα χιόνια. Ξεκίνησα με -2 βαθμούς και ανέβασε φυσιολογική θερμοκρασία μετά από 20 λεπτά διαδρομή ανηφόρας. Δεν ζεσταινόταν με τίποτα. Όταν φτάσαμε στο βουνό, δεν το έσβησα για να μείνει το αυτοκίνητο ζεστό για τα παιδιά. Μετά από μισή περίπου ώρα στο -6. το αμάξι ήταν περίπου στο 1/3 της θερμοκρασίας λειτουργείας. Δηλαδή με τον κινητήτα ανοιχτό, και έχανε θερμοκρασία.
-
Corsa cdti σε καύσωνα στην Λάρισα 38+ το άφησα παρκαρισμένο με το a/c να δουλεύει κανα 20λεπτο , το αμάξι έχει όργανο θερμοκρασίας , η θερμοκρασία του κινητήρα είχε πέσει χαρακτηριστικά γύρω στους 50 βαθμούς , έτσι είναι τα ντίζελ ...
-
Έχω την εντύπωση πως αυτό που παρατηρείτε είναι η θερμοκρασία του νερού, όχι της καύσης του κινητήρα. Και επειδή ένας κινητήρας ντίζελ αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες λόγω αυτανάφλεξης, ίσως είναι εφοδιασμένος με πιο αποδοτικό σύστημα ψύξης, ώστε να ψύχεται σωστά και σε πολύ θερμό περιβάλλον υπό πλήρες φορτίο. Έτσι όταν το περιβάλλον είναι πολύ ψυχρό και ο κινητήρας υπό χαμηλό φορτίο, η θερμοκρασία του νερού/παραφλού αργεί περισσότερο να ανέβει... σωστά τα λέω ή όχι;
Toyota Corolla 2019